Soligaste o varmaste dagen!

Vad härligt det e med sol! Men jag får inte så stor glädje av den just nu, för måste vara hemma mestadels av dagarna. Inne inomhus ni vet?? :-(

Idag har jag varit och handlat lite på Maxi. Det vart en hallontårta till ära av Morsdag, o lite annat gott... Sen har man bara vikt en massa tvätt och kollat på tv eller suttit här. Har även suttit o pratat med min lillkille som e så prickig, men söt ändå.

 Så Tuff o Söt!!!

Vi spelade UNO i morse vad det var roligt. Jag, mamma o Kev.. M låg o sov då :-)...



Tröttsamt att vara inne idag, men imorn ska jag komma iväg till jobbet så då får man vara ute ett tag. Sen tror jag att jag vabar  på tisdag för kan inte jobba kväll nu. hoppas på komp.ledigt på onsdag, sen kanske jag kan jobba resten av veckan, men lovar inget!!!

Jag anmälde mig ena systern o Kevin´Devin´ till Finnkampen som hålls i slutet av augusti.

Finnkampen

Den 29-30 augusti drabbar Sverige och Finland åter samman på Ullevi i den traditionella friidrottskampen. Det blir en hård kamp, land mot land ... Upplev stämningen från läktaren, boka dina biljetter redan nu!

Finnkampen 2009 arrangeras på Ullevi i Göte ...

Den 29-30 augusti drabbar Sverige och Finland åter samman på Ullevi i den traditionella friidrottskampen. Det blir en hård kamp, land mot land ... Upplev stämningen från läktaren, boka dina biljetter redan nu!

Finnkampen 2009 arrangeras på Ullevi i Göteborg helgen 29-30 augusti. Redan 1925 avgjordes den första Finnkampen och sedan 1945 har herrarna tävlat varje år medan damernas kamp har gått av stapeln sedan 1953. Nu är det dags för de svenska herrarna att bryta den finländska segersviten som hållit i sig i fyra år. De svenska damerna har däremot dominerat och vunnit de åtta senaste kamperna, för dem gäller det att fortsätta på samma spår!

Finnkampen är det idrottsevenemang som svenska folket är allra mest intresserade av. På andra plats kommer Elitserien i ishockey följt av DN Galan, Allsvenskan i fotboll och Vasaloppet.





Jeeee

Jag har varit o kollat på Cirkus med syrrorna för T kom o var barnvakt. Köpte även en av dem finaste amplarna till Oiva som fyllde 45 år o min kusin fyller 17 år den 1/6 så han fick 400kr sammanlagt av min fam.
Nu e vi  hemma o kollar ut o gör grimaser åt Ella som kommit till våran gård. Lite roligt faktiskt... När jag kom hem då hade Kevin pumpat vatten ur sin super läckra brandbil ut genom balkongen. Det enda han kan göra, han kan ju inte gå ut o leka nu när det smittar sådant...

Snart ska jag på fest o supa lite!!! Gott med Cider o sånt. Smörgåstårta o allt :-) Grilla skulle vi göra senare i afton :-) (Väntar bara att mamma ska komma o vara barnvakt....)

Ha det så bra, det ska vi också ha!!! Heippa

Min mamma är en hjälte!

Hon kommer till Kev strax innan jag ska iväg! Hur bra e inte det då!!?? Kevin har Världens Snällaste Mormor!!!!

TACK MAMMA!!!

Kliandet blir till en liten plåga

Kev har verkligen inte haft det så lätt med att det kliar så fruktansvärt mycke. Han vaknade i natt o då fick jag stryka på Kylbalsam, hjälpte. Idag har det varit jobbigt har fått räkna prickar o sen har han talat om vilka som kliar o måste få balsam.... 5 i hårbotten bara, ca 70-80 i kroppen. Det ser faktiskt inte så dåligt ut men visst skulle jag vilja kunna ta bort de 2 som finns under hans lilla fot :-( Han kan knappt gå på foten.....

 I onsdags Kev fick ett plåster för han hade blivit tacklad på fotbollsplanet (skrappsår)
 I torsdags hänger slöheten i sig o febern stiger.
          På fredags morgon börjar prickarna komma fler o fler uppemot 80 st


Tror minsann att febern har försvunnit, men den kan ju komma tillbaka, o vad spelar det för roll han måste vara hemma i ca 2 veckor fast han inte har feber... Så det e kopparna man ska koncentrera sig på o det bästa är att Kevin ber om Vatten hela tiden. Kallt vatten. Han åt bra med Tacos igår o på lunchen hade han ätit korvstroganoffen från dagen innan. Han har fått i sig lite yogurt idag, men vet ej om han kommer vilja ha så mycke mat iallafall inte nu på frukosten.

Det blir ev inget med festen för mig tråkigt men sånt e det att vara ensamstående. Kevins pappa ville inte ha honom hos sig fast det var hans lördagnatt.
- Vill inte att L ska få den när han e såhär liten, säger hans pappa...  Nej ok, men då tar han inte ansvar som pappa, tycker inte jag! Oavsett vad ett syskon har för sjukdom ska denne få vara en del av familjen. Eller har jag fel!!??
Jag bryr mig inte på det sättet för jag vill ha Kevin hemma, men då ska inte hans pappa säga att han tar fulla ansvaret över honom o ska få tro att Kevin ska behöva gå dit om han verkligen inte vill. Då ska det vara ett giltigt skäl att han ska få stanna hemma!!
Ibland undrar man ju hur livet skulle vara om alla föräldrar skulle strunta i sina barn för att dem skulle vara så ego! Jag släpper inte min son för nåt!!! Jag kommer alltid att ta hand om honom fast jag skulle ha ett barn på 1 år. Vart skulle jag lämnat min son på 1 år om jag skulle ha haft det!??? Nej för fan säger jag på ren Svenska

Vad skönt o skriva av sig här! Nu ska jag ta hand om min sjuke son o kolla om det finns en chans att jag o systrarna skulle kunna gå på Cirkusen 13.00.... Synd att Kev inte kan men det kommer fler chanser, vi kanske kan åka på kryssning eller vad som helst sen när han e frisk....

Kram alla mina kära läsare ;-)

Underbara FREDAG

Morgonen gick inte så bra om man säger så. Ringde till fritids o talade om att Kevin hade feber igår så han kommer ej idag, jag hör av mig nästa vecka om han e fortsatt sjuk. Sen efter 15 min då ser jag att han har ju fått vattkoppor!! Smått panikartat kollar jag upp om det ser ut som vattkoppor eller svettprickar. (på nätet)

Sen tänkte ju jag att lite bildbevis ska jag ha så lutar mig mot soffan o vet ni vad det fanns där!!!??? Ett j-vla Bi med rumpan uppmot min hand, o sticker mig. F-n vad ont det gjorde!!!!!! Har inte blivit stucken nångång i hela mitt "långa" liv så det vart ju en enorm upplevelse, trodde inte det skulle göra SÅ ont..... 

