Valborg!

Jag saknar den Finska drycken Sima, jag vill ha!!!!!!!! Har aldrig gjort själv men måste komma ihåg nästa år!!!! 





Vi ska till mamma o Marielle och äta lite go mat. Skulle handla med lite salladstillbehör o bea-sås..... Sen får vi se hur det blir om man kanske åker iväg till Torshälla vart en fest äger hus, eller kanske med kollegor nånstans. Eller sen bara åka med Kevin o kolla på brasa och fiska i fiskedamm osv..... Man hinner ju göra bådeoch.....

Jag måste vila en liten stund känner mig lite trött igen efter arbetsdagen....

Heippa!

 Hoppas att ni har det bra på denna valborgsmässoafton!!! puss o kram


Vilken pytteliten kattunge

jag o min son var o kollade på nu ikväll. Så söt!!!! Ska lägga ut bild på den senare.

Jag skjutsade Kevin till hans pappa, sen åkte jag till Heidi o co, där lilla Oscar stukat foten rejält. Stackars liten!! Heidi gjorde viss antydan att ge sina grodor till min son men där går gränsen, vill inte ha dem. Skulle aldrig orka göra rent akvariumet. Det e klart dem heter ju alla mina namn för, mellan o efternamn, vet inte varför men jag ser nog ut som en albino.... Sen åkte jag till Tarmo en timme o bara kolla på nån debatt om alkoholism på tv. Intressant för många dricker ju alldeles för mycke, jag har gjort men inte längre! Skönt!! Tycker inte det e lika kul o ränna ute längre....

Nej nu måste jag dra såg att klockan e en massa o Kev sover inte har inte heller borstat tänder eller nåt. Iiiick jag har haft så svårt o väcka honom 2 mornar i rad så måste få honom i säng inom 30 min iallafall, hoppas det fungerar!! Vill inte stressa o "bråka" imorn bitti.

Kram på er sötisar o snyggingar!!

Lång arbetsdag

                                                                                           

framför mig, men jag ska baka chokladrutor till vårat cafè. Så det blir as bra! Trodde jag skulle få sluta i normal tid men icke sa Nicke. Det går inte för sig hur som helst inte......

Här sitter jag nyss urhoppad från duschen skönt med en snabbdusch direkt man vaknar. Annars skulle man nog inte vakna överhuvudtaget. Det e väl bara o göra oss iordning o dra mot bilen starta den o köra till skola/jobb.

Får se vad man gör efter jobb/skola kanske drar till Storstan o hälsar på personer där eller sen nåt annat roligt... Måste höra av mig till Heidi o fråga vad dem ska göra det var så länge sen vi sågs, tycker jag.

Jag tittar ut o ser "mitt" träd här utanför som fortsätter blomma till den träd den ska vara, det är så fint runt om i stan, rosa eller vita trän jätte fina, blir så mycket finare!

Nu måste jag dra igen, så ha en super härlig onsdag! Kram mina kära läsare

Filmkväll med Sonen

                          


Vi kollade på Madagaskar 2 nyss, den filmen som kom på posten. Som den glömske mamman glömt o avbeställa, men Kev tyckte filmen var bra så huvudsaken. Marielle ska få kolla på den nån kväll sa vi. ;-) Jag somnade en stund när vi kollade på filmen, men jag får ta igen det nästa gång vi kollar på den .....

Jag deklarera på nätet tidigare idag, vad skönt att man har det gjort. Hjälpte 2 andra med det också. skönt!

Jag ska kolla klart på Desperade Housewives o sen sova. Så trött idag, har inte alls varit i form idag :-(....

Hörs imorn. Heippa

Tisdag 2009-04-28

Idag jobbade ´jag till strax innan 15.00, sen åkte Melissa o Ella med i våran bil hem till dem. Fika hos dem medans barnen gick till våran gård istället. Kevin protesterade kraftigt till att gå till tjejerna ville leka ute istället o tur var det väl att Ella o Kevin kunde gå själva.

Nu kom Sirpa hem till oss o dem ska äta här ikväll, skönt me middags sällskap. :-)

Har inget mer o säga just nu!! :-)

Kram

Färjan 2






E rätt bra tycker iallafall jag. Man vet aldrig vad som kommer. Lite pinsamt om det var jag som dem filmade, speciellt då vi var på kryssning med Kevins fotbollsgäng. Såg förresten killen som jag pussades med idag, han bara log. Kul men jag kände mig lite små ful, inge smink eller nåt..... Hoppas jag ser honom nångång ute så man kan prata lite, hehe.... Han e så himla fin. ;-)

Vi hade med Melissa till Fotboll o Tarmo. Han fick New Body produkterna han bedtällt o vi åt jätte god middag. Vi kom inte hem förrens strax innan 20.00. Nu har dem ändrat tiden från 17 till 17.30 o en timme framåt, gillar inte det.
Jag o Lotta fick försöka leda laget sista halv timmen, inte lika lätt som det ser ut. Det gick väl rätt bra iallafall. Blir ju bättre om man kommer in i rollen som ledare.

Magnus var här tidigare o hjälpa mig med datan. Tack Magnus!!!

Måste dra Färjan börjar nu igen.....

Puzz o Kramiz

Piggelinos!

Jag har redan fått fönstrena tvättade o ätit grötfrukost. Gott me en klick äppelmos. Det finns en del kvar att göra vika in tvätt o så men det ska väl göras fort. 

Annars e det väl så att en vän kommer o hjälper mig med datorn idag,sen ska vi till Fotbollen, måste göras för på onsdag kan inte Kevin gå för då e det dags för "pappatimmar" det räcker att gå en gång i veckan han spelar ju flera timmar om dagen hemma o på skolan. Helt tokig i fotboll alltid en fotboll i handen när han ska ut o leka.... Men han har tagit fram innebandy klubborna o bollen så kanske han varierar med det ;-)

Nu ska jag fixa lite för måste skjutsa Marielle till skolan vid 12, så kan ju ha det som utgångspunkt att vara klar då. Ska göra min Finska Korvsoppa till lunch, as gott ju ;-). Middagen blir ute i Storstan som vanligt efter fotbollen.

Kram på er nya som gamla läsare!

Söndag 2009-04-26

Vilken fin dag det vart idag, jag cykla vid 11 tiden till Sirpa. Fika lite, sen sa jag att jag måste äta lunch. Så vi cykla till Måsta Pizzeria o åt varsin (nästan hela) Oxfilè pizzor, mums mums. Därifrån cyklade vi till Torshällas kyrkogård. Där ligger några personer man kände o några vilka man inte kände men "besökte" ändå. Jag kunde inte hålla tårarna borta när jag var hos Rasmus, fina killen. Känner med hans mamma o alla andra som kände honom. Tragiskt! :-(

Vad man känner sig "fri" när man cyklar längre sträckor, så skön känsla! Gör gärna om det fast min cykel inte har fler än 3 växlar, men den e bäst Den e ju en FINSK HELKAMA ;-)

Sirpa o flickorna kom o prova kläder efter min syster som vart lite för små o så. Dem ville ha allt, jag visste det för jag valde ut kläder o sen kastade vi en påse till Myrorna.


Från i fredags när jag tog med tjejerna hem från Fritids så dem kunde vara hos oss längre:
 Söta Grimas Ella

 Söta Melissa

 Nyduschad och trött Anette

Om ni undrar vart Kevin e så kan jag tala om att han vägrade komma ut på balkongen o sitta i solen med resten av oss.

Nu ska min syster sova hos oss, så vi ska äta lite kex o ost, dem där bästa me peppar o salt på.  De ska visst kolla på nån film, men får göra en paus när WipeOut kommer.

Bilden på presenten till Leon på hans 1 årsdag:



Ha en Extremt härlig söndagkväll!

Kram Anette

lördag 2009-04-25

Jag har jobbat, varit me Kevin o köpt Leons allra första present, vart överlycklig av att hitta så bra present, hoppas han inte har en sådan sen tidigare..... Sen åkte jag förbi min moster, så nu e det bestämt jag ska dit o grilla o sen dricka mig lite onykter iallafall, längtar!!! Var så länge sen :-)

ska skjutsa mamma o M hem innan dess vill dem ha kinamat. Jag ska äta grillat igen så det ska bli gott!!!!

