2009-03-31 Tisdag

Tänk vad tiden går fort imorn e det april redan!!!! Nu har jag minsann sett en massa fina vårkänslor, blommor o videkissar, somliga har bytt till sommardäck osv osv

     Några härliga bilder av våren....

Jag köpte även lite påskfjädrar i härligt rosa, hehe. Sen ska jag ha gula nånstans o lite annat påskpyssel. Men får se vad man hinner plocka fram, påsken är ju snart över igen. Annat e det med julen då ska det göras mycket mer. T om byta gardiner. Jag ska försöka att byta gardiner till köket i veckan, kom på att det skulle jag ju göra....

Nu tänkte jag klä på mig o sminka mig lite. Måste skynda till stan ska träffa 3 st från jobbet. Vi ska på afterwork innan vi ska på föreläsningen. Ska vara där om 30 min så nu drar jag igen. Kram

Trött trött o åter trött!!

Jag vart nästintill väckt av min moster igår kväll. Hon berättade en sak som gjorde mig nyfiken samtidigt som jag tänker på min semester, hmm får se hur jag gör med den saken vi pratade om..... Sen efter det fick jag ett mess från en väninna som har haft sin son i Kevins klass nu ett par dagar, ville veta hur jag upplever klassen o skolan. Att en lärare som har jobbat alldeles för länge ska förstöra sååååå mycke :-(

Så min sömn vart knapp o jag är rätt trött nu. Ska ju ha min friskvård 10.30-11.30, så då blir jag pigg. Ska gå med stavar igen som jag gjorde för typ 2 veckor sen, förra veckan fick jag massage på min friskvårdstid. Så skönt det med, men samtidigt är det bättre att röra på sig!!

Nu ska jag borsta tänder fixa Kev o dra till jobbet. Bara ledig på fredag denna vecka så det känns lite tråkigt, men sånt e livet nästa vecka jobbar jag ju bara tis, ons o tors, och det bästa är att Kev har påsklov, då får vi många lediga dar tillsammans. Får se nåt roligt ska vi väl hitta på.

Nu måste jag skynda mig som vanligt, men ha en bra dag, så hörs vi igen. Kram

Hehehe jag såg en sak som jag tyckte var lite rolig

att jag har skrivit på många inlägg att nu är jag hemma. Jätte intressant.. Jag var o fika hos S, men barnen cyklade till deras äldre syster så det vart så lugnt där så man höll på att somna. Bullarna me blåbär smakade som äkta finsk blåbärskaka. As gott, ska försöka plocka lite blåbär i sommar o göra en sådan kaka.

Det känns så rastlöst när inte Kev är hemma, vet knappt vad jag ska ta mig till. Jobbigt, men det finns stunder man måste försöka få vara själv också, därav e jag hemma såhär tidigt!


Ska kolla på Unga mödrar 18.30. Sen kommer ju min pojke hem. Då får han spela en liten liten stund innan det är dags att bada o sova. Kev är så söt när han sover så mjuka drag o det ser så rogivande ut. Kan ju nästan somna sittandes här när man tänker på det. Lillkillen min.....

Jag kommer nog inte skriva mer idag, om inte nåt roligt händer. Hörs! Heippa!

Nu är man hemma från jobbet

Jag ska hoppa in i duschen en snabbis. Kevin måste ta en dusch efter att han kommer hem från sin pappa (15.45-19.00) Jag ska skjutsa hem mamma efter det o hoppas på att få komma till S o barnen, annars är jag hemma o läser eller nåt. Kommer att komma hem ett tag innan Kev kommer hem så man orkar med allt. Jag känner mig lite trött idag, men det brukar gå över.

Nu hade jag fått mess från henne att det e klart jag kan komma. Hon hade köpt blåbärsbullar till kaffet, vad gullig hon är. 
Det ska bli skönt att få bara vara ,ett par timmar.

Imorn har vi föreläsning på Teatern. "Konsten att orka" den passar ju mig o många fler. Man får så bra tips därifrån. Vi ska på Afterwork innan det är inte ofta man får uppleva nåt sånt mitt i veckan, hehehe. Mat ska vi också äta på stan gott. Får se om jag orkar göra Kycklinggrytan imorn innan eller om jag tar det när jag är hemma på torsdag tror jag min syster skulle sova här igen.

Måste skynda nu, men höres. Kram

Tävling hos Pouline.blogg.se


Nu är det äntligen dags för en ny utlottning här i bloggen!

Är med om utlottning av dessa fina hörlurar hade tänkt ge dem till en person, men avslöjar ju inte det här ;-). Besök gärna sidan för att vara med du med....

Lycka till!

Hemma nu

Vi har varit till "Storstan" o hälsat på Heidi o co. Det var kul faktiskt. Vi gjorde inte så mycke men att bara få vara där en stund är guld värt!!

Vi åt kyckling, ris o Curry till lunch hos T. Vi fick även där memma o grädde! till efterrätt, gott!!!! Sveriges Värsta Bilförare vart ingen mindre än Gurkan, vad tråkigt att de programmet är slut nu, kommer sakna våra skratt på söndagarna. Fick förresten en klocka idag, med guldig bakgrund jätte fint, tack T för klockan.

Mamma o M ska sova här idag, så nu ska vi göra en pastasallad innehållande fetaost, paprika, gurka, kalkon,pasta o oliver. Gott. Skulle ha gjort min berömda kycklinggryta, men inte idag orkar inte. Dem ska ju sova hos oss ett par ggr till denna vecka så gör den i veckan istället.

Kevin fick ett par svarta jeans idag o lite kalsonger i större storlek måste rensa i hans strump- o kalsonglådor. Allt börjar bli för litet. Han har gått upp 1 helt kg sen 6 årskontrollen för ca 2 månader sen.
Hoppas HM paketet kommer snart då får han 2 par byxor till o en massa annat fint. Längtar så mycket! :-)

Ska hämta M från hennes kompis om ca 1 timme så nu ska jag fixa salladen fort så Kevin orkar äta lite innan han ska sova.

Kram

Fotboll o bjuden på lunch.

Nu har vi lite bråttom, vi ska till fotbollsträningen 10-11. Det var ju 2 söndagar sedan. Jag har jobbat o så har Kev varit till sin pappa. Jag har fotbollen han får göra nåt annat för sin son om han önskar. Kanske låter konstigt men så e det. Jag o Kev har i 2 år haft det på vårt ansvar att åka till "Storstan" för att lira fotboll, jag är ju materialansvarig så jag måste vara där typ varje gång. Inte att jag gjort nåt riktigt ännu samlar in bollar o fixar lite banor o så.

Sen efteråt ska vi åka till T o äta lunch o Kevin ska duscha/bada. Ska även höra av mig till min systersöners farmor om att hennes dagkräm har kommit. där får jag lite pengar i kontanter, har haft endast kontanter nu ett par dagar. Rolig känsla att ha lite mer koll på hur mycket av pengarna försvinner, om man betalar med kortet ser man det bara på internetbanken. det kan bli en liten chock ibland :-(....

Nu har vi ätit frukost, glömde visst publicera inlägget. Ost/paprika mackor o jogurt, färsk pressad apelsinjuice, det får räcka nu. Jag börjar bli trött på gröten jag med. Vill ju inte trötta ut oss på nåt som är så nyttigt......

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen åker vi. 

Kramar i massor till mina läsare..

ps. ska nog slipa på möbler sen ska jag kolla efter en färg jag vill ha på dem, vita, som det mesta i mitt hem.


Kjula o Västerås

Vi åkte med Melissa o Ella till Kjula där Tristans 5årsgrupp hade Påskbazar. Vi tog lotter, fiskedamm o ridning för barnen o köpte lite böcker o bakverk.

            3 glada barn på hästryggar.

 Fiskedamm

Sen åkte jag hem för att hämta upp mamma o M. Vi åkte till min drömstad Västerås. Hälsade på min moster. Hon ska prata med hennes chef om jag kan få jobba hos dem. Skulle vara så himla skönt!!!!

   Först åt vi en Finländsk lunch. Bestående av Karelska piroger, memma o "lingongröt".


 Till efterrätt hade jag med mig chokladbollar/rutor,men min moster hade Finsk fika hemma. :-)

 Kevin la sig på soffan för att läsa sin nya Pokemon bok. Jag läste högt till honom efteråt.

 Min duktiga frisör syster klippte o färga min mosters hår

 Min mamma o hennes syster Ellen

Min moster skulle jobba kvällspass så vi åkte hem strax efter 16.00... förbi Ica Maxi för att köpa godis. Träffa en gullig kille jag haft ett förhållande med. Han o jag kanske ska äta middag i veckan som kommer. Det skulle vara så trevligt, det var länge sen senast. 

När vi kom hem var det bara att gå till Jess o mata katt, tömma kattlådan. Kevin höll på att spy. Han sa att: - När jag har en egen katt får du göra detta. Då insåg jag att min son inte är tillräckligt stor för att förstå innebörden i att ha en EGEN katt. Den katten väntar ungar så vi ska vara där ofta för att kolla på dem, hoppas jag ?!!?

Nu ska jag kolla om jag kan hitta en annan bok att läsa, äntligen har jag läst ut Mias Systrar. Köpte ju 5 nya pocketböcker idag, 5 kr/st, billigt o bra böcker.....En av dem är Män som hatar kvinnor, jag väljer nog att se filmen först. Så då får man lite mer inblick i boken innan man läser den.

Ha en väldigt härligt trevlig Lördagkväll, för det ska jag o min älskade son ha... Kram

Måste bara avsluta med ett härligt foto från häromdan, då vi åt glass.


Nu e det avgjort

det blev till slut Magnus o Annika som vann Lets Dance denna säsong. Grattis!

Dagen spenderade vi hemma med bokläsning, snart klar med Mias systrar. Sen hämtade vi jag Kevin o Tarmo, mormors låga byrå o spegel, som hon hade i hallen. Den man speglade sig i varje gång man pratade i telefon, varit på toaletten eller bara gick förbi hallen. T tog hem dem till sig så jag kan slipa bort den mörka färgen o måla dem vita o fina... Det blir as fint! Aldrig trodde jag att jag skulle få hennes möbler, men jag lovar dem kommer bli jätte fina.

Mamma, syster M, Kevin o Jag åt en sen middag bestående av hamburgertallrik eller kebabpizza. Vi skålade o hade mysigt med tända ljus o allt.

Jag o Kevin gick o mata en lite rädd katt. Jag tror jag gav den rätt mat, hehehe. En burkmat me ett katthuvud på, det var väl rätt??!!??