Jag fick hit en vän som kollade efter Kevin för jag åkte till jobbet. Måste försöka undvika att VABA varje dag i 2 veckors tid. Som det kanske tar innan kopporna har torkat.
Kevin har yrat o allt möjligt för han e inte van att ha feber o att överhuvudtaget vara sjuk. Stackars liten... Kom på att han sa: - Mamma jag vill ha lugn o ro. För ett par dagar sedan, då visste jag att nu e min kille inte riktigt som han ska. Och vad hände ju han vart ju sjuk igår.

Efter jobbet gick jag ner i tvättstugan fanns tid då passade jag på att tvätta så jag har det gjort för typ en vecka framåt. Bytte lakan o sånt i veckan så det känns skönt att ligga i ren o fräsch säng.. Nu känns hemmet lite fräschare med när man har en tom tvättkorg ;-)

Nu sover Kevin sen ca 1 timme, så jag kollar på tv o bara är. Vi har ätit jätte god Tacos ikväll, bara jag o Kevin det var nog allra första gången jag o han gjorde det bara vi 2... Det kommer bli fler gånger, han har blivit tillräcklig stor att han äter mer av det som erbjuds till Tacosen förr vara det gurka o köttfärs i princip.

Imorn blir det nog iallafall fest på kvällen, men är inte 100 säkert ännu...

Ni får ha en jätte trevlig fredag kväll. Kram

Ja nu har visst Kevin också fått vattkoppor!

Jag blir jätte ledsen om han inte kan gå på avslutningen! Det skulle vara jätte tråkigt.... Men sånt e livet man kan inte planera när barn ska bli sjuka. Tror exakt att det e vattkoppor för han träffade en med vattkoppor för ca 2 veckor sen. Men ska kolla hur dem ser ut på nätet.

- Mamma, det e första gången jag har vattkoppor.
- Kevin Rakas, man får bara det 1 gång i livet.
- Ja, men nu e det första gången jag har det..

Ja vad säger man lillkillen är mitt allt, men kanske inte så förståndig ännu....

Då får han nog hoppa över Cirkusen, kommer att ha 2 biljetter över, så får ragga folk som kan gå me mig o min syster M... Tråkigt att inte Kevin kan gå men så e det ibland får göra nåt roligt med honom efter att han blivit frisk lagom till min semester :-).... Då ger jag honom en resa i present :-)

Nu ska jag leta kamera o ta bilder på kopporna.... Min stackars sjuka kille. Älskar dig!!!!!

Kram o puss!


Barnvakt idag.

Vi har haft Robin o Marcel här idag. Trevligt värre ;:-) Annars har man inte gjort så mycke annat. Var till Systemet idag o köpte lite gott.... Skulle ha velat gå lite på Tuna men det vart inte så tyvärr!!! Hade ju inte tid för det.....

Vi ska kolla lite på tv o sen kommer D hit o dricker kaffe o äter munk med mig :-)... Trevligt.....

Kram på er alla!

Barnfria timmar

kommer jag att ha idag, så då blir det att cykla till en väninna o sen ska jag städa så det e klart inför helgen o så... Inte lika roligt att påbörja men måste göra det annars blir allt uppskjutet, måste även dra till stan helst o köpa drickat tills på lördag, annars tar jag det på Tuna imorn då jag slutar 12.30 redan...

Nu kommer T o ska fixa till en sak här, sen kanske jag får äran o få hit min älskade syrra. T tar med internetmodemet jag skrev om igår....

Inget mer o skriva om så hörs senare. Kram

Fotbollsträning

e det idag igen... Otroligt fint väder, hoppas det håller i sig.... Vi brukar ha tur med vädret, att det e blött eller att det regnar :-).....

Har haft en lång arbetsdag idag med, så gissar om jag e slut i huvudet..... Men vád gör man man måste ju gå på utbildningar osv....

Nu sitter jag hos min vän T o provar hans nya trådlösa modem, bra internetanslutning, med Comviq Surf Kontant.. Nu kostar ett paket med modem, startpaket o en dags surfande 299kr.... Får se om syrran vill köpa den också... Hon har iallafall en laptop. ;-)

Nu ska jag äta en glass och slappa i soffan för snart e det dags o dra till fotbollen...

Kram

Tröttsam dag!

Jag jobbade ju 7-16 idag eftermiddagen var skit jobbigt! Jag var så trött! Nu har jag kommit hem o sitter o latar mig, måste eftersom duschen inte gjorde mig någe piggare....

Kevin har varit på Robins KalasBowling hallen idag. Han fick 200kr från oss. Mamma o Marielle inräknat. Han får köpa nåt roligt själv istället. Robin fyllde alltså 7 år som min son fyller i september. O det roliga e att Robin är min kusin, hans pappa e min morbror. Men det e min son som leker med honom, jag tycker det e roligt att dem kommer så bra överrens.....

Igår var vi hos Heidi o co, det var jätte trevligt. Bo`s mamma o pappa var där också, massa trevligt :-). Vi gick på promenad i gamla delen av min egen "storstad". På vägen dit hände en massa vi såg t ex en fågelunge som ev. ramlat ner från en holk... Jag tog en pinne som den kunde hoppa upp på så han inte var i mitten av "vägen" vi gick på... Sen var det ju killar som åkte moppe där så var tvungen att hjälpa den. Kevin ville inte gå för han sa att han älskade fågelungen så mycke..... Gulligt sagt!!


  Oscar, mamma Heidi och Bo`s mamma
 Bo, Bo`s mamma o Heidi
 Oscar <3 (minen är typiskt han :-) ) o Bo`s pappa
 Lukta på den här..... Inte lite gula barn plus att jag vart det runt mun, bläähh....
 Värsta modellbilden funderar på o förstora denna.... <3
                Här e våran lilla upphittade fågelunge. :-(
 Sen kom den i säkerhet, hoppas jag......
 Här vill jag bo!! Jätte fint i gränderna....
 Denna byggnad är från 1900.... 
            Då får min gravida "fru" visa upp sig också :-) <3


Sen på kvällen var vi hos mamma o M o kollade på Robinson, vi stannade även där för dem skulle vara barnvakt idag för jag jobbade. Jag var hos en "vän" ett tag på kvällen, men gick hem rätt snart....

Robin o min morbror var här ett tag idag trevligt det med... Jag bjöd på höjdar middag, spagetti o köttbullar, hehe..

Gud vad dåligt jag sov i natt typ 3 timmar vart det väl..... Så himla trött nu....
Ha det bra, KRAM O PUSS!!!

Da Daaaaa

Jag e vaken! Det ni!!!! Kram God Natt, snart iallafall...

Kevin har gjort SIN första matchmål!

Vad jag vart STOLT! Kevin har gjort TNIS 02:ors allra första matchmål!!!!  Stort!!!!


Uppvärmningen, Det var roligt tyckte dem...


Skott mot mål (uppvärmningen)

Jag har som tur e Kevin mål på film!! :-)

Nu ska han få komma in o duscha han har spelat fotboll på gården med stora pojkarna o spelat fotboll. Han vill fortsätta men vi ska ju åka till Mc D o ätao sen till Stor stan....

Kram

Vilken härlig torsdag o fredag!

