En helg med roligheter

I fredags hade jag sällskap hela kvällen o övernattning med. Riktigt trevligt. Vi var på Tunapark, Thai Classic och senare på Grappa på några cider, mums.... Det var en väldigt lyckad kväll måste jag nog säga.

Igår var jag ute med min "fruga". Det var helt ok det med. Roligt var ju att hon kom på "förfest" hos min mamma. Där satt jag, min syster, mamma o "frugan"... Pratade lite gamla minnen... Sådanna kvällar är också guld värda..

Ett foto på mig från igår, hahahah:


KLOCKREN!!! HAHAHAH!!!

Nu sitter jag o min vän och spelar bingolotto, det går dåligt. Men men man kan ju inte vinna utan att spela heller
:-D

Imorn kommer mitt lilla hjärta hem... Saknar honom!!

Hoppas ni haft en trevlig helg, kram på er alla!!


Toppen dag

Trots allt har det varit en trevlig dag idag. Arbetsdagen blev riktigt rolig. Så roligt!! Tack kollegor som är roliga.. Ni andra kan ju ta o gömma er ;-)

Efter jobb då åkte jag o syrran till Maxi o köpte lite allt möjligt... Vi åt som tradition varsin mjukglass... GOTT!!!

Vi hade en mysig grillkväll på våran innegård. Barnen tävlade och Kevin vann :-)) Så duktig <3 Han valde en ficklampa först av alla.... Sen fick andra välja varsitt pris, jätte bra!! Min kära granne och en av mina bästa väninnor kom ner med sina två yngsta söner. Så kul! Vi vart bjudna på korv med bröd och festis, men pga blåsten kom vi in 5 min för att brygga kaffe åt mig o henne. Gott trots att mjölken var slut.

Måste även tala om att jag gjorde en jätte god rabarberkräm idag. Ska äta det imorn igen, vill nästan äta av den redan nu :-))

Ska försöka ta det lugnt och somna med tiden här... Har lite svårt för att sova just nu, men imorn har jag inga direkta planer vi ska vara barnvakter 15-17 ungefär sen ska jag hem och städa en massa. Ska även köpa lite nytt imorn blommor ut på balkongen och 2 st nya bh:n kanske trosor till ;-)) Känner att det alltid behövs nya kläder som underkläder.....

Nu drar jag härifrån kram på er alla....

Oro

att känna oro så här mitt i natten och inte kunna somna igen är inget jag vill vara med om just nu. Behöver verkligen den sömn jag bara kan få. Att känna mig utvilad och glad trots alla beskymmer som finns. Denna sak är nog den enda saken jag överhuvudtaget känner att betyder något i livet. Oron inför framtiden är stor att bli behandlad så fel det bara går. Jag gillar inte tanken på att någon annan ska få bestämma över mig o min minifamilj.

I och med oron jag känner kan jag inte koncentrera mig på det jag håller på med. Men hoppas innerligen jag klarar av kursen som jag blir klar med denna vecka. Då kommer jag kunna fokucera mig på engelskan som börjar nästa vecka.

Återkommer vid ett senare tillfälle.... kramar till er alla...

Undrar om jag också ska säga HEJ DÅ till HARRYS?

Jag ligger på soffan och funderar ifall jag ska till Harrys och dansa ikväll? Jag har stor lust samtidigt känner jag att jag vill stanna hemma och bara vara ikväll. Jag gillar inte när jag inte kommer fram till vad jag vill göra. Det borde inte vara svårt att bara gå på förfesten och  är ju ha roligt, jag är barnfri och allt... Ingen är här för att bromsa mig.

Först kan jag ju sätta i linserna i ögonen och sedan påbörja sminket. Sedan komma på att vilka kläder och smycken jag vill ha på mig :-)

Ska nu sätta igång, vi hörs... kram

Rolig dag

Jag fick min dos av promenad idag, tack vare mina två väninnor :-) De tyckte att jag var väldigt tyst på promenaden idag, men det är så att jag messade med "min tärning". Jag saknar!!

Åkte sedan hem för att duscha och hämta Kevins metspö. Ville överraska honom med att åka o fiska efter skolan. Han vart glad :-D Väl ute på Mälarens fina vatten blåste det så mycket att vi bara kastade med spöt några ggr och åkte tillbaka till Torshälla. Vi besökte fruagn o hennes familj. Det var en liten snart två åring som hade lite trots, det vart bra när vi skulle gå, fick t om en kram :-) pussgurkan älskar dig DEX!!