Sen gick jag till S o kollade på LD. Personligen tyckte jag Laila var felfri igen, men Magnus o Annika är mer värda titeln för deras insatser. Annika o Magnus är båda riktigt gulliga. Lailas bror med, heheh eller hör det hit överhuvudtaget? :-)



Nu ska jag försöka somna eller iallafall läsa klart den bästaste boken på länge.

Imorn kanske jag bjuder på lite foto. Kram o Puss

Förskräckligt

väder där ute! Blåser o SNÖAR igen :(. Snöflingorna blåser åt alla håll, inte rakt ner eller snett utan hur som helst. Ska läsa ett tag, jag börjar få ont i huvudet av att försöka lista ut hur min nya mp3 spelare ska laddas på batteri o laddas me musik. Får försöka få hjälp av nån helt enkelt.
Sen efter det ska vi gå till Jess o mata kissemissen. Hoppas det går bra, har inte haft katt på ett par år, så kommer knappt ihåg hur en katt matburk ser ut :).... Vi får se om katten vågar vara i närheten av oss, kommer säkert gömma sig, men dock bli glad över lite mat.

Min mamma o M ska sova här i natt med ska hämta dem efter nån timme, sen ska jag till Sirpa o tjejerna o kolla på finalen på Lets Dance o äta tacos. Kevin får stanna hemma me mormor o moster. Kommer ju bli rätt sent så jag kan inte ha med honom då, hennes döttrar sover efter 21. Jag får bjuda min lilla familj på Pizza så dem får nåt gott i sig med. Vill ju inte vara så taskigt att mamma får laga middag ikväll med. Hon gjorde hennes goda makaronigratäng igår, nami nam nam.... Så idag ska hon få skräpmat av mig o lite cola kanske.

Imorn blir det nog V-rås över dagen kommer alltså inte sova där, tyvärr. Skulle ha velat åka dit ikväll redan men min moster jobbar visst idag också. Får se om vi kanske kan åka 11 senast. Hon är bara hemma 12-17 antar att hon har delad tur på jobbet. Men bara att få komma till min drömstad ska bli så kul!!!! Nån helg ska jag garanterat dit o festa.

Nu ska jag lägga mig ner en stund, orkar inte sitta här just nu.

Kram o Ha en festlig fredagkväll!

ps. Hoppas Lets Dance Blir En Spännande Final Mellan Magnus o Laila, Jag är osäker på att vem jag vill ska vinna, det avgörs ikväll. Den som dansar mest felfritt ska jag lägga min röst på.

Vi e så vakna sååå!

Vi har ätit frukost o bara varit, nu badar min lillprins!!

 En glad badare

Han hade så mycke vatten i karet så hälften kom väl utanför då han dök ner o skulle kolla me öppna ögon i vattnet, han håller också för näsan som jag gör, inge bra det ser så töntigt ut. Men han kan ju bli bättre sen när han lär sig att simma, hoppas heheh.....

Han är min lill-komiker så söt så!!!!

 Mini Kevin

Såhär skulle han visa att han kunde göra sig ännu kortare :-).... Han är ju bäst! Så himla roligt att umgås med honom spontana grejer händer hela tiden, o denna tid kommer ju aldrig igen så att få umgås så mycket me sin son är GULD värt. Han tyckte att jag o tiger var hans viktigaste saker i hela världen, så uppskattat o snällt sagt. Jag kan inte vara mer än stolt över min morgonpigga son. Jag lär vara trött ikväll på jobbet det brukar jag vara :-) Ska försöka hinna göra den där efterlängtade goda salladen som jag tar med mig till jobbet. Ska väl göra så mamma o M kan äta av den, hoppas Kevin vill äta den också, men kan inte vara hel säker på det ;-).

Nej nu ska han få sitta här medans jag duschar. Vi ska ju till Ica Maxi o handla lite innan det är dags för lunchen.

Kram.....

Vaken igen trots

att man jobbar kväll, men det är inte jag som vaknat så tidigt, utan min son. Han kom o sa att han ska upp o spela. Ja vad ska man säga. Det är klart han kan få spela lite om han vaknar 6 på morgonen. Sen får vi gå ut o handla lite. Få se ska fråga syrran vad dem vill äta ikväll. Jag ska göra en sallad tills ikväll. Blir så sent o äta då vill jag inte ha så mäktigt.

Jag drömde om min mormor o moster o mig första drömmer i natt, vi åkte en as konstigt hiss o jag + moster var rädda. Men mormor däremot var inte rädd, gulliga mormor försökte lugna andra, typiskt henne som hon var när hon fanns bland oss.
Nästa dröm handlade mest om mig o mitt ex i Finland. Men sen var det nåt att jag parkerade en stor Lastbil här på gatan utanför, hehe kanske mitt framtida yrke. Skulle vara roligt att träffa Ville nångång, kanske blir det så kanske inte.....
Jag gillar inte att drömma så mycke, men tror jag gör det ganska ofta så att man kommer ihåg eller vaknar till att man drömmer :-(...

Tror bestämt att spelet börjar bli svårt för en 6 åring han stängde av o började kolla på barnprogram, det är konstigt bolibompa är ju knappt nåt längre när det kommer barnprogram hela dygnet i princip. Förstör lite av spänningen att få kolla på Bolibompa var ju annat förr....

Nu ska jag lägga några räkningar på betalning imorn när man får "lön", den är ju så hög. NOT.
Men ska inte klaga, alla stackare som blivit uppsagda, dem får ju det betydligt sämre nu. Många får ett annat jobb, andra för leva på kvinnan om hon har jobb. Konstigt det blivit!!

Hörs! kramar om er läsare, välkommen åter ;-)

Våffeldagen vart kladdkakedagen

Vi åkte hem o bytte om och för att hämta upp Marielle som ville hem. Hon hade varit så duktig o diskat efter oss o sig själv. Tyckte det var jätte trevligt att hon ville sova här igår. Dem ska göra det imorn me min mamma o hon. Jag jobbar kväll o på fredag ska jag börja 7-14.

Vi åkte till Sanna o fam. Dem fixade lite i garage o så. Jag tog med Thelma i vagnen o stack på en promenad på 1 timme. Va det var skönt! Spontan promenad, det går så lätt med vagn, tycker jag ... Inte konstigt att jag var så smal när Kev var liten älskade att gå ute me vagn.
Thelma o jag var på jakt efter saker i naturen, hon såg fågel, jag såg snö osv osv... Riktigt roligt. Hon är den dotter jag aldrig fick känns det som. Vi har på nåt sätt ett band mellan varann. Hon älskar kaninen jag köpte till henne när hon föddes, man känner sig så speciell för henne. Svårt o sätta punkt på vad det är. Hon är helt enkelt en underbar liten tjej!

Vi fick äta korvsoppa (svensk, hehe) o sen fika me kladdkaka Emelie hade bakat, GOTT!!!!

 Vad detta ser gott ut!! (Vi ska göra våfflor imorn istället)

MEN denna vad god med!!!!!!!

 Tack Emelie!!

Jag vill verkligen kolla upp en sak som kan förändra framtiden en liten smula, ska kolla upp olika saker så får vi se.. Som sagt återkommer till det senare om allt går vägen.....

Kevin sover sen 30 min så duktig o trött efter en dag hos en av sina bästaste polare.... Så kul att han kommer så bra ihop med Sannas son o Heidis söner, för den 2 är bland dem bästaste jag har.
Jag har min väninna Sirpa o Najibe också, dem gillar jag med jätte mycke! Dem 4 e nog dem bästa kompisar/vänner man kan tänka sig. 4 olika personligheter men va jag älskar dem för det! Det e nog jag som är lite konstig som kan gilla så olika personer... hehe....

Nej nu ska jag gå o kolla på tv, jag har inge bråttom till jobb i morgonbitti o ingen skola på 4 dgr...

Så kom Jess förbi nu så heippa. Kram

Lugn kväll.

Nu har vi ätit lite chips o druckit blodapelsinjuice istället för cola. Tänka sig va jobbigt :-)...... Jag o min yngsta lillasyrra M. Vi har snart kollat klart på Den Rätta För Rosing.  Shit reklamen e slut återkommer efter programmet.

Nu har jag en liten 5 minutare över, reklam på Desperate Housewives nu :-) Verkligen Tjejkväll hos oss idag. Så kul att syrran e här. Vi har inte lång stund på oss o umgås men hon är ju här när jag kommer hem imorn :-)

Måndag ska Kevin till sin pappa igen. (Skriver upp här så jag kan gå tillbaka o kolla). Det går väl bra där tror jag.

Ni skulle ha sett så glad han blev när hans moster var här. Han bara e du här? Gav henne en kram o puss. Spontant o gulligt. Han älskar verkligen Marielle, känner sån trygghet med henne o mormor. Sen spelade dem Yatzy medans jag kolla på Halv åtta hos mig.

Ska gå o umgås nu. Klockan börjar bli mycke, men nu e det bara våra tur o somna. Kevin har sovit en timme redan ;-)

Kram/ Anette

Guitar Hero

är så kul nu har vi kommit så pass långt, utan att fuska, så det börjar bli lite svårt :-) Kevin brukar be mig hjälpa honom när det blir svårt. Jag klarade 2 låtar, men den 3:e var för svår. Måste kolla om jag klarar den nån annan dag.  Kevin ska ju till sin pappa idag, så jag passade på o tvätta upp kläderna nu innan han kommer och hämtar sen ska jag bara hänga dem på tork. Så härligt att få ha det gjort för den här gången, lär ju tvätta sängkläder o sånt senare i denna vecka.

Nu har jag rätt bråttom o duscha om jag ska hinna göra det innan han kommer. Vill bara hänga upp tvätten o sen gå till S o barnen. Melissa s när jag hämta Kevin att - Kan inte du komma till oss idag?. Det är så kul o bara vara tjejer ibland. Men det gör inte så stor skillnad när Kevin är med. Han klagar inte än, men tänk om ett par år, hur ska det bli då ???!!

Kram vi hörs senare........

Jobbdag

Det känns lite snopet att gå till jobbet efter man varit ledig i 3 dgr, men det kan samtidigt vara bra att man har nåt att göra att man har ett jobb o gå till. Där man kan känna att jag kan göra nytta för en annan människa. Det är ju egentligen det livet går ut på att man gör nytta. Det kan vara en mindre sak eller en jätte stor grej. Spelar väl ingen roll bara man kan göra någon annan glad!!

Jag måste ta tag i saker som gör min framtid mycke roligare. Det behövs ju folk som hjälper och jag vill vara en va dem!

Nej nu måste jag ta och snabba mig lite. Kevin ska iväg till sin pappa några timmar på kvällen idag, så jag ska kolla vad jag ska göra, kanske bara va hemma och läsa som jag inte gjort någe nu jag var ledig :-(. Ett Kapitel i morse hann jag med, det e skönt för då kommer man igång lite ....