Tänker inte ens köpa nån godis e mer sugen på mat o dryck!!! Vad skönt det blir mindre godisätande på sommaren, tur det annars skulle man se ut som en rullande köttbulle, nu e man bara en vandrande sådan :-)

Nej nu har jag bråttom. Pusselipusspuss!!!

Vart en hemmakväll :-)

Jag hade inte mage att dra iväg nånstans idag. Jag ville vara hemma när Kevin gick o la sig. Så jag hämtade mamma o senare kom även Marielle hit.

Vi har ätit köttfärssås o spagetti, ej tacos Kevin ville inte ha det ;-).... Men det vart rätt gott faktiskt. Lite annorlunda recept ikväll. Imorn blir det ute-mat för lillkillen ska ju inte vara HEMMA.. Älskade son kommer sakna dig som vanligt....
Men du kommer hem på söndag då ska vi ha det extra roligt, sen har vi ledigt på måndag också då åker vi iväg nånstans sugen på Karlssons i S-näs, får se om man orkar åka dit :-). Funderar på Jysk dem har en sak jag vill ha. Har redan en sådan men vill ha en till... Vill åka till Ikea o köpa en soffa men det blir nog lite svårt med tanke på att bilen kostat/kostar så himlans mycke.Vet vad jag vill ha för soffa men helst en annan som inte finns på Ikea dock....

 
Serie Kozy från Em möbler! Diggar kuddarna

Alltså vilken cool soffa, priset är nog lika coolt kan jag tänka mig, på EM kostar sofforna upp mot 50 000kr kanske mer!? Denna vill jag ha! Nu börjar jag drömma mig bort till min drömvilla.


Jag skulle ha bl a dessa i drömvillan/trädgården
:

 
Dessa i vitt!! Skulle välkomna mina gäster...

 
Denna Grind skulle vara det första ni såg...

Jag har foto på mitt dröm badrum men det går tyvärr inte att lägga ut här :-(.....
Vilka stora drömmar man har men det ska bli verklighet nångång i framtiden!!! Måste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej nu ska jag dra mig o evetuellt sova, börjar bli ordentligt trött nu... PUSS O KRAM

Tiden går fort!

Vad fort tiden går när man har fler barn hemma. Fick me Melissa o Ella från skolan idag. Så vi har suttit på balkongen o ätit lite mellis o strutglass.... Det var så kul o umgås med dem. Vill ha fler barn, många!!!!! ;-).....

Kevin o Ella e ute o leker, jag o Melissa har sjungit Sing Star, nu sitter hon själv, orkade knappast fortsätta :-).... Vi får se hur det blir ikväll om man bara e hemma me Kev o mamma/ Marielle, eller om man åker till J vill nog det eller!!?? hehe... Fråga om jag kan få skjuts kanske?? ;-)... Kanske kan dricka lite ikväll, vet inte alls hur man ska göra..... Annars väntar jag tills imorn, JA det gör jag nog Kolla på Talang 2009 me Kevin o Mamma/M.... Kevin åker ju hemifrån innan jag hinner hem imorn, jobbar till 16.00, så ska stanna hemma, så man kan säga god natt o god morgon imorn bitti....

Känns lite svårt o göra såhär jag vill ju åtminstone hinna hem, men vad gör man när hans halvbrorsa har kalas imorn.... Vad söt han va i tidningen igår lillsnutten.... Fått mycke av pappan antar jag, hehehe, tur det.... *skämt* ;-)

Nu ska jag kolla om vi ska äta Tacos ikväll köpte köttfärs o har kryddor o sås hemma iallafall, köpa annat när jag hämtar M o mamma ...... Gott värsta fredags maten ju :)..

Vi var o åt med kollegorna idag, kinamat. Jag tog kyckling/grönsaker i sötsursås det var faktiskt jätte lyckad! Sen fick man ju sallad, bröd, läsk, kaffe o "chokladgodis" för 68kr. Det tycker jag e bra pris, inte ofta man får sallad o bröd på kinarestauranger...

Kom o tänka på att jag vill åka härifrån stan snart, måste se annat än E-tuna..... Får se om det blir Järvsö eller närmare nånstans... Vill träffa min väninna Jennie o hennes söta familj saknar dem!!!! Kryssning med Cinderella me Anne o några kollegor till kanske? Det finns rätt mycke att hitta på bara man gör det o inte bara planerar hela tiden, spontana resor brukar bli dem bästa....

Kram på er mina kära läsare

ps Kommentera nu!!

Fredag 09-04-24

det e fredag Jippii skulle jag nog sagt om inte helgen framför oss skulle vart min jobbar helg. Samtidigt som när jag lämnar Kev till mamma för att ta mig vidare till jobbet imorn bitti betyder det att Jag inte ser Kev förrens söndag 17.00
:-( det är väl det tråkigaste!!! Men jag får hitta på nåt imorn kväll kanske gå ut eller bara umgås med nån vän/väninna!! Vill verkligen ut från min lägenhet, nu har vi haft lugna helger i månader, då e det dags......

Jag får försöka väcka min grabb han e trött idag, men har tagit fram kläder så det e bara 5 min att klä på sig o borsta dem små mjölktänderna, han har inte tappat en enda ännu..... Men han har fårt 2 st Oxeltänder, igår hade han förresten jätte problem att äta bet sig själv i kinden ett par ggr, kanske berodde på att han var skapligt trött på kvällen efter en dag ute....

Nej nu måste jag dra o "tjäna" lite pengar, så Ha en trevlig fredag, höres senare! Puss o Kram

Bilen e hemma

men den ¨mår inte riktigt bra i växellådan, visserligen e den som vanligt för innan den lämnades på verkstaden då fungerade inget som det ska typ..... kostade fyrsiffrigt det skulle kunna kostade 4 ggr mer om jag bytte hela lådan, som jag inte har råd med just nu eller kanske aldrig någonsin.... Tvätta av bilen innan jag kom hem helt full av pollen, bläääh..

Jag har väl inte gjort så mycke idag förutom det jag redan skrivit om.

Kollade på tv, o åt lite vitlöksbaguett o nudlar, låter kanske inte så gott men det var helt ok kvällsmål....

nu ska jag läsa klart boken (hoppas jag) har inte hunnit läsa någe efter morgonen....

Dricka mer vatten känner jag att jag skulle behöva, VERKLIGEN....

Imorn ska vi på jobbet äta ute, va gott det ska bli!! Typ Kinamat eller nåt liknande mums :-) På tal om Kinamat Kevin ville ju äta det, så ska nog köpa det antingen imorn eller söndag....

Hörs.... Kram

Så skönt väder!

Vi har ätit ute idag. Fastighetsskötarna har fixat "våran" bänk så vi invigde den nu på lunchen.

 
Lunch: Quirnfilè morötter/paprika/lök, potatissallad (igen) o bearneisesås

Brukar äta denna läckerbit med ris men hade ju så mycke potatissallad kvar sen igår så gjorde det lätt för mig att äta den idag också :-)... För den delen hade jag faktiskt tänkt cykla till affären för såg inget lättlagat hemma igår kväll, men hittade påsen me Quirnfileèr, vad lycklig jag vart..... Kevin älskar denna "kyckling" som han kallar det, hehe.... Får åka o handla nåt tills ikväll istället....

 Kevin höjer glaset med Cola

 Jag äter för fullt

Kevin tyckte fotot vart sött, men jag tycker jag ser ut som en ful gammal tant eller nåt med svart under ögona sjukan :-( ..... Vi dricker cola för i helgen blir det inget med det för Kevin ska till sin pappa, (14.00 lör- 17.00 sön) Dem ska fira Kevins halvbror på hans 1 årsdag.... Jag vet dålig ursäkt men cola är gott!!

