Dagen i bilder.

                                                

Kevin tar verkligen i för att kasta iväg brödbiten, han var inte rädd för änderna, men det var tjejerna eller iallafall Melissa jag förstod inte varför, men hon berätta att hon blivit biten som liten, I BAKEN. Men det har jag med av en häst, aj vad ont det gjorde. hahaha

Sen från Stadsparken åkte vi (med bil) och tog ut pengar, sen mötte vi upp Rainer o hans barn. Mot Flen o Sagostigen....

                                                                 
   

                                                                     

Lite av dem bilderna jag tog på Sagostigen finns ett antal till....

Vi kom hem sen vart det kebabtallrik ggr 3 o sen till Kjula..



Min älskade väninnas bebis Vilmer:



Kram....

Sagostigen o mata änderna





Om Sagostigen

Ett riktigt sagoland mitt i Sörmland

Sagostigen ligger mitt i Sörmland i närheten av orterna Malmköping och Hälleforsnäs i Flens kommun.

Sagostigen öppnades 1966 av familjen Storm. Utmed naturstigar runt en gammal bondgård byggdes små röda stugor upp där olika sagor för barn, från Bröderna Grimm och H C Andersen till nordiska folksagor, visas upp.



Vi ska snart cykla till Stadsparken där änderna ska få mat av mig, Kev o Ellis... Det ska bli så roligt att få göra lite småutflykter med barnen o även Ralles pappa o co... Han verkar så jordnära o snäll!!

Ringde även Comhem och meddelade dem nya kanalerna. Jag måste byta bort Hallmark ( älskar den kanalen) o Kevins favorit Jetix,  dem kanalerna upphör i Comhems utbud :-( Men kommer nog gilla dem nya kanalerna hoppas jag.

Kommer säkert en massa foton från dagens händelser ikväll eller nåt :-)

Måste rusa. Puss

Kvinno misshandel suger!!!!

Jag kom på att när jag såg en kille på ett foto att han knuffat mig för ett antal år sedan, jävla mupp!!! Kom bara på det helt plötsligt, märks att jag mår skit dåligt!!!! Tänker på saker som hänt för länge sedan. Mitt sätt o gå igenom en kris antar jag... VEM vet!!!

Jag har ett tryck i bröstet som återkommer särskilt när jag kommer hem utan att jag har nån vuxen till stöd. Konstigt livet kan vara... Men man får ta vara på livet och människorna som betyder nåt för oss i livet, gå vidare men aldrig glömma!

Tack för mig just nu. heippa

Ensamtid

eller jag har ju flickorna här, mina små änglar <3..... Det e så kul när dem e här. Kevin gillar även Ellas cykel för den har ju växlar :-) hela 3 st... De leker i Kevins rum...

Nu har jag tagit fram lite grejer jag ska ge till Heidis o Bos son DEX <3 hoppas dem vill ha allt, kommer mer sen!!!

Kram på er nu har jag bråttom.

Bakningen är avklarat :-)

va goda mina egna bullar var denna gång, brukar tycka andras bullar smakar bättre :-)

     

Jag kavlar ;-)                     Plattar till lite                      Bullarna jäser nr2.           FÄRDIGA!!!!!!

Måste ha lite bildbevis för detta händer inte så ofta i detta hem. Men ska försöka baka lite oftare.... Vart så lyckade idag så man blir hur stolt som helst :-) *skryter*

Vi har idag beställt begravningsblommor , det vart ett hjärta (bild kommer senare) med kort där det står : 
Vi saknar dig  Det kändes tungt fick tårar i ögonen ett par ggr, men kände lite stress vi kom inte från butiken förrens 20 över 19.. Lite pinsamt men jag kom på att jag ville göra det idag för att få det gjort, tyvärr. Det e så jobbigt så när jag känner att nu "klarar" jag det måste jag bara göra det, så att säga...

Sen har vi haft min syster M här o Sirpa o flickorna, sen lite senare på kvällen kom Riku förbi. länge sen roligt att prata ut med honom... Så bra på o lyssna, vi har stöttat varandra många ggr..