P o K.......

Shoppingrunda

Vi var till Jysk, Växtriket o Rusta idag. Var ute efter en ny badrumsmatta, det vart en svart rundmatta kostade endast 35 kr, me like!!!! Sen köpte jag Kevins allra första egna blomma + en kruka jag tyckte var häftig. Jag fick 2 blommor var så trött på alla mina "pengaträn" så ville förnya lite.

 Cool kruka o palm + hans torkade havre o ? Får byta ut dem senare köper fler levande blommor, mycket roligare.

 Min nya blomma me coola blad + min nya orkidè sen har jag den finare pengaträden kvar

Vi var hos Sirpa o barnen efter shoppingrundan. Jag fick tvätta lite utekläder hos dem, mycket tacksamt för jag var tvungen att tvätta dem. Det har varit så geggigt ute......

Min mamma o syster ringde mig nyss syrran ska nog komma hit så vi kan umgås. Mamma måste väl också kunna komma för deras badrum är under renovering, det kommer inte ens vatten i köket. Ska det verkligen vara så?? Kan ju inte ens äta eller laga mat hemma. Under all kritik. Jag håller på o lagar mat nu så jag inte behöver köpa lunch, måste spara pengar vi ska ju på en resa inom kort.....

Ska kolla på Familjen Annorlunda...

Heippa o kram på er....

ps Ni fattar inte vad jag gjort idag, för det gör inte jag heller återstår o se om man hamnar i tv eller ej.. heheh

Ledig Måndag

Trots det fick jag gå upp med tuppen om inte tidigare. 5.40 var väl klockan o inte kunde man få Kevin att sova någe längre. Jag har tidigare skrivit att jag har det problemet att jag inte kan sova om han är vaken likaså i morse. Men vi har hela dan på oss o umgås nu, morgonen började med att vi spelar Guitar Hero, varannan låt. Det går bra men vilken duktig son jag har det e otroligt.

Vi får spela en kvart till sen ska vi äta en välbehövd frukost. Min mage kurrar så in i norden, ska nog göra gröt så vi håller oss mätta tills lunchtid. Och en nyttig macka ska det bli..... Nam redan mätt..... :-)

Snön ligger ca 3 cm över hela gården så det snöade lite mer efter jag tog fotot igår.

Nu ropar min son att jag måste gå o spela, det har varit min tur i 10 min, men låter honom vinna låtarna för mig. Han gör ju det också så duktig som han är. Min lilla Superstar. Han är tuff sen blir han en mjukis en stund sen tuff, så håller han på min GULLIGASTE Kevin.....

Skrev jag att min vän Jonas o hans flickvän ska döpa sin son till Kevin? Jag är faktiskt hedrad för det då för jag bekräftat att min son har den bästa namn man kan ha. Riktigt roligt. Skulle som sagt ha varit helt annat om jag också varit gravid o dem tog namnet från mig. Men nu e det bara riktigt roligt!

Vi hörs nu har han vunnit 3 låtar så nu skriker han efter mig hehe. Kram

Hemma från en fikastund me Najibe.

 
Var ju tvungen att föreviga mitt efterlängtade besök hos Najibe.

Vi ska gå på tjejvimmel nästa lördag, hon ska ta med sin dotter då ska jag fråga min lillsyrra M om hon vill följa med mig. Gud vad länge sen det var att vi kunde prata om mestadels killar hehe. Hon berättade vem hon träffar vart lite chockartat men allt kan ju hända det har man ju erfarenhet av. Hon hade varit så gullig att hon gick o handla fikabröd då jag sa att jag kan komma. Wienerbröd o munk. Gött va det. Tack snälla Najibe.

Jag var hemma typ 2 i 5 men ändå hann Kevins pappa ringa efter mig. Jag åkte precis in på våran gata då han ringde som tur e annars skulle man ha skämts ihjäl. Mina vänner o släktingar som känner mig vet hur illa jag passar tider, men var det ju inte så att jag kom försent bara att dem hann före helt enkelt, hehe....

Vad säger man om vädret??



Såhär såg det ut för ca 15 min sen nu har det snöat en helt del, kommer i småflingor men i massor. Får se hur gården ser ut imorn bitti när man drar upp persiennerna. Hoppas man kan göra snögubbe, vi har inte gjort nån direkt nu i vinter. Jag gillar snö så jag skulle passa att bo i Norrland vem vet hur det blir om ett par månader/år!!?? Tiden för bevisa det... Allt går att lösa men ibland krävs det tålamod o pengar.

Nu kommer min lillkille hem så vi ska kolla på bolibompa eller nej han satt visst på Guitar Hero, så det blir det. 

PUSS o KRAM 

Nu får man inte slappa mera.

min väninna N bad mig komma till henne då hon förstod att jag var hemma helt själv. Tyckte väl synd om mig eller sen tänkte hon att jag inte kan säga emot denna gång för jag har inte mer än tid på mig just nu. Vi har inte setts på ett bra tag. Så nu gott folk ska jag bara klä mig o sminka mig färdigt så hörs vi senare sen....

Kram

Nu är jag vaken igen.

Kevins kompis plingade på hos oss nyss. Han kollade lite på mig när jag endast hade täcket runt kroppen, heheh men jag hann ju inte klä på mig några kläder ju...... Jag trivs när dem kommer o plingar på det är ju inte bara en som gör det så min lillkille är kompis med många av grannbarnen, det är bra!!

Jag drack inte mer är 3 cider på hela kvällen och det gjorde så man inte är bakis eller nåt. Va skönt jag kan åka bil redan nu om jag vill men låter bli. Kanske senare.. Jag är inte tvungen till att åka nånstans för Kevin blir ju hemskjutsad och han kommer inte hem förrens 17.00.. Så idag ska jag bara vara hade jag tänkt... Läsa o kolla på tv.  För det första har ju halva dan gått redan för man vaknade så "sent", så lyxigt att få sovmorgon. Fast jag somnade ju några timmar senare, så i slutändan jämnar det ut sig.

Nu ska jag äta lite frukost o sen kolla på tv :-). Snacka om en slapp söndag

Kram

At home....

hemma redan åkte me min sköna cykel 5 i 2 o det tar ju bara typ 7 min från stan bara man e nykter annars tar det lite längre. För mig o onda fötter kan det tamesjutton ta 30 min med tur..... hehe

Jag såg en kille live idag han var lika söt live som på FB.... Gud va snygg han är... Kan ju ligga här o tänka på honom så blir man glad..... o kanske annat med hmmmm..... Kaj J heter han.......... Nami nam nam.......

Nu ka jag gå tillbaka o messa me Micke från Järsvö eller Ljusdal vet ej ännu vart han bor för Jennie hade gett numret till honom.... Så det kan vara kul o bara messas med någon ......

God natt o sov söt alla det ska jag också göra sen..... Kram

Fattar inte vad det e med mig

Jag drack 1 ½ cider sen vart jag illamående, vet inte om det är för jag rökte 2 cigg inom en halv timme. Jag har som sagt slutat att röka sedan några månader. Men tänkte feströka men om det ska va såhär då får det ju vara med rökandet.... Vi ska iallafall försöka gå ut om ca 10 min. Måste ta ut pengar innan också, jobbigt värre. Jag vill inte betala med kort på krogen farligt.

Jag vill helst inte, men det får bli Harrys, fattar inte att Statt inte ska få finnas, vill ju dit!!!! Det var stans bästa utestället tills nån jävel brände ner det...... Nu får man se på skiten när man åker förbi Statt, men dem pratar om nåt "skynke" som dem ska lägga över huset. Kostnaden för vi skattebetalare betala, vilka annars??

Apropå Eskilstunas 350årsjubileum fick vi pinsar från våran "generösa" arbetsgivare, tror inte det blir nåt annat. Skulle vara kul att få vara med i festligheterna. Trivs här men lite tråkigt med allt som händer bara.....

Nej nu ska jag dricka upp resten av min andra cider så vi kan gå mot stan o försöka dansa o ha roligt, har ju sett framemot denna kväll. Imorn blir det en LÅNG dag innan min älskade son kommer hem. Får kolla på tv o ta det lugnt.

Saknar min lillkille jätte mycke, det är honom jag lever för.....

Kram o puss mina läsare .... Hörs imorn eller inatt :-)

Hinner nog med allt trots allt

Jag har gjort klart Den Berömda Finska Korvsoppan, hunnit sätta i hårfärgen (helt själv) och pratat med en väninna i telefon.

 Bildbevis.


Medans min lillkille har varit ute o lekt så han är jätte kladdig om byxor o jacka. Han har tyvärr inget rent till han ska till sin pappa så han får ta en vinterjacka o galonbrallor. Måste kolla om jag får en tvätt-tid annars kanske jag får tvätta hos nån kompis under söndag eller måndag..... Huvudsaken är väl ändå att han har kul med grannbarnen!!!

Ska låta soppan svalna en stund o ta bort färgen ur håret därefter ska vi njuta av lunchen. Får väl ta o sitta med Kevin så han håller sig inne tills han ska iväg till sin pappa. Så han inte är borta från gården o man får leta mellan husen. Det är nog smidigast på det viset, tror jag.....

Jag o syster M ska till Tuna efter 15.00 sen får hon mer än gärna göra nån frisyr eller nåt. Passar nog på o sminkar mig hos mamma o M. Klär kanske på mig dem nya kläderna jag hoppas på att hitta på våran shoppingrunda.

Höres sen..... Pussar o kramar/ Anette

Vaken sedan ca 1 timme.

Det är min o Kevin helger, uppe innan tuppen. Men imorn måste jag sova o sova o sova...... Jag får inte hem min älskade son innan 17.00 så då ska jag ta det lugnt o ta vara på mig själv o så.

Vi har tävlat i Guitar Hero lite grann nu på morgon. Passa på innan Kevin ska till sin pappa. Det blir klockan 15.00. Får se om man går till väninnan o fikar, men en annan sak jag vill göra är att åka till Tuna Park. Köpa nåt tills ikväll, jippiiiii. Ska umgås me släkt o gå ut me dem, ska bli lite spännande. :-)

Nej men nu ska vi äta frukost o bara slappa en eller två timmar till innan Tuna Park öppnar.....

Kevin fick ju en riktig fotboll igår så han kommer inte få nåt idag. Kläder är ju som sagt på väg, om dem inte har rea så måste jag stoppa handlandet i tid......

Såhär fin är fotbollen:



Nu e det bara att börja spela när isen är borta från fotbollsplanet..... Det är så kul att se Kevin så stolt över sin nya F-boll.