Vi åt hemmagjord kebabtallrik super gott, minns tillbaka på tiden som var svår, när jag miste en av mina närmaste. Jag o en annan person gjorde denna maträtt ett antal ggr. Vi kom på detta sätt närmare varann och hade flera kvällar tillsammans. Vi vart som syster o bror... Saknar den tiden lite. Var mycket lättare med många saker då än nu. Det blir aldrig som man tänkt sig passar in på våra liv.

Kevin åker till sin pappa imorn och kommer hem på söndag kväll. Känns ok för jag jobbar lör o sön..  Får hitta på olika saker med mina vänner... Det blir ju inte mycke tid över så det ska nog gå bra :-))

Jag var med till våran zoo här i Eskilstuna, Parken Zoo, med min sons klass alltså. Det var helt ok, men måste säga att jag är lite spänd på skoluppgifterna så jag kan inte riktigt vara lika glad som jag brukar när det gäller dem små tjejerna o killarna. Ella var riktigt gullig. De andra med, men hon är speciell för mig alltid varit kommer alltid vara <3


Vårat årliga " hur lång är Kevin i år foto" ;-)) Sötnöten!!!


Vilken vacker papegoja, skulle hela tiden spexa för mig. Då jag stod där helt själv just då.


Så söta!! Helt fria gick dem där.. Vill ha en hemma!! 

Lilla Zoo är barnens egen lilla djurpark. Här kan man lära sig om djur och natur på ett roligt och pedagogiskt sätt. De mindre barnen får möjlighet till närkontakt med våra snällare djurarter - minigrisar, getter med mera. Här finns även ZOO-lab och MUS-eum. På ZOO-lab kan du titta på reptiler, amfibier och andra smådjur som till exempel insekter och fiskar. I MUS-eum hittar du gnagarna, däggdjursvärldens största djurgrupp. Där har det dessutom fötts fem stycken sibiriska jordekorrungar i år. Besök gärna våra små biotophus, där man kan lära sig om hur djur har anpassat sig för att kunna leva i olika klimat.

Lilla Zoo är öppet helger 11-16 fram till midsommar, därefter dagligen 11-17.  

Kom och besök Parken Zoo. Helt ok ställe :-D

Nu ska jag försöka lägga mig ner för att somna alldeles snart... Måste orka med att plugga imorn idag har jag haft en pluggfri dag. Har helt enkelt inte haft lust. Då får jag göra det lite i helgen, kvittar för jag jobbar ändå då. Har lite planer till helgen dock men ska nog klara av detta ;-)

kram o god natt ;-)

Ekvationer

Jag gillar inte ekvationer!! Men jag får repetera det innan det e dags för teoriprov igen... Nog om skolan.

Dagen har annars bjudit på roligheter var hos min fruga o hennes familj. Pussade på bebis o gosade med dem andra barnen. Min son fick ta bussen helt själv till Torshälla idag. Det gick bra. Duktiga pojken... STOLT!!!

Nu ska jag snart försöka sova för att klara av dagen imorn.... Lite tidig uppgång sen ska jag följa med min sons klass till Parken Zoo läraren frågade ifall jag kunde följa med så självklart gör jag det. Får plugga på kvällstid imorn. Hoppas jag gör det bara :-))

Ha en god nattsömn. kram

Igår hade vi mysigt

hos min moster och hennes familj. Jag, mina 2 systrar och Kevin. Hon fick ett halsband, kort o blommor av oss. Hon fyllde idag. Sen var det ju Eurovision Song Contest, där Azerbajdzjan vann i år. Låten var en helt ok "ballad" eller vet inte riktigt att vad det var för slags låt. Rätt bra. Tyckte dem flesta låtarna var bra.
Vi sov över hos dem för Kevin somnade ju på soffan efter första låten, Finska.... Ingen fara fick kaffe o frukost innan vi gick hem lagom seg....

Min älskade lill-lillsyrra fyllde även hon år. Hon fick pengar o parfym. Vi firade inget stort bara min mamma, syrror och min son. Tacos o tårta mums... GRATTIS!!! puss o kram

Jag har även i helgen kommit ikapp med skoluppgifter och tvätten... Så skönt. Kevin hade barnvakt fre-lör. Tack Sanna.

