Jag fryser

Jag ligger i mina Reebok brallor o linne (mormors varma filt!) o fryser på soffan vid tv.n som visar "Superstjärnornas kärleksliv". Det handlar om Ben Affleck och Jennifer Garner. Vad söta dem e ihop :-)





Vilket par!! Man blir ju avundsjuk på dem <3

Nu började IDOL 2007, hehe Mattias från EMD e med lite konstigt hehe. Det känns som om jag e på väg o bli sjuk. Tung i huvudet o så :-( Värsta egna tiden man har just nu får kolla på repriser på tv. Kevin e ute o leker.

Om 2 timmar e det fotbollsträning för honom o jag ska försöka bli piggare :-)

kram på er vi höres

Finnkampen

Det var jätte roligt! Men vi hade en massa stress mycke pga av att ingen riktigt visste hur allt skulle skötas, men allt gick att ordna till slut. Jag vill inte se Mc Donalds på ett bra tag vi åt där 3 ggr :-( men det fanns knappast några alternativ hahaha... Tack alla som var med på resan...





Förväntansfull med den rätta flaggan på kinden



Marielle o Kevin <3



Regnet o solen vartannat fint!!





Vill minnas när Finländarna var på topp





Kronprinsessan Viktoria var på plats



Han vann över Musse Så Starkt Gjort!!!



Kevin me sitt "stirra" blick o jag



Kevin gillade såpbubbel maskinen



Vi gjorde ett bord till vårat finska supporterbord



Grattis Vår Egna Bror. Du vann över oss hahah din filur :-)

Alltid kul att göra nya saker :-) Som denna upplevelse med SUOMI SUOMIIII SUOMIIII skrikandes för fulla halsar :-) den kommer jag kanske inte få uppleva igen, nästa år e det i Suomi tror jag.. så då blir det att kolla på tv:n istället.

Men nu gott folk ska jag försöka få lite sömn. Kram


Ingen kamera= inga foton

Vad tråkigt att inte vi hade kameran med oss på Parken Zoo idag. Många fina djurbilder skulle det vart. Vi hade t ex inte sett dem små sandkatt-ungarna ännu vad dem var söta o goa! Sen klappade jag faktiskt killingarna för första gången, så mjuka dem var :-) Jag gillade att gå o småprata me barnen o hålla dem i händerna dem bråkade nästan om vem som skulle få hålla min hand :-) Så sött.... Jag har tänkt på mina framtidsplaner lite kanske ska sadla om till Skolfröken eller nåt!??

Måste dra igen men vi höres senare. Kram

Uppdatering om skolläget

Jag ska följa med min sons klass till Parken Zoo idag, äntligen lite tid för sin lillkille. En ledig dag i veckan e ju guldvärt o dem tillbringar jag med min son! Imorn åker ju vi som bekant till Finnkampen i Ullevi (Göteborg) bussen åker 9.00. Vad roligt det ska bli ,måste köpa nåt i stil av flagga o sånt i finska färger alltså...

Måste nog dra såg att klockan tickat alldeles för fort helt plötsligt :-)

Kram


Lite trist

Vad tråkigt det vart idag. Jag slutade tidigare på jobbet för att få se Kevin  kasta boll eller löpa, men när jag kommer dit typ en halv timme innan dem skulle sluta hade dem redan slutat :-( 
                                                  Så det enda jag fick foton på är detta:




Det regnade en massa dem 3 timmarna skolan hade Friluftsdag, så ok för att dem slutade tidigare, men tråkigt att missa allt :-,( Måste bara säga att Kevins Regnjacka fr Maxi verkligen höll honom torr, alltså himlans bra kvalitè trots priset!!  Där har han den nya kepsen också :-)

Igår efter jobbet åkte jag hem till mamma o syster. Jag köpte med en massa gott:


Kex o ost, godis, choklad LOKA o frukt!! Gott det vart typ det mesta kvar av detta, men lite åt vi iallafall :-.)
Mysigt med lite tid efter jobbet o bara kolla på tv o inge annat, somna på soffan o må bra. Älskar mamma o Marielle TACK för en MYCKET trevlig kväll tilsammans.

Ha d bäst!
Kram Anette


KOM IHÅG DETTA!

Du blir behandlat precis så som du låter dig bli behandlas på.

BRA ATT TÄNKA PÅ!

Kevins 1:a läxa

Nu e det allvar med min sons skolgång, han fick matteläxa på hela 2 uppgifter, dem klarade han galant :-) Duktiga lillkillen.


