Till DIG!! <3







Jag vill känna att jag är värd någon annan mera än dig men VI har ett speciellt band mellan oss.
Jag vill börja om mitt liv från dagen innan vi möttes, men jag kan inte till 100% veta att hur jag skulle kunna sluta tänka på dig!??
Jag vill inte sluta tänka på dig!
Jag vill kunna tänka på dig varje minut, om jag så skulle vilja göra det. Ingen annan ska få göra mig att sluta tänka på dig eller släppa taget. Jag har försökt ta ett väldigt seriöst prat om framtiden och trodde jag var redo att släppa dig. Men den paniken jag kände inom mig när jag haft det väldigt viktiga samtalet, den trodde jag inte skulle infinna sig just då. :-/ Snacka om förvånad av att hur jag skulle känna.

Resan vi haft tillsammans gjorde oss båda mera förstådda på att hur den andra vill och inte vill. Vi hade det väldigt trevligt med god mat, mysiga stunder, renovering och skoluppgifter. Jag saknar redan till nästa ev resa vi gör tillsammans. Det är så roligt att umgås med dig!!! Jag vill verkligen fortsätta att träffas tills jag stöter på min drömprins eller ja åtminstone honom som jag är värd!! Men tills dess kommer jag att träffa dig.

Tack för att du finns där för mig! Du är en bra lyssnare, men än aning bestämd och sen är du helt olik mig på många sätt. Politiskt exempelvis, vi har haft några diskussioner om det också :-)) Våra liv ser väldigt annorlunda ut också, men du vet en del av mig som inte ens alla mina nära vet. Du har också blivit mycket öppnare med allt, uppskattas massor!! Så vi kommer att klara att klippa vissa band mellan oss men som du sa vill du veta hur det går för mig i framtiden med skolgången och allt. Du är så omtänksam fast i en sak gör du fel, jätte fel! Jag kan inte låta bli att ibland bli lite arg på dig för att vi hamnat i denna mycket knepiga situation. Vi är två om detta så jag får skylla på mig med, tyvärr... Jag har inte hinder men det har du....

Jag saknar dig.

ps. Till er som tycker att jag är korkad säger jag bara att detta är mitt liv just nu och lägg er inte i ni kan inte ändra på mina känslor. Jag trodde ni kunde det men jag hade fel, väldigt fel!!

Dagens visa

En lastbilschaufför, en lastbilschaufför. Det är en man med glatt humör. Och har han inget glatt humör så är han ingen lastbilschaufför.
En lastbilschaufför, en lastbilschaufför. Det är en man med glatt humör.


Bio o utekväll

Idag ska vi, jag o min kollega, gå ut och äta lite o ta några cider. Sen ska vi även gå på bio. Äntligen blir det av att man går ut och har kul. Jag har inte varit ute något mer än i lördags nu när jag har haft en veckas barnledighet. Jag gillar inte att dricka en massa till maten osv. Jag dricker för att det är gott :-)) Och då när jag vill bli lite runt om fötterna :-)

Jag fick även ett telefonsamtal från min väninna som undrade ifall vi ville sova över hos dem i deras sommarstuga imorn, självklart!!!

Min mamma ringde mig också. Kanske ska åka till henne så vi kan åka o plocka blåbär. Hon ville ju det :-)) Nu åker jag till henne :-)) Kommer verkligen att njuta av denna dag, med en massa att göra. Det såg först ut som om jag skulle få vara ensam hela dagen men icke sa Nicke :-) NJUTER!!!!

Ha en underbar torsdag!! kram på er alla!!

Hatar mässlingen!

Det blir ingen Danmarksresa för oss :-( Vilken skitnyhet!!!! Vi får åka till något annat ställe :-( Jag är verkligen ledsen över detta. Hade sett framemot detta!!

Loppisar

Nu ska jag och min väninna Sanna åka på loppisar. Det var inte igår som vi tog en runda så här spontant. Det ska bli så kul!! Lite smått kanske man hittar tyvärr kan jag inte köpa ett gammalt skåp t ex för pengarna finns inte. Det skulle vara så fint med någon fin vit gammal antikt skåp..

