Så bra Söndag

Idag har jag fått mycke roligt gjort!

Vi åkte till pappa/morfar idag vi köpte med oss en blomma som Kevin fick välja ut, den passade jätte fint i hans nya boende.
Vi måste åka till honom i veckan med ev båda systrarna. Han frågade efter våran yngsta, men det gör han jämt :-)

Sen åkte vi till Tarmo, jag vart ledsen för han berättade om att en man hade dött, han var så snäll mot mig o Kevin o alla andra säkert med... Kändes lagom tråkigt, skänker en tanke till hans familj! <3

Vi åkte hem o skotta fram parkeringen man har fr om imorn. Det känns ju som om man kommit till himmelriket för man behöver aldrig mer leta parkeringsplats på gatorna här utanför, tack gud för det :-) Imorn efter jobbet e det bara att glida in på nummer ....06 :-)

Vi hämtade upp Marielle och fortsatte till Annelie som hade middag o fika för några släktingar pga 30 års födelsedag, det var jätte gott med tacos o tårta plus annat gott till TACK ANNELIE O HENNIKI <3 Foton togs med värdinnans kamera.

Kevin fick hoppa in i badet direkt vi kom hem och jag gjorde en beställning på Oriflame och till Fujidirekt, det blir 17 förstoringar och 3 mindre foton till en ram från IKEA. Allt kostar ju bara 123 kr inkl frakt. Me like!!!! Hoppas allt e lika bra som jag hoppas. Bra fotat om inte annat, av en bra vän.

   Dessa blir dem största förstoringarna
                                              sen blir det många 20*30 ska ges bort till dem lyckligt lottade :-D

Ska sova snart igen, alltid samma visa varje kväll/natt...

kram på er alla mina läsare, välkomna åter en annan dag <3

En pigg lillkille

Kevin är pigg idag o det märks tydligt, han e inte stilla en sekund, kan vara jobbigt också, men ska inte klaga han har ju inte kräks alls här hemma. Så skönt! Han hade feber igår kväll, men inge nu iallafall. Han har ätit 2 rostade mackor o ätit lite spagetti o köttfärssås. Druckit en del också, känns bra :-)!

Just nu spelar han på den nya spelet Star Wars The Clone Wars och jag lyssnar på Ari Koivunens : Angels Are Calling. Den är verkligen till min syster Minna <3 Saknar henne. Trodde hennes äldsta son, RASMUS, skulle komma hit nu i helgen men det vart tyvärr ej så för Kevin vart sjuk igår :-( Men dem kanske kommer om 2 veckor, vem vet... man får hoppas!!

Vi ska bara vara inne idag men imorn blir det verkligen att gå ut o kanske hälsa på pappa/morfar. Vill se honom. Han har ju flyttat 9/2-10 så jag vill se hur allt vart när det e klart, han verkar trivas iallafall.. Det känns BRA...

Nu ska vi bara kolla på lite tv o sitta o softa på våran soffa :-) Gosa o bara vara.... Kanske får springa o köpa lite mat för jag vill inte ha samma mat 2 ggr samma dag, blir inge gott alls då. Får vänta att äta den till imorn lunch :-)

Ha en underbar lördag vad ni än ska hitta på... byebye


Kevin är sjuk

Man blir så orolig när man får ett sms från Kevins pappa att Kevin kräkts i natt o idag. Man vill liksom vara med sitt barn när han är sjuk, magsjuka framförallt!! Han hade t om fått stanna bilen innan dem var hemma här.
Kevin är blek o har mörka ringar under ögonen, ser inte alls pigg ut. Han har fått i sig nästan en hel glass, en bit panpizza o lite cola o lite nyponsoppa. Jag e lite orolig för att han ska torka ut. Acetondoft från munnen o det har aldrig hänt förr. Jag kan upplevas lite barnslig för jag e orolig för en vanlig magsjuka men såhär mycke har Kevin aldrig kräkts....

nu har jag bäddat med min extra bäddmadrass under honom o täcket över honom i soffan. Han klunkar nästintill nyponsoppan, va skönt att han har lite aptit nu.