Vad skönt det var o bara hyra film o köpa kex/ost o vindruvor i torsdags, grillad kyckling o potatissallad. Filmen var helt ok. Kevins lag förlorade rätt lätt i den första matchen, men det var mest för att typ ingen spelade som dem brukade. Oscar o Emanuel var nog dem allra duktigaste... Kevin kom i form först senare i matchen, gullungen själv.... :-) Oavsett hur det gick så är jag stolt! Tänk dem har börjat köra matcher nu :-)

Slutet av matchen, roligt har han haft o det tycker han e viktigast ;-)


Simon på bollen, Kevin strax bakom



På fredagen var vi på Parken Zoo, Klapphörnan hade premiär. Barnen fick klappa getter, kaniner, marsvin, ponnyn o ormar. Vilket jag tyckte var jätte kul o bra sak. Vad fina marsvinen är! Vill ha en, men tänker inte fixa nåt djur. Kevin har inte ens bett om nåt husdjur på länge, SKÖNT :-) Vi var även i Västerås o köpte en cykel åt Marielle, den vart jätte fin med korg, lysena o den "fasta" låset, som vi köpte utöver cykeln. Hon vart så glad över den, hennes förra vart stulen o sedan dess har hon inte behövt köpa nån ny. Nu ville hon ha en igen :-)







Här får man hålla i kläder/jacka så inte pojkarna ramlar ner!!

Idag blir det match nr.2 klockan 11.00. Så kul, hoppas våra pojkar e mer fokuserade idag.... Kevin skulle ha ätit gröt, men ville inte så han måste äta flingor/jogurt, vindruvor o pepparsalami smörgås. Annars orkar han inte, kanske ska koka ett ägg :-)

Nu vill han ladda upp me lite data spelande, det ska han få göra så jag kan göra iordning våra saker osv....

Vi höres Kram o Puss


Spännande!

Det känns verkligen spännande att om 2 timmar se sin son spela en riktig match :-)... Jag känner mig så stolt! Jag får med min syster o kanske en vän dit, får se.... Då e det bara att heja på! Hoppas Kevin gör ett mål, men han måste ju inte göra det, fast roligt skulle det vara.

Han o T har ätit korv me bröd vid 11 tiden så jag gör makaroner o köttbullar nu. Sen ikväll får vi se vad vi hittar på får mat.. Nåt gott! :-)

Återkommer om resultat o allt möjligt senare. Kram

Fotboll

Idag var vi på Stadium för att köpa Fotbollsskor. Det fanns endast dessa i Kevins strl: ( Tråkigt nog)


Kevin bara gnällde o gnällde dem satt jätte dåligt osv. Men sen när han fick spela i dem så glömde han bort o gnälla o sen sa han t om att dem var as bra.... Typiskt trotsåldern eller!!?? :-)
Spännande imorn e det hans allra första TRÄNINGSMATCH. Måste ta med kameran o ta foton o filma!!!! Får bara inte glömma!

Annars har vi bara varit hos Tarmo på Middag o kollade på tv så vi kom hem strax efter 21.00 men Kev sov en liten stund bredvid mig på soffan, så mysigt. Sen somnade han inom 15 min hemma. Han e ju ledig nu i 4 dgr så han går det inge nöd på, men mig haha... Jag jobbar imorn 7.30-13.30, så inge fara, men vill hellre vara ledig som dem flesta andra!!

ska väl bara slappa o försöka sova snart. Har läst om en liten pojke som dog i cancer tidigare i år, har läst förut med men det var ett bra tag sedan. Föräldrarna hade gjort en film på honom, så sött, o dem hade samma musik som Bo hade till R:s film. Vad den låten är fin men samtidigt sorglig!

Kram.
Ta hand om er o njut av livet det går inte i repris!

Bratz- o Barbiedockor

 
har  man lekt med idag hos S o tjejerna. Jag var frissan, gjorde flätor o uppsättningar i håret på dem... Vad roligt det var! Vill ha en flicka o leka med dockor med :-) Eller åtminstone sätta upp håret på....

Kevin kom hem från sin pappa för en timme sedan, sen har han varit ute o lekt, det blir att bada o sova snart... Imorn blir det en lång dag för oss. Först heldag på skola/jobbet sen fotboll..... Det blir en hel del fotboll denna vecka...

Annars har denna dag inte gett med sig så mycke mer... Kanske att jag pratade med Alicja en bra stund i tele, hon bjöd oss till dem för grillning o sånt, kul... Sen ska Kevin få lite saker av hennes yngsta pojke, nice. Kevin brukar ju inte ärva saker.... Allt ska köpas nytt....

Imorn kommer barnbidraget, jag måste kolla efter fotbollsskor!!!



Kram

Utvecklings samtalet

gick jätte bra. Kevin är en av dem som utvecklats bäst. Han var ju så liten när han börja bara 5 år...  Lillkillen :-) Han har verkligen fått kämpa för han kan ju inte riktigt lika mycke Finska som dem som har finsk födda föräldrar så då kunde han få fel på ord som han inte visste vad det var o så. Jag e stolt över honom o han tycker det går bra så det e jätte jätte bra!!!

Nu plinga brevbäraren på han hade ett linne o 1 klänning från HM som jag beställt... Vad bra då kan man ju ha på sig klänningen på Oivas 45 års fest :-) skönt med nåt nytt inte alltid ha på sig sin älsklings klänning..

Kevin spelar fotboll nu tänkte vila ett tag sen diska det lilla jag har....
Kevin ska till sin pappa 15.45-19.00 ikväll så då ska jag nog cykla eller gå till Sirpa o hennes döttrar. Får se om hon orkat baka nåt till kaffet, hon gör så gott jämt.... ;-) Man kan inte klaga.....

Idag var Viktoria på besök på jobbet med sin mamma Malin (kollega) hon e så söt jag vill ha en till nu!!!! Så himlans lugn o go var hon!

Vi får väl höras senare... Kram

En till gosse är född

Det vart kejsarsnitt efter långdragen förlossning för Päivi o Jarno... Vet inte riktigt tiden för födseln men nångång på eftermiddagen antar jag. Grattis till er med! Tror jag för säga det sen om jag träffar er hos farmor till barnet!!

Nu har man varit ombytt o allt på fotbollen fast idag var jag inte nån ledare stod o frös istället. :-(... Men det gör dsamma allt gör man ju för att det gäller min son det bästa jag har!!!!! Det blir match torsdag 16.00 o lördag 11.00 för se om vi orkar på torsdag. Men lördag ska Kevin vara med!!! As kul.....

Var till Tarmo o åt lite middag, gjorde ju pannkakor till mellis idag så vi var väl inte så hungriga när vi kom dit, annars e vi as hungriga... ;-)

Nej nu e reklamen slut... Höres kram

Grattis J o A!!!!!

Vilken söt liten gosse ni fått idag  kl.11.07... Så söt med samma fina "boxarnäsa" som *Kevin hade när han föddes. Jag bara satt o grät av lycka när jag fick se att du skickat MMS på Adrian....