Kevin stannade ute me en av sina "hundra" fotbollar och ropar på min att kolla hur högt eller såg du hur jag gjorde :-)
Jag var till tvättstugan o la tvätt i maskiner o torktumlare/skåp, jag bara njuter av att veta att snart e jag klar med våran tvätt, ska kanske ta tag i disken o bädda rent sen ska jag ta reda på tvätt o SEN gå ut o bara njuta av väder o min lillkilles sällskap.... Vilket härligt liv man lever med en gullig son o bara få göra precis hur man vill utan att fråga om lov osv...  Men såklart vill man hitta en man osv men just nu vill jag bara njuta av detta liv jag lever....

 Kevin äter glass på balkongen
´Hittade denna foto från när vi åt glass på våran balkong så gott o härligt, jag blandade i bokstavs Fullkorns kex i glassen det vart jätte smaskigt! ( Kevin tycker inte det e kul när jag ska fota när solen skiner i hans ögon)

Hoppas man får höra om bilen snart, pirrig känns det, men får se hur det blir....

Kram igen då ;-)...

ps såg att kamerans tidsinställning är kvar på vinterttid så plussa på en timme vi åt inte lunch innan 11 utan innan 12, hehe... Om detta nu är intressant?

Ledig Torsdag.

Va skönt det har varit på morgonen, vi vaknade ca 7.00... Sen har jag legat o läst en bok som jag kommer läsa ut idag, skönt då e det bara att börja läsa en ny bok. Jag köpte ju en massa nya böcker på rean så jag hinner nog läsa alla innan nästa bokrea startar ;-).... Kevin badade så han ska bara klä på sig o äta lite till innan han ska gå ut o spela fotboll, om jag känner honom rätt....

Jag måste hinna duscha innan jag ska börja tvätta har tvätt tid 10.30-14.00, så skönt att tvätta igen, jag trivs när jag tömmer korgen, sen tar det tills ikväll då börjar den fyllas på, men fattar inte vissa som inte tömmer korgen nångång!!?? Min korg töms varje vecka, fast vi e 2 så blir korgen full på en vecka, vilket innebär ca 4 maskiner per vecka. Spelar inte så stor roll för vi har 2 jätte bra maskiner nere i tvättstugan, visst skulle det vara skönt att ha en egen maskin, men får inte plats i vårat badrum....

Nu tjatar han om att han vill ha hjälp med en sak så jag får gå o hjälpa honom nu.

Höres senare. Kram

Grilltime

i ugnen iallafall. Flintastek, potatissallad o sallad blir det, idag. Det ska bli så gott, men ska inte äta förrens 17.00 då Tarmo kommer hit. Antagligen får jag låna hans bil till Torshälla så Kevin får somna den normala tiden, inte kul o åka hem med honom efter 21.00 då min kurs slutar. TNIS har utbildning för alla föräldrar som är med i laget som t ex materialare eller planledare. Det ska bli intressant. Det ska handla mest om hur det e att leda en grupp med barn osv.

Skrev en protestlista på jobbet ang att vuxenförvaltningen vill sluta leverera varm mat till vårdtagarna, sen faxade min kollega den till ekuriren. Den kommer nog med som insändare i tidningen :-)... Ska bli kul att läsa den, ändå jag som skrivit med egna ord efter att flera kollegor sagt vad den ska innehålla osv. Kändis för en dag.... Skämt!

Jag e trött nu har väl för lugnt här hemma för Kevin e ute o åker sparkcykel me Robin. Jag försökte ropa efter honom för vill att han ska äta mellis innan middan, men nu har dem åkt till Robins sida av huset, antar jag.... Han brukar komma upp när han känner sig lite sådär små hungrig..

Nu tänker jag lägga mig o vila ett tag.

Puss o kram/ Anette

Hemma igen o det e mer än skönt

Vi har ätit Kycklinggrytan me M o T.... Sen till efterrätt vart det blåbärskaka me vaniljkräm o kaffe. Vad gott det e med V-kräm! En annan sak som jag tänkte på i morse är att hur gott det ser ut med "TakeAway" kaffe i mugg me pipa, hehe.... Ärligt det ser jätte gott ut ju ......

Nu har mina "gäster" åkt o jag e hemma ensam, Kevin är ute o leker med bl a Robin. Vi hann som sagt inte mer än att komma hem så var Krille utanför dörren o fråga efter Kevin. Kan inte jag ha fler som jag umgicks med närmare!!?? Kanske inte lika kul om alla kom flera ggr om dagen men ändå det skulle vara roligt att få besök o inte behöva åka o besöka jämt o ständigt.
Nu blir det inte lika mycke Sanna eller Heidi för kommer ev inte ha nån bil på ett två år. Tror knappast att jag kan hålla mig så länge e ju mer eller mindre beroende av bil pga Kevins fotboll som e i "Storstan" o skola/jobb resorna :-(.....

Får se dem har visst inte ens börjat kolla på bilen för den stod på samma ställe som T hade ställt den i morse.... Domen kommer imorn eller övermorn kan jag tänka , inte roligt men sånt e livet....

Vi får se ang dom om den rätta personen sitter häktad för Statt-branden nu. Det e väl på tiden!!! Men vad får han för det!? As bra mat i några FÅ år, gratis utbildning o fler kriminella i sitt umgängeskrets, har jag rätt??

Ikväll blir det tjejprogram på tv, nice...... Hoppas jag inte somnar bara :-(......... Tog typ 1 timme att skriva inlägget, fick prata i telefon o så msn:nar man samtidigt. Kevin ska hem om 5 min, hoppas han kommer då också!

Kram mina finaste läsare

ps. Kan man ta fel på Måsta o Mesta, ja tydligen, hehehe - Jag trodde detta var Mesta pizzeria. Nej du står ju helt fel Mesta ligger i andra änden av stan..... Kan det bli mer komiskt!!??

Gud va kort

hår man har fått, vi jämnade till håret o då vart det rätt kort :-), det växer sen.... Nu e vi hos mamma o Marielle. Vi har ätit lite "lunch" efter jag kom hit efter jobbet 14.00. snart kommer min kompis för att skjutsa hem oss.

Vi var till Sanna efter jobb/skola igår, vi hade jätte mysigt fika me te me honung i gott, o sen åt vi korv me bröd ute ;-) Tack Sanna o Fredde för maten...Det var så kul att Tristan o Kevin kunde leka i ca 1,5 timme innan det var dags för Fotbollen.. Ja vad säger man nu kan det vara slut på Saaben, växellådan iallafall.... Den stanna kvar i "Storstan" igår, nu e den på verkstaden så får se vad dem säger.....

Igår fick vi skjuts först hem sen till mamma... Vi kollade på tv o pratade som vanligt. så idag bytte jag o jobbade dag istället för kväll, nice.... Kevin var hos sin mormor så länge....

När M klippte mig lekte mamma o Kevin typ att Kevin gav henne fotvård o lacka hennes naglar. Det såg så gulligt ut!


Ser ju ut som ett proffs!!

Ska köpa hem lite från Sveaplan o sen bjuda på mat om nån vill ha.... Det ska bli gott som sjutton.....

Nu drar jag för denna gång, höres. Kram

Söndagkväll

O klockan är 21.00.... Har precis kollat på den allra mest spännande Wipeout avsnittet någonsin.... ;-)... Kevin är i säng nu, lite segt att få honom i säng tidigare ikväll..... Men han får lov o vakna i tid imorn....

Igår åkte vi till mamma o M efter Ica Maxi. Där åt vi Tacos o fruktglass, Icas egna, helt ok faktiskt... vi var där till 20.00 då började ju Robinson så vi sov där istället för att åka hem. Helt ok men jag somnar alltid framför tv:n där, som hemma, lika trygg o lugnt känns det.

Idag var vi hemma en liten stund innan det var dags att åka till Tuna Park, Jag köpte en tröja på Gina Tricot, jätte billigt 150 kr rea med kupong. Sånt gillar jag!!
Kevin har Världens bästa Mormor, hon köpte 2 par skor åt honom idag, bra början, jag har samtidigt kastat dem skorna jag inte tycker han ska ha kvar eller dem som blivit för små o man inte kan ge bort till nån bättre behövande.