Det blir väl att kolla på tv ikväll. Vi skulle ha haft iallafall en kusin till Kevin här, men det gick ju tyvärr ej.... Imorn får vi hoppa fotbollen också. Med det också min massage o ett besök i Storstan :-( Men det blir fler ggr....

Igår jobbade jag kväll o det var den värsta kväll jag jobbat, blääääh. Tur att alla lär sig av misstag. Lär er tanka bilen!!! Tack Erica för din hjälp!!! Utan dig skulle jag nog gått hem (läs åkt)

Kevin ringde mig tidigt igår kväll för att säga god natt.
Jag undrade att varför han inte skulle kolla på Halv Åtta Hos Mig. Nej jag e sååå trött fick man till svar. Kände sig väl sjuk redan där. Stackarn...

Nu börjar Hitta Nemo på Disney Channel Film.. Så lägger ner datan en stund nu :-)
                                                                                                                Massa Kramar

Ren glädje

Vilken härlig tid vi lever i. Jag o Kevin har fått verkligen mycke roligt gjort på dem här dagarna vi varit lediga. Igår sov vi hos Heidi o familj. Verkligen gott me Tacos o sen hade hon bakat gissa om det var gott?? :-)
Heidi hittade rätt mycke kläder o leksaker till Dex, verkligen bra att dem kommer till användning, jag ska ju inte ha fler barn.
Dex e så fin min minsta gudson, älskar honom vaknade upp med honom i morse. Visste ju inte riktigt vad han skulle äta på morgonen så det fick Heidi sköta sen när hon gick upp.
Jag älskar hela hennes familj!!!!

I morse ringde Sanna o frågade om vi ville följa med till Arboga till badhuset där. Det e ju klart vi vill!!!! Vi hade pratat om att åka skridskor det hinner vi ju göra nån jobbdag annars :-)

Ekbacksbadets utomhusbad byggdes 1970 och har sedan dess svalkat tusentals Arbogabor och besökare. 1992 byggdes sedan ett efterlängtat badhus. Idag kan Ekbacksbadet erbjuda en mängd olika simkurser året om. Dessutom finns vattenrutschkana, solarier, bubbelpooler, bastu och café.

Hit ska vi tillbaka, LÄTT!!! Det var verkligen fint o roligt!!

Kevin somnade på soffan helt slut efter badandet o sova över hos vännerna :-)

Nu ska jag kolla på tv sen ska jag sova för det e ju jobbkväll imorn :-( man blir ju lätt bortskämd att vara ledig. Ska försöka få vara ledig lite mer. Behövs verkligen har inte mycke ork kvar till att jobba just nu. Känner att all min ork ska gå till att må bra att få vara nära mina älskade vänner o familj/släkt...

Kram


1:a dagen på sportlovet

Jag hade satt klockan på 6,00 för att kolla på ishockey FIN-Swe. Det gick ju sådär 0-3, men det e ju alltid roligt att kolla. Sen ringde ju Sanna o fråga om vi ville följa med till Badhuset, vi kom dit innan 12,00. Det var jätte trevligt. Men tyckte det var lite pinsamt för jag hade bara ett äpple o saft till Kevin vi hade ju sagt att vi skulle vara där till 10,00. Vi vart rätt mycke försenade, så vi fikade efter en timmes badande, macka, kaffe/saft, kaka o frukt. Mätt vart man :-)

Jag åkte ruschkana med både Kevin o Tristan dem e lite små för att åka den läskigt "långa" kanan själva. Kevin var lite försiktig först sen vart han lite väl våghalsig, det e positivt till en viss gräns... Vi bubbla o basta. Så roligt så :-D Garanterat kommer det fler badhus-besök. Vi har nog inte varit dit nångång som jag minns. Måste skärpa mig för Kevin tycker det är kul och sen blir han mer van när dem i 3:an ska gå på simskola :-D




Vi åkte till Sanna med egen bil vilken startade fast den varit stilla hela söndagen :-p bra det... Hos Sanna fick jag byta bajsblöja, mata Vilmer o bara mysa. Sanna gjorde Världens goaste hemmagjorda pizza till oss, dem andra fick skinkpizza. På min o hennes pizza var det pepperonikorv, ost, soltorkade tomater, fetaost, ruccolasallad, underbart go!!!!