Passar på och tar foto på matteboken innan Skateboard pappret ska "över" boken...


Hmm hur många av denna finns på sidan, sen färglägga i rätt mängd rutor :-)


Alla rätt!!! Bra gjort grabben :-)


Ringa in rätt siffra med antalet bär. Alla rätt :-) GULDSTJÄRNA till KEVIN

Vi köpte en massa till Kevin idag bl a Världens coolaste solbrillor från Ica Maxi (99kr)



Sen köpte vi 1 par jeans, 1 par joggingbrallor, 1 par sandaler, 1 par skor, 1 keps, omslagspapper ggr 3 o 3st småbilar. Det var nog allt för denna gång förutom ELLOS paketet som jag hämta ut, där låg 2 pyjamas, Puma shorts, tshirt o vattenflaska, 2 fleecejackor. Det behövs ju till hösten as bra under höstjackan när det blir kallt :-) Så Kevin har blivit ordentligt bortskämd nu, han får vänta till hans födelsedag innan han får något mer. Dyrt om man ska köpa hela tiden :-)

Nu ska han snart åka till pappa o jag till jobbet. Så vi får höras, puss o kram/ Anette

Tunavallen, matchen mot IFK CITY 02 23.8-09

Min sons o hans lag TNIS-02 spelade i halvleken på Tunavallen i Eskilstuna, Eskilstuna City FK- Akropolis Dem var så himlans stolta att stå på en jätte plan, kände på konstgräset o var så lyckliga, dock var det bara 10 minuters spel lite väl kort tid. Men dock inte många 6-7 åringar som får spela på Tunavallen ;-)






Min kille 2:a från höger ;-)






Själva spelet finns bättre på film!!

Sen efteråt åkte vi till Tristan som fyllde 6 år :-) Min älskade gudson, av oss fick han lego:


Den var uppskattad, kul!!!!

Vi kom hem rätt sent men Kevin var duktig o somna rätt så fort.
Dagen efter med andra ord i morse var det ingen dans på rosor. Hittade ej nycklar men jag kom bara sent 10 min o det var rätt skönt.... Hela morgonen skulle ha blivit helt förstört om jag inte hittat bilnycklarna så man fick åka bil istället för cykla.

Efter jobb/skola vart det duscha- packa ner fotbollskläderna o sen åka till Frugan o hennes familj. min systerson var där också, det var kul att träffa honom. Alla barnen var med till Kevins fotbollsträning sen skjutsade jag hem alla efteråt. Jag Rainer o våra barn åt på Mc D. Sen åkte vi helt enkelt hem.

Imorn ska Kevin till skolan o sen sova hos pappa, 15.00-9.00, han skjutsar till Friluftsdagen o jag hämtar efter jobbet :-) Slutar ju redan 12.00 (11.30) på onsdagen :-) Hurraaaa!!!!!

ska logga ut nu, men vi höres, kram

Godislandet






Det var bra länge sen vi köpte lösvikt. godis. Med andra ord blir det nog 1 kg minst idag :-) Vill verkligen ha en myskväll med min son o ev  min syster Marielle också :-) Kolla film, äta gott o moffa godis...

Saknar min son som kommer hem 16.00 :-) <3

Märks att jag e barnledig äter knäckebröd me burkskinka, gott men inge man gör ofta, hehe.... Skinka e bra dagen efter, saltigt
:-)

Nu ska jag duscha o sen cykla bort till min väninna o hjälpa henne med ett o annat.

Kramiz

Krångligt

Allt känns så orättvist just nu. Jag har varit med om händelser under dem sista månaderna som känns för mycke att ta in! Fungerar inte som jag vill på jobbet eller hemma :-( Får se hur detta slutar..

Måste dra nu höres.

Första Klassaren

Min älskade lillkille har börjat i första klass idag 20/8 2009!


Så STOR Kevin ser ut :-)


Kevin o Simon. Man riktigt ser spänningen i min sons ögon! :-)


Kevin o Rut <3

Tänk att min son o en till i klassen känner ALLA i hela klassen dem e ju iofs bara 15-16st.

Vi har varit o shoppat lite me Sirpa idag. Jag köpte 2 as sköna kuddar på JYSK o sen lite annat smått :-)

Lite spännande med skolstart, fixade Kev`s ryggsäck med nya inneskor, pennfodral o så. :-) Tror allt går bra läraren var bra o allt e ju rätt så likadant för barnen bara det att dem har fått flytta upp en våning.