Imorn ska Kev till sin pappa (11-18) ska iväg till nån av mina vänner klarar ej av att vara ensam just nu, knappt annars heller och speciellt inte nu.. Jobbigt detta!!!!

Ha det bra gott folk, nu ska jag vara lite utan denna dator, o sen sova :-)

Kram

Shoppa e roligt

vi var till Tuna Park Gina o skopunkten.

    Gummistövlarna              Coola gympaskor

Det var ju tur att Kevin fick Gummistövlarna igår för det e regnigt idag o närmare dgr ( tror jag ) Jag fick slänga 3 par gummistövlar innan sommaren, han måste gå på nåt konstigt sätt. Men det gör inget köper gärna fler åt honom om det behövs, för 4 par skor kostade 357 kr igår. Gympadojorna såg ut att vara knytna men det e karrborr istället, coolt och praktiskt. Jag o Marielle fick varsina "pumps" också.

Sen åkte vi till Tarmo o fika lite, Finsk Blåbärspaj, gott.. Jag vill göra en smulpaj nån dag har ju hela 1,5 liter bär i frysen haha. Måste åka o plocka bär nån dag, vill ju kunna ha lite hemma i höst/vinter.

                                                                                     

På kvällen gjorde vi tacopaj o drack cola. Lite vardagslyx på en måndag. Lite mysigt :-)

Får se vad man hittar på idag, matväg Finsk korvsoppa  ikväll, gott det med ;-)

Vi höres senare. Kram

Parken Zoo=Söndag

Det e klart vi går till Parken Zoo på en söndag. Amy Diamond var där igår, men innandess var vi o kolla på lilla Mio, eller han känns så stor nu jämnfört med Dex o Vilmer.

 MIO

              

Bollen Kevin sitter på vann jag åt honom. Ett kast=vinst. Bra på basket med andra ord. Amy Diamond var duktig och pratade "mycke" med sin publik...   Som vanligt var vi där me S, E o M.. Vi träffade även det vanliga gänget på plats.. Vi åt korv me bröd hos våra vänner. Tack det var gott...

Nu ska vi iväg på shopping, sen blir det go mat o annat....

kram

Våran lilla tältutflykt.

                            Jag fixar till salladen, gott.

                 Vi ska precis inta av grillade kycklingen, sannas gjorda potatissallad o sallad

                             Marielle frös så hon fick en filt över sig.

                 Kevin i sin normala pose

                 Totte o Malin :-)

                 Micke o en annan man kommer ej ihåg namnet

                  Jag med lilla Vilmer, sötnosen

                   Sammahär vad sött o han värmde mig med sin närvaro

                  Vårat lilla tält, Marielle kikar ut, Hellooo!

                 Kevin myser i sin sovsäck, han sov som en liten kung :-)

Vi åkte faktiskt hem vid 3.30, det började ösregna men det ända som vart blött var lite på kanterna av "tältbotten." Kevin sov hela tiden, medans vi andra var vakna i några timmar o sen somnade vi hemma i min säng :-) Kommer garanterat göra om det!! Bara hoppas på bättre väder nästa gång!!

Kevin köpte en (leksaks)pistol igår, alla grannpojkarna har ju det så han fick en till på marknaden. Vi åkte karusell me Emelie, Marielle o jag. Kul!!! Extrem fly, igen... Vi köpte även godis remmar o pokemongodis, yu gi oh kort o Pokemonkort.
När vi kom tillbaka fick vi lite grillat, gott!!! Fläskfile, champinjoner o örtmarinerat "grillad" potatis.

Sen åkte vi som sagt hem bra för jag tänkte inte gå på marknaden på söndagen. Det e klart Sven Ingvars spelar ju där 15.00 heheh ville knappast gå dit.

Kram o Puss.

ps idag blir det Amy Diamond på Parken Zoo o kanske får se lilla Mio om vi åker dit.

Malmamarken o camping

Igår kändes dagen jätte jobbig, men då kom Melissa o Ella hit o sen vart man lite piggare. Skulle ha åkt till Roma men Sirpa bjöd oss på lunch istället, Tack!!!!