Vi ska åka skridskor med dem om vi hinner i veckan. Vi har ju bara tisd o ons kvar och helgen också såklart :-). Kevin ska till sin pappa tors-fre (1dygn) Jag har bilbesiktning på torsdag 11,20 sedan ska jag jobba kväll o fredag dag. Lika bra för Kev e ju ändå ej hemma...

Tvättdags imorn förmiddag och sen hoppas jag på att vi ska till Heidi o co ev sova över men kan bli att vi kommer hem till natten känns ändå skönast att sova hemma, som det känns nu, kan kolla på tv om man vill sova om man vill vara vaken om man vill...

nu ska jag kolla på tv en stund sen ska jag sova. Kram på er alla!! <3


Suomi är bäst <3

Vi gick till mamma o Marielle igår. Jag orkade inte gräva fram bilen igår, nu e det ännu jobbigare för det e
-20 grader idag. Pust.

Kevin gjorde lite snöängel-gubbar på vägen:




Kevin hittade en snöboll han ville att jag skulle fota honom med den :-)

 
Vi fick lunch hos mamma det var verkligen skönt att slippa göra mat, Tack. Men vi gjorde lite färsk pasta o köttbullar när vi kom hem från Sirpa. Fick hemgjorda munkar där, gott, Tack!!


Jag satt klockan på ringning 6,00 för att se Fin-Swe hockey matchen, den var inte så rolig att se på, men det var ändå lite värt det. Gillar deras matcher <3

 Trött Kevin
Men jag försökte ha tv:n lågt men han vaknade ändå ;-) Heja Suomi....

Kevin har ju tappat sin ANDRA tand igår morse, stolta är vi båda :-D

Hans permanenta tand växte ikapp mjölktanden så den sitter redan på plats.


Tandfèn hade ingen växel så hon gav Kevin en hel hundring för han varit så duktig!! <3


Nu ska vi åka med Sanna, barnen o hennes mamma till badhuset. Det var så rolig för hon ringde i morse o fråga om vi ville, såklart inget planerat ju :-)

Ha det bra. Kram

Vi trotsade vädret

och åkte till Västerås. Busborgen på Kevins 1:a sportlovsdag. (Räknar från lördagen innan sportlovet) Vi åkte med Susa o hennes 2 yngsta döttrar. Det vart så roligt, men Örebro o lek o buslandet var betydligt mycke bättre!!!
Det vart mycke billigt också 203kr för inträde, bensin o Mc Donalds, kommer ej berätta sanningen hehehehe.....












Kevin o Pamela o Florence hade det bra på Busborgen.... vi åt på Mc Donalds i E-tuna för vi hitta inte till Erikslund av någon anledning :-)

Morgonen började med fotboll för Kevin o lunch hos T... Sen bara iväg på roligheter.... Melissa o Ella fick skjuts hem i snöovädret... Vi åkte med en bil så dem kunde inte följa me till V-rås men kanske åker nån mer gång...

När vi kom hem började vi kolla på Melodifestivalen, men Kevin somnade efter 2:a låten, inge ovanligt här. Jag var också helt slut igår. Somnade medans Amelia var här, lite pinsamt men sånt e livet ;-D

Imorn hoppas jag att vi sover länge... Vill nångång få sovmorgon utan att Kevin vaknar innan 7,00..

Hörs en annan dag, kram

Igår fotades vi av min vän J :-D

Tack för jätte fina foton, verkligen nöjd.

 Kevin <3

 Kevin o Tiger

 Jag o Kev

 Kasta snö

 Roligt!