Höres senare. Kram på er alla

Hemma efter en lång kö på

Ica Maxi. Jag köpte typ minneskort till PS2, sen hårfärg o lite gott o mat. Vi storhandla åt min mamma o syster. Vagnen vart överfull så jag skulle inte ha kunnat köpa så mycke mer än vad jag gjorde. Kul nu ska vi spara lite när vi spelar, kan gå tillbaka o kolla resultat o så.

Vi ska nu kolla på LD o sen blir det att sova tror jag för jag är trött idag. Oj vad jag tjatar om det...... Men det e bara sanningen och jag blir så surig när jag blir för trött o mat det ville jag inte tänka på så jag fråga syrran o Kev om vi skulle äta på Mc D. Det ville dem. Imorn ska jag göra FINSK korvsoppa till lunch sen ska jag min kusin o faster äta nåt o dricka cider o annan sprit.

Vi ska sitta o förfesta hos mig så jag ska städa undan lite innan tänkte jag min faster har aldrig varit hos mig bara när vi bodde med mina föräldrar o det var ett par år sen. Så ofta träffas pappas släkt. Däremot ses jag me mina kära mostrar lite då o då. Och en morbror har man vems barn man ser ofta för den bor varannan vecka hos mamma på samma gård som vi.

Nej nu har jag lite bråttom. Vi höres igen.... Puss o kram

Är man

trött eller är man trött. Messa T o sa att nu går det inte att låsa dörren på bilen. Men sen kom jag på felet direkt då han ringde för att kolla vart jag var. Va trött man måste vara då när inte ens vardagssaker går in i hjärnan. (Har ett speciellt låssystem, som varit länge nog.)
Jag har känt på mig hela denna vecka att jag jobbar på sparlåga, o tvungen att städa o tvätta fast jag inte haft orken till det.
Idag ska jag hämta syrran från skolan runt 16.00 sen ska vi åka o storhandla åt dem jag köper lite mindre men så man klarar några dar framöver. Måste kolla hur mycke minneskorten kostar till PS2, hoppas inte för mycke bara. Köper mest pga Guitar Hero, inge roligt att börja om varje gång man ska spela... Kortet är bra att ha annars med.

Nej nu ska jag byta kläder o lägga mig o läsa, trött som sjutton, hoppas man inte somnar.....

Hörs senare. Hejhopp.... Kram

Drömt igen.

Men drömmarna har inte varit så hemska, men drömmer oftast om saker som gör mig lite fundersam eller som gör att jag börjar sakna personer i fråga. Tror jag saknar nån från barndomen nu, måste nästan vara så för drömde om hennes mamma o bror bl a.... Och saknar min käraste mormor och min älskade syster. Det gör så ont att förstå att jag inte kommer träffa dem igen. Tänk min syster som skulle varit 32 år nu. Vi kunde ha kunnat göra en massa saker. Sista gången jag pratade med henne sa vi att vi skulle ut o sen att när hon får sin nya lägenhet då skulle vi börja umgås mera. Men så blev det inte, verkligen synd! 

 2 av mina systrar Äldsta o yngsta
Och min mormor saknar jag mycket, tar hand om 2 tanter som kan likna henne till en viss del. Det gör ju inte saknaden mindre.
Märks att jag var tvungen att skriva ner några rader. Kan ju knappast prata med en 6 åring som saknar ibland han med. Det är saker som han är för liten för.

 Söta min mormor o son Suddigt foto

Tur att det är Fredag så man får vila ut o träffa vänner o släkt eller bara vara o vila ut...... Behöver verkligen rensa skallen känns ibland att den sprängs av allt.......

Ska duscha nu så man vaknar till o känner sig någorlunda fräsch.

Kram till er. Och ha en bra o trevlig fredag o början till helg.

En vanlig torsdag bara

Det har inte hänt så mycket idag. Jag tvättade lite efter jobbet, sen kom Melissa o Ella hit. De hann knappt leka med Kevin innan han skulle till sin pappa. Några timmar som det brukar bli när han ska dit i veckorna.

Åkte o tanka i lite bensin och fick äntligen luft i högra framdäcket. Ja nu kom jag på min vän Tarmo efterbesiktade min bil idag, den gick igenom, JIPPIIIII!!!!! Bra gjort hade den sagt t om.... Suveränt Tarmo dig kan man lita på, annat kan det vara med oseriösa bilmekaniker. Så om inte annat kommer i vägen har jag min SAAB ett år till. Ska försöka få en av mina drömbilar köpta om några år, inte nu iallafall, senare helt enkelt.

Var o åt plus fikade hos Sirpa idag, trevligt som vanligt. Ena av hennes döttrar pratade om när vi lärde känna varann, för snart 1 år sen, tiden går fort.
Det är så roligt hon mindes allt..... Hur hon trodde jag var Svensk först o att jag bjöd dem på lite fika medans vi satt på en filt här ute på gården. Det kan man göra här för vi har VÄRLDENS bästa innegård!!!! Det finns mycke plats till att grilla o förresten är ju Djurgården nära o bra. Jag trivs verkligen jätte bra här, kan inte finna nåt bättre just nu när Kevin är ett barn som behöver en bra gård att leka på. 

Nu hoppas jag Kevin kommer hem, han är lite sen med lämningen skulle ha varit här vid 19. Min son måste ju hinna duscha innan det är dags för att sova. 

Sista arbetsdagen imorn, sen ledig i 3 dagar. BEHÖVS....... Får se hur det blir på lördag om det blir utgång eller inte.... Jag är barnfri lör-sön. Måste passa på att göra nåt roligt då. Vi åker för den delen till V-rås me mamma o syster nästa helg, älskar den staden.

Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mig, sen blir det Sveriges Värsta Bilförare som är as roligt..... KRAM 

Vår i luften.

Direkt man vaknade möttes man av den härliga solen, det kändes nästan lite overkligt. Fåglarna kvittrar o dem flesta människor är gladare nu än om det skulle vara gråmulet ute.

Jag är så sugen på att grilla, men det blir säkert inte nåt i helgen bara för man vill, brukar bli så. Får se hur man ska göra på lördag. Om man ska ut eller inte. Fick hem mina cider iallafall, äntligen... då slipper man köpa några eller komma på för sent att man inte hunnit köpa några. Är verkligen sugen på att köpa nåt fint att klä på mig o umgås med roligt folk..... Ska du messa min kusin och fråga om jag kan följa med dem ut, sist hade inte jag lust eller vad det var....

Kevin spelade lite fotboll på gården o nu är han inne, vi får väl mysa idag för imorn är det dags för honom att åka en sväng till sin pappa. När han kommer hem hinner vi inte med så mycket.

Får dra ner i tvättstugan o se efter ifall jag kan tvätta imorn vill så gärna göra det den tiden inte Kev är hemma så man får det gjort, så tråkigt att gå ner o upp upp o ner i flera timmar då han e hemma....
Jag ska iallafall försöka städa lite idag ,så jag hinner gå mina 45 min imorn med, bara det inte regnar allt för mycke. ( Tänkte promenera 45 min 3 ggr/vecka, 45min friskvård på jobbet o 2 ggr hemma) Hittar förresten inte min gamla mp3. Det är på väg en ny på posten inom snar framtid. Ska bli kul att få en nyare modernare modell, hörsnäckorna verkar vara fina o samtidigt skönare än helt vanliga....

Hejssvejs i lingonskogen!

Mörkt hår.

Ni som inte ser mig eller sett mig i mörkt hår på länge. Här kommer smakprov på det, heheheh.....



 Pigg o söt

 Trött o ful

Som ni ser har det blivit rätt kort och dessutom är det inte riktigt så mörkt som det ska vara i hela håret, det blonda finns kvar så måste göra om det snart igen så all hår är i den rätta färgen... Skämtar lite på fotona men tycker det stämmer lite iallafall.

Kram igen nu ska jag lägga mig o vila min nacke. Det kan jag nu för min son har redan somnat han var trött efter en heldag med skola/fritids o sen Ella som var här :) Min lilla skatt/guldklimp..... Älskar dig!!!

Kram mina kära läsare..... Nu är det Den Rätta För Rosing........ Roligt om man frågar mig. Ska se på det sen sova tror jag e så trött......

Vår ute....

men var e vårblommorna? Hittade inte en enda på våran gård ,då jag ropade in min son o hans vän Ella.....

Bilder:


 28/2                                             17/3     
                                         
 Vart är blommorna?                 
 Detta är kvar av snön.

 Kevin hade ramlat lite :-)         
 Ella var fin fortfarande.

Jag hade faktiskt en timme FRISKVÅRD på jobbet idag, hade ingen kollega som kunde följa med på promenad. Så jag gick själv med stavar runt Vilsta i hela 45 min. Det kändes skönt då, men nu dunkar bakhuvudet. Nacken är ej ok, jag kanske inte skulle ha gått dagen efter behandlingen. Denna skiten kommer jag säkert få ha resten av mitt liv, tack vare att fotbollar finns..... Aj vad ont det ska göra :-(......

Gjorde Marinerad Kalkon med ris o bearneisesås idag. Riset smakade sådär pga att jag hade glömt att jag endast hade fullkornsris hemma, bläähh.... Men kalkonen o såsen är så gott, så det får bli till matlåda imorn, inkl ris såklart.... Ja nu får man tänka på vad man ska göra för mat imorn. Jobbar till 16.00 så blir nåt lätt, ska kolla efter nåt recept så jag vet vad jag ska laga. Kom på nåt Kevin gillar makaroner o köttbullar eller pannkakor kanske? Det är lätt iallafall.....

Ska sätta mig bredvid Kevin nu o bara vara, innan det är dags att sova för natten....

Heipparallaaaaa........

Bilder på HM beställningen

Här är några av mina plagg jag beställt:


Cardigan verkar skön o fin färg till vår/sommar

Gillar randigt så vart en sådan.

Verkar som en härlig sommarklänning o fin.

Lite färg på kläderna skadar inte....

Billig o färgen är grymt fin....

Hoppas jag kan ha denna fina blus.

Några av Kevins plagg:


Kevin valde dessa linnen, rätt cool färgval.

Regnset i mörkbrunt, hoppas i bra kvalitè.

Skjortor gillar han o bra att ha till kalas osv.

Brallor i mörkgrått, han får ett par jeans också

Härligt somrig är denna Pikètröja

3 par shorts för endast 29,50kr/st

Det vart några plagg till men sätter inte ut dem här nu iallafall. Längtar till dem kommer!!!

Nu e vi ensamma igen.

Ella gick hem för ca en halv timme sen. Så nu hör jag bara Kevin prata, nyss var det en flickröst o pojkröst blandat... Dem hade så roligt först ute o sen inne spelade fotboll på PS2...

