Äntligen fredag, så som jag längtat!

I onsdags var vi på basketen. Jag hade pratat med min morbror (tränaren) om att jag ev inte orkar sitta med på träningen. Det var ok han skulle ta med Kevin o åka till bollhuset o det skulle tas lagfoto på basketlaget o singelfoton också. Det lät för bra för att vara sant tänkte ju jag.

Men jag stannade ju så klart själv på träningen o åkte även till bollhuset, kan ju inte låta bli att vara med. Sådan e inte jag, måste vara med o se allt :-) Dem var så söta våra små basketknattar!!! <3
Vi åt Världens goaste Kebabpizza o drack cola, men det var ju faktiskt lilllördag!

Kevin var hos sin pappa igår, så jag passade på att gå på bio med min nästäldste gudson Jasper o min kollega Lena. Vi såg AVATAR, jag tyckte den var bra, verkligen för jag somnade inte ens fast den var 2,41 lång.


Bilden e tagen från biologyandpolitics.blogspot.com

Vi fick fika hos min älskade fruga hon hade gjort bullar, TACK!!

Vad roligt man har med Lena man får så många skratt speciellt om man sitter på Mc D trötta som 2 fjortisar.

Jag lämnade hem Lena o trodde jag skulle ha problem att somna utan att ha sonen hemma, men jag var trött må tro jag sov till 10,30 i morse :-) Man kände sig helt borta men det behövs verkligen en skönhetssömn emellanåt. Annars ser man ännu sämre ut...
Jag fick panik av tvätten så jag gick ner i tvättstugan och till min stora glädje kunde jag bara ta ner tvätten o börja tvätta :-) Så nu e korgen tom så skönt!! Inte länge men ändå

Jag e så kluven jag e bjuden på 2 födelsedagskalas denna helg, jag vill gå på båda men det går ju inte. Så vet ej om jag ska på nån av dem. Måste veta snart ju 18,00 börjar ju Thomas fest. Får känna efter. För jag o Kevin vill ju kolla på Lets Dance o äta gott. tror det blir så får ju gå på nästa fest Thomas har, lite synd för det kanske inte blir nån fest på länge för dem ska ju ha barn senare  i år. Va roligt för dem äntligen e det dags.

Nu ska jag försöka få lite gjort här.

Ha en trevlig fredag, för det ska vi iallafall ha :-) Kram

Lör-Sön

Kryssningen som vi ledare o andra som e me i lagen på TNIS åkte på vad ju allt annat än lyckat kan man säga, hahah... Men om man är så taskig att man kastar skit i ansiktet på folk får man känna av det. Hälsa ska jag inte heller göra på dem personer jag ogillar just nu ;-) Jag hade ju min egen lilla pratkille som jag kunde prata med, så bra så...

Jag har inte heller några bra foton att lägga ut egentligen. heheh, men resan var billig 175 kr vi fick tillbaka 115 kr för dem som avbokat resan :-) Tackar!! Köpte lite godis o lego för dem :-) Hytten var fin, fick en egen hytt, perfekt, med fönster ;-)

Hämtade Kevin o sen gick vi till Heidi o familj. Var hemma strax efter 20,00. Då ringde Micke o hade grejer att klaga på man kan säga att han bara gör allt svårare för honom ;-)
Jag e inte alls nån glädjedödare :-)


Idag e jag så trött så jag orkar inte skriva mer just nu iallafall.

Kram o ha en bra måndag

Dex e best

Han e så gullig min lill gudson Dex..

Älskar dig!!!!

Jag ska ta med Dex bror min nästäldsta gudson på bio AVATAR tror jag det blir, hans önskan ;-)
Vi var hos Heidi o co idag o sen senare hos T.. Helt shysst dag ;-)

Bilen e lite konstig får se hur det blir hahaha.. Som tur e ska den inte användas i helgen. För då e jag på kryssning ;-) Hoppas på att Jocke följer med han e ju mitt stöd annars hoppar jag också pallar inte följa med då, känner ju knappt nån annan... Börjar bli lagom pirrigt ;-) Måste packa till Kevin o även till mig för hela helgen, jag tycker det e svårt att göra det veta vilka kläder man VILL o behöver med på resan...