Det var några foton som togs. Vill inte lägga ut alla dem jag tror ska förstoras upp till olika storlekar. Jag har några väldigt bra foton :-)

Vi har idag varit hos mamma o Marielle efter att vi storhandlat. Vi åt Tacos. Gott... Det e så gott att äta tacos med kärt folk. Jag har svårare att tänka mig att äta det bara jag o Kev, men klart vi gör det om vi e sugna på det...
Ella o Melissa <3 sover här i natt. Vi har kollat på Lets 'Dance fast Kevin somnade eller la sig i sängen rätt tidigt. Ella fick gå o lägga sig tidigare än Melissa. Hon e ju lite äldre ändå. Hela 10 år hehe...

Jag hade ju foton i kameran som jag inte hittar just nu, men återkommer med dem sen...

Ha en fortsatt bra fredagkväll...  Jag ska kolla på sista av Lets Dance o sen gå o sova... KRAM!!

En lite tråkig dag.

Det var inge roligt att jobba idag. Men nu e jag hemma me min älskade son, så då får man må mycke bättre. Jag ska snart fixa middag åt oss. Soppa o vitlöksbaguetter, gott!!!


Jag somnade till på min ena soffa medans Kevin spelade på datan på den andra. Behöver nog mer sömn just nu. Det var inte till fördel att somna hehehe.... ska sova tidigt idag.

Vi har endast varit hemma idag så jag har inte nåt speciellt att skriva mer än att det ibland e skönt att bara vara o inte göra något.

kram till er alla ;-D

Film o god mat/gottis

Jag var på Dialys-utbildning 9-12 i dag. Det e faktiskt kul att få lite mer erfarenhet i Uskayrket. Kan vara en merit i framtida arbeten, vem vet?? Vi ska tillbaka dit i nästa vecka o få deligeringen, nice hehe...

Jag kunde inte låta bli att ringa min väninna Sirpa o fråga om jag fick komma till henne ett tag innan Kev skulle hämtas. Jag var med andra ord där också idag.

Hämtade K o åkte till mamma o Marielle. Ville inte åka hem för en timme innan tandläkaren. Hade tyvärr ett hål som ska lagas o ett till som ev. ska lagas. Kevin var så duktig, han var med inne på rummet. O min tandläkare kollade i Kevins mun för hans permanenta tand växer lite konstigt bakom den lösa mjölktanden, men ingen fara enligt honom, den kommer växa sig till rätta bara att vicka på tanden mer så den lossnar..


(Bilden är tagen från http://blackchristiannews.com/news/g-force_movie.png)


Vi var till jobbet en sväng, den ligger ju precis vid tandläkaren, pratade o drack lite kaffe...
Vi gick till Ica o hyrde G-FORCE den var rolig o Kevin uppskattade den jätte mycke :-) Har även idag ätit rester av Kinamaten, slut på det nu orkar inte se kyckling på ett par dgr nu ;-) o ätit några bitar godis som vart över från i fredags... nu får man vänta innan man äter gott igen...

Jag har känt mig lite skum: brösten spänner, tycker allt luktar starkt, illamående, symtom som gör mig lite vilsen :-)... Tänk inte så inte troligt ;-)

Ha  en trevlig måndagskväll, jag ska försöka dammsuga mitt rum, Kevins rum kvar annars dammsugit klart. Diska ska göras men jag vill ta det lugnt en stund innan :-D
                                                                                                                                      KRAM

Kevin har kommit hem nu.

Det känns så skönt att Kev är hemma igen! Saknad men idag var han så glad när han kom från sin pappa så då blir jag lugn o tycker det e bra att han var där. Basketmatchen hade väl gått med förlust men det bryr sig inte barnen om. Dem blir nog bättre o bättre med tiden nyligen börjat ju :-)

Nu ska Kev lyssna på musik inne på sitt rum.
O jag ska kolla på Kalla Fakta, det e rätt spännande att se hur brottslingar får rätt till skadestånd ifall nån försöker rädda den dem skadat :-( .... Lite spännande att se hur folk följer med strömmen o gör som man blir beodrad att göra.