Ledig dag = Skoldag

Var till Kevins skola idag. Jag tyckte det gick jätte bra. När vi började då satt alla i ring o då fick dem öva på sånger som dem ska kunna den 9/6 på deras avslutning :-) Gullungar!!! Kevin hade kommit lite efter med sin Esikoulu-bok, vi var lediga i fredags, så vi fick göra 2 sidor fler än alla andra. Bokstäver man skulle skriva o sen hitta på nåt som började på den bokstaven och rita ner det. Roligt o Lärorikt! :-) Sen rita dem o efter det var det dags för alla att äta lunch! Spagetti o Köttfärssås o sallad o knäckebröd, det var rätt mycke vitlök i såsen men det var bara gott!!!!

Vi har varit hemma sen strax innan 12.00. Tänkte ha gått till Parken Zoo, men det regnar o ingen annan ville med så vi hoppade över det idag hinner ju en annan dag i veckan annars, onsdag eller söndag kanske!? Får se.....
Så jag satt igång o tvätta idag, får göra nåt annat imorn när jag e barnfri kanske åka till nån väninna o prata en massa strunt :-)....

Fotbollsträningen ska vi på idag,  (17.30-18.30) måste för vi ska få reda på när alla ska få spela match, antingen torsdag eller lördag :-) Första träningarna någonsin för dessa små pluttisar..... Spännande roligt!!!

Nu ska jag hämta upp tvätten o hänga upp dem plaggen som ej är torra....

Kram

Spännande Jacqueline o Andreas plus Päivi o Jarno blir nog föräldrar alla 4 för första gången idag, GRATTIS!!!!!

 ( bilden är från en familjesida)

Ja vad ska man säga?

Jag röstade som sagt på Norge o Finland. Först o sist placerade! :-) Jag tycker dem 2 var dem sötaste killarna på hela Eurovision.... Men det var inte därför jag röstade på dem. Måste bara tillägga det för jag tycker så :-)

Nu kollar min mamma o syster på reprisen av ESC. Sen måste jag skynda mig o hämta min son, har ju jobba o e hemma för att duscha o byta kläder. Känns så skönt men vart ju inte alls mycke piggare :-(

Återkommer kram

Kevins fina blomma!


 När Kevin kom hem med den...
 Dryga 1 månad senare

Bladen torkar rätt fort så jag har fått tagit bort ett antal . Var tvungen att ta bilden innan jag drog till jobbet i morse för ifall blomman skulle ha ramlat eller nåt. Så Kevin skulle få se den åtminstone på foto :-) Det är ju rätt viktigt! Alla i Kevins klass har fått lägga i några frön i kartong o se hur blomman gror, det ingår i vårtemat, hans klass har haft olika teman för alla olika årstiderna. Lärorikt o roligt, tycker nog min lilla grabb...

Trevligt sällskap

Mina 2 syskonbarn, Rasmus o Tommy e här även mina 2 systrar o våran mamma. Vi ska äta Tacos o lite:
 
 
Marängtårta med Mjölkchoklad o Kaffe
Det ska bli så gott så! ;-)

Min systers kille har också fyllt år så dem ska ha fest ikväll, men jag jobbar imorn 7-16 så jag hoppas det tyvärr. Det blir att vara hemma o kolla på Eurovision Song Contest. Får se om mamma o syster sover här eller hur det blir. Mina syskonbarn ville iallafall hem ikväll. Då e det bara o lyda order :-) o skjutsa hem dem om 1 timme eller 2.....

Skriver ev senare annars hörs vi imorn. kram

ps Hoppas Finland vinner, men tror på Norge..... Spännande ju :-)

Jag kan inte somna

då får jag väl blogga om min dag istället! eller gårdagen så att säga :-) Vi åkte till Kvicksund, det ångrar jag aldrig! Paret vi kom till var så himlans underbara så vill gärna åka dit igen! vi vart bjudna på kaffe o en massa gott till. Sen köpte dem lunch åt oss också :-) Det var värt att ägna min ledig dag där om man säger så.

Därifrån åkte jag hem för att byta om o packa ner lite kläder o tandborste åt Kevin. Han sover hos Heidi o co i natt. Lillkillen, du ska bara veta hur mycke jag saknar dig! Han fick t om en tidning av mig idag på Maxi, Gissa om det vart bra, när han fick sin agentpenna o laser eller vad det var!??

Heidi----------->Tarmo--------->Sanna---------->Hem!

Vi åt, fika o kollade på en bra film John Q (tror jag den hette) på 3:an, så jag var hemma strax efter 00.00... Gissa om jag var tvungen att verkligen anstränga mig för att hålla mig vaken i bilen hem, läskigt, men det gick bra iallafall....

Kollade även vart min syster var så jag kan lugna mig att hon inte råkar illa ut på hennes 17 årsdag... Är som en hönsmamma åt min egen syster, men så e det för vissa o kanske inte alls för andra. Andra kanske inte bryr sig..... Jag e rädd om mina 2 systrar som ff finns här på jorden. Saknas görs min Syster Minna. Älskar er alla 3!!!!!

Nu ska jag läsa så jag somnar :-).... Annars blir jag som en zombie på jobbet... Ha det bra, hoppas ni får en härlig sovmorgon för det kan inte jag få, tyvärr..... Tycker lite synd om mig faktiskt.... Kram

Grattis Marielle 17 år

Jag o Kevin ringde min syster för ca 30 min sen. Då frågade jag Kevin att vilket språk ska vi sjunga på? - Engelska, sa han. Då vart det på Engelska :-) Hon vart jätte glad :-) Kul o överraska nån på sin Stora Dag.

Vi har nu ätit frukost o ska klä på oss. Först måste jag ta en snabbdusch. Ska städa idag hos ett par i Kvicksund. Så blir hämtad snart, Kevin ska vara hos mamma o Marielle, synd bara att M inte e hemma förrens efter 16...  I natt ska ju Kevin sova hos Heidi o co. För imorn e det jobbet som gäller....

Jag återkommer nog senare sen. Kram

Mitt gratulations-inlägg blir mitt 200:e inlägg på min blogg! ;-)

Snart barnfritt o städat :-)

Jag har hunnit diska o dammsuga nu sen när jag blir barnfri ska jag fortsätta. Men direkt vid runt 16.00 ska jag till min väninna på kaffe, kul att komma hemifrån ett tag.

Kevins skolkamrat Tommi är hos sin mormor på samma gård vi bor på nu. Så dem har spelat fotboll och nu ska dem spela Guitar Hero eller nej det gick inte batterierna på gitarren var slut :-(.... Dem får spela nåt annat om dem hinner Kevin åker om ca 10 min...

Jag är lite trött på att vara hemma så skönt o få cykla iväg lite :-)

Ha det bäst....

Trots

är alltid lika roligt. Helt konstigt min son var som ett litet monster i affären o när vi kom hem. Sen vart han lugn o fin. Jag tappar ibland tålamodet, men inte ofta. Idag sa jag bara åt honom att jag går in då stannade han ute ett tag o sen kom han in och kollade med hans hundögon o då var allt bra igen. PMS eller hehehe......