Kevin ville ha en hjälm, han minns verkligen vad mitt ex Stefan sa till honom när vi lärde honom att cykla..
- Du måste först lära dig att cykla innan du FÅR en egen motocrosscykel.
Jag vågar ju inte köpa en åt honom så han får helt enkelt nöja sig med sin nya cykel, den kan man också racea med :-)



Thelma, Tristan o Kevin, så skönt att bara vara äta bigarroer o "marknadschips".
Kevin visar även stolt upp sina nya Pokemonkort :-)



Jag håller i lilla Vilmer så söt!!



Moa våran egna lilla "Pippi Långstrump".



Emelie, sötisen själv, vad roligt vi hade igår du jag o Marielle riktiga fjortisar.



Kevin Borg, charmig. Vi orkade inte köa för autograf, men det kanske kommer återkommande tillfällen.






Vi åkte varsin karusell Den jag åkte vågade jag knappt tro var så läskig. Men det var kul o TACK Tarmo för att du bjöd oss på karusellerna!!!! Han ville se oss lida hahaha... nej skämtosido...



Älskade DEX får avsluta våran härliga dag..

Kram

V-rås

Jag åkte till Västerås igår ville verkligen träffa Mia kusinen min... det var så skönt att få vara en del av deras sorgarbete. Jag fick ett litet tråkigt o oväntat besked igår. Att det inte blir någon kryssning för våran del, men det blir istället Malma marknaden!! Vi får helt enkelt hitta på annat istället... Det e vi bra på.

Sen får jag bli bättre att ringa mina syskonbarn o ta hit dem <3 Vill ju ge dem av min kärlek så tänker ta mig i kragen nu!! Man slarvar lite med vissa saker som är självklara, så nu e det dags... Vi har ju haft vår tacokväll o lite annat mys, men måste tas mer tid att umgås!!!! Göra en egen kryssning med dem om dem själva vill så att säga...

Fick även mina 100 foton hem idag mer än nöjd!!!! Vill ju beställa mer, måste fråga min kära mor om vi kan fixa det :-) Kanske passa på att skicka efter en förstoring på pojkarna.... skulle vilja hitta nåt kort på alla 3 killar!!!

Älskar er Tommy o Rasmus o Kevin glöm aldrig det!!!!!

                                  Här ska en bild på Ralle upp hade inte i denna dator     

nu ska jag sova... Kram

Trött på falska människor

Jag måste skriva ur mig lite. 
Vad tänker dem människa på som ljuger??!! Hittar på en massa skit för att dennes version om saken ska låta bättre än den i verkligheten är...
Det måste vara något fel på dem människorna, ärligt talat!!!

Men man ska stå för sin rätt så e det bara, inte låta sig trampas på!!!

Hoppas att allt blir rättvist här i livet....

Resan till Västerås

var nog inte så rolig men den behövdes göras så man träffade Moster kusin o Simon. Min morbror hade bråttom hem så vi såg inte kusin Mia. Hoppas på att få träffa henne idag eller imorn.... Det kommer bli svårt... Hon har sådan inverkan i mig lite likadan som jag i känsloväg... Jag somna som en stock igår. Heidi jag o Bo skulle kolla på filmen "Baksmällan", som jag o Marielle sett på bio. As bra film!!!!!! Men mina ögon slockna innan 15 min hade gått av filmen....

Idag är det tungt!! Hoppas på att få sällskap så man slipper vara själv...

Ha det bra nu, orkar inte sitta här just nu. P&K/ Anette

RIP Markus Kusinen ...

Jag vart väckt 7.20 i morse av ett samtal jag inte hade velat höra. Stackars min moster o hela deras familj. Jag vet hur det e att förlora ett syskon, men kan aldrig föreställa mig hur det skulle vara här utan min älskade son!!!! Det känns jätte konstigt idag, har inte orkat vakna ännu. Detta känns så overkligt!!!! Har ringt till min väninna och gråtit ut känns bra!!!!

Älskade kusin kommer aldrig glömma dig!! Värför var det tvungen att sluta såhär!!??

Puss på kinden o vila i frid nu....

Barnledig

10.00-18.30 idag (måndag). Då hann jag åka o fika hos Sirpa o tjejerna, sen storhandla med syrran, åka till skogen o plocka blåbär (otacksamt, det tar så lång tid) Heidi o sen till slut Tarmo. Åkte även o plocka upp Seija från skogen.