Nej nu måste jag nog bli färdig så inte hon behöver vänta på mig..

Bye for now!

Juli 10, 2011

Det känns i mammahjärtat när inte jag kan göra något åt att min son är ledsen :-( Jag blir så sur på hans pappa som inte kan lyssna på hans förstfödda mer än han gör. Varför kan man inte göra en enda sak för honom som dessutom skulle ha varit gratis för honom. Han har ju parkenkortet och allt. Han ville så gärna ha gått och sett Sean Banan, men icke sa hans pappa. Så synd om min son!!
Han vågar inte ens ringa mig mer än i smyg, vilken pappa är så ful mot sitt barn att inte låta honom prata med sin egen mamma!!??

Nu har vi iallafall fått säga god natt för ett tag sedan. Jag satt även på högtalarfunktionen så han fick prata till sin kanin, dem verkligen gillar varandra de två sötisarna... Saknar min son jätte mycket!!

Idag har jag bara legat på soffan, tänker verkligen fortsätta med det!

kram på er!! och God natt!

Gårdagen i stort och pajbak idag

Vi åkte och badade lite igår. Jag var i 2 ggr snabbt. Det var skönt det. Första doppet för i år, kanske åker och gör det en annan dag också får se :-)




Efter badet åkte vi tillbaka till min väninna Katis sommarstuga. Där spenderade vi ett antal timmar med att bl a plocka blåbär.




Kevin och Amy (Shamy)

Barnen var så duktiga att plocka blåbär så idag har jag gjort denna :-) Klar om ca 10 min :-)





Det bästa är ju att barnen är på väg till Hemköp för lite vaniljsås och glass nu. Slippa se dem vid tvspelet hela tiden :-P Doftar iallafall ljuvligt!!

Det har varit så underbart att ha mina syskonbarn här passat på innan Kevin ska till pappan sin och vi alla ska ju på varsitt håll på semester. Vi till Danmark och de till Finland... När Kevin kommer hem är det bara en kort stund tills vi åker :-) Får helt enkelt passa på att fixa skoluppgifterna innan vi åker så jag inte behöver ha så mycket kvar. Vill ju ha semester också..

Nu kom pojkarna med vaniljsås och glassen. Gott!!!

Ha en underbar dag. Kram


Dessa 3 pojkar älskar jag så oändligt mycket!




Mina syskonbarn har sovit en natt och kommer att göra det nästkommande natt med. Det är ju väldigt trevligt. Vi ska åka och bada snart. Måste nog fixa lite lunch innan känns det som. Så man inte blir jätte hungrig innan vi hunnit hem igen.

Nej nu har jag inte tid att sitta vid datorn längre.

ciao amigos!!

Misslyckad fotografering för mig

Jag vart jätte missnöjd med alla foton det togs på mig på modelldagen. Så jag köpte inga alls :-)) Min kollega vart så fin :-) tror kanske priset var för högt då blev jag extra kräsen helt enkelt. Bra att vara det ibland ;-)


Jag på väg till McD där vi åt efteråt.


Rolig dag har man haft i gurkstaden Västerås :-)) Hämtade även ut biljetten jag vunnit till VästeråsCityFestivalen imorn. får se ifall man kommer dit skulle hellre vilja åka på lördag. Får se hur allt går då :-)) Ska ju jobba i helgen :-P

God natt på er alla, måste sova så jag är pigg imorn då jag ska följa med en mamma o pappa till kollot där våra barn tillbringat dagarna i två veckor. Våra små hjärtan!! Kevin har inte ens behövt ringa han sa redan i morse att vi säger god natt nu. När han sover hos sin egen pappa VILL han ringa VARJE kväll och säga god natt. Det tycker jag är lite skumt att annars klarar han av att sova över på andra ställen men inte där utan att prata med sin mamma, alltså mig. Men jag klagar inte för det :-D

Heippa.

RSS 2.0