Nu ska vi cykla o köpa lite mat åt Kevin så han kan äta innan han åker till sin pappa. Jag får äta sen senare. Inte hungrig just nu.

Vad jag ska städa här när jag blir barnfri, har börjat lite redan :-).... så skönt att veta att jag kan städa i lugn o ro utan ansvar över Kevin. Det går lättare då... och snabbare :-)

vi får höras senare. Kram

Seg dag

Vi åkte till Heidi o co direkt efter jobbet idag. Jag har varit trött sedan 14-15 så det var ingen hit när Niklas beordra mig att stå i mål på fotbollen :-(.... Men det gick ju skapligt ändå....
Vi var också hos Elliot o Oliver från fotbollen, försöker smitta ner Kevin i vattkoppor!! Ska fråga om vi kanske kan gå dit en gång till för säkerhetens skull.....

Lite bilder från Parken zoo från igår:

 
Vi på väg in på Parken Zoo eller Kevin fram o Samuel i bakgrunden :-)

Lejonet väntar på "Snacks" ( en kyckling) o Kevins hår :-)






Jag fick taget några fler foton men sen tog batteriet på kameran slut så nästa gång ska jag ladda batterierna, nu var det ju inte riktigt bestämt att vi skulle dit igår :-) Ska förresten ladda batterierna över natten så jag har en kamera beredd då jag behöver den :-) Att dessa killar alltid ska göra nån grimas när man ska ta kort på dem :-( Roligt på ett sätt men ska få Modellbilder på dem nästa gång, lovar mig själv det :-)

Nej nu ska jag ta o vila rygg/nacke kass som den har varit hela dagen.... Aj o åter Aj.....

Kram

Suomi o Ruotsi

båda gick vidare till finalen i Eurovision Song Contest igår. Vad spännande det var, ville verkligen att Finland skulle göra det!! Rösta på den låten o nr 8 (den som var likt Kent)... Nu e det väl en till semifinal, e den idag eller imorn kanske!!?? Nu har jag jobb i endast 4 dgr till denna vecka, så det ser ju strålande ut, hehe... får se om Kev får sova hos Heidi på fredag o sen på lördag blir det fest... Med taco o cola :-)

Får ta o kolla om lillkillen kan ta och vakna här så vi kan åka till jobbet/skola. Han var lite sur igår när vi spela buzz, första gången vann Jess o andra jag. Men han kan ju inte läsa eller så ännu så han var jätte duktig ändå, gissade rätt oftast, vem gjorde inte det? :-)

Kram o Puzz såhär en lilllördag

Parken Zoo

Fick ett sms från Rut o Samuel som ville ha med oss till Parken Zoo. Så ok tänkte ju jag o åkte hem efter jobbet kollade penga-situationen och åkte för att hämta Kev från skolan.
Köpte årskort till oss båda 500kr fattigare, men om man tänker så kan det ju vara värt det om man går några ggr speciellt när det kommer att vara uppträdanden. Och att bara gå där o ta det lugnt, kolla på djuren, äta glass och dricka kaffe osv. Mysigt värre :-)

En GLAD överraskning var ju att Samuel ska börja i Kevins klass i höst JIPPIIII!!!!! Jag vart så glad att jag tog upp Samuel o krama honom.... Fast han väger dubbla än Kevin STORA killen. Tänka sig dem börjar i samma klass pojkarna som umgicks typ varje dag när dem var under 1 år gamla. Våra promenader och våra Parken Zoo besök flera ggr i veckan. Dem har varit kompisar längds tid förutom mina vänners barn. Dem går bra ihop så bara roligt kommer det att bli.

Nu ska Jag, Jessica o Kevin spela buzz innan Kev ska i säng. Lägger upp lite foton från parken besöket senare.

Kram


Vilken härlig morgon!

Jag mår bra idag! Jag vaknade till 2 ggr i morse. Då log jag bara och tänkte att nu kan jag ju sova längre innan jag behöver gå upp. Så skönt att nångång bara få känna så o inte bli som jag blir efter jag drömt.

Nu har jag "bara" 5 dagar kvar att jobba denna vecka, det ska bli skönt att nästa vecka endast jobba 3 dgr. Då ska jag unna oss själva nåt riktigt roligt. Får se vad jag (vi) hittar på. Skulle vilja åka till Grönan o gå i Sthlm en sväng men det gör jag helst efter man fått lön. Tar med systrarna o drar :-) Jag skulle må bättre av att röra på mig från stan oftare. Göra saker vi inte brukar göra så ofta.....

Ska försöka väcka min älskade lillkille, han vill bara sova inte gå till skolan men jag tycker inte det är så konstigt. Det händer saker där som jag med andra inte riktigt är nöjda med, om man säger så :-( 

Idag kommer vi hem o bara "är", vi pratade lite om att åka till ett par vänner, men får se ;-)
Ha det bäst. Kram

Fotboll

Idag fick även jag vara ledare på fotbollen har en förmåga att byta om till Adidas overallen a là TNIS, varje fotbollstillfälle. Tycker det e smidigast så, kanske talat om det tidigare?? Det var super kul att försöka vara en bra ledare. Övning ger mer kunskap.... Roligt att få lite gjort efter utbildningen lovar att så länge Kev går på fotbollen tänker jag vara delaktig!
Innan Fotbollen var vi hos Heidi o co, mysigt. Kev ska nog sova där på fredag, tror jag. Jag jobbar ju i helgen så det skulle vara nice.... Vi fick middag hos Tarmo som vanligt, TACK!!
Jessica åkte med till stan, hon hade hittat till "Storstan" hon med :-)

Igår skjutsade vi som sagt hem min moster åkte hem på en gång för klockan vart ju rätt mycke. Sen kom min syrras Annelies kompis Milana till mamma o Marielle också, så det vart rätt sent igår. Men trevligt..... Vi skrattade lite åt Wipeout program deltagarna :-)

Nu ska jag kolla lite på tv, sen sova. Hade inget annat att berätta för er idag... En helt vanlig Måndag.

Kram

Fin underhållning

Jag vart lite rörd av dem finska "gubbarnas" körsång. Det var så fint! Sen texten i låtarna var så fina hyllningar till Mammorna. Vi fick helt plötsligt varsin ros, vi mammor. Karelska piroger kaffe o tårta. Lyckad morsdag 2009!

Melissa o Amanda underhöll också det var jätte vackert, VERKLIGEN!!

 Vi fick hänga med i låten

 Min finaste son!


 Söta Ella i smink :-)

 Rosen jag fick! Fin i 2 färger

Efteråt hade jag Ella o Melissa här på gården då frågade jag dem om dem ville cykla o titta på när TNIS mötte Ekängen på Ekängen IP. Det ville dem. Vi kollade en stund sen åkte vi hemåt.

Nu ska vi skjutsa hem min moster till Västerås, sen kan det bli så att vi sover hos mamma o Marielle tror det, vi kommer ju hem lite sent idag eftersom klockan är så mycke redan....

Kram o puss på er alla !!


Grattis mig o alla FINSKA mammor!