Jag var hos Melissa, men hon var ej hemma så jag o hennes mamma fika. Hon fick en festlig handväska i guld o några gelehjärtan som födelsedagspresent, hon vart ju 10 år i tisdags :-)

Snart ska Kev somna o jag ska kolla på tv.

Gokväll. Byebye

En helg med hädelser!

Jag tyckte det vart en av dem roligaste barnlediga helgerna jag haft hittills.


Syskonkärlek <3

Och det var tack vare Sirpa o hennes tjejer, Veronica o hennes lilla Emil på fredagen...



Emil lipade åt mig så söt ju gullebebisen <3

Veronica öppnade presentena vi gav henne fr. jobbet:


               
               
 o min systers roliga 30 årsfest igår.
Så rolig privat hemmafest. Var hemma halv 5 ahahaha länge sedan det vart så sent, men garanterat var det värt det!!
Tack Annelie o Henniki för den goda maten o en jätte jätte rolig kväll/natt...

 Love u!

Kevin kommer hem till 17.30 o då ska vi äta kinamat som Hennikis mamma gjort till Annelies fest. Den goda maten kommer uppskattas av min kinamatsälskande lillmonster.

Perfekt avslutning på alla hjärtansdagen 2010.

Kram på er alla på Alla Hjärtans Dag!

Dåligt med sömn i natt/Dgr efter

Kevin har mått dåligt i natt igen. Förstår ej vad det berorpå!!?? Det kommer o går illamåendet. En gång sen e det bra liksom o bara på nätterna, skumt!! Om det händer en gång till ska jag ringa o rådfråga om det, blir ju nästan rädd.. Nu e han som vanligt men trött. Har varit bra nu igen, skumt att det återkommer lite då o då..
Detta inlägg vart ej publicerat när den skulle för 2-3 dgr sedan

Jag har varit på fika hos min kära väninna Sirpa, jobbat kväll, sålt lite New Body kläder åt min lillsyster M, fått min bil lagat av den bästa Tarmo i hela världen, varit på MeandI party (söndags) 350kr fattigare, men jag köpte en tshirt bilar o mössan ville Kevin verkligen ha!!
Han var ju med dit o stackarn vi var inte hemma förrens strax innan 21.30, han sover ju mellan 19.30-20.30, trött min lillkille :-)
Vi har denna vecka sovit hos mamma/mormor o Marielle 2 nätter i följd. Syster har fixat med mitt hår. Det e alltid roligt att få vara nära sina nära o kära.

Idag var vi till basketträningen o Melissa följde med. Jag frågade hennes mamma om jag fick ta med henne dit :-)




Innan dess åt vi ju förresten hemmalagad kebabtallrik som var jätte god!




Denna lilla prinsessa fyller 10 år imorn <3 Grattis i förskott.

Nu ska jag ta o kolla på tv för jag e trött o vill sova snart. Tvättstuga bokad imorn skönt :-)

Kram








Trevlig helg

trots att min skrotis främre avgasrör är av. Inte undra på hur oförsiktigt att kört i snön, men va sjutton det e inte lätt att parkera nånstans här i stan. Jag har dessutom blivit så trött på att leta efter en plätt att ställe bilen på så nu har jag en egen parkeringsplats några meter från huset. Jippii om jag nu ska ha kvar bilen haha, men ska ha parkeringsplatsen så mina vänner kan ställa sina bilar där om den står tom :-)

Igår sov min syster M o Ella, Kevins klasskamrat här, riktigt roligt. Men jag somna tidigt kan vara för att jag är förkyld ellër för att det var fredagkväll då e jag som mest trött :-(... Ella är en liten sötnos, skulle tänka mig att ha henne som min låtsasdotter o Melissa med. Melissa har tidigare kallat mig för det :-)

Vi åkte o lämnade Najibe till loppis innan fotbollen idag :-)





Jag kunde varit på fest nu men orkar inte gå, vill bara sova men klockan e ju lite väl lite ännu...  Skulle verkligen vart roligt att få ett MMS med 2 pussande människor hahaha, men lär ju inte få nåt sånt... Typiskt!! hahaha

Vi sitter o kollar på Disney Channel, tur att jag sitter upp annars skulle jag somnat för ett tag sen redan :-)
Får väl bli Melodifestivalen ikväll vet ej om det kommer nåt bättre på tv, har inte kollat upp det.