KEVIN DU KOMMER VARA EN BRA FÖRSTA KLASSARE, MAMMAS BÄSTA!!!! ÄLSKAR DIG!!!

Kram på er alla, vi "hörs" under helgens gång.

Västerås o Ikea/Hälla köpcentrum

Vi åkte till Sanna o hennes fam. Alltså vill ha ett hus o en massa barn som Sanna har :-) Så mysigt ju...
Vi gick till o från Thelmas dagis, det vart sammanlagt ca 60 minuters promenad :-) Bra!!!!!

Sen kom ju Sanna på att vi minsann skulle åka till Västerås o Ikea. så nu kommer lite foton från resan:









Vilmer var så söt idag somnade i min famn innan vi åkte, sen var han ju gullungen själv där han satt i sin
 bilbarnstol :-)
Tristan va ju hur söt som helst i den söta pälsen som förövrigt fanns på flickavdelningen på Hm :-')
Det kändes lite som en familj var på Ikea me 4 barn mellan 0-6 åringar :-) Skulle kunna vara möjligt men tack för att det inte e så :-)
Kevin o Thelma ritade på en skärm me nån touch funktion, rätt roligt faktiskt.

Vi åt på Ikea barnen pasta o köttfärssås o vi brudar åt den godaste kotlettrad rätten som finns att äta.

Måste lägga mig snart så gott natt alla läsare. Kram

Jag=jobba o Kevin=hemma me moster

Vilken tur jag o min son har, jag behövde ej väcka Kevin i morse för Moster Marielle sov här förra natten. Vi åkte till fotbollsträningen och sen till Kina o köpte 2 portioner, 1 kyckling o 1 biff me grönsaker o ris. så gött!!!! Mums åt det till lunch på jobbet idag med :-)

Det hade gått bra idag. Tack Syster!!!!! Du e ju för snäll!!

Ända nackdelen e väl att Kev blöder näsblod OFTA. Han hade gått till toaletten själv utan att väcka M. Så jag frågade varför han inte väckt henne till svar fick jag: -  Men jag klarade det själv ju! Vaddå van vid att blöda näsblod. Stackarn. Jag blödde ofta när jag var barn o det typ forssa från näsan :-( tur att det lugnat ner sig nu...

Jag köpte även en blomma o gav 150kr till kläder plus en dagcreme till min väninna som fyllde år för en dryga vecka sedan, Grattis Sirpa!!!! Vi fick jätte fina badlakan av henne Spiderman o delfiner var det på dem, sen fick jag en korköppnare i en viss modell, går inte in mer på detaljer här :-) hahaha Hon e bra rolig hon. Hade tänkt att den här passar Anette, alltså mig hehehe... TACK TACK TACK!!!! alltid kul att besöka vänner över en kopp kaffe...

Storhandla me syster Kev o Ella åt min mamma, det vart lite tungt.

Har för övrigt JÄTTE ont i rygg/nacke sen ca 3 dygn nu måste nog vara hemma om detta inte går över, började nästan gråta på jobbet idag så ont hade jag!!

nu har jag Jess o Lollo på besök, måste sluta.

Ha det bäst. Pussar o kramar till er min kära läsare... / Anette

Å-festen

Inge höjdare i år. Borde ta tillbaka Rix Fm till samma helg. Och vädret var till en nackdel.  Men himlans KUL sällskap hade man iallafall. ;-p

 Nordman                                               Style

Jag o Sari digga som ett par fjortisar hehe... Eller hon kanske mer till Nordman o jag till Style :-)
 
Vad man kan ha kul när man hittar dem rätta vännerna ute i öltältet :-) ...

   

Kvällen avslutades hos Sari o co, jätte trevligt!!! Tack för den goda maten...








Jag o Tobbe kollar på fyrverkerierna inne på Strömsholmen. Gick på toa sen bara Oj e det dags för detta nu, gissa om man var lite full :-)



Nu har vi bråttom till Kevins fotboll, återkommer. Kram


Kevins o Robins dag (lite min också)

Vilken härlig morgon o  dag!! Var så himlans härligt att äta frukost med 2 pojkar 6 o 7 år gamla :-) Skulle verkligen kunna tänka mig o ha 100 barn... Älskar tanken med många barn hemma!! Jag tvätta från 9.30 o emellan gångerna åkte vi till DEX som var på sjukan över natten. Vi fika jag kaffe o pojkarna fick MER o dela på en STOOOOR bulle.

Vad han e söt lillbebisen...