Vi åt lunch på Max o sen åkte vi hem till Sirpa, hon var med till Tuna osv..... Kevin o Ella gick till våran gård o jag åkte hem efter ca 1 timme. Lagade Kycklinggryta a là Anette städade även golven, toan o dammade för jag hade knappast haft lust eller tid innan :-).... Måste ta o rensa bland papper o annat så man kan få det lite finare framförallt vid databordet...

Kevin har somnat tog nog exakt 7 min så sov han som en liten stock.... Det går fort att somna om man är en liten son till Anette..... Sådan mor sådan son......

Imorn e det Fotboll i "Storstan", det bli knappast att åka till Heidi o co hennes yngsta e magsjuk, stackarn.... efter fotbollen som vanligt Tarmo klar me maten. Så himla skönt att få det ur världen på en gång det tar på krafterna att spela fotboll... Jag har ju gjort kycklinggrytan, men kan vara skönt att slippa äta samma på lunch o middag samma dag (för mig), så kan vänta ett dygn så äter vi den till lunch på tisdan. Perfekt för jag jobbar ju kväll då....

Nu ska även jag ta o slappa så man kan komma ner i varv innan man ska sova o sen vakna till en väckarklocka :- (

HA DET SÅ HIMLANS SKÖNT DENNA SÖNDAGSKVÄLL!! Kram

Lördag

Vi har letat efter en mobil Kevin ska få o spela med. Jag hittade min mobil som jag hade 06-07, läste sms från min dåvarande kille Stefan. Vad gullig han var mot mig! Det är inte konstigt att jag sa upp lägenheten o skulle till honom. Sen foton o filmer från när Kevin var 2-4 år gammal Sötisen!!! Ska kolla om nån har sladd så man kan få dem i datan.
Man börjar ju tänka på allt möjligt från den tiden i våra liv. Verkligen kul att ha kvar....

Vi har ätit Grötfrukost o macka... Så nu klarar vi oss ett tag igen...

Idag ska vi Storhandla o sen får vi se vad som händer ikväll, igår kväll kollade vi på Talang 2009. Skulle inte kunnat gjort så mycke mer för jag mådde inge bra alls. Det är så roligt när Kevin orkar kolla på ändå halva programmet sen sa han att han ska lägga sig, han har nog alltid varit lätt att få i säng skapligt :-)..

Jag vill klippa mig idag, ska nog inte vara så stora problem... Vill jämna till håret lite för nu ser det inte klokt ut. Men det syns ju inte när man har uppsatt...

Vi hörs! Kram på mina läsare!

  Får se om man har pollenallergi, köper nässpray idag. 

Ledig hela långa helgen ;-)

Jag har nysit hela dan på jobbet, verkligen irriterande. Tror att det kan vara pollen iallafall o ingen förkylning, men kan ju inte vara helt säker..... Lite pinsamt o nysa så fort man kommer hem till nån :-(...

Jag o Kev ska äta glass nu o sen ska väl han ut o jag duscha av mig jobbet. Syrran kanske kommer hit idag, men det är inte riktigt säkert än. Hon o mamma ska äta Tacos idag, så kanske drar dit.... Det är ju alltid godare tillsammans med roligt sällskap!!

Får se vad som händer....

Kram

Konstig natt

Jag har knappt vaknat kommer förmodligen gå o vara trött hela dagen pga dålig sömn i natt. Jag har drömt om mig o min kollega. Vi var vid ett ställe här i stan o som vanligt i drömmar ser det inte alls ut som det gör i verkligheten. Vet inte varför jag drömde om just henne vi umgås aldrig på fritiden lär inte göra det heller. Drömmar kan vara konstiga ibland.

Sen kom en bekant förbi rätt "sent" så jag gick o la mig senare än vanligt, men kul att få besök spontan. Vi kollade på tv o pratade om allt möjligt :-)....

Idag jobbar jag bara till 13.30 skönt för jag e sliten... Sen får vi se hur det blir annars ikväll o så, antagligen bara lugnt o jag måste lära mig o bara vara, vila upp mig nu när det ska snoras o ta på andningen direkt jag anstränger mig mer än nödvändigt. så påfrestande detta :-(

Återkommer om mera senare....

Hoppas jag vinner tävlingen som jag pratat om i tidigare inlägg, annars e det lite som vanligt jag vinner knappt aldrig... :-(
Fina smycken har dem iallafall!


Kram på er mina läsare ;-)

Hemma igen..... skönt

Nu har Kevin kommit hem eller för en timme sen. Jag har varit o firat JESS o fikat hos Sirpa. Det blir lite mycke men det kändes bra att inte sitta hemma. Jag har ju hela helgen på mig o bara vara, eller allt det som ska göras när man har barn måste göras men har tid till tv o städning hehe....
Fattar inte dem som aldrig har tid för sig själva. Man tar sig tiden helt enkelt svårare än så e det inte. När Kevin är ute me grannbarnen då kan jag passa på o kolla på nåt på tv, eller läsa... Städa eller tvätta hehe....

Min näsa kliar jag nyser o fryser. Har svårt o andas. Ja jag (vi) är lite förkylda.... Ska inte klaga men gör det ändå, detta är ju min blogg så jag får skriva precis vad jag vill o känner för. ;-)

Jess
fick fina klänningar av sin pappa o allt möjligt kul.... Studentklänningen klar. Tänk det e ju snart, kul för henne!

Sista arbetsdagen imorn, vilken lycka! Skulle inte orka gå o jobba en dag mer....

Nu e det bara att borsta Kevins småtänder, han visade mig idag att han fått sin andra Oxeltand uppe, häftigt, han påstår bara att han har svårt att äta. Kan stämma eller inte svårt det där vad stämmer o vad stämmer inte hehe.... Ibland säger han det för han inte vill äta nån mat eller liknande :-) Men det går över snart...

Kramizar......

ps min mage tål inte 3 koppar kaffe inom 1 timme.... aj aj....

Tvättdag.

Jag håller på att tvätta för fullt nu, men är snart klar o då ska jag verkligen njuta av barnledigheten. (15.45-19.00) Jag fick ett mess från Sirpa att jag skulle komma på fika så jag går dit fast jag skulle ligga hemma tills jag ev. ska gå till JESS hon fyller ju hela 20 år idag GRATTIS!

Snart drar min älskade Kevin men kommer ju som sagt hem redan idag , skönt det annars skulle jag få "panik"....

Min mamma ringde så jag har betalat lite av hennes räkningar sen blir det fler senare i veckan eller i nästa vecka. Jag får ju inte lön förrens den 27:e så då får jag betala mina räkningar...

Nu kom hans pappa, så jag skriver mer sen. Kram

HildestamDesigns smycken

Jag är med och tävlar om ett unikt handgjort silversmycke värt minst 299kr från HildestamDesigns smycken...

http://www.hildestamdesign.dinstudio.se/ Kolla in hemsidan här och njut av dem fina smyckena. Mina egna favoriter är Kärleksängeln och in my heart smycket :-)..... Skulle verkligen tycka det var kul att vinna. Och i mitt smycke skulle det stå Kevin, för han är den ändå som finns i mitt hjärta för alltid. Oavsett om jag hittar min dröm man eller inte :-)

"Beställ ett hjärtsmycke ni med så är vi lika fina

Kram från Anette

Sjukdomar överallt

Alla vi träffade i helgen e sjuka några i feber o några snoriga o danna. Min son hostar på nätterna dock inte ännu ikväll. Han har sovit en timme nu men det kan ju börja snart.... T har feber. Heidi o Bo såg inte pigga ut idag vi var där. Så håller mig hemma tills i helgen så man kanske inte blir mer sjuk. Jag har haft svårigheter att andas idag, det brukar jag få när jag börjar bli förkyld eller liknande....

Vi var till Fotbollen Jasper följde med. Jag o han sköt lite skott mot varann, det var riktigt roligt. Han är ju min gudson så det e roligt att få göra lite saker med honom. Såg dock att Kevin ville vara med oss istället, men jag sa att han får ju spela me sitt lag nu. Efter fotbollen åkte vi till T där fick vi middag nr.2. Kevin ville inte ha, han åt en halv macka istället...