Ha en bra lördagkväll där ute! Kram

Några dgr i följd

 Gammalt foto

 Nytt foto

Tänkte bara jämnföra håret på Kevin ;-)

Vi har haft det bra. Fotboll o basket som vanligt. Det hör till familjen Mäkikivis vardag o helg, så bra så :-)  Mamma-Anette ska bara få igång hennes träning så e vi en sportig familj. Skulle vara skönt det ;-)

I fredags var jag bjuden på fest hos Thomas o Helene, tack för inbjudan, men Kevin ville kolla på Lets Dance med mig så då var det att stanna hemma. Prioriterar min son över allt annat så ;-) Hans vilja e min lag, eller nåt ;-) Vi gick till Hemköp o köpte lite gott. Grillat o potatissallad, gott... Agneta åkte ut så tråkigt, hon e så fin enligt mig.

På lördagen vart det fotboll 11-12 sen åkte vi till T o åt. Kevin "tjatade" om att hur mycke han ville till Heidi, Bo, Jasper, Oscar, Dex-Eddie o fåglarna, hela tiden pratade han om dem. Då bad jag honom ringa Heidi o fråga om han fick sova där. För jag skulle ju på Kristoffers 30 årsparty. Heidi tyckte det gick bra. TACK!!!!!!! <3

Festen vart JÄTTE rolig verkligen!! "Alla" var jätte roliga speciellt dem som var där i början av kvällen, på förfesten... Tack alla inblandade <3
Själva festen var på Nybron o tur var väl det, det vart jätte lyckat... Jag stod mest på dansgolvet tror jag hahaha.... Hoppas syrrans 30 årsfest blir lika bra, det tror jag den blir inga problem... Om dem gamla vanliga kommer då blir det bäst :-) Tänk att Annelie också blir 30 år nästa lillsyrra har hela 12 år dit, lyllos henne :-D Men det blir jätte speciellt för hon fyller ju 18 i Maj. Vaddå tiden går fort, hon blir MYNDIG?????

På söndagen kom min kusin Jari hit o han skjutsade mig för att hämta Kevin, han e så snäll.. Bjussa på kina-mat för skjutsen... Det var så gott så.

Igår var jag hos Katja på massage, det hjälper iallafall för en stund, hon e duktig :-) 200 kr för en timmes massage ME LIKE!!
Vi kom hem o åt färdiga`!!?? plättar. inge speciellt alls, mina egna e mycke godare o tjockare ;-)

Idag var jag o kolla in det nya äldreboendet på Måsta Äng. Den var helt ok. Var även o hämta köksmöblerna, skapligt fina ;-) Får se om M ska ha dem eller om jag ska ha dem eller om dem ska säljas.
Behöver snart alla pengar jag kan få. Pengar går åt när en frånvarande pappa ska börja bråka o tro att han kan få allt helt plötsligt. Jag lyssnar på mitt barn bästa. Jag gör allt för Kevins skull nu o för alltid.
<3 Älskar dig min son <3 

Mina vänner som ska ha barn var här o kolla på lite babysaker. Dem ska köpa bilbarnstolen o babysittern för 1000 kr det var en bra affär för båda parter tror jag faktiskt.. Ska kolla vad jag ska sälja mer blir ju helt till mig att jag faktiskt har saker jag kan sälja, en massa saker e det faktiskt. Tror mina bekymmer med kostnaderna e räddade till en viss del iallafall..

Nej men nu mina läsare ska jag ta o lägga mig trött.


RSS 2.0