Cyklade hem för lunch sen cykla vi vidare till stan. Där köpte jag Kompis halsband till Robin o Kevin varsitt svärd med svart sten i... Vi alla 3 åkte radiobilarna, sen åkte/hoppa dem i 2 andra karuseller. Vi köpte lite godis också :-)


Kevin och Robin med deras kompishalsband :-)



Pojkarna i Harry Potter karusellen

Kevin vart JÄTTE rädd för en blås som de blåste i efter att han trodde det var slut, ni skulle ha sett hansansiktsmin lillen då var han inte kaxig kom o krama lilla mamma :-)

Jag har 3 biljetter kvar tills imorn när jag tänkte åka igen, ska nog festa för Kevin åker till sin pappa (15.00-18.00) Känns så skönt att ha det såhär ff hehehehe.... Min kusin Sari bjöd mig till dem på dan imorn, kul om man träffar Tobbes brorsa.

Ikväll har vi suttit o haft det mysigt. nu sover min gosse! Så söt!! Världens sötaste !!!

Kram

Trevlig dag

Idag var vi till Lena.S. min kollega. Robin Kevin jag o Jess. Vi grillade o hade roligt.. Flintastek o korv hade jag med mig dit.

Men vissa personer e lite för omogna för min del. Hur kan man vara så ego o barnslig när man e 18 år?? Fattar inte riktigt det.... Men så e det med vissa växer aldrig upp kanske?? Ibland kan man förstöra för andra o det gjorde personen i fråga. Men personen får vara för sig själv jag bryr mig inte för jag behöver inte leva med denne...

Barnen lekte med Sofia HUNDEN sa sitt till henne hela tiden o sen kastade iväg kottar som hon skulle fånga. Vi satt bredvid en öppen eld som kunde värma oss lite för det var faktiskt kallt, burrrr....

   
                         

det syns att vi e på landet, osminkade allihopa hehehe rätt komiskt faktiskt!! härligt med eget hus på landet, skulle vilja ha iallafall ett litet torp på landet, nice...

Var även o kollade på Dex som ligger på sjukhus, pga andningen min söta gangsta kompis bli frisk snart, lova yo!! Älskar dig o hela din familj!!


min sötaste bebis!!

Kram o puss på er alla!

Barnfri!

Kevin sover hos mina kusiner, Robin o Marcel <3 Deras mamma frågade redan förra veckan, men då hade jag ju mina syskonsöner här.. så vi bestämde att han sover där inatt o imorn kommer Robin o Kevin hem till oss :-), i like it :-) Köpte förresten en keps till Kevin för 80kr idag istället 120kr hehe tyckte jag gjorde ett klipp hehe :-) as cool den ska han få i födelsedagspresent eller kanske när han börjar skolan som present för att han börjat den långa skolgången, hehe.. Min lilla pojke är så STOR nu ;-)

Har varit till Tivolit o Åfesten idag. Rainer Rasmus Moa o jag åkte radiobilarna :-) Rätt kul faktiskt, Sen mötte vi upp mina systrar för en middag på Ming.  gott!!

Cykla sedan hem o kolllade på tv med Jessica. :-) Nu e hon ute me Lollo (hennes hund) och jag passar på o skriver ett lite kort inlägg...

Kram på en onsdagkväll!!!

Efter kort arbetsdag

Åkte vi till storstan o hälsade på "frugan" o hennes familj.. Jag slingra hennes TJOCKA/KRAFTIGA hår, o hon e smart (äkta blondin) köpte endast ett färgnings paket, hennes kille fick åka o köpa ett till :-) Hoppas hon lär sig!!!! ;-) Gör du det!!?? <3

Men jag tänkte åka hem vid 19.00 då hittade inte jag min son nånstans, paniken kom ikapp mig efter en stunds letande!! Men vi (mammorna) hade några som hjälpte till o leta tack alla inblandade :-) Det e inte lätt o veta vart dem kan vara, men här vet jag ju ställena vart grabbarna brukar hänga på :-) Bara fråga grannkillarna så vet man ju direkt, hehe... Vi var hemma 1 timme senare tog lite lång tid kanske, men allt e bra med killarna så huvudsaken e väl det!!!

Hade tyvärr kameran hemma så fick ju inga foton med mig hem dem ligger i Heidis kamera :-( Skulle ha visat Världens sötaste lillkille DEX!!! Får vänta tills jag får ta del av fotona, hoppas snart....