Nu ska jag börja packa Kevins kläder så det e klart.

kram kram

Dagen som börja tråkigt o avslutade mysigt

Igår var jag på möte genom TNIS, Kevins fotbollsklubb. Jag e ju som bekant Materialare i laget me 1 tjej till, Lotta :-)... Hon kunde tyvärr inte närvara börjar sakna henne ju.. Hoppas man ses snart...
Vi sov hos mamma o Marielle, det var mysigt. Vill gärna göra det fler ggr.

Ja idag började inte dagen riktigt som jag ville, bilen stannade o ville ej åka iväg efter jag lämnat av min son på skolan. Jag hade parkerat utanför o där e det FÖRBJUDET att parkera, haha lyckat... Men jag ringde T o han kom på en gång, så himlans snäll han e!!! TACK SÅ JÄTTE JÄTTE MYCKET!!!

Nu har jag tvättat lite kläder, ska bara bli torrt. Så skönt att ta tiden till det efter jobbet hatar att ha tvättstugan på min lediga dag.
Nu har man bara att gå på möte o sova hos Frugan på fredag (ledig dag), sen fotbollsledar-kryssning lör-sön så kul!!! Hörde bara idag att inte Krille o Kalle ska med svikare ;-) Skulle ha gjort resan lite roligare om dem kommit med.



Hoppas ni har en bra onsdagkväll!

Kram på er alla <3


Kanon dag ;-)

I lördags var det fotbollsträning 11-12, sen vart vi uppassade med lunch hos T. Gott o Tackar, sen åkte vi o hämtade Melissa o Ella som skulle med på Basketmatchen. Det var lite svårt för småkillarna att slå ca 2 år äldre killar men dem gjorde 4 poäng tror jag...
Melissa sov över här så vi kollade lite på Robinson o åt gott....
Söndagen var ingen speciell, men vi vart bjudna på julstjärnor o kaffe hos Sirpa o flickorna, älskar Finska delikatesser :-) Lite pulka hann vi med också.

Idag var vi på Tuna o Kevin fick köpa julklappar för pengar hans snälla gudmor skickade från Finland.



Pokemonkort i plåtburk
               och
en KevinLevin bil så cool ;-)


Bilens normala pris var 699kr men den var nedsatt till 249kr (BR-leksaker) Så rolig e den.. Vill helst sova med den men det går ju tyvärr inte mamsen med på ;-) Det kändes ju guldvärt att bara få shoppa det han ville ha o inte räkna pengar. Han har t om pengar kvar som han ska spara..


Vi storhandla åt Mamma/Mummu idag och så passade vi på o köpa 3 långärmade tshirts, en varm tröja o ett par byxor, verkligen fyndat 135 kr för allt detta ME LIKE!!!!

Vi åt TACOS o blåbärssås me vaniljsås hos Mamma/Mummu. Gissa om vi njöt!!??

Nu ska jag kolla på tv o njuta av tystnaden.

Kram

Roligt med fredagsmys

Jag o min lillkille har varit hos Najibe en liten sväng annars har vi bara varit till pizzerian o köpt oss en kebabhouse jätte gott!!

Kollat på Lets Dance. O dem som åkte ut först i år var, Viktoria o Anders... Tror hon e för killig! Alltså pojkig.

Stänger av här nu för mina ögon vill bara sova....

Så himlans fint ute just nu

Snön ligger så vit o fin ute just nu. Vinterlandskapet har nog inte varit såhär fin i våran stad på länge.



Denna träd har jag utanför sovrum o kök älskar den så fin!!

Det e så svårt o få den fina känslan fångad på foto. Kanske nån annan som lyckas bättre än jag iallafall.. Men tycker den stora trädet ser ut att ha haft besök av en enorm spindel. Kolla till högra nedkanten :-) Rätt Coolt faktiskt..