Vi beställde Kryssning åt mina syskonbarn deras farmor o mig o Kev. ca 862 kr för buss o resan/hytt lagom pris. Sen får vi se hur jag gör me mat, gott med buffe. Ska annars äta i Helsingfors innan vi ska hemåt igen :-) Det ska bli Världens roligaste resa. Vill så gärna åka med mina syskonbarn, behöver umgås med dem o Kev älskar sina kusiner, Tommy o Ralle som han säger :-) Måste åka på kryssning med mina systrar hade jag tänkt eller iallafall Marielle. Bjuda henne i höst ;-) iallafall stå för resan :-)

Nu snart ska jag sova redan 1.40...

Beställde 100 st bilder på Fuji för 29kr rekommenderar genom Jacqueline :-) Ska se om min mamma vill beställa bilder också så billigt ju :-)

Nej nu e jag trött. Längtar till kryssningen komma bort från stan ett tag igen....

Sov gott o lev livet den kommer ej i repris! <3

Puss o kram



Händelserik helg

I lördags var vi som bekant till Vilsta på brännboll med kompisar från förr. Jag, Kev, Mellis o Ella cyklade!! dit. Vad skönt det var.... Inte alls långt....


   
   

Vi ska ju ta nån grillkväll o lite "supakväll" sen senare innan höstens mörker o kalla vindar tar fart. Det e ju så kul o prata gamla minnen o träffa nya bekanta med. Det fanns en jag tyckte var rätt speciell... Vi kom hem efter 22.00 för vi var till M o E efter brännboll o bad. Barnen åt pasta o sprödbakad fisk o vi vuxna åt en tonfiskssallad, gott...

På söndagen var vi i Parken Zoo och såg Hujeda mej và många sånger med bl a Linus, Bianca o Benjamin Wahlgren, Mimmi o Frida Sandèn, Kim Sulocki o Sara från Bolibompa. Det var as bra, mycke pga artisterna..


  

Kevin va så söt, han vann ett halsband satt på den runt halsen på sig först, sen tog han av sig den o sa:
- Mamma jag valde grön färg på halsbandet för jag vet att det e din favoritfärg. Gullebarnet då :-) Sen gav han den till mig..

Efter föreställningen skjutsade vi hem Ann-Marie o barnen. Bjöds på läsk o kaffe. Tackar....

Kram 

Barn på nytt

blir man när man hoppar o springer omkring med en bikini vilken e perfekt upptill!!! Först kastade vi tennisboll till varann uppe på land sen gick vi ner i vattnet, efter en stund vart ju vattnet varmt o JAG bada!!!!! Premiär för i år!!! Försökte lära Kevin att simma men inte riktigt än han får lite av panik så han glömmer att använda händerna plaskar bara
med fötterna ;-)



Vi var både till Mälarbaden och Sundbyholm idag. Men i Sundbyholm var det inte lika kul :-D Däremellan var vi till pappa, jag fick sagt saken jag ville säga... Hoppas allt ordnar sig till det bästa!! Pappa var inte riktigt pigg idag, min lilla älskade pappa!



Gott med kaffe/saft o vaniljglass o jordgubbssylt...

Denna dag var så perfekt, förrutom lite tankar o funderingar... Men allt kommer nog ordna sig...

Ha en perfekt fredag kväll/natt.... Ha det bäst! Kram på er alla

Bad-dags!

Jag ska åka o hämta Marielle o Kevin hos mamma nu sen ska vi åka o bada :-D.... Jag kanske badar idag får se. Har även ringt lite samtal om en sak jag "tappat" måste få detta fixat innan semestern e slut. Hatar känslan att inte veta vart dem e.
:-( HOPPAS man hittar dem !!!!!

Senare kanske man orkar åka till nån vän....

Hörs... kram

Man sover länge.

undrar hur det blir sen när man ska börja jobba igen?? hehe.... Får ta o vända på dygnet sista dagarna sen :-) Men jag tänker ej stressa inför det. Tar det lugnt bara...