Såhär söta var dem:





Ella
ska med oss hem direkt efter fritids imorn, riktigt roligt att hon vill o att dem leker så bra ihop... Ser att Kevin har på sig sina utebyxor me randig tröja, inte riktigt så fint ihop, kanske.... Men han e söt ändå....

Som ni kanske förstår hittade jag laddaren till kameran, i våran tvbänk låda, städade den o flopp så kom laddaren fram. Lådan innehåller ett 30 tal filmer o 10 tal spel. Plus mikrofoner, buzz handkontroller o manualer för lite annat.... mer får det inte plats där i, har spel o filmer på 2 andra ställen med...... Jätte stökig låda men nu e den jätte fin med allt i sin ordning. Jag är inte den som är jätte ordningsam men får ryck lite då o då till att städa alla möjliga ställen.... Och då hittar man saker man gått o saknat en tid, som min kära kamera laddare.....

Jag ska snart lägga mig o läsa för vill verkligen ge tillbaka boken till Veronica snart. Jag försöker läsa på alla möjliga tider, hela tiden jag får tiden att räcka till bara..... På kvällar kollar jag oftast på tv o sen är man så trött att man somnar innan boken kommer fram.. Ikväll är det Familjen Annorlunda, kanske kollar på Spårlöst på tv. Annars kan man ju passa på att just läsa boken.......

Kevin kollar på Turtles just för tillfället sen får han leka en stund på rummet istället. Sen är det ju läggdags, min son somnar minsann 20.00 det är så skönt!! Då får man lite egentid innan man själv somnar som en stock...

Ska orka göra en beställning idag också.... eller hinner ju imorn för sluttiden är 16.30.... Orkar inte idag gör den imorn istället..... tror jag... hehehe

Kram


HM Beställning är gjord

As skönt. Beställningen vart på sammanlagt 25 plagg, hehe.... Gissa om det är en någorlunda bra start på vår/sommaren???!! Kevin vart jätte glad o nöjd med klädvalen jag gjort åt honom, så gulligt....
Hoppas man kan ha alla plagg tog M o L får se vilket som är bäst. Jag e ju rund om midja/mage... Men inte fet, lovade min kollega i helgen att inte säga fet. Jag är en tjockis helt enkelt... Men det dör jag nog inte av, eller??

Min nacke knakar oroligt mycke! Kan det vara efter kiropraktorn? Konstigt känns det... Trött o lite konstig i synen men det går väl över tills imorn. Då ska jag ju jobba så måste vara bra.

Ella kom till Kevin nyss så nu e dem ute o leker med fotboll o så. Så kul att en flicka o pojke trivs så bra ihop. Ella är lite som en pojkflicka men till klädsel är hon verkligen flickig. Så söta dem är ihop. Kevin vart jätte glad då Ellas mamma ringde o fråga om dem skulle leka ett tag utomhus, båda 2 har varit hemma sen strax innan 12. Så suttit inomhus har dem hunnit göra också. Kevin kollade på film o sen satt han sig inne på sitt rum och lekte me bilar o flygplan.

Sitter på msn o pratar med KIMI från Suomi, så kul o prata kläder o barn heheheh, ja vi gör faktiskt det just nu... Låter som en tjejgrej, jag bjöd faktiskt in honom på tjejmiddag nyss.... ;-) mmmmm vad trevligt vart svaret..... Nu blir det lite annat prat jag inte vill gå in på djupare än såhär på.... hehe

Snart ska jag laga Spagetti o Köttfärssås, as länge sen man gjorde, sugen på det.......
Lägger mig ner o vilar en kvart för känner av lite just nu......

HA DET BÄST!!!! Kram

ps. måste hitta laddaren till kameran saknar att fota.....

Vaken fast klockan skulle ringt 7.30.

Kev vaknar alltid tidigt och jag kan inte sova när han är uppe. Förstår inte föräldrar som kan det, om man är hemma själv med barnet så att säga. Jag skulle inte palla att jobba nätter jag skulle aldrig kunna sova. Sen sova bort halva sitt liv om dagarna, skulle inte fungera alls. Vissa klarar det tydligen, men inte jag, skulle somna på arbetstid och det får man inte göra......

Min älskade son ska bara vara på skolan 3 timmar idag. Jag åker till mamma o ställer bilen, tar en snabb kaffe där och sen vidare till Tony som sa känna på min kropp, alltså endast nacke o rygg..... Jag har förresten märkt att jag är redo för ett nytt förhållande nu. Kollar på killar igen. Mår bättre nu så det kommer nog kännas bra då jag ska ut o festa på lördag, som det ser ut nu. Om jag blir deppig för skitsaker som det varit på sistone ska jag försöka ändå, men om det är så att man känner sig osäker då stannar jag hemma. Blir lite fel om man inte mår bra o går ut o festar. Tar inte strunt av en person någe mer, jag har min åsikt om det som hänt hon har sin. Hon o han ska inte förstöra mitt fortsatta liv.

Efter skolan ska vi komma hem. Ska kolla vädret om det är fint så går vi ut o leker med fotbollen. Om jag vågar. hehe. Det händer olyckor så lätt, när bollen är inblandad. Men aldrig hänt när jag o Kevin har spelat ihop. Då är jag bara fokuserad på vårat spel, andra grannbarn är i skolan vid den tiden så vi får ha planen för oss själva.

Tjingeling tjingeling, låten var ju grym på "Ryska"... heheh skratta o hade kul åt den...

Heippa hörs senare, kramar om mina läsare......

Nu är vi hemma igen, verkligen saknat denna lägenhet!!!

Kev har sovit hos Heidi o fam. 2 nätter. Min mamma vart sjuk så Heidi var så himlans snäll och ställde upp på oss. Det är verkligen inte första gången! TACK MIN FRUUU!!!!!
Är verkligen lyckligt lottad som har en sån Fruga!!!! My own Wifey..... Tack till Bosse o barnen med.....

Min yngsta systerson kom dit då sa han - Har du färgat håret? - Ja, svarade jag. -Är det fult? Han sa - Nej det är fint!! Sådant värmer mig. Han är så söt. Jag älskar verkligen honom o hans bror. Ja dem är ju ändå mina syskonbarn, hon hann få 2 fina pojkar innan allt tråkigt hände. Saknar dig, Minna.... Lovar att föröska ta hand om pojkarna mer men den äldre är mest hos kompisar o den yngre hos deras farmor eller Heidi/Fam. Så vi får ses däremellan nånstans :-)......

T bjöd på kyckling me ris o currysås.... Gott. Sen ville ju Kev kolla lite på film. Samma film som i söndags efter fotbollen konstigt att det ska vara samma 2 ggr i rad..... hehe....

Igår kväll ringde jag till mamma o M frågade om dem ska vara hemma o kolla på melodifestivalen. Svaret vart nej. Ok då åker jag hem. Hade precis satt på mig mina "hemma-brallor" då ringde syrran igen. Kan inte du komma hit ok ses vid statoil handlade lite. Kollade på m-festivalen, röstade på EMD, Måns Z, Sarah D Finer och Alcazar men inte vann nån för det. När jag ringde på EMD sa dem att numret ej var i bruk första gången as irriterande kanske det som gjorde att resultatet vart som det vart?                                                         


   Snygga killar!!!!

E.M.D. - BABY GOODBYE
Text och musik: Erik Segerstedt, Mattias Andreasson, Danny Saucedo, Oscar Görres

 Charmig kille!!!!

HOPE & GLORY

Musik: Fredrik Kempe, Henrik Wikström
Text: Måns Zelmerlöw, Fredrik Kempe




MOVING ON

Text och musik: Sarah Dawn Finer, Fredrik Kempe




STAY THE NIGHT

Text och musik: Anders Hansson, Mårten Sandén, Andreas Lundstedt, Therese 'Tess' Merkel, Lina Hedlund


(Info+bilder är från Svt.se)

Nu kommer nåt på tv som jag ska kolla på Wipeout heter den eller hur man stavar till det. ;-)

Ha en trevlig söndagkväll, det ska jag ha.

KRAM O PUSS

p.s imorn blir det att betala 450 kr till Kiropraktorn igen. men vilka under dem gör. Tacksam är man här med icke stel nacke, men ont gör det..... :-(


Ska försöka läsa o sova snart....

har kommit hem från S för en stund sedan. Nu e gammeltanten ute ur leken... Va skönt nu kommer jag att tycka att det är kul att kolla på LD i fortsättningen. Bara 3 värda vinnare e kvar :-).... Vi satt o prata om att hur bra Morgans partner ser ut. Verkligen snygg i kropp o ansikte!!

Saknar min lillkille!!! Men imorn efter jobbet åker jag och hämtar hem honom, kanske tar en snabbis in i duschen innan jag åker till Storstan...

Nej nu drar jag mig härifrån. Återkommer imorn eftermiddag/kväll, om inget inträffar så jag inte kan/orkar skriva ner några rader. ;-)

Puss o Kram....

Vilken härlig fredag!

Jobb-dagen gick som vanligt fort. Men fattar ändå inte vad det e som tar så lång tid för vi var hemma 14.40. 40 minuter efter att jag slutat jobbet. Jag stod på skolgården och pratade med med lärare o barn. Jag trivs verkligen med att prata med barn. Dem kommer till mig som flugor och ska kramas eller bara fråga nåt. Frågvisa småfolk :-) Sötnosar allihoppa...

Jag blir deppig pensionär Dec. 2043 :-p...hehe Inte mycke o hurra för......

Lämnar Kevin till Heidi ikväll, han sover över där i natt o sen hämtar jag honom imorn.... kommer vara hos dem ett tag sen ska jag till S o kolla på LD. Bara ta det lugnt som vanligt. Måste komma ut o festa nån helg, kanske nästa lördag. Min kusin o dem ska ut då :p

Vill köpa nåt roligt åt mig själv...Kläder osv...... Några böcker till....

Måste Åka nu hejdå.....
                                                                                                                                   Kram Anette

Kevin ska till Förskolan idag

Han har varit hemma hela veckan så idag ska han till skolan. Rätt skönt faktiskt, att inte behöva tänka på att lämna honom till mormor eller nåt. Hoppas verkligen alla dem andra kommer till jobbet idag så vi inte får slita arslena av oss....

Min son är ju så rolig att "umgås" med nuförtiden, så roliga kommentarer och jag får samtidigt verkligen hålla hjärnan i trim, jag syftar på all matte som han tränar mig i.... Börjar bli svårare o svårare tal måste jag säga. Sen sa han i morse att jag var lika bra som hans Tiger. Att jag är bäst. Det känns så himla skönt att ha en så omtänksam o snäll son. Jag har uppforstrat honom helt själv så då måste man ha gjort ett utmärkt jobb helt enkelt. Man måste få säga det själv.