Vi har moffat lite glasstårta till mellis sen ska vi äta varsin macka innan basketen. Middagen blir efteråt..

Måste nog ta tag i hemmet nu, tänkte städa färdigt nu, har ju hållt på i 2 dgr hehehe ....

kram!

Föräldrarmöte

Jag lämnade Kevin till mamma o trodde mig hämta hem honom efter f-mötet. Men han hann somna :-( Känns ju lite onödigt att han inte kan sova hemma, men han e trygg hos mormor o moster. Jag får ligga o bara slappa här alldeles för mig själv. Eller det gör jag ju vid denna tid i normalt fall också, med en son i drömmarnas land..

Ska stänga av datan o glo på tv..

kram på er mina läsare ;-)

Grattis Veronica o Magnus!

till en son. Vad söt han e fick se ett MMS. Så perfekt redan från start som min lillkille var. Slät o fin inga "rynkor"... Jag vill se honom nu ju... SÖTT!!!!

KRAM VERONICA O LYCKA TILL MED DEN LILLA MIRAKLET!!! <3

Bloggpaus :-D

Har jag inte bloggat på 4 dgr?? Oj då det var som sjutton :-)

Vi har inte gjord så mycke. Vi var hos Heidi o co igår, men inte länge för jag har mått illa i 2 dgr nu. Kan vara oro eller så e det nåt annat.

Marielle sov hos oss på lördagen det var trevligt!
Kevin var hos sin klasskamrat på lördagen efter fotbollen förstås... Kul att sitta där men det var kallt som sjutton.... En person kom dit också roligt att se honom också... ;-)

Idag var jag o min sons pappa på möte igen, det e inge roliga saker precis, men men sånt e livet.... Men jag gör allt för min sons bästa hoppas det blir så bra det bara kan...

Ska värma lite tacopaj nu. Har inte kunnat äta av den ännu men nu ska jag försöka ta en bit, tror den e god Kevin älskar den iallafall, min lilla kakmonster ;-)

kram

Sista kvällen innan Vårterminen börjar för Kevin

Tänk va fort tiden går. Min son har snart gått första året i skolan. Han ska lära sig läsa ännu bättre, börjar bli bättre o bättre *stolt*

Idag hämtade jag honom hos Sanna. Jag fick smaka på maten dem ätit till lunch. Köttfärssoppa, gott....

Marielle sover här o vi har "myst" ikväll me lite gott o blandat.

Kram

Snacka om förvirrad

Kevins Fritidsfröken sa att:
-Då ses vi på torsdag nästa gång.
Jag stod där som ett ?....
-Ja just ja det e ju en RÖD dag imorn. Usch tänkte jag vart ska Kevin vara.
Han ville till Jasper o Oscar men dem e inte i Sverige utan ff i Finland. Så jag ringde Sanna.
Kevin fick sova där. Alltså vilken räddning. TACK SÅ MYCKET!!!!

Jag kollade på bröllopsfilmer nyss, jag vill gifta mig i en fin kyrka! Och min syster ska fixa mitt hår o sminket ska nån proffsig sminkös göra. Jag ska ha fina långa naglar. Jag ska ha en klänning som är vit o svart. Vet nästan exakt hurdan jag ska ha. Smycken som symboliserar kärlek. Tårtan ska ha minst 5 våningar helst 10..... Jag o HAN ska mata varann me tårta o jag ska samtidigt rufsa i HANS hår. Det ska han verkligen gilla om han ska bli MIN man...
Festen efteråt ska bara vara för dem allra närmaste! Med egen DJ karaoke o egen kock. En massa go mat o dansa fettet av sig ;-D

Det finns fler detaljer som jag inte ska gå in på nu....