Jag ska väl gå o kolla lite på tv snart tänkte jag .... Läsa klart en bok jag började läsa för ett par veckor sen....

God natt får man väl säga jag lär somna snart senare än igår iallafall.... Skryter om att orka kolla på tv heheh sen somnar man innan programmet börjat, det e jag det "ibland"....

Kram på er MINA läsare....

Skulle ha kunnat gissa det redan innan det började

alltså D.Housewives på tv, att jag inte skulle orka kolla på det. Kommer att kolla på reprisen i helgen, lite mer "normal" tid då. Jag var ju så trött igår så jag somna alltså innan 21.00 t om... Hann inte ens börja se på D-H.... hehehe

Idag slutade jag redan 12.30, men stannade kvar på jobbet o åt upp min matlåda. Annars skulle jag ha hungrat ihjäl. Så nu har man duschat o Kevin är ute i det fina vädret eller fint o fint solen tittar fram emellan molnen....

Idag har jag för första gången satt på mig min adidasdress som vi fick på fotbollen förra veckan, sköna byxor iallafall. Vi får byta om hos Heidi, för vi ska dit innan fotbollen.

måste skynda mig nu så vi höres. PUSS o KRAM

As härlig kväll

  20.00                                                 21.00

Det blir att kolla på 5:an från 20.00 Ugly Betty o dubbelavsnitt av D. Housewives.
Gud vad skönt för Tröttheten släpper ju aldrig. Det känns som om man går i sömnen. Har nån annan kännt så?!? Hoppas Kevin somnar sin vanliga tid idag, han har ju varit på skolan första dagen idag så det lär han göra. Idag har han också varit sådär hungrig igen, växer antar jag :-)

Vad roligt det är med FB egentligen kommer i kontakt me en massa folk, har nog aldrig riktigt förstått vitsen med sidan men nu fattar jag vad dem som vet har pratat om :-)...

Orka sitta här nej nu ska jag lägga mig framför tv:n o bara slappa o ha det skönt bara vara inte tänka på nåt.... gissa om det går? knappast för mig!!

Jess kom förbi för att hämta ägg för penslingen till bullarna, hon har lovat att komma förbi me bullar ikväll hoppas hon håller vad hon lovar ;-)

Kram på er igen.....


 Daniel i Ugly Betty är ju så Snygg!

ps kanske lite fjortis men skitsamma, jag tycker att han e snygg ;-) o för den delen har jag varit utan närkontakt i snart alldeles för länge :-(

En lite trött Anette som sitter här

Jag mår nog inte så bra helt slut idag, vill bara sova men kan inte, ska ropa in Kev så vi kan äta middag.

Vi har varit till pappa med min syster M. Det var bara en dryga timme men jag höll på o somna där också, vi kollade på tv o åt lite godis.

Vi skjutsade bara hem M o sen kom vi hem. Gick ner i tvättstugan o YES fick tvätta på torsdag när Kev e hos sin pappa den normala tiden på vardagarna.

Nu har min kollega på jobbet Lena hämtat lite bakplåtspapper till hennes dotter, hon fyller ju hela 20 år på torsdag så det ska bakas bullar i stora lass....

Kevin e inne så nu ska vi äta Fläskkotletter ris bearneisesås o sallad... Det ska bli gott!!

Hörde att både Heidi o Tarmo e sjuka Kevin på väg att bli han hostade i natt o snorig var han när han kom hem igår. Det kanske e därför man känner sig trött börjar jag också bli sjuk!!?? Bläähh.... Har inte råd att vara hemma....

Ha det bäst! Kram

Annandag påsk 2009 del 2

Nu har vi kommit hem från min moster o hennes familj. Min morbrors äldste pojke fyllde 11 år igår så vi firade honom idag, hos mostern alltså. När vi kom dit fick vi en god påskmiddag. Sen efter en stund fikade vi med chokladkex, cocostoppar (sån me vitgegga i), rulltårta o pärontårta, häftig värre.....

 Pärontårta me päron smörgegg i

Hos min moster var hennes familj, min mamma, en syster, 4 kusiner, 2 mostrar o min morbror jag o Kev förstås... Riktigt härligt att träffas igen, nu var vi inte alla men ändå några. Min mormor fattades!!! Saknar henne stora dagar: påsk jul födelsedagar o vardagar också för den delen. Hon var den bästaste mormor som finns verkligen!!

Jag kanske ska köpa en bänkdiskmaskin (ny) o dataskärm från min mosters man, billigt!! Får fundera lite måste ha pengar till mycke annat också... Nån liten semester resa inom norden, sen lite annat smått o gott.

Ska försöka få Kev i säng vid 20.00 nu har han gått o lagt sig lite senare på "lovet", jag har sett till att han varit ledig så mycke som möjligt 2 dgr var han på fritids förra veckan ;-). Men nu e det skola/fritids 4 dgr denna vecka säkert jobbigt :-(..

Jag kan inte sitta här någe mera för har suttit vid datan på jobbet i ca 2,5-3 timmar idag det vart lite för mycke, aldrig mer! Fick ju as ont i nacke som ni kanske vet eller har läst har jag skadad min nacke ett antal ggr i olycksfall så kan ju för sjutton inte göra nåt snart :-(

Nu ropar Kev på mig badat färdigt ska hjälpa honom o duscha lite..

Ett lite gammalt foto på min gulliga son:

 snart 2 år sen juli 07
Taget med syrrans mobil, tack syrran för fotot!!

Min lillkille är lika söt nu har inte förändras så jätte mycke!

Nu måste jag fixa lite matlåda o lägga sonen.

Hörs Kram....                 

Annandag påsk 2009

Jag har sovit hos mamma o Marielle kunde inte åka hem o sova utan nån här hemma. Jag skjutsade min son till hans pappa därifrån åkte jag o åt memma hos T  drack kaffe. hos H o co var jag också, förde över musik på mp 3:en. Sen åkte jag tillbaka till stan o hälsade på Sirpa o tjejerna. Det var ett tag sen sist så kul att bara prata lite om allt o inget.

Jag o M åkte till "Rimi" o köpte Världens godaste kex "salt o peppar" kryddade var dem, o ost där till. Jag hade med mig en burk Ravioli som vi delade på äter ju aldrig det nuförtiden för Kevin gillar inte det alls. Jag tycker det är rätt gott ibland o kommer säkerligen äta det nån mer gång när Kevin inte e hemma.
Vi hade det jätte kul på kvällen, vi skratta o kollade på tv, "Sanningens ögonblick", killen vann 500 000kr helt sjukt!!

Nu har jag jobbat fram till 15.00 o sitter här o väntar på min älskade son! Saknar honom har ju inte sett honom på snart 26 timmar, det e ju jätte länge känns det som...

Ska vila tills han kommer hem!

Kram                                                

Påskdagen 2009

Ja idag har man vaknat av en konstig dröm kl 5.40 shit vad tidigt, jag satt på tv:n och kollade på nåt minns inte ens vad det var för jag somna rätt fort igen, skönt!! Kev vaknade väl runt 7 kan jag tänka mig, kollade på barnprogram me honom som dem flesta tidiga helgmornar... Hur ska jag kunna somna själv utan att syrran o Kev är här hemma i natt???

Jag o syrran har kollat o skrattat lite åt saker vi hittar på nätet o även det vi ser utanför mitt sovrums fönster. Vi kollar efter Kev som är ute o leker. Han är ute rätt mycke o det ska barn vara tycker jag. Vi ska väl ut på promenad efter att Kev blir hämtad av sin pappa, ett måste nu när vädret är så fint o annars med har ju satt upp lite mål som ska följas!!

Igår var vi hos Heidi o co, barnen lekte o vi vuxna (läs jag o Heidi) lagade lite mat, tyckte gratängen o jansson var jätte goda, laxen satt fint saknade dock någon god finsk grovbröd till, salladen var också jätte mumsig ja allt var gott helt enkelt.... Gott med buffè. Tråkigt bara att den mesta maten på påsken o julen består av fisk, sill, lax o jansson, köttbullar, nu hoppade vi över prinskorven dock men det gör inget allt vi hade igår räckte gott o väl....