Det e Finska morsdag idag. :-) Vi ska till Klosterförsamlingshem o fika kaffe/tårta idag och kolla när Melissas klass uppträder det ska bli kul!
Men innan dess ska jag Kevin o Marielle åka till Mamma med en blomma o äta lunch där.

Fick denna fina tavla av Kevin:

 Självporträtt
Faktiskt ganska likt honom, MIN ÄLSKADE KEVIN. Jag fick ett kort också men det var jätte svårt att fota tavlan så jag visar inte upp den här. STOLT!!!!!

Kevin i badet:



- Mamma, kan du köpa en sån här annan? Sån det går ner under näsan och med en lång sak?
- Ja, vi kan köpa en Cyklop


Nu e han inte alls rolig, han gnäller om allting. Ingenting e bra. 6 åringar e som kvinnor med mens, ärligt så e det verkligen så humöret e i bergodalbana. Jobbigt emellanåt, men sen när han e den Kevin han e på riktigt får man njuta o må bra....

Nu ska jag ta en snabb dusch brukar bli stressigt men nu ska jag försöka hinna med allt i tid..... När jag e ledig då vill jag inte stressa vill bara att det tar den tid det tar med allt.... Sluta stressa som en bloggare skrev häromdan. Inte riktigt riktat till mig men till alla som stressar i vardagen osv.

Vi hörs senare, kram

Robinson myskväll

Har vi haft Kevin sover inte ännu!! Det e ju rekord! Han måste somna snart annars kommer inte jag orka gå upp 7.00 imorn bitti. Då e jag nog trött hela dan o då e jag inte roligt att handskas med.

Jag var o handla med Marielle då vart det ju en gratis hyrfilm till Kevin denna gång. Först sa han att den är nog dålig o tyckte jag var en urusel filmväljare, men som vanligt hade jag valt en jätte bra film. Han skrattade flera ggr åt saker som hände osv.. - MAMMAAAA SÅG DU!!!???? -Nej tyvärr, Då spolade han tillbaka, hehehe... Hans skratt går inte att beskriva.

Filmen hette SPEED RACER:

                            

Vi har även spelat en massa fotis idag:

                             

Det var helt ok o sparka boll, men det blåste en hel del :-(....

Nåt mer har vi inte gjort idag, men det behövs inte. Hade ju en väldigt fullspäckad helg men sen sprack denna dag helt men men det blev bra ändå :-)

Nu ska jag gå o lägga mig på soffan o kolla på nåt på tv, sen sova en skön natt, förhoppningsvis!

Kram alla läsare!

De vart ingen fest ikväll :(

Men den 30:e blir det fest istället As bra!!!! Då har man ju fått lön så roligare o slösa då :)

Igår åt vi en god middag som såg ut såhär:
 
                                 Marinerad Fläskfile o klyftpotatis

Vill även visa hur fina hjärtan Kevin gjorde med sylten häromdagen när jag gjorde pannkaka:


                                           Kevins mästerverk

Han kommer hem om 2 timmar då ska jag bara krama honom har saknat honom. Min lillkille!!

Nu ska vi åka till Ica o lämna tillbaka filmen sen till mamma o Marielle. Får se om det blir Kina-Mat idag eller vad man ska hitta på för god mat!! Hade ju räknat med grillat eller Tacotårta ikväll men kanske om ett par veckor ;-)

Hejdå så länge! Kram

Värsta Filmkvällen

Det ska bli så gott med marinerad fläskfile, klyftpotatis, bearneisesås o sallad. Nam vattnas i munnen redan innan maten är riktigt klar!!!

Sen har vi kex o ost o lite lösgodis till filmen. Filmen vi lånade heter Rachel getting married, hoppas den är bra.

Nu ska vi kolla på den. Kram o puss denna fredagskväll ska bli mys o bara mys i filmsoffan....

Nu har min helg börjat på allvar!

Jag slutade redan 12.00 idag o hämtade Kevin 15 min efter det. Då åkte vi hem satt åt o var ute. Jag gick även ner till tvättstugan för ville verkligen tvätta undan smuts tvätten. Gissa vad! Det fanns tid på en gång! Jag älskat denna tvättstuga nästan alltid ledig tvätt-tid. Brukar ju annars se lite annorlunda ut på den fronten.

Måste dammsuga o torka golvet idag iallafall sen kan jag ta allt det andra imorn då inte Kev kommer hem förrens senare på eftermiddagen. vill ha lite rent o fint när man kommer hem på lördags natten så jag slipper städa bakis ingen höjdare må säga!!!

Läser vissa bloggar dagligen och en handlade om anonyma bloggare. Hon har så rätt i att dem döljer nog något!!! Har alltid tyckt att en av dem mer populära tonårsbloggerskan e en bluff ett kallt, har t om sagt det till henne att allt känns skumt på nåt sätt. Men smart sätt o tjäna pengar på, VILL också tjäna en massa på mitt bloggande. ;-) Få gratis kläder till min älskade son och kunna ha bloggtävlingar osv.....

Nej nu ska jag umgås med Kev igen för han åker ju om 1,5 timme.

Kram så länge

Jag verkligen längtar till Finland!

Jag måste bara få åka till Suomi i sommar! Längtar så efter släkt o vänner där. Har vänner/kompisar där jag inte sett på 10 år. Nu när underverket Facebook återförenat oss kan man ju lika väl åka dit o hälsa på! Om man e välkommen eller inte!! hehehe

Älskar finska kulturen o folket där känns som hemma..... Musiken på finska och tänk fick hem Suomi Rock Sing Star i veckan så t om det ska sjungas här ev imorn när jag o syrran e här. Det vart lite ändrade planer till helgen. Festen blir av men inte det andra jag skulle gjort innan så fråga syrran snällt om hon kunde sova över hos oss för Kevin e hos pappa från fre till lör... SAKNAR honom redan. Min lillkille!

TACK Daniel för hälsningen till Snälla Kevin :-)) Men vad ska jag hälsa honom?? :-) Du ska veta han e jätte snäll på riktigt!

Nu ska jag slappa måste varva ner efter jobbet så jag inte tänker för mycke bara är så att säga.... Kolla på tv blir det o äta vindruvor, lite hungrig efter jobbandet, pust.....

Jag hade rätt Kev sov när jag kom hem. Så min mamma gick o sen messa syrran när hon kom fram. I våran familj (kanske mest jag) har vi blivit mer oroliga efter det som hände min store syster, jag vill att alla ska ringa mig när dem kommit hem. Var så mot kompisar med, dem tyckte jag var lite överreagerande, men va f-n va med om samma sak så får vi se hur ni reagerar!!!! Man blir orolig o det från hjärta o själ, från huvud til tå....

Jag längtar till festen på lördag också!!!! Behöver komma hemifrån en kväll o festa, sällsynt nuförtiden klagar inte jag väljer att inte festa för jag har inget behov av det. Men nu på lördag då ska ni se på andra bullar, jag lovar!!!

Kram


Cyklade till

Hemköp. Kevin tog sin sparkcykel. Vilken fart, sen vid backen åkte han med ena benet upp i luften, vart lite orolig att han skulle ramla, men det gick ju alldeles utmärkt!!