Bild fr kryssning Mars-08
Såhär kan det se ut när man e barnfri o lite förvirrad, hehehe

Äter frukost!!! NU... klockan är 11.51, hehe vaddå barnfri???

Snart sticker jag till en väninna på fika...

Städa ikväll.
'
Kram

Saknar mammas lillkille...



Kevin e på semester med pappa o co. Han kommer hem på torsdag (2 nätter) känns jobbigt!!!

Idag har vi varit till Heidi o co, sett Dex "The Boss" <3, åkte med till Ortopeden. Sen plockade vi upp Marielle o åkte till Storstan o lämnade över Kev till sin pappa. Sen fika hos Tarmo, världens goaste Finska blåbärskaka.
Sen åkte vi till TunaPark där M köpte 2 klockor fr. Guldfynd (50%) o lite annat.

Vi kollade på "Changeling" bra men sorglig o lite sjuk film. Att det finns folk till att kunna göra otäcka o elaka saker mot andra, f*n vad jag hatar allt med våld o elakheter att göra... J*vla skit människor!!!

Jag kunde ha varit på Harrys men kom på det lite sent :-)) Inget jag saknar heller för den delen, hinner ut imorn om jag orkar/vill...

" Vill hitta!!!!!"

Hörs imorn tror jag eller torsdag....

Kram

Skräckscen

Min son kom in jätte ledsen! Blödde lite här o var. Jag vart rädd!! Han var rädd!!


Knät lade jag om lite för det var lite djupare än dem andra skrapsåren...

Sen var det ett rejält skräpsår på hans lilla mage :-.(. Mitt mamma hjärta mådde dåligt. Men nu e han ute o leker igen. Tur det, men cykeln får han inte använda förrens han kommer hem från Kolmården... Han cyklar som en dåre med den... Hinner liksom inte med själv, nu tror jag hans cykel åkte på en sak på marken så han hoppa med cykeln o därefter ramlade...

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen så man kan åka till storstan tror jag det blir. Heippa, hörs...

Härligt väder..

Jag tycker nog att vädret är på väg till bättre nu. Hoppas man får användning av den nya bikinin snart. Kunde ju inte använda den i Finland heller...

I helgen var vi ute på Time rätt ok, men man såg endast 3-4 pers man "kände", rätt dåligt :-D Det var roligt att gå ut me Sirpa, första gången. Mamma o Marielle var barnvakter här hos oss. Sen igår var hon med mig o Kev till Parken Zoo o kollade på djuren o EMD!!!



Om ni kollar riktigt noga så ser ni bebisen, tänk föräldrarna e typ 40 år gamla

Så söta små killingar ...

Kevins hand vs Tigers tass

Halmkastning :-D



Snygga killar i EMD Erik.Mattias o Danny. Charmiga o söta...

Vi åkte till Maxi o köpte det sista vi skulle äta till middag, sen till Sirpa. Vi gjorde Stekt fisk, färsk potatis, remouladsås o sallad. Nyttigt o gott. Vi kom hem efter 21.00. Härlig dag o kväll vart det i helhet!!!

Idag ska vi nog åka o kolla om nån bebis e hemma. Eller får se hur vi gör.
 Imorn får jag packa med lite saker åt min son, för han ska vara med sin pappa o familj 2 dgr dem ska åka till Kolmården, roligt för barnen :-D Om jag inte städar idag gör jag det imorn efter Kev åkt, eller jag gör det sen nångång :-)

Ha en trevlig o skön måndag!!! 3 veckor kvar på semestern gissa om jag njuter!!?? Puss o kram

Hundvakt...

Som tur e har hon lugnat ner sig nu, men idag var det jobbigt att ha henne, inte riktigt lika kul. Så vi kom överrens med min son att vi inte ska skaffa någon hund iallafall... Kanske nåt annat husdjur som klarar sig själv mer... Men inte på några år iallafall...

Matte ska väl komma o hämta om 30 min.... Då sätter jag på en film nu. American Pie är rätt lätt att glo på.... Så det gör jag nu sen e det bara 3 filmer kvar att kolla på, av dem jag låna av Bo idag...

Orkar inte skriva mer nu. Kram till nästa gång...