Nu måste jag nog sova. kram på er alla...

Suomen leijonat

Finland har vunnit VM guld i ishockey 2011 <3



STOLT FÖR SUOMI!!!!!!!!!!!!!!

Vilken dag.

Min son har varit hemma från skolan i 2 dgr. Han fick sprängande huvudvärk i förrgår kväll, alltså han skrek ut sin smärta. Han kräktes även en del. Stackars barn han som aldrig är sjuk. Min mamma hjälpte mig igår pga privata omständigheter. Var bara tvungen kunde inget göra.

Jag hade en väldigt jobbigt dag, men det finns vänner som gjorde dagen värt att kämpa igenom. TACK!!! <3

Jag gillar även en man som är min kompis, min närhet, min gobit, mitt stöd, min hemlighet och min tärning ;-))

Jag cyklade till stan med Kevin bak på cykeln. Det gick bra. Vi var o åt lunch på stan, hamburgare för honom o grekiskt för mig och min syster A. Gott med annan mat än sin egen :-)) Vi kollade lite runt på stan. Måste köpa lite kläder sen när man fått pengar....

Vi har även haft min syster här och varit på fika hos våran granne o goa väninna me hennes söta pojkar. Kul.

Nu ska jag läsa klart boken måste helt enkelt. Promenaden imorn är hotad. Men jag har inte bestämt ifall jag tar tid för den eller inte. Jag vill gå ner i vikt, en tjockis vill jag inte vara en fettis vill jag inte bli. Har sett människor som ser ut som flodhästar, mår dåligt för jag är livrädd att hamna där. Usch för lata människor som ser ut så pga lathet och för mycke mat o för lite motion... 10 kg ner!!!!!!!!

Återkommer en annan dag.

Älskar parfymen jag fick igår!!!! <3 Han tyckte den kunde passa mig och han har så rätt :-D

Ha en bra kväll! kram

Jag har blivit uppvaktad idag

Det finns människor som kommer med saker till mig med. Fick denna idag. TACK!!


Bröllop och dop

Det ska bli kul att gå på bröllop och dop idag. Det är en av mina närmaste och goaste vänner som ska få sin man att älska i nöd o lust :-) Deras andra gemensamma son ska även döpas. Lionel ska bli hans tilltalsnamn. Efter fotbollsspelaren.

Nu e det bara att försöka fixa till sig och åka till dem så man hinner förbereda sig lite.....

Hörs efter bröllopet.....

kram på er alla..

Tävlar hos.....

Nu är det dags för en nu rolig tävling och denna gång i samarbete med Carolines smyckesskrin :-)

Ni har chansen att vinna ett presentkort på 250 kr!

                                       smycken

Jag tävlar hos tiobarnsmamman om ett presentkort på 250kr hos Carolines smyckesskrin.

Så här tävlar du:

*Gilla Carolines smyckesskrin på facebook!

*Gå in HÄR och se vad du skulle vilja köpa för presentkortet om du vann. Skriv det sedan i en kommentar här under.

Tävlingen avslutas 14/5-11 kl. 21.00! Lycka till

JÄTTE FINA SMYCKEN :-)


Det går bättre nu

Allt känns bättre nu. Matten var jätte enkel denna vecka tog ca 1 timme att göra, brukar ta 4-5 timmar. Så skönt. Vi var till Torshälla och gjorde den. Kevin gick till Heidi och lekte medans jag gjorde skoluppgiften. Jag solade även 1 timme, Skönt det med :-))

I morse gick vi en promenad på 1 timme medans vi gick 2,5 timme igår. Känns underbart, ska verkligen ta tag i träningen. Vill komma i någorlunda form till sommaren. 10 kg neråt på vågen skulle inte skada alls!! Då skulle jag nog vara väldigt nöjd. Vill inte vara jätte trådsmal, tycker inte att det e kvinnligt! Tyvärr blir det ingen promenad imorn, men om jag går på jobbet så får jag motionera på arbetstid :-)) Perfekt!

Måste nog ta och sova nu, men kanske kan det bli lite foton imorn.. kram kram

RSS 2.0