Vi har ätit 3 korv me bröd var till Lunch. Det var lagom mat just nu kände vi. Mamma får göra riktig mat på middan o jag ska köpa en sallad från Ica! ;-)

Snart e det bara att sticka till jobbet, men innan dess har jag lovat att läsa en bok om Pokemon för Kevin o sen tanka o hämta mamsen.... Syrran ville inte komma efter skolan så mamma går hem sen. Vilken ängel hon är hon gick med på att gå hem sen efter mitt jobb slutat. Min son sover säkert då så jag kan inte heller skjutsa hem henne, tyvärr....

Heippa!

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Försökte klippa Kevins hår nyss men det gick inte riktigt som vi tänkt oss. Kevin tycker inte hans hår är fint för jag rakar runt örona o bakhuvet, det blir för kort tycker han men det är ju säkert 13 mm eller nåt. Det kan ju inte vara jätte långt det ser ju vanvårdat ut.
Jag vet inte riktigt hur jag ska få bort "pottfrisse-stilen"!!?? Hoppas kanske Marielle kan göra nåt åt det..... Nu gråter han jätte mycke, kanske ska ta det lugnt med att klippa honom själv, min kusin kan komma hit fast nu slipper hon ta med hennes maskin för Kevin har en egen o 2 saxar har vi också så, hemmafrisering kommer han få ha tills han blir äldre, utan tvekan!!!


Nu kanske han lugnar ner sig, tror han e trött faktiskt. Tur att han e ledig idag.....

Kram

Update 10.56 Nu har vi lite bestämt tillsammans här att Kevin får ha långt hår nästa gång vi klipper tar bara om det skulle behövas toppas eller nåt, vill ju visa honom att det kanske inte passar alla, inte oss med tunt hår iallafall :-(

Fotvård

Vad skönt det e med lite fotvård. Min vän kom hit för ca 1 timme sen. Hade med sig sin apparat med den fick vi göra iordning mina fötter. Nu kan jag gå igen, har haft lite ont.

Glömde helt bort att Kevin hade gått in i en stolpe i skolan igår, men det hände inget allvarligt, men klart man hade det i tankarna hela eftermiddagen efter att man hört vad som hänt. Min lillkille ska inte ha ont.. Trodde inte han skulle kunna spela fotboll men det kunde han göra....Stark kille!!!

Idag e det att jobba kväll. 15-21.30. Inte så kul men jag har en elev, Angelica med mig så det blir nog mycke roligare. så det e bara att åka dit o lämna Kevin till barnvakt/mormor.... Imorn slutar jag redan 12.00 så då hinner vi ha några timmar innan hanska till sin pappa han ska sova över där kommer hem lagom till jag ska på fest hos moster :-(... Men jag får trösta mig med att vi får halva söndagen att göra nåt kul. Tänkte kanske gå på bio får se hur man mår o så..

Ha det bra!! Kram

09-05-06 Onsdag

Idag har Kevin varit på fotbollen halva tiden med mig o halva tiden med Tarmo. Jag var på sista kursdagen idag. Vi hade praktiska övningar. Vilket var roligt framförallt. Fick även Diplom som jag ska rama in eller bara ha i mapp, får se, lite stolt är man ju!!! Ungdomsledare kurs nr 1 " Plattformen"

 ( Bilden från google)

Lite pinsam var det för A-laget hade träning samtidigt som vi hoppade o skuttade o missade målet osv.... hehe. Som jag tidigare har skrivit e det ju några som jag tycker e extra fina av killarna hehe..... Då när dem kollar då kan inte jag koncentrera mig. Likadant var det i Finland då jag som 17 åring skulle övningsköra. Jag fick alltid motorstopp när Sami kom med sin bil, tyckte det var jobbigt/pinsamt. Vissa killar gör faktiskt mig helt okoncentrerad o det är konstaterat sedan länge! ;-)

Det e så bra att man har så bra vänner som ställer upp som barnvakter så att jag som ensamstående kan gå på kvällskurser osv. Sen på lördag kommer mamma vara barnvakt då jag ska å FEST.....

Vi fick även paketet från www.cdon.com med posten idag. Till Sing Star spelet ingick även mikrofoner, jag vart skapligt förvånad. Då e det ju ännu mer värt pengarna jag betalat för hela kalaset....

Så nu ska jag bara njuta av ledigheten, jag jobbar ju kväll imorn så vi ska vara utan larmringning imorn skönt
Vi höres! Ha en superduper trevlig onsdagkväll!!

Utan barn några timmar

Kev har precis åkt till sin pappa. Jag sitter här o ska iväg till min väninna på fika. Jätte skönt, vill inte vara hemma själv. Vad konstigt det e några älskar det där med ensamhet andra hatar det. Jag kan inte ens slappna av, kanske 1 gång på 10 eller nåt.... Jag skulle bara kunna sova men det hinner jag göra sen senare..... Kevin krama mig så hårt när han skulle gå o pussa mig så sött.....

Jag gjorde några pannkakor till oss som mellis mer för Kevin äter nog lite hos sin pappa, men jag nöjer mig med detta åt ju 2 o en ½ man blir skapligt mätt.... Jag måste få i mig lite kaffe också..

Ikväll blir det Desperate Housewives bara jag orkar kolla inte säkert för har haft ont i huvudet o dubbelseende idag. Fattar inte vart det kommer ifrån!! Återkommer ibland då o då.....

Nej nu blir det att cykla iväg, så jag inte fastnar här.....

Puss o Kram

Jippiiii Party på lördag!

Vart bjuden på fest på lördag. Det blir alltså en hel dag med allt möjligt då..... D kommer dit as kul o se honom :-) Kollar förtillfället på Färjan 2. Hehe förra veckan var de e kille som tyckte serien var piss... Men det tycker inte jag!!

Imorn e det att jobba o Kev till pappa 15.45-19.00.... Då ska jag gå o fika hos Sirpa o barnen Kul!!

Hörs Kramiz

Ont...

ont har man i ryggen vet ej vad jag har gjort riktigt! Kanske jag stressa ner med för mycke av tvätten i morse!!?? Sen har man på det dammsugit lägenheten kanske inte så smart! Men varför ska man klaga det finns värre saker i världen än en mamma med ryggont! 

Kevin o Ella har varit ute i regnet jag bjöd dem på vindruvor o varsin smörgås måste ju ha nåt mellan lekarna. Jag kanske borde byta om så jag kan vara med på fotbollen om detta behövs, sen behöver man ju inte tänka på kläder bara klä på sig Adidas overall a `la TNIS :-)

Jag drar o letar efter barnen nu så vi kommer iväg i tid. Inte roligt att komma försent.....

Kram 


Västerås!!

Vi åkte sent igår ,en underbar söndagskväll då fåglarna kvittrade och solen höll på och gå i moln, till min moster i V-rås! Det vart en lyckad resa. Vi var till "hamnen" efter vi skjutsat moster till Skatteverket med hennes deklaration. Vi tog några foton där.