Det ska bli så kul för Kevin att få umgås med Jasper o Oscar nån av dagarna i helgen, jag ska nämligen jobba.....

Nu har vi lite bråttom, så Hej då o ha det bäst nu...... KRAM / ANETTE

Saknad tur till Willys

eller den turen var inte saknad, men att ¨få åka med Heidi var roligt. Måste försöka åka dit oftare och glömma saker som inte ska förstöra min o deras relation. Ska försöka skita i en sak som är svår att bara glömma, åsikterna är så långt ifrån varandra.....

Min älskade son sa att han ville helst att han fick vara hos Heidi i helgen när jag jobbade kom så spontant. Jag gav bara mamma o hans pappa som förslag, då sa han att han ville sova hos Heidi istället. Rolig han är. Vet vad han vill och ännu bättre att han får vara där fre-lör eller lör-sön.... Kanske ska passa på att ta det lugnt verkligen men då kommer saknaden efter vissa personer tillbaka starkare än dem borde kanske...... Sitta hemma själv en helg-kväll är inget för mig, men måste nångång bli van om Kev ska vara hos barnvakt när jag ska börja 7 lör o sön morgon... Bara mormor som tycker det e ok o behöva ta emot honom 6.50.... Hon måste ibland få vila ut..... MÅSTE!!!!!

Min kamera är slut på batteri så måste kolla efter laddaren.
Jag vet jag kan vara lite slarvig, men det är inte alltid mitt fel, men oftast :-)

Jag har ont i läppen, jag är nån olycksfågel, Vi busade med Kevin o jag tror jag kissla honom då han slog bakhuvet mot min läpp..... Aj....... Det är inte klokt va jag är i vägen. Nu förstår jag det ska hålla mig i bakgrunden, det är nog det bästa mot olyckor. Vissa andra får ta lärdom att inte alltid tro att vara den personen som är bäst eller tro sig veta bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min Riku, älskade vännen ska ringa mig snart och prata om allt o inget, vara en hjälpande själ. Han gör mig alltid så lugn o så..... Det ska bli roligt när vi ska börja att promenera/jogga.... As kul!!!!! Längtar!!! Vi ska ha en massa trevliga pratstunder när vi promenerar runt i stan..... även skogen kommer nog bli en flitig plats att besöka... Får passa på att ta hand om min kropp bättre måste!!!

Köpte en energidryck från Willys idag, den gjorde mig lite pigg, den effekten trodde inte jag skulle få av den, brukar snarast bli tvärtom, hehe. Ja ni som känner mig vet vad jag pratar om....

Fortsättning följer med backen på bilskrället..... Inte lätt det där, men får ta den tid det tar att hitta felet eller nån som är duktig me Saab-bilar....

Kram o God Natt får man väl snart säga. Jobbet kallar imorn (om inte Kevin känns sjuk fortfarande) slutar 14.00 har jag för mig....

Äntligen lunch-time....

Va skönt det känns jag har städat färdigt nu. Bara att lägga på mattorna som varit utomhus ett par dar, och nej dem är inte blöta varit under tak hela tiden. Vilken skön känsla att möta en ordning o reda, kanske inte helt tiptop men det strävar inte jag mot heller... Vill kunna leva i mitt hem och inte bara ha sterilt o tråkigt.

Nej nu ska vi åka iväg på lunch o allt annat som ska fixas. Skönt o få lite gjort att man inte bara slappar eller det har jag ju inte gjort heller, men så känns det direkt man kan sitta vid datan eller läsa en bok. Man blir nästan rastlös.
Har ju nyligen haft en depp.period då man helst av allt bara velat slappa o vara inne... Men nu e det slut för tillfället , :-).....

I helgen blir det att jobba och kolla på LD o Finalen på Melodifestivalen. Ska bara vara med min son o kanske nån kompisar får se viktigast att man tar det lugnt.

Min son kan ju skriva o läsa nu, han börjar bli intresserad av det . Han skulle leta på "Youtube"  orkade inte vänta på att jag diskat klart, då skulle han skriva Orava men skrev Orva. Tänk er helt själv kunde han skriva så närapå rätta ordet. Jag är så stolt var ju bara tvungen att ringa min syster Marielle. Henne tänkte jag på först vet inte varför kanske att hon tycker att det är gulligt eller nåt..... ;-). Man vill ju dela med sig av de stolta mamma-upplevelsen...

Börjar bli hungrig nu så dags för avresa mot "Storstan"... Jag ska lämna av Kev hos hans pappa för att slippa stressa in till stan innan 16.00..... Sen kommer han hem 3 timmar senare.

Puss på er sötnosar!!

Piggelin!!!

Har redan tvättat 4 maskiner tvätt. Känner mig rätt pigg idag. Kanske berorpå att man har ledig dag och man hinner tvätta o städa i fred. Dammar, gör jag nån annan dag hatar verkligen det!! Roligt att komma hem till en ren lägenhet utan disk o mattorna på ett rent golv ;-).....

Nu messa jag min vän, vi ska äta kebab-tallrik tillsammans med honom. Sen kommer vi titta på om vi kan kolla efter felet på backen. Måste få den fixad, tackar gud om det går att fixa, då e bilen hur fin o bra som helst!!!! Iofs måste man polera upp lacken lite efter senaste tvätten vart den lite vit, hehe......

Ska även åka o handla åt min väninnas mamma idag, fullt upp på sin lediga dag. Det vart mer o mer att göra när klockan närmade sig 10.00.... Men hoppar över att åka till ÖB idag, en annan väninna vill köpa nåt speciellt därifrån. Dit hinner man nån annan dag kanske.....

Oj klockan är ju massor, måste dra ner till tvättstugan nu....

Hej o hopp din lilla _ _ _ _ p hahaha..... Nej jag menar Hej o hopp mina läsare. Hörs senare....... Kram

Försäkringar

är bra att ha om man inte är lite sjuk. Jag kommer att få 1000kr från Folksam, men behandlingarna går på minst 900kr så inget man kan gå o skryta om. Nacken gör ont fortfarande, men kiropraktorn gjorde ett as bra jobb.... Tony Schön heter han... Låsningen är så gott som borta, men jag ska iallafall dit 9.30 på måndag. Usch tidigt, hehe.... Gissa om det knaka till ett par ggr.?? 
Måste betala räkningen på 450 kr (saftigt, men värt) nu för han tar bara kontanter eller så kunde man som jag vart tvungen till betala hemma på internet.. Bekvämt o bra, enligt mig......

Nu har Kevin varit hemma från skolan 3 dgr imorn är vi lediga tillsammans får se hur fredagen blir.... Man får verkligen vara tacksam att Kevin har en så bra mormor som ställer upp så mycket. Nu får hon vila en dag iallafall, stackarn..

Vi var till min väninna o hennes 2 barn idag. Vi åt korv me bröd där. Och jag vart mörkhårig, kastanj... Tänk jag som varit blond snart 2 år i sträck, nu e jag rödhårig TYP...... Men man orkar inte med slitet hår som mitt blivit efter alla blonderingar, utväxten som kommer efter 2-3 veckor :-(...... Saknar redan det blonda!!!!!!!! Att det ska vara så svårt att byta färg på ett hår o trivas......... Tack för hjälpen måste jag ändå säga ;-)......

Nej nu ska jag sätta mig bredvid Kevin innan han somnar eller nu när han är sjuk har han slocknat på middan, men det vart kanske bara 30-40 min idag. Han ser tyvärr inte så trött ut ännu, han har badat o har iallafall pyjamas på sig, han ska bara få hostmedicin o borsta tänder sen är han klar för sängen.

Nu börjar nåt på tv som jag skulle se men minns ej vad, korkad JA men det bjuder jag på......

 TOP MODEL 2008

Tyckte hans min var så bra här tar kort på sig själv runt julen 2008, min son är den bästaste som finns!!!! Älskar dig!!

Kram från en STOLT mamma till en FIN pojke

Lite ont

har man idag. Nacken är inte som den ska så imorn blir det att ringa vårdcentralen, måste träffa en läkare innan man får ersättning för olycksfallet som inträffade i söndags. Har även ont i huvudet, min son e ju sjuk också så om han inte är pigg imorn stannar jag hemma med honom. Han har ju varit hemma hos sin mormor 2 dar nu. Får se hur det går resten av veckan, tur man e ledig på torsdag iallafall så man kan ta det lugnt.
Måste verkligen ta det lugnt nu, båda 2....

Annars har jag varit på min sista utbildningsdag på "Värdegrund"s utbildningen. det var en bra utbildning, bra ledare Per o Maggan hette dem plus en bra grupp. Pratade en massa som vanligt. Men det var många som gjorde det. Smakade även på Akropolis pizza "Hawaii" den var god... orkade dock bara halva.

Nu är vi hos mamma, har spelat Guitar Hero som Kevin tagit med hemifrån. Men efter 2 banor/låtar började jag må illa, synen är dimmig. Man bli rädd!! Måste nog vila nu kan knappt sitta här heller.

Bye! kisses `n hugs

Utbildning

Den sista utbildningsdagen är idag, lite tråkigt faktiskt. Kommer sakna gänget. roligt gäng vi är rätt olika men lika ändå om man säger så. Det kan bli så att vi kommer gå några fler utbildningar pga att vi blivit "Fackliga" på våra jobb. Hoppas allt blir bra, att man kommer in i rollen bra osv. Men jag vet att jag kommer att göra så got jag kan.

Idag ska Kevin till sin mormor igen, han hostar inte riktigt lika mycket, men han hostar fortfarande. Imorn får vi se hur man gör dem har gymnastik så tror han får vara hemma, eller så får han hoppa över det. Jag slutar ju redan 12 imorn så ska fundera på saken.

Vad man är trött på mornarna, fattar inte, man vill helst somna om.... Det kan ju vara vädret det är så grått, hoppas solen tittar fram idag med.

Hoppa in i duschen fort nu, börjar om 1 timme. Man vill ju vara sminkad på stan, hehe...så bäst att skynda sig.

Hörs senare. Kram

Jobbig natt.

Kevin vaknade mitt i natten av att han hostade så mycke, då var det bara att ringa mormor o fråga - Snälla kan du kolla efter Kevin han e sjuk? OK svarade hon. Då fick jag hjälpa henne med 2 saker efter jobbet. Inge problem skulle ju ändå till apoteket, kunde lika gärna göra det i "storstan". När man hjälper min hjälper jag gärna tilbaka, så ska det vara tycker jag. Men det var lite synd att inte Marielle var hemma, vi skrattar så mycke åt våra fjortis grejer.

Deras badrum kommer att bli renoverad totalt, nytt badkar o handfat. Fint golv o nya våt-tapeter.... Lite avis e man ...