Hemma är bäst

men om man frågar mig då e det så att jag glömmer alltid köpa frukost som t ex nu när vi var på semester då hade jag ju bara bröd i frysen o flingor i skåpet. Inge pålägg, inge jogurt, inga ägg, inge mjölk, inge...... ja ni förstår kanske helt desperat alltså... Min älskade syrra sov här så jag kunde ta bilen till Hemköp o köpa en massa gott.
Vattenmelonen jag köpte åt vi upp efter frukosten utan problem, gott just nu.....

Vi var hemma, först tänkte vi bara vara hemma o softa men ni känner mig (kanske) jag kan ju inte ligga på soffan hela dagen, tyvärr... Så vi tog bilen o åkte till mamma o Marielle, där gjorde jag en kycklingpasta-sallad, av den grillade kycklingen jag köpte i morse, det vart jätte gott.

Vi fick lite bråttom o få se lilla Vilmer, så söt!!!! Vad jag e sugen på en bebis, men om jag inte får några fler egna då får jag gosa med andras bebisar.. Man måste få drömma ju hehe.... Men jag har Världens bästa son så jag är nöjd med det också!!!!




ser ju ut att han vinkar heippa!! hehe....

Så heippa för ikväll :-)

Viking Line och Bebis

Vi hade en bra dag igår. vi beställde pizza och sen åkte vi med Annes skjuts till Helsingfors. Till färjan som skulle ta oss till Sverige o vidare hem till Eskilstuna, vad jag har saknat min soffa, min familj, mina vänner o framförallt våra egna rutiner!!

Just nu e min lillsyrra nere på gården o träffar Totte "The man", hehe..Hon hade klippt hans hår häromdan, gulligt.
Tänkt om jag skulle få röra nån killes hår, bara rufsa till det, saknar visst ett ex, tyckte mig se honom 2 ggr i Sthlm idag. Jag har lite svårt att släppa vissa personer som jag låtit komma mig närmare än många andra, så e det bara.  

Träffa en jätte gullig bebis idag!!!! Min egna nya polare, "Bossen" Dex Så himlans gulligt:



Onpa hiiiienooo yöhaalari :-.)




Några foton på mig o Dex ett på Marielle o Dex

   

jag kommer att sakna våra galna skrattanfall mitt på nätterna, och nästa gång kommer Niklas garanterat kunna prata. Arttu kommer att sova lika mycke, och Marttin kommer att ha en helt "ny" lätthoj. tror Kimmo har fixat jätte mycke hemma o Anne kommer jobba kvar på samma ställe som nu. Hehe får se hur rätt/fel jag kommer att ha.

    

Vi hade det bra på båten, vi kollade lite på Pippi o Ville Viking, drack VilleDrink, och jag en Razzer, Kevin fick ansiktsmålning i morse innan landstigning, vi spelade lite kortspel innan läggdags hade så ont i huvudet att var tvungen att gå till hytten hade haft det sen några timmar. Men vi hade roligt i hytten med!
 Här känns det skönt,
att snart få hämta bilen från Sanna som varit snäll o haft den på deras gård, sen tänkte jag mest på rutinerna, ok kev somnade för några timmar sen, men jag pratar med ett x från Finland han hittade mig på FB  hehe, kul att minnas tillbaka och även prata om sina liv som dem e nu.

Måste nog klara av att publicera detta inlägg o stänga av datan... kram på er så hörs vi typ imorn igen.






Sista dagen i Suomi.

Tänka sig vad fort det går imorn e vi på båten på väg hem till Sverige. Men samtidigt längtar jag efter dem nya bebisarna. Så sött. Har även köpt varsin sak åt dem. Passande mammornas smak enligt mig... Har endast sett Heidis bebis han e ju världens sötaste iallafall så lik min gudson Jasper <3. Söt e nog Sannas med. Hörde rykten om att han e lik Tristan <3 då kan man bara vara söt.. För min gudson e sötast.... Hörs det att jag e stolt över mina gudsöner!!??

Jag hann tyvärr inte träffa min gudson i Finland han var i Helsingfors, när vi var till Hämeenlinna. Men nästa år kanske, hehe..