Vi spelade Dart på deras lite annorlunda tavla, pilarna vill ju inte ens fastna, heheh, men då får man kasta om. Jag förlora men jag e rätt kass på att kasta o pricka rätt, tror Bo vann faktiskt men Heidi var inte lågt ifrån. Jag ville sluta i för tid så vi sa väl att hon/han som ledde fick vinna helt enkelt.

Barnen var fina PÅSKGUBBAR inte påskkärringar som nån elak unge på deras gård hade sagt, en kille är gubbe flickorna är kärringar enligt Kevin och jag håller med fullständigt!!

Såhär fina var dem:

 Gulliga killar!

         Fina pojkar äter         




 Häromdan såg det ut såhär utanför mitt fönster Robin i trädet o Kevin nere på marken. Något i påsen som hänger där på grenen. Nu skulle jag kunna ta kort på när Kevin sparkar boll på plan o där går är en pojke på ca 1-2 år som tycker det är kul när Kevin sparkar boll framo tillbaka till honom, min lillkille skulle verkligen behöva ha ett syskon nu på en gång! Han skulle bli världens sötaste storebrorsa!! ( Han har ju en halvbror hos pappa, men nu menar jag att jag vill ge honom ett syskon också)

Nu ska jag dra från datan börjar bli lite bråttom nu..... Ha det bäst, återkommer.... Kram

Påskafton 2009

Det känns så skönt att jag kunde sova bredvid Kev på soffan när han kollade på barnprogram. Var så trött när han kom o väckte mig 7.00... Sen vart klockan runt halv 9 innan jag fixade frukost. Koka ägg till har helt glömt bort äggen denna Påsk, hehe...

Nu har vi brudar duschat o Kev är ute o spelar fotboll (som vanligt). Det ser ut som Robin, Marcel o en annan grannpojke. Dem har så kul här på gården, det tråkiga är att R o M flyttar från gården om 2 veckor. Inte alls nåt man ser framemot... Får höra av mig till Alicja eller min morbror så får killarna komma hit om dem vill, hoppas för Kevins skull.
Igår kväll var Robin o Kevin ute lite väl länge, det roliga var att A letade efter dem precis i samma stund. Jag skrek på henne medans jag efter en stund hör hur hon skrriker på hennes son. Det var min syster som hörde Kevins röst en bit bort. Så det var bara att duscha av Kevins fötter o mysa framför Talang 2009.

Tycker klockan blivit lite väl mycke innan Kev har kommit i säng runt 21-22 kanske inte så farligt för några men Kevin brukar somna senast 21... Men men han har ju påsklov!!!! Skönt för oss båda att vara lediga!!

 Kevin som Påskgubbe

Han ser ju måttligt road ut, men om man var utklädd till Påskkärring/gubbe på Ica Maxi i torsdags då fick man ju godis o pennor tror jag det var, tog bara detta foto hehe. Han är söt fast han ser så sur ut, mammas älskade lille pojk....

Nu måste vi ta o fixa oss o disken innan vi drar vidare till gravarna o sen ska jag o Kev till Heidi o co vi ska ha knytis o ha en trevlig påsklunch/middag... Trevligt!!!

Kram

Långfredag 2009 del 2

Idag har jag fått en hel del gjort här hemma, tvättat 4 maskiner tvätt, städat osv. Så skönt att komma hem när man har det finare hemma, imorn måste jag damma lite, hatar det!! Men måste tyvärr göras.

Vi var o åt memma o städade bilen invändigt hos T, ville till Heidi o co men trodde inte det passade idag för dem hade annat besök just då, men hon sa när hon ringde upp att vi visst kunde ha kommit också.. synd att man inte kunde prata me henne själv.... En av våra familje medlemmar ( Heidi är ju min "Wifey") hade legat död i akvariet i morse :-(... Det e ju alltid trist....

Ikväll åt vi Tacos:





Det var så himlans gott. Drack Påskmust till det var också jätte gott...

Detta är också gott:

 Smultron vin

Nu ska jag njuta av vinet o sällskapet av min lillsyrra, hon sover här igen :-) Hon är så snäll som gör mig sällskap....  Min älskade syster...!!!

Återkommer imorn. Ha det bäst nu... Puss

Långfredag 2009

 Tänk vilken tur man har LEDIG en långfredag, så nu behöver man inte fixa o trixa me nån barnvakt bara vara med Kev o kolla på Tjorven på tv 8.00 på morgonen. Så himla mysigt att inte behöva stressa iväg på fritids o jobb....

Min syster sover hos oss igen, hennes kompis e lite konstigt först skulle dem åka till Gotland o idag på kryssning men det har varit problem med bokningar hit o dit :-(. Låter jätte skumt, bara prat, göra min kära syrra ledsen 2 ggr på lovet, men hon har haft det bra här hos oss, vi åt lite godis o kollade på Hjälp jag är med i Japansk Tv. (tror jag det hette)
Jag sitter här, Kev spelar Lego Star Wars på ps2 o Marielle sover (typisk tonåring)...

Ska snart göra mer frukost, Kev drack sin Yogurt nyss, så han vill vänta en stund på mer frukost ;-). Jag gör iallafall Gröt åt mig hoppas barnen också vill ha det, köpte iallafall bröd som Kevin älskar igår. O finsk korv som pålägg.
Det slutar inte där gör ju Finsk Korvsoppa till lunch. Mycke Suomi idag. Kanske äter lite memma idag också, men har inget hemma så får åka på besök till en som har 2 paket à 700 gr. Gott!!!

Oj nu gick jag ifrån datan o prata me K o M så jag kom inte ihåg att jag inte publicera inlägget ännu.
Men nú ska det borstas tänder o gå ut o spela fotboll, för oss systrar blir det att äta frulle.

Glad Långfredag!!! Kram                                                                                                                  

Skärtorsdag 2009

 Dessa ägg var så fina så var tvungen att ha med dem i min blogg nu vid påsk o allt.
 
Vi ska väl måla lite ägg i helgen men tror inte dem blir lika prydligt fina, men garanterat FINA blir dem. I våra ägg finns ju kärlek från min son med dem är fina fast det skulle vara ett streck på.....

Kom hem nyss så vi ska duscha o bada sen blir det att åka till affär o köpa mat o godis till hela helgen. Ska väl göra en janssons frestelse, gravad lax o potatis, sill, köttbullar istället för kyckling köper jag Quirn fileèr, sen blir det nån god sallad. Ska även göra nåt av fläskfilèn jag har hemma. Kotletter o strips kan man ju ta nån måltid. Ja det blir en massa mat som ska göras nu är man ju ledig 3 dgr, lunch o middag varje dag så då blir det ju att ha lite fantasi ;-) Att komma på vad man ska äta är inte så lätt. Men det släpper nog när man kommer till affären.

Vill få allt gjort idag, så jag bara har att städa o tvätta imorn. Sen är det att ta det lugnt resten av helgen, kanske hittar på nåt att göra, hälsa på pappa bl a.....

Ha det så bra mina kära läsare så hörs vi senare.... Puss o Kram......

                                                                                                                             

Fick en Adidas overall

på fotbollen idag. Det var bra då vet man hur man ska KLÄ sig på nästa träning, om en vecka. Vi gick ut på promenad Anna-Mia o jag. Men typ 1,5 km bara men det var kul. Fast det var halt i isigt en bit upp i skogen, solen hade nog inte kommit åt o smällta ner snön/isen där. Jag hade ju Friskvård på jobbet också så det vart 2 promenader på en o samma dag. Har ont i fötterna, inte konstigt :-) brukar ju knappast kunna ta 2 promenader samma dag knappt samma vecka....

Imorn e de sista dagen att jobba i denna vecka, slutat 13.30 har jag för mig. SKÖNT!!! Påsken är räddad blir skönt o vara ledig när alla andra är lediga, fast jag jobbar på måndag, det gör inget för Kev e hos sin pappa till 16.00 från 13.00 på söndagen. Kommer sakna honom, men det ska samtidigt bli skönt o få lite egen tid utan jobb på hela helgen. Jag får alltså några timmar, nästan hela söndan. Får väl åka till nån tokig kompis eller nåt ;-)

Ska komma hem o bara vara imorn tror jag, ska fixa lite lättare mat på middan o sen i helgen kan man ju lägga ner mer tid o göra mysig påskmat o godis o allt roligt.