Jag vill också få nytt i min lägenhet, men mitt badrum e faktiskt fint om jag skulle få ut lite saker, får rensa lite helt enkelt. Min lägenhet är fin jag trivs jätte bra. Ska köpa nåt nytt bara så räcker det för en stund igen :-)

Ska väl ta o städa lite idag för vi kan ju inte gå ut eller nåt för lillgrabben e sjuk. Hade planerat lite barnfri tid med städ o så. Men nu blir det städning med Kevin hemma, ingen fara har gjort det i 6 års tid innan så vanan är inne :-). 
Messa pappan att Kevin varit vaken halva natten så det kanske inte e nån ide att han kommer ikväll. På torsdag blir det om han blivit friskare.

Jobbdagen var bra, inga problem uppstod, sköööööönt.......

Trött vart man nu, försov mig i morse vaknade 6.45 ska vara på jobbet 7.30 som jag var, men då lämnade jag bara Kevin o playstationet hos mamma o åkte vidare till jobbet...

HA DET BRA NU!!!! KRAM / ANETTE

Hemma efter en trevlig stund hos Pappsen

Han är så himla go mot oss barn o Kevin. Ska ta med mina syskonbarn dit för vill att dem ska träffa morfar. Tommy kommer inte ihåg honom ens, men Rasmus däremot kommer ihåg honom. Han var mycket hos våra föräldrar när han var liten. Han var så söt me sitt långa ljusa lockiga hår våran stora grabb, blir ju redan tonåring i oktober ;-)..... Vad ska han få denna gång när han fyllde 12 har jag för mig att han fick en laptop eller bärbar dator som det heter om man skrivit fel på nåt sätt ?? hehe Alltid när man är hos honom undrar man att varför e vi inte där oftare hans "rum" är så mysigt..

ska kolla om det går o lägga upp foton nu..

 Tommy har precis blåst ut alla 9 ljusen, Grattis!!

 Oscar var på kalaset

 Även Rasmus o Kevin :-)

 Äkta kärlek Jasper o Tommy

Det var några bilder från kalaset igår, några foton vill jag inte lägga ut för omtanke för dem jag gillar, men den ska komma ut nångång jag lovar :-) Den är så himla bra helt enkelt..... Jätte trevligt var det iallafall... mina systrar o mamma var med dit också. Annars var det ett litet kalas bara, men skönt det.

Saknaden efter människor jag älskat är stor, större vissa dar. Man vill bara backa några månader tillbaka i vissa fall år, och ha gjort saker annorlunda. Det är för sent nu. Så jag tar vara på alla jag har kvar som jag Älskar eller tycker mer om. Har sagt till min son hela dan att hur mycket jag älskar honom!

Idag har han blivit som ett proffs på Guitar Hero från ca 65% av noterna till 85%, på lägsta hastighet, nu 82 % på högre hastighet. Han lär sig så snabbt om en vecka slår han alla, om det ska gå såhär fort. Han har ju inte spelat allt många låtar ännu... Han är så stor min lillkille.

På tal om barn har jag fått frågan om inte jag ska ha fler barn, ju jag vill ha 2 till. Fast jag hade visst sagt till min yngsta syster att jag vill ha 5 barn, så det e bara att hitta sin prins o snabba på, heheh. Jag e ju inte 20 längre så.... Det skrämmer mig lite faktiskt tiden går för fort. För det första är Kevin så gammal att han börjar skolan i höst o sen e jag ju nyss fyllda 25 eller 30 var det visst, hehehehe......

Nej nu ska jag kolla på det nya programmet som började 20.00 minns ej namnet på den o sen Sanningens ögonblick, det var ju bra förrut så kommer garanterat kolla på det ikväll med. Min granne ska visst komma över, det var ett tag sen så verkligen kul!! WELCOME TO OUR HOUSE BABY!!! heheh (skämtosido)

Läsa som en tok! Sa att jag ska läsa klart boken i helgen, nope så vart det inte hade annat för mig..... Sov ju inte ens hemma förra natten så...

God natt o sov gott ...... kramar o pussar till er......

Bloggen är strulig som bara den!

Fattar inte vad den håller på me bloggen, men jag bara tryckte på en knapp vips så fixade jag felet alldeles själv!! Faktiskt jätte skönt. Några inlägg ser ut att dem är skrivna ihop i en massa, men så e inte fallet. Orkar inte fixa det för det tar för lång tid. Plus att blogg.se är bara så strulig så jag fattar inte. Hade skrivit en massa nyss det bara försvann allt.... BLÄÄH...

I morse ringde jag till Kevins kusiners farmor o frågade om han klätt på sig, vilket han hade gjort. Sen frågade hon om jag ville ha hennes gjorda Karelska Piroger, såklart man ville ha det me lite kaffe! Perfekt då jag inte hade ätit nån frukost ännu. Dem var så GODA så :-)......

Fotbollen gick bra,men Kevin gjorde illa sig halka på en bänk som dem skulle springa upp för o sen hoppa ner ifrån. Aj det gjorde ont o såg otäckt ut om jag får säga mitt. Det var nära att jag kanske inte kunde bli farmor, om man säger så. Tur det för jag tror det skulle ha blivit Akuten nästa.... Snart e det lite för många som gör illa sig på varje träning. Men så e det ju ingen allvarlig skada, det e huvudsaken. Snart börjar våran utbildning 22 april. Hatar att jobba helg det hamnar ju på en söndag jag ska jobba på men jag missar inte Utbildningen det e en sak som e säker! Den är viktigare än jobbet för mig. Hoppas man kan byta eller så tar jag ledigt, så e det bara!

Ville lägga ut lite foton men får bli senare för bloggen strular igen.... :-(

Ska fixa lite här hemma nu, så höres senare..... Puss.....

En Fel låt kom till Final

Snälla snälla snällaaaa snällaaaa BLÄÄH det e ju inte en låt man skulle vara stolt att få höra på den stora schlagerfestivalen, knappast. Men alla tycker tydligen inte den var dålig... Sarah Dawn Finer var Super bra, kommer att tänka på hennes andra stora HIT som blev min o S:s låt. Saknad av någon..... Denna kille är saknad av mig för han stannade kvar hos sina kusiner när vi andra åkte ca 19.40. Var ju tvungen att hinna hem till mamma o kolla på andra chansen.. Bilden är från julen 2008.... Imorn ska jag hämta Kev 9.30 för fotbollen e 10-11 o sen på eftermiddagen ska vi till PAPPA skönt att få träffa honom jag, Kev o mina systrar ska dit. Men vi e 2 som hatar hissen, får verkligen cellskräck i den :-( Ha en trevlig lördagkväll nu ska jag kolla på tv eller kanske åka hem för Kev`s fotbollskläder är ju där så kanske skönast att åka hem ändå. Får se hur jag gör.. Kram

Sitter vaken igen

Har nog lite problem med sömnen i natt antagligen för jag somna till då vi kolla på Lets Dance o sen när jag kom hem somnade jag rätt snabbt igen. Lång vecka på jobbet och bättre blir det inte nästa vecka då e jag bara ledig på torsdag, attans också. Men ska lägga mig ner och läsa så kanske jag somnar om snart eller så gör det inte så mycke faktiskt för jag ska ändå inte hämta sonen innan 15.30 hinner sova middag t om om så känns. Har bara inte orkat dammsuga än så det är ett måste idag!!!! Kul att få träffa några släktingar idag, VERKLIGEN!!! Hoppas allt gått bra för Kev det tycker jag verkligen, Saknar honom så otroligt mycket så det gör ont i själen att inte få se honom på ett par timmar... det ska gå fort annars får jag hitta på allt möjligt att göra så e det ju.... Kram: Anette som är uppe sent igen :-(

Smart

att göra Kev ledsen på en gång. För det första svor han när han hörde ringklockan han ville inte åka, det hörde pappan o trodde att vi bråka som inte var fallet alls han vart bara så arg på att få åka dit över natten. Sen berättade pappan att hans hamster har dött, då såg ju jag på Kev att han vart jätte ledsen att få se sin son åka iväg ledsen kändes jätte hemskt. Han kunde väl ha fått varit hemma i min famn o fått gråtit ut istället. Jag vill inte ha husdjur så jag kan ju inte ersätta det härifrån får se hur dem gör med detta. Tycker bara synd om min lillkille att få höra det direkt som han kommer innanför dörren. STACKARS LITEN!!!! Men hoppas allt går bra att han inte tänker på det hela tiden där borta hämtar ju honom 15.30 imorn för vi ska ju till "storstan" själva. Sen får han vara med oss igen, saknaden är stor redan, blir nog aldrig van. Det är inte lätt med en 6 åring han vet inget om det så han kan inte riktigt veta hur Kev beter sig. Jag vet mest av alla, försöker lugna men iblnad kommer ord o handlingar som inte ska finnas där, så e det bara, tyvärr..... ska lägga mig ner o läsa eller nåt sen drar jag härifrån för det känns för ensamt annars.... Kram igen då :-)

Trötter

Måste säga att jag känner mig jätte seg idag. Det började redan i morse. Plus att jag känner mig bättre på att behålla lugnet på jobbet nu Det känns bra, men sen inträffade en sak precis innan jag skulle sluta. Jag var rak o ärlig om en sak :-) Inget ovanligt men kändes lite fel efteråt bara hehe. Får ta det nästa vecka hoppas bara dem tog mig på allvar o stod på sig om den saken ??? Vem vet sugen på ett svar nu på en gång. Ska dra in i duschen för Kev blir hämtat om en timme cirka o då vill jag ha gjort lite så jag inte har en massa att göra innan jag drar till min väninna på hemmakväll. Om inte annat har ingen lust med att gå ut ännu iallafall, men vem vet kanske senare..... Nej jag ska ta det lugnt ett tag sen vidare denna fredag som igen är på en ledig helg, gissa om man e lycklig över det skulle inte ha pallat en dag till nu! Ha det bra, kanske tar o uppdaterar senare, om man hinner.... Kram

Yeeeeeee Its Friday.

Vad skönt det känns denna arbetsvecka är slut om ca 7,5 h.... gissa om det känns bra!? Jag ska lägga mig nu o läsa ett par sidor av boken för jag somna innan jag ens hann börja läsa igår :-) tänk att en bok kan bli så himla intressant så man bara vill läsa mer o mer tills den tar slut helst men det fungerar ju inte tyvärr..... Man börjar jobba 7.30 så det e lugnt..... Jag hinner i tid iallafall, jag började ju 7.00, 3 av dagarna denna vecka plus en arbetsdag till 16.30 så jag e rätt slut, heheh.....Ska fixa till oss och sen joppa sig lite......... Hörs......Kramar om er

Kvällen börjar nu

Vi har ätit nu, äntligen! Själva soppan smakade gott men korven var inte riktigt nån höjdare i soppa.. Det var ju nån dyr sort nästa gång för det bli Finskt korv. Den jag gillar mest är "Hk:n sininen lenkki" Så garanterat den. Denna var nån t om dyrare än HK...... Gör inte om samma misstag, Kev gillade soppan. Som vanligt det som är viktigast att han gillar maten jag lagar jag äter ändå men han stoppar inte i sig om han inte skulle gilla maten.....