Nu har jag väntat i 1 timme om inte längre inga rop från bosse så struntar i att lägga upp dem här o nu. Tror dem har en massa med att  göra för Heidis son Jappe kommer hem :-) Saknat honom måste fråga om dem vill med på äventyr innan skolorna börjar kanske??


Kram på er alla...

Helgen.

Har varit lugn för min del fast inte så händelsrik för jobbade ju :-(  Men det gick rätt bra faktiskt för att ha varit ledig i 5 veckor o sen börja med en 6 dagars vecka!! Kevin var hos pappan fre-lör 16.00-14.00, sen på kalas i gårdslokalen här hemma, för grannpojken Jonathan fyllde 6 år :-)
Sen åkte vi till storstan för att Kev skulle sova hos tränarens Jockes familj TACK!! Det var nämligen träningscup i söndags. Jag såg ju bara sista matchen, den gick lite som det gick, hehehe...

Min son var såhär söt o fin:





Bilderna e privata!!

Vi var till Tarmo o åt soppa o goda smörgåsar efter en lång dag på Torsharg. Det är alltid lika uppskattat!!!! Min son gjorde min söndag till en jätte härlig avslutande dag på förra veckan. Sen efter att han somnat kom en vän förbi det var också trevligt att få prata lite. Vänner för livet som gäller....

Idag har jag Marielle o Kev cyklat till Rinmansparken efter en jätte mumsig lunch, fläskfile, strips o beasås. Tackar mamsen...

   
Solig dag med lite blåst, 4:e bilden e på Kev som "spelar" så fint det låter liksom så jätte fint... d e säkert...

   

Det var fotbollsträning idag så det var vi på och på onsdag kommer inte Kev åka dit för han ska till mina kusiner o sova. Sen torsdag till fredag ska han den yngre sova här KUL!!!!

Nu e det så att jag måste stänga av här, ska orka med jobbet imorn med ;-.)
ByeBye puss o kram....

Min syster M o mina systersöner

är här nu dem ska sova över hos oss!! ( i torsdags ) Det e så himlans trevligt och skönt att ha dem här. Mina älskade pojkar o syrra <3 Vi gjorde hemlagade hamburgare me lite strips, för 3 av oss iallafall, :-) Pojkarna spelade fotboll blåste såpbubblor, spelade GTA ( Kevin får inte köpa nån egen sån spel, men jag tycker det ok om jag e med o kollar när dem spelar de spelet) sen gjorde dem väl annat med som jag inte minns nu heheh..

     

Allt kändes mycke bättre då vi var samlade, så mycke bättre! Dagen innan hade jag gråtit en hel del så jobbigt... :-( Sov jätte lite o var ändå pigg pga av sällskapet såklart mina guldklimpter här i livet !!!!!!!!!!!!

Sen var vi på Parken Zoo alla vi utom Rasmus ( ville inte med ville va med polarn) och min moster Ellen och hennes barnbarn Nova :-) Riktigt trevligt var det!! Men otroligt varmt bara vi tog med hemmagjord saft o kex. Sen åt vi på plats världens dyraste restaurang, tyckte nästintill jag iallafall. Barnen åt/drack varsin Snow Flush tror jag det hette. Och åkte även karuseller ;-)

    
                           

Åkte till Västerås o lämnade av min moster o Nova. Tommy hem också såklart :-) Sen på kvällem hade jag velat dricka några cider o kanske gått ner på stan men det slutade med en cider o sen inge mera. Förlåt Rainer... 
Jag jobbade idag o kommer även göra det imorn. Kevin har varit hos sin pappa, sen på kalas hos Jonathan grannpojken vart 6 år gammal. nu e han hos Jocke me familj. Kevins tränare, han sover där för han har fotbollscup imorn från 8.30-16.30 en jätte lång dag på Torsharg med andra ord :-) Nice..... Jag ser iallafall 1 av 3 matcher för jag sa att jag ville ha Kev i laget som spelar sista matchen kl 16.00 kommer gå tidigare imorn med 1 timme helst!!! Har jobbat lite på min fritid så jag fick ta bort en timme sa min kollega, tack för den! Jätte snällt....

Måste ju tala om att efter att jag lämnat min son så åkte jag till Tarmo först o sen till Heidi o co träffade min "gansta kompis" DEX.... Så söt, men ack så ont i magen han hade :-( Ska tillbaka till dem i veckan orkade inte slingra hennes hål eller jag menar hår, hehehe ;-)



Nu ska jag kolla på tv o sen sova ska upp tidigt imorn. Kram

En bra dag

Idag jobbade jag o Kevin var på fritids. Han ska få vara ledig imorn han tar med ps2 o buzz mm till Marielle o mamma. det e så kul o bra att Kevin har en mormor o moster som ställer upp till tusen... På fredag är ju jag ledig så då e vi hemma.