OJ vaknade jag nu?? :-( hehe

Nu ska denna drömmerska se på tv o bara vara...

kram

Möte, bio o spel

Vi har varit iväg sen strax efter 9,00 i morse. Kevin var hos mormor o moster medans jag var på mötet. Man kan säga att jag är nere igen pga hans beteende. Konstigt=NEJ...

Jag gick till mamma o hämtade Kev o till Rio för att hämta biljetterna innan det var dags för Mc D. Men jag har dragit ner på portionen köpte en Happy Meal. Mycke liten dryck märkte jag annars räckte portionen. Det e nog mest portionerna som avgör men samtidigt e det ju inge bra att äta skräpmat. Men jag tänker dock ej sluta med det bara dra ner på det..

 Meny nr 2 :-D


På väg till biot tog jag ett foto på Kevin

 Så fint!!

Nu ska jag till grannens tvättstuga o sätta igång 2 maskiner. Hon hade inte själv mycke tvätt så jag fick ta 2 maskiner :-D Tack!

kramar på er all!! / Anette

Jobbat i helgen

Nu e min första helg gjord för året 2010. Nu ska jag bara softa, men jag har ett möte med Kevins pappa imorn 10,00 så ingen skön hemma bara-vara-morgon :-(... Skulle ha behövt det men får ta det nästa helg. På lördagen e det visserligen fotboll 11-12 men man kan ta det lugnt efteråt hela långa helgen!!! Jag e minsann ledig måndagen efter nästa helg=3 dgr "långledigt"....

Efter jobbet GICK jag till Najibe o drack kaffe. Mysigt vi kollade på en film o pratade lite "shit"..... Men det vart kort, skulle hem o ta hand om min son som kom hem <3

Nu ska jag lägga mig på soffan o kolla på tv.

Ha Det Bäst!!! byebye

Sista kvällen utan min älskade son

imorn kommer min älskade son hem. Jag saknar en son att ta hand om. Jag har visserligen jobbat idag till rekord sent 16,10. Där har jag tagit hand om våra vårdtagare.

O sen efter hemkomsten o duschen åkte jag till Sanna o hennes familj. Där fick jag ta hand om hennes busfrön. Vad roligt det var när jag kom. Vilmer var lite ledsen men sen såg han mig o gav mig massa leenden, jag smäller!!! Jag vill ha bebis!!!
O Thelma då hon kom o satt sig i mitt knä o myste, hon ville verkligen att jag skulle ha med mig Kevin nästa gång jag kom hon liksom saknade honom i mitt sällskap Anette utan Kevin inte samma sak :-) Hon sa nyss att jag var hennes Nette Så sött!! Jag smälte igen ;-) Barn e liksom så ärliga o snälla mot mig :-D

Snart börjar En Förtrollad Romans som jag tänkte kolla på så Bye Bye så höres vi en annan dag.
                                                                                                                                    Kram.


Härlig Nyårsdag på er alla!

Våran nyårsafton vart så bra som den bara kunde blivit!! På morgonen fick jag sovmorgon fast jag hörde min son o systersöner rätt bra ändå. Jag verkligen njuter av att ha dem här sötisarna o Kevin saknade dem redan innan vi lämnat av dem, stackarn...

 Kusinerna!

 Go Mat!!

 Marielle o Jag

 Jag o Najibe

 Kevin <3

Det var så kul att Kevin kom till Najibe, han verkligen överraskade sin mamma :-) Så på det sättet fick jag 2 timmar till att tillbringa med min son :-) Sen somnade han 22,00 innan t om..

Vi gick ut på stan o kolla på Fyrverkerierna o sen gick vi ut på Harrys. Helt ok faktiskt...

Jag mamma o Marielle öppnade glöggflaskan o åt lite pepparkakor till Polarexpressen, den e ju så fin fast det e en aminerad film så e den bland dem bästa jag sett... Den ger en sådan skön känsla....

Nu ska vi åka o kolla på bio, Göta Kanal 3... Ska bli kul att komma hemifrån för min son e hos sin pappa o co hela helgen o jag ska ju jobba..

Kram o god fortsättning...

RSS 2.0