Allt e inte som det ser ut!!! Kan man lungt påstå. Ibland e det mycket värre.....

Har fått gjort rätt rejält idag, fixat hemma o allt :-) Roligt att komma hem imorn har bara golven o lite till kvar :-) Jag har pratat med min väninna typ 2 timmar ikväll så kul, eller vi pratar hela tiden nu också..... Imorn ska vi sitta hos henne o kolla på Lets Dance o käka ihop.... skiter i att gå ut ingen lust..... Jag e barnfri nämligen fredag-lördag, kalas lördag o Fotboll söndag..... Som en vanlig helg för min lilla-familj. Nu för tiden när man inte e ute o partar lika mycke :-)

Nu har jag suttit o skrivit på detta inlägg i typ 2,5 timmar sammanlagt så nu drar jag härifrån. Har typ inte suttit här men började skriva då, om det e nån som inte förstod det ;-) Ändå har jag inte fått skrivet nåt mer hehehe men så e det ju ibland.

Längtar redan tills på lördag när jag ska hämta hem min Son igen...... Får åka o fika hos systersönernas farmor, hon bakar goda ting så gotteli gott gott.......

Puss.......

Nu har man en egen

Guitar Hero hemma :-)..... Den e ju rätt billig på Ica Maxi (399kr) så var bara tvúngen att ha en hemma. Den var till både mig o Kev, sen fick han välja nåt litet det vart ett UNO kortspel (99kr) o en mössa 15 kr, sån där me keps i samma, typ. Det ska bli så kul att tävla med K, C o kanske nån fler......
 
Såhär glad kan man bli av ett spel:

     Monterar ihop gitarren som ett proffs ;-)

      Glad?? hehe..... Svårt för en 6 åring men han lär sig fort. ( Ursäkta röda ögonen)

Jag har tvättat idag 14-17.30, sen kom jag på att oj då jag har inte ens börjat med korvsoppan, så satt igång den är klar vilken minut som helst.....

Min mage kurrar efter mat nu. Hungrig... Nu e den klar... Bon Appetit!

Vi ska spela UNO efter maten så hörs väl sen efter kanske ...... Ha d Bra!!!

Kram/ Anette


Bra dag

Det har varit en bra dag både på jobbet o hemma. Fast man jobbade till 16.00 så gick denna dag fort. Det kändes bra fast jag gjorde en liten tabbe kom till jobbet redan 7 fast det inte var min 7 morgon.... hehe ibland ska man vara smart.... Vi hade vårat stormöte därav den "långa" dagen.

Efter jobb/skola åkte vi till Sirpa o co, hon ville bjuda på snabbmat till middag, TACKAR SÅ MYCKET!!  Vi har nu blivit bjudna på middag 2 dar i rad gissa om det känns bra??? ;-)

 Nu kommer några bilder från bjudningarna:


        

Hos mamma och M på hamburgare o glass... hehe

  

Hos Sirpa o co på pizza/kebabtallrik

Så imorn blir det Korvsoppa, kan ju inte äta nån mer snabbmat denna vecka iallafall :-) Ibland blir det för ofta bara.

Min kusin kom o klippte Kev plus kollade i Orif.-katalogen... :



     Kusin S kollar nyfiket i katalogen :-)

     Min fina grabb blir så fin i håret!!

Nu ska jag snart lägga mig så trött efter denna dag. Det är bara dem som jobbar som vet hur det e att vara trött efter en arbetsdag, om ni fattar vinken???? neheh då e ni hemma hela dagarna då........ ;-) hehehehehe


Kram o ha d bäst....

Läsa hoppas jag på :-)


Trevlig kväll.

Vi ska till mamma o M. Mamma bjuder på egna hamburgaren o glass-strutar me kolasås!! Vad hon kommer på goda saker att äta :-)... Jag ska duscha nu så man känner sig lite fräschare än direkt komma efter jobbet till någon. Blääh..
Sen ska min son vara hos mamma medans jag ska pröva ut en Adidas-overall vi får genom Kevins fotboll, Tack för den fina "presenten" TNIS!!! Klubb-kväll på Stadium på Tuna-park..

Nu ska jag stänga av datan ett tag tills jag får tag på en annan dator kanske :-)..  Kanske min fina lillsyrrans fin fina dator.

Ha det bra nu så hörs vi. Kram

ps kanske kollar på filmen Ciao Bella hos dem....

Tävling jag är med i, var med du med!!!

Tävling - Vinn ett valfritt väggord

Dags för ännu en tävling, denna gång i samarbete med Unikdekor
En webbutik som säljer väggord i alla färger och former,
det finns även möjlighet att designa sitt eget väggord hos Unikdekor

Vinsten är ett VALFRITT VÄGGORD



Jag tävlar om ett valfritt väggord från
Unikdekor
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Härligt

att man städat lite, diskat upp och sorterat Oriflame-sakerna som ska tas med till jobbet imorn, måste ju bli av med dem o kunna betala räkningen ;-)......

Idag ställde jag bilen vid Kevins skola och gick till stan, inte långt så ska inte skryta om det iallafall..... Men gick förbi Statt :-( Det luktar bränt ännu inge roligt alls....... Fan för att 'Statt ska vara borta o ännu mer fan att den som gjort det inte är tagen ännu!!!!! Du som vet vem det är snälla ta kontakt med polisen och sätt fast "honom"..... Vill inte att detta ska hända nån mer gång att oskyldiga människor kanske mister livet nästa gång, *ARG*

                                                          
        Statt innan branden                                 Statt brinner                                          Statt efter branden

Alla foton är ifrån läsarbilder på Ekurirens hemsida. Saknar Statt jätte mycket!!! Vill ha den tillbaka,. men man får se hur det blir med allt. Det är iallafall inte bestämt ännu. Mår fortfarande lite dåligt för detta som hänt, alla pratar om det plus att man åker ju förbi där nästintill varje dag blir påmind över allt det grymma!!!!

Vi har bara varit hemma eftersom vi kom hem så sent strax innan 17.00.... Brukar ju annars vara hemma ca.14.30 stor skillnad!!! Kev sitter och kollar på film efter maten satt han på den. Inte roligt att vara ute när det snöar som det gör så tycker inte det gör nåt om han kollar på tv. Vi hinner göra annat när det är väder för det och när vi har mer tid, helt enkelt...

Ska kolla på "Familjen Annorlunda" ikväll sen ska jag nog läsa lite i Mias systrar måste läsa den väldigt snabbt så min kollega Veronica får den. Har haft den länge nog, eller V vet vad som hände på vägen :-s....... Fattar bara inte hur det kom sig att det hände liksom....

nu ska jag umgås lite med "min lillkille" han ska ju snart sova, imorn är det tidig uppgång kom på att det är min 7-vecka nu :-(....... Hatar att stressa på morgonen ibland blir det för mycke bara.... Men min son är duktig för det mesta, älskar honom för att han är så duktig o söt helt enkelt!!

Ha en trevlig kväll från en trötter vid namn Anette :-)

Bra nattsömn.

Jag har inte sovit såhär bra o länge på ett bra tag. Det känns verkligen skönt att få en ordentlig nattsömn, jag drömmer alldeles för mycket och det stör min somn totalt vissa nätter.
Det ska bli nice o gå på utbildningen, roligt folk o allt :-) Får se vad vi har att prata om idag. Måste komma ihåg att ta med min fina ryggsäck jag fick från kommunal förra måndan.

Nej nu ni gott folk ska jag hoppa in i duschen sen klä på oss och äta frukost.

Stackars pojke som hostar där ute låter inte bra, vädrar på mornarna, så hör om nåt händer där ute :-)

Kram/ A

Känner oss lite sega nu...

Vi var till T som bjöd oss på lunch som alltid efter fotbollen. Det är så mysigt att vara där, kolla på Lets Dance reprisen + vårat favorit program " Sveriges Värsta Bilförare"., vi brukar alla 3 skratta oss hesa åt hur dumma förarna är...

                        

Sen åkte vi till Ica Maxi för att köpa det som fattades till Tacopajen jag gjorde till middag idag. Det vart gott en aning mild i smaken skulle ha tänkt på att köpa tacosås, men Kev åt pajen med glädje det är viktigast!!!





Vi var till Heidi o co igår. Där fanns även min yngsta systerson. Vi spela digitalt Dart.... eller vad det kallades!!?? As kul var det, skulle vilja köpa en hit hem men de är nog slut redan. Jag vann en gång över alla, det var duktigt med tanke på att det var 2 killar me i leken.....

    Jag
  Snygg min, Kev 
    Oscar, Gudsonen Jasper o Kev
  Älskade systersonen Tommy
  Erno

Tack Heidi
och alla andra för en trevlig kväll..... Men fattas bild på 2 spelare, skicka mig dem??

Nej nu ska jag lägga Kev så han orkar vara på förskolan 8.15 ända till 16.45 ungefär, har utbildning inom Facket. Men det e värt det, blir ju bjuden på god lunch får betalt utan att vara på mitt ordinarie jobb. NICE som sjutton!!!!!

Ha en trevlig kväll, jag ska vika in tvätten sen ska jag kolla på Säsongspremiären av Parlamentet. Hoppas att det är roligt bara... ;-)

Kram mina blogg-läsare

Fotbollstränings dags

Nu är man rätt fattig efter att man spenderat en massa pengar redan. Köpt bilbarnstolen, bilen kostat en slant osv.... Jag har 2 som fyller år också känns som om pengarna inte riktigt orkar räcka till allt...... Allt ordnar sig iallafall det brukar alltid göra det!!!

Ska väl ta en sväng in i duschen så man hinner åka till fotbollen i tid. Inte roligt att få stressa sig dit. Måste packa ner allt som ska med.... Kanske tar och fixar fika till en utflykt som jag hoppas blir av idag. Festis o kaka till Kevin jag kanske fixar nåt annat att dricka till mig isf....

Det blir iallafall inge Västerås som det ser ut nu. Men man vet ju aldrig om man åker iallafall....

Nu drar jag men vi höres...... Puss o Kram

p.s ont i halsen fortfarande..... AJ AJ

RSS 2.0