Nu ska vi snart äta potatis o köttfärssås, sen vaniljglass o jordgubbar, mums.....

snart ses vi igen.... Saknar o älskar mina vänner på andra sidan pölen. Det har varit kul här med men vill ju vara hemma snart igen ;-)

Pussar o kramar på mina läsare..

ps Kevin kom med dem dyra riskakorna till mig i affären idag, men jag sa att vi köper dem hemma för dem e alldeles för dyra här, heheh. Så kul bara för jag nämnt det i ett tidigare inlägg. (Han var ju inte med till affären då jag såg priset....)

hos KusinJohn o hans gulliga familj

Vi åkte från Anne idag, så Kev e mer än nöjd för han har ju en syssling han gillar att leka med här. Vi har ätit redan, men vi ska äntligen få grillat snart.... Anne o dem grillade efter 23.00 igår kväll gissa om jag orkade vara med?? svar: Nej... Vi ska sova här en natt o imorn lämnar John o Pieti oss tillbaks till Anne o co....

Jag o EllaReeta har sjungit lite SingStar o killarna har lekt sjörovare, med bilar o spelat FOTBOLL annars vore det lite konstigt... Jag var tidigare också till affären med kusin.... Några livsmedel är jätte dyra jämnfört med Sverige. Som riskakor kostar ca 13,90 i Sverige här kostar dem 2,89 e.. Hur dyrt som helst!!!!! tur att man kan vara utan dem, annars skulle jag varit lite chockad att behöva betala en hel "förmögenhet" för några riskakor.....

Snart kommer Mia hem från jobbet så då blir det att grilla o ha det bra.... :-D

Hörs nån annan dag. Kram o Puss

På väg till Suomi

Kev bredvid bilen vi åkte till buss-stationen med.
Kev o jag på bussen upp till Sthlm
Kev just duschat i hytten
Fin skärgård i Sthlm





Kevin hade jätte mycket roligt att göra på båten, som ni ser hoppborg, bollhav, spela tvspel, vara på skattjakt med Ville Viking o co osv osv... Han var så glad åt allt som han kunde göra, tror minsann att jag åkte i rätt tid, nästa år är nog det mesta av detta lite "barnsligt" för honom. vi kommer ju att om några dgr åka båten hem då ska han väl få ha lika trevligt :-.)...

Nu e vi alltså hemma hos Anne o co. Vi har haft det bra, snart ska även ett "x" till mig komma hit.. Roligt!!!

Ha det bra så länge kram.....


Så himlans roligt!

Nu har min väninna Sanna även fått en liten son. Ett dygn efter Heidi :-D...
Grattis Sanna o Fredrik!!! 3/7

Vi har haft det jätte bra här i Perttula/Finland... Jätte roligt! Vi var vakna till 3.00 (vi vuxna) Skrattade till slut åt allt o alla... Vi var o HANDLA  lite. Kevin fick ett par byxor o en as cool tshirt.  Anne köpte en födelsedags present åt Kev. Kommer bli så uppskattat, han har länge tjatat om just denna grej.....

Killarna har spelat PS 2 o jag har suttit lite vid datan nu efter ett vi vaknat o ätit en jätte jätte god Lapin K... nej jag menar Lapin Rieska, en av dem bästa bröd som funnits på denna jord...

Ville ladda upp bilder men det kanske inte går nu :-(.... Den hittar inte publishme.se eller vad det heter....

Återkommer senare. Kram


Grattis Heidi och Bo



Vilken liten sötnos!!!

Längtar till nästa vecka då jag får se miraklet!!!!!! Den lilla sonen...

Kram på Heidi på din STORA dag din födelsedag o er sons också ;-D

Uppdaterar vid ett senare tillfälle

Igår var vi iallafall hos Heidi o co. Jag fick skjutsa Heidi o Bo till förlossningen, men sen skulle dem hem igen. Barnen o Bo var o bada efter att vi kommit hem. Jag var hos Sirpa o det var trevligt som vanligt.

Jag slingrade håret... Det vart fint...

Sen åkte vi o lämnade bilen hos Sanna, vi åt jätte go mat där. så fick men se dem för en gångs skull. Sanna o Heidi kommer att få barn inom en vecka tror jag....

Återkommer senare. Kram


RSS 2.0