Nu börjar jag bli trött så ni får sova så gott inatt så hörs vi imorn..... KRAM



Jag e den lyckligaste på denna jord jag har Världens Bästaste Son!!!!!!!!!!!!! Älskar honom över allt annat!!!!!!!!!!



09-04-08 Onsdag

Jag har varit jätte sugen på Smultron vin hela dagen. Kanske dags o dricka lite alkohol kanske, hehe.. Måste nog köpa hem en tetra sådant..

Nu har man jobbat för idag, men hemma ser det ut som det gör, ska duscha sen plocka bort lite grejer, så det känns bra att komma hem.. Det är ju fotboll 17-18 idag så lite tid har man att fixa här.

Fick mail av min kusinbarns mamma där hon skickade med bilder på deras 2 döttrar, vad dem har växt, sötisar. Har ju inte sett dem på 1,5 år tror jag det blir nu, hinner hända mycke.... De bor alltså i Finland, vi var ju bara till Åland förra sommaren inte till Suomi.....

Nej nu e det dags för annat.

Ha det bäst. Kramisar

Vilken härlig dag

igen....

Jobbade sådär lagom länge hela 5 timmar hahaha.....

Åkte o hämtade Kev från skolan....

Hem.. laga maten....äta

Kev till tandläkaren, gick bra, 1:a oxeltand har kommit (inflamerat) därav ont....

     Observera lampan bild nr2 :-)

Lämnade Kev till sin pappa vanliga tiden....

Tvätta BILEN o fika hos T......

Hämta M o gick på en kort promenad i Djurgårdsskogen....

Kev kom hem....

Duscha....

Göra Oriflame beställning.... Prata med Oriflame-Micke han ringde min hemtele!!?

Kolla på tv.......

Sova......

Sov Gott.... Kram

Det är lite svårt

o veta hur allvarligt nåt är i telefon. Fritidspersonal ringde mig i morse o gjorde mig en aning orolig. Min Kev hade sådan tandvärk att han inte har ätit eller nåt idag. Dem ville att jag skulle hämta hem honom. Men när jag ringde hade en följt med på nån aktivitet så jag hämtade honom efter jobbet 12.30...

Jag ringde ju såklart på akuttid till honom för att få en tid så fort som möjligt, sen ringde jag tillbaka nyligen för jag vet inte om jag tycker att han behöver gå, men vi bestämde med sköterskan att han ska dit på kontroll.
Det går ju inte att han ska på fritids imorn ifall dem ringer så fort han klagar på den onda tanden ,så om jag får sova i natt jobbar jag imorn ,annars vabar jag. Om jag som sagt får sova då ska han vara me sin mormor o moster hemma hos dem.

Idag var det en kort men lite konstig dag på jobbet, man blir ju orolig när nåt händer sin son o då blir man lite mindre fokuserad på det andra. Men tyckte det gick bra iallafall. Nu är jag rätt tom i skallen.

Gjorde korvstroganoff me ris nyss. Hoppas att Kevin kan äta! Sen ska Kev till sin pappa om inte tandläkaren "drar ut" på tiden. Han ringer oss när han slutat jobbet.

Återkommer om besked senare ;-) Ha en trevlig tisdag eftermiddag/kväll.

Som sagt

drömmer jag jätte mycke på gott o ont. Berättade för M att vad jag drömde häromnatten. Kändes på nåt sätt skönt att berätta det för honom. Kändes lite konstigt dock.

Vi var till Storstan, men har inte fått på sommardäcken, bultarna satt i för hårt. Så det blir att få göra det på nåt ställe där det finns en maskin.

Imorn ska Kev till sin pappa 16.45-19.00 så då måste jag sköta om mig själv gå 45-60 min. Vill bara få ordning på min mp3 fattar ju inte hur man gör :-(..... ska fråga Jonas om han kan hjälpa mig kanske!??

Syrran sover här inatt med, men imorn lämnas K till fritids för tänker inte ha honom hemma hela veckan för jag jobbar ju själv, så imorn o på torsdag får han vara där. Tror det e öppet på torsdag det e ju ingen RÖD-dag.

Ska väl kolla på tv nu när Kev somnat o får se om vi pratar mer idag eller inte..... Vet inte vad jag vill, känner eller nåt längre, bara att allt känns så konstigt med allt. hoppas det är min tur att hitta någon snart. Människan ska inte vara "ensam".

Höres imorn eller nåt liknande. Kram

Ledig Måndag

Vilket härligt väder vi har idag jämnfört från igår då det var så himlans dåligt väder. Mulet regna o blåste, blääähhh.
Idag blir det att sticka ut o vara ute. Men innan dess ska Kev kolla klart på filmen jag hyrde åt honom igår. Den ska ju lämnas tillbaka idag.

Vet ej om vi har någon större lust att gå på fotbollen men tror vi åker till Storstan iallafall. Byta till sommardäck, skulle verkligen behöva tvätta bilen o vaxa den men orkar inte med sånt just idag. Försöka sälja några plagg idag får vi hoppas på. Imorn hoppas jag att mina kollegor köper några paket med.

Fortsätter att ha jätte ont i mage/rygg. får se om man kan göra ett skit... Vad arg jag blir på att ha ont varje månad. Men såhär ont var det länge sen jag hade. Har tagit v-tabl. får se om det räcker.....

Min syster sov här även i natt, hon vart väckt, men så ser det ju ut här, man får inte sovmorgon. Jag var den första upp i morse, ganska sent strax innan 8.00.... vi kollade på tv o sen satt jag vid datan så hon vart lite irriterad på mig, hon ville ju sova :-(.... inte jag...... eller kunde inte för värken....

Jag kom på att jag är lite sugen på cigg, men om jag t om avstått från cigg hos Heidi o Co då kan jag hålla mig ifrån. Har nog inte rökt på 2 månader tror jag !!?? kanske 6 cigg dem 2 senaste ute-gångerna, duktig för en tid rökte jag alldeles för mycke...

Kan inte sitta här hela dan, ska fixa lunch o sen dra iväg.... Heipparallaaa....

Utan Ipren skulle jag

ha gråtit hela natten!!!!! Jag har haft en sån värk idag att jag höll verkligen på att dö! Verkligen....

Jag o syrran kollade på Patrik 1,5 idag, den skulle jag ha fått sett för länge sedan, men en viss stjärna glömde nog totalt bort vad han lovat ;-) Men den gick o hyra för 15 kr, sen hyrde jag en film som Kevin också kan se på, nån Star Wars tror jag. Chilinötterna vi köpte var as starka, men det fanns ju as kallt vatten att dricka till dem :-)

Kevin kom hem runt 18 men ville cykla på en gång o det fick han naturligtvis göra. Grannpojkarna hann ju plinga på som vanligt :-) Så imorn kommer nog Robin hit för att kolla på filmen.....

Nej nu ska jag ta en cider! Vart sugen på det! Sen sova gott utan värk, hoppas jag!!!!

Större barn leker basket utanför, mitt sovrumsfönster, om dem väcker syrran tänker jag be dem sluta studsa!

God natt.......ZZZzzzzzzz Sleep well and dream good things! ZZZzzzzzz

2009-04-05 Söndag

Det vart en trevlig o lugn helg.

Igår åkte vi o handla lite mat, åt mjukglassen me viol/lakrits strössel.
Därifrån åkte vi till kära pappa!!!


Observera den fina örngott som man ser i bakgrunden "Världens bästa pappa"!! O det är han!

Vi var hos honom i ca 2,5 timme, vi kollade på finsk tv o nåt annat. Vi åkte hem för att packa med jobbkläder till mamma o M där jag sov över så jag inte behövde vara ensam hemma. så tråkigt blir nog aldrig van vid det.
Vi kollade på Robinson o sen somnade jag rätt fort efter att det var slut! Hade ju jobbat o skulle ju jobba 7 i morse.