Såhär fina vart dem:

 
                 Kevin trött på vägen dit och tillbaka en bit iallafall


                                       Marielle, Jag och Kevin


                                          Min moster o Mamma


  Kevin låtsas metar med sin favvopinne som han hade med sig hemifrån

 
                                          Min snygga lillsyrra!

Vi hade en väldigt trevlig kväll! Efter hamn-promenaden åkte vi till Ica Sjöhagen, där köpte vi ingredienser till hemmagjorda hamburgare o glass till efterrätt, mums....
Så gott jag o Marielle mumsa i oss mest som vanligt :-)..
Vi kollade klart på Wipeout sen åkte vi hemåt, vi var inte hemma förrens 22.00, men det gjorde inget för vi har varit lediga idag!! Najs ;-)

Jag vaknade vid 7.00 och fick någe ryck, så gick ner till tvättstugan o bokade tid mellan 7.00-14.00 först en tid sen kom det ingen ner så tog en tid till ;-).. Första gången jag tar tiden o torkar ALL tvätt nere i tvättstugan, brukar få upp alla kläder o bara torkat handdukar o lakan nere i tvättstugan.

Fick ett samtal om lördan då blir det fullt upp med en sak som gör livet lite lättare att leva om man säger så. As bra Tack L!!!!!

Det jag inte kan fatta e att, Varför dem klipper gräset idag!!?? Det har ju regnat. Ska man göra det då??

Nu ska jag ta en snabb dusch o sen njuta av Lasagnette till lunch!! Det ska verkligen bli jätte gott.

Fotbollen är idag mellan 17.30-18.30. Måste dit för vi hoppa förra gången av en viss orsak, Kev var ej hemma.

Kram o puss mina läsare.....

"Fotbollskursen"

var helt ok.  Vi fick göra lite övningar o sen lyssna på paret som ledde hela kursen. Vi ska ju tillbaka på onsdag då vi har 2,5 timme kurs. Sen har man gått 1:a etappen. Finns ju några till att gå. Vi fick kallskuret potatisgratäng (jätte god) o sallad till lunch.

Nu e vi hos Heidi vart vi ska vara ett tag. Vi funderade på att åka till V-rås idag men hoppar om vi inte skulle sova över. Orkar knappast åka nu efter en dag på kursen o sen åka hem snart igen.... Jag o Kev e lediga imorn o syrran börjar plugget 11.30 så det skulle vara helt ok att stanna kvar där över natten. Ska ringa o fråga hur dem vill göra....

Ska dra igen, men vi höres.... Kram

Hemmakväll

Vi kollar på Robinson just nu. Bara jag o Kev. Så himla skönt. Vi har ätit ca 5 godisbitar o en knippe vindruvor. Köpte på Hemköp måste säga att dem har för det mesta jätte bra frukt.

Nu tänker jag gå tillbaka till soffan o bara njuta av en hemmakväll!!!!''

Kram på er alla kära läsare!!

ps. Vad har ni gjort denna lördagkväll?

Härlig doft

som tränger sig in i mitt sovrum. Det doftar underbart grillat! Jag vill också grilla. Får se hur det blir kanske gör det ikväll berorpå lite saker. Jag e lite sugen på alkoholhaltiga drycker men får nog avstå för det ända jag har hemma är en flaska "Asti Ginzano" tror jag den heter. Fick den av min väninna Najibe på min 30 årsdag, vill nog dricka den med lite roligt sällskap!!

Imorn 9.00-15.00 ska vi ha Fotbolls kurs på Torsharg så det blir att ta det lugnt ännu en lördagskväll. Man hinner väl festa nån annan helg.... Jag vill vara körduglig imorn kan ju inte köra bil om jag skulle dricka ikväll, dumt.....

Ikväll blir det nog att stanna hemma ska försöka sätta mig på balkongen och njuta av den härliga vårkänsla man har för tillfället.... Läsa en bok som heter " Mamma sa att jag var sjuk", Har inte hunnit börja på den ännu så kanske skriver en recension senare....

Hörs! Kram

Beställning är gjord

Vi beställde dessa efter många om o men :

1.
                  2.                  3.  
 4.                 5. .                  6. 


1. Iridium Runners
2. Singstar Suomi Rock
3. Stuntman: Ignition
4.Filmerna: Bortspolad/ Hajar som hajar
5. UEFA Euro 08
6. Buzz! The Hollywood Quiz incl Buzzers

Allt för 667 kr inkl frakt alltså hur billigt som helst! Köpte just för det e billigt och att jag inte slösar bort pengar på utekvällar utan e mestadels hemma så då kan Sing Star spelet vara roligt, då e det bara att be Melissa komma hit o sjunga med mig, vi brukar ha det som hobby! :-)
 Det blir kul o få hem sakerna sen.

Nu ska jag duscha o sen ska vi kanske ta o åka nånstans vill göra det iallafall, men Kevin e ute o spelar med grannpojkarna, vill nog stanna hemma istället.

Ha en superduper trevlig Lördag! Kram



En lördag morgon lik dem flesta :-)

Vi har ätit frukost o nu sitter jag här och har läst bloggar o kollat på lite spel jag vill köpa till oss. Jätte billigt på www.cdon.com 

                                Tänkte ev köpa denna
:

 

Va coolt Finska låtar på den bara o PÅ FINSKA hehe kanske får 0 poäng för min Svenska brytning ;-)
Nej men ska sätta mig o kolla lite på tv o sen ska jag försöka få beställt lite saker. Det är så billigt så man svimmar nästan, hehe...

Puss o kram så länge...

Jag är VÄRLDENS GLADASTE MAMMA

När min son badade sjöng han -"Min mamma är bäst. min mamma är fin osv osv" Det var så himlans skönt att få höra av en spontant sjungande son!!!!!
Då vet man att jag är Världens bästa  mamma att jag har lyckats vara o är bra för Kevin!!!
Han sjöng samtidigt att det är så skönt för min mamma är bara MIN ingens annans mamma. Han e nog lite trött på syskon efter en natt o en dag inom 2 veckor hos pappa, hehe.... Men det gör inte min längtan mindre efter ett syskon till Kevin absolut inte.....

Älskar Kevin han är det bästa som hänt mig!!!!


 Nån jul på Söder 06??

Nu ska jag lägga mig o slappa är sliten efter jobbveckan :-).... Kram


En lite annorlunda Valborg

Igår åkte vi till mamma o Marielle där vi fick fläskfilegryta o ris! Till efterrätt kaffe/läsk o hallonpaj o annan kaffebröd. As gott!! Sen kollade Kevin lite på barngrogram, tänkte ha åkt till Vilsta men stannade hos mamma för Kev somnade redan 17.40 o sov till 6.40 nästa morgon (i morse)....

Jag jobbade även idag till 14.00 sen åkte jag o M till stan en sväng vi åt skräpmat. Åkte o köpte lite gott o frukost på Sveaplan.

Nu e Kev ute o leker jag sitter här o kollar lite o läser mina favvo bloggar....

Höres kanske senare eller typ imorn. Kram

RSS 2.0