Vi har även varit på fotbollsträningen som var jätte rolig, men lite för flummig för min son iallafall. Hoppas MATCHERNA går lite bättre ;-) gillar tränaren Jocke han sa idag att om killarna hellre leker så kan dem inte vara med på träningarna, tycker om att han e snällt sträng.. Tack superduper tränaren!!!

Jag kollar på ny mobil, vilka sjuka priser. Några muppar köper mobiler för 990 + 14416kr alltså 15000kr oj får man en EU moppe på köpet hahahah vilket skämt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer kolla efter en mobil kontant o ingen mobil som kostar 7000 iallafall..

Jag fick massage av Katja idag skönt!!! TACK...

Kevin somnade nu :-S strax innan 22.00 Inte lätt o slappna av efter en "hektisk" dag...  ( Glömde publicera inlägget förrut fick väl nåt annat att göra mitt i allt!! )

Har det jobbigt just nu sitter o känner mig helt nere (gråter). Känner tomhet i hela kroppen... :-,,( Saknar 3 personer i mitt liv o dem 3 kommer inte tillbaka, men hoppas få träffa dem nån annanstans i framtiden!!!

Älskar er alla mina vänner o släktingar, kram på er alla andra också som läser min blogg :-) Kommentera gärnas så jag vet vilka ni är :-)

Trött

har man varit idag, måste gå o lägga mig snart. Kollar lite på tv... Tarmo Ella o Melissa har varit här idag roligt bjöd dem på middag... har även tvättat...

Är så trött så skriver mer imorn. Kram


Nu e min första arbetsdag gjord efter semester

det gick väl bra tyckte jag. Men imorn lär jag vara trött o besviken på mig själv för jag inte kan slappna av o sova. men kollar på repriser av BB.. Det fungerar hur bra som helst o gör mig trött :-)

Kevin var på sin första träning idag.

När vi kom hem fixade jag god fisk potatis o sås :-)Middagen vart för sen, hoppas att Kevin inte blir illamående, han har en tendens att bli det om maten eller godsakerna äts sent. Om han blir illamående på natten en gång till så tar jag kontakt med sjukvården...

Måste stänga av nu, kramar på er alla...

Trevligt!

vilken underbar söndag vi hade! Vi var först hemma en sväng eftersom vi sovit över hos min moster o hennes familj. Sen cyklade vi till Rothoffsparken där moster o kusin med familj redan var. Jag o Kevin åt varsin glass i den vackra parken. Det var så himlans skönt att cykla istället för att åka bil!

   

   


Sen cyklade vi vidare till Else, som följde med oss till Parken Zoo, för att se Markoolio :-) ( han var bra sliten. )



Runt 17.30 åkte vi sedan iväg för att åka båt o fiska även det så trevligt så!!!!

   
 Rasmus fick en fisk, Kevin fick också en "fisk", vad vi skratta åt det, vi alla drog upp sådanna fiskar hela tiden, Pojkarna fick köra båten lite :-) Så skön dag, soligt o så fint!




Helt underbar sista dag på sommar-semestern 2009!  ;-)

Kram

Begravning, bio o lite sällskap på kvällen/natten

vi åkte o hämtade blomman vi köpt till vår kusin/systerson Markus begravning först o främst.


Jag sa att jag ville ha 3 röda rosor som för mig betyder " Jag älskar dig"  Denna hjärta var speciellt för dig Markus Kristian Salmijärvi. Ingen annan har haft en sådan här tidigare.  Saknar dig!<3










Jag och min älskade syster Marielle var efter begravning på bio ville tänka på annat och visst fick man skratta åt filmen
" Sommaren med Göran ".



Jag åkte iväg några timmar så Marielle kollade efter Kevin då.  Det hade gått bra. :-) Tackar syster!!

  Ann-Marie o hennes äldsta dotter Mia
  Ann-Maries yngsta dotter Lisa o Rainer
  Mattias o Jörgen, Matte

Tack för en trevlig kväll, trots att jag var jätte trött o slut i hela kroppen...

Nu ringde min kusin Mia och talade om att dem ska komma till Eskilstuna snart, jätte kul!!! Dem tog det på allvar vad jag sa på begravningen igår att vi måste ses oftare.

Ha en bra lördag! Kram

RSS 2.0