Vi hade det väldigt trevligt, bara tjejer igen :-)..... Går inte o festar om jag ska jobba dagen efter,   har slutat med allt sånt för länge sen, typ....

Nu ska jag få min älskade son i säng. Kramar från lilla mig...

- Hur kom du hem igår?
- Som en blixt!
- Så snabbt?
- Nej men liksom i sick-sack...


Sanningens ögonblick kommer nu så bye bye på er....

Barnfri ikväll men.....

vet inte riktigt vad man ska göra. Nu ska jag o min yngsta syster åka till Ica Maxi o köpa lördagsgodis o äta glass i våffla med viol/lakrits strössel, as gott. Hon ville åka direkt efter jag slutat jobba, men jag ville fixa här hemma innan Kevin åkte. Kevins pappas tjejs äldsta dotter har haft kalas idag så jag köpte en tjejtidning/kort/godis till henne från Kevin.

Vi ska även åka till pappa saknar honom o vill överraska honom med att vi kommer till honom o hälsar på. Får se om han undrar vart Kevin är :-)......

Får se vad som händer ikväll, kanske tar det lugnt kanske inte ;-)... Kramizar Anette

Vilken härlig dag

Vi har varit på stan och utrett allt jag skulle göra idag plus städat så gott som allt, dammar efter helgen, om jag inte har lust innan. Vad skönt det känns att jag hann göra så mycke idag!

Ví var till min moster idag fika lite kaka o thè (med mjölk o socker) brukar på jobbet o hos Heidi aldrig ta nåt i Thèet.. Det är kul att spontan åka iväg lite, det har vi nästan slutat med, alla vill ju att det ska vara så gott som bestämt innan, men jag kommer ihåg tiden med Stefan. Vi åkte iväg o gjorde allt möjligt ihop, det var tider det! Hoppas på att träffa en kille/man snart som man har roligt med!

Tommy fick följa med på discot pratade även själv med mormorn till honom. Så vi kunde bestämma tider o så. Det ska bli kul, men vet inte om det är maskerad, hade en idè om att Kevin kunde varit nåt i stil Hawaiigubbe, han har en stor ströhatt, o Hawaiishorts. Han vart inte lika glad över min smarta idè.... hehe... Tog fram hans nyaste svarta jeans o en matchande skjorta istället det tyckte han var bra, vilken tur jag har :-)

Vi ska alltså åka snart. Har ingen lust egentligen, men man får ställa upp för sin son o hans kompis. Det är bara för jag kom hem o slappnar av o då kommer tröttheten smygande... Men kul för min son då e det kul för mig gillar känslan att få göra honom glad o se att han har kul med kompisar o så. Som nu ser jag ut från fönstret o ser honom med en massa grannpojkar, vissa sparkar boll o andra cyklar, Kevin fick sin cykel lagad av T igår så han kom med den idag, Snällt av honom än en gång! Nu kom Kev in för att hämta sin "pangare".

Nu ska vi endast äta nåt enkelt innan discot. Där blir det ju en massa gott o blandat.

Höres , pusselipuss.

Typiskt

mig. Igår glömde jag min kycklinggryta o riset på spisen när dem skulle kallna, bara att kasta. Sen när jag skjutsade min syster till skolan tänkte jag att jag behöver ju inte ta med mobilen, därav inget paket hämtat ännu, jag måste ju ha numret på sms:et för att kunna ta ut paket. Som tur e kom jag på det när jag klev ur bilen, skratta åt mig själv istället för att vara sur, vad skönt det känns. Gör bara sakerna lite omvänt bara :-)

Så nu har vi kommit hem och då ska Kevin sparka fotboll mot mål o jag ska diska o städa. Som belöning får man hämta ut paketet och göra sina ärenden på stan :-)...... Tänka positivt att jag gör nåt bra med att fixa lite saker samtidigt som det känns ju bra att få allt gjort, då kan jag göra roligare saker på måndag när jag är ledig.

höres senare, måste försöka komma igång ....

KRAM

2009-04-03 Fredag

Tänk det e Fredag idag. Jag har lite ärenden jag tänkte hinna med idag, som lämna syrran till skolan, hämta ut paket fr. HM, cykla me Kev till stan o äta + lämna papper o skicka pengar till min gudson i Finland (bättre sent än aldrig). Jag ska även hinna städa undan lite här hemma innan klockan blir för mycke. Discot börjar 18-21, men vi kommer hem innan 21, tycker nog att det är för länge att vara ute, men får se kanske blir så att Kev för stanna tills det slutar iallafall, det är ju lördag imorn.

Jag tycker inte om att ha för mycke saker att göra på min ända lediga dag denna vecka, men allt ordnar sig jag kommer hem o fixar lite sen drar vi iväg, allt behöver ju inte göras idag heller. det känns bara bättre att kunna njuta av en ledig stund mellan jobbpassen i helgen....

Nej nu ska jag klä på mig så jag kan lämna min syster i tid.

Hörs kram

Äntligen

är det ledig dag som väntar imorn. Tror att vi ska äta på McD o Kevin ska väl gå på discot på deras skola. Tycker det är roligt om han kan vara med o dansa. Köpa en massa godis o popcorn, man fick även pyssla som är jätte skoj om han vill/hinner göra. Han gjorde ju så fina saker som jag fick hem igår! Stolt igen!!!!

Håller på o tvättar min enorma berg av kläder, ja hela korgen plus en halv Ikeakasse. Lite väl mycke men det var ju lakan o 10 tal handdukar pga min mamma o syster har också varit här i veckan.... Hoppas jag hinner städa lite annars gör jag det imorn bara det blir gjort innan helgen. Då har jag inte tid för städning, jobbar lör-sön. Lördag barnfri från 16 till sön efter Kenny Starfighter, vet inte riktigt hur dags det är men jag hinner hem från jobbet iallafall.....

Kevin har en kompis Tommy här just nu, lite jobbigt för jag hann inte dammsuga innan grus i hela hallen o tvättstället står inne på Kevins rum, ska hämta bort den iallafall.... Nu så e den borta därifrån :-) Kollade läget inne på hans rum det var ju riktigt fint, stolt!! Det finns lite för mycke grejer o leksaker men dem alla är på sina platser iallafall... Dem pratar om fotboll o hockey, grabbsnack.... Roligt att höra, tycker jag.. Tommy är en sådan svärmorsdröm i framtiden (om man hade en flicka), så himla snäll o go. Omtänksam.

Nu är killarna ute så jag ska läsa lite innan matlagningen ska börja.

Kram


Jag fick en jätte fin påsk-kyckling av Kevin idag

Han hade även gjort en jätte jätte fin glittrig påskägg att hänga i påskriset. Så stolt över honom för han gör så fina saker!! Sen hade dem sått nån blomma, röd till färgen ska dem bli så får hoppas att den inte vissnar innan bara :-(....

Påskkyckling/tupp





Fina påskägget (är av glitterpulver i flera olika färger)



Denna lilla "växt" ska bli 40 cm högt!!??



Erkänn han är duktig min egna lilla 6 åring??!! Så fina saker han gör, sen ville han visa lite teckningar han ritat på skolan men jag hade ju bråttom så hann bara se 2 sidor så dåligt samvete. Ska kolla nån annan gång och då ordentligt!!!

Vi har varit på vårens första utomhus fotboll, skönt väder var det måste jag säga!! Solen sken så starkt att min svarta munktröja var rätt varm att bära.... Vilken lycka från i höstas då var det pissväder rent utsagt, regnade 9 av 10 torsdagar.. Spela fotboll på blött gräs är ingen höjdare, det blir ju halt o allt sånt..... Bläääh nu siktar vi på en fin vår o sommar säsong!!

Nu drar jag mig för att kolla på Efterlyst (tror jag det blir), sen om jag håller mig vaken blir det att börja på en ny pocket "EGOGIRL" av Carolina Gynning. Den handlar om hennes liv, tror jag, hehe. Ska bli kul o läsa lite sånt nu innan jag ska börja på en lite mer dragisk bok....

Sov gott o kram på er!!!!

RSS 2.0