Vilken härligt blåsig dag.

Efter skolan o jobbet gick vi och hämtade Lollo-hunden och gick ut på promenad, rättare sagt till Hemköp och hämtade cdon.com paketet Innehållande: 2 ps2 spel till Kevin Sex and The City säsong 1, 1418, Love in Manhattan o Sophie Scholl filmerna.
Ska bli så himlans skönt o kolla på film när Höstens kalla kvällar har börjat där ute.... Om man frågar min son gör det knappast nåt fast det blåser, regnar o är kallt ute. Han håller nog sig så frisk pga all utevistelse. Duktig kille jag har!!!<3<3


Oj jag glömde helt totalt bort att jag höll på o skrev ett inlägg här....


Men nu har har jag kollat på tv o tänker fortsätta en stund till så höres vidare imorn eller närmaste dagarna.

Kram

Som en vanlig vardag

fast bättre!! Det har varit fotboll idag nästsista utefotbollen på onsdag e det sista...
Skönt det e kallt ute på fotbollsplanen :-(... vi vart bjudna på middag idag Kevin beställde pizza o jag kebab me ris :-)

Tänkte bjuda på några foton från kalaset i lördags:


Kusinerna borstar tänderna efter hemlagade hamburgare o annat gott :-)



Kevin ville så gärna öppna presenterna från kusinerna. Kevin fick ballonger, pruttslime, bilen o pokemonkort. Han vart stolt, jag försöker få leka med Corvette bilen men jag får inte det, han ska ju ha den själv :-) Pruttlimen var poppis!!


Kevin o min kusin Robin, min systerson Rasmus i bakgrunden


Lek med ballonger var ju jätte roligt :-)



"Mina" tjejer var på kalaset också!!


Ingen tårta men morgonbakta bullar o cocostoppar....o fanta colalight :-) Fungerade alldeles utmärkt


Avsluta kalaset med glass strutar o tvtittande..





Jasper blåser upp sin ballong som han fann i sin godispåse

likaså


Tommy
Fotot ser lite häftigt ut. Tommy i färg Rasmus i svartvitt :-)



Oscar o Jasper in action, buspojkar nr.1

Nu ska jag sova så jag kan vara lite pigg imorn o så :-) ska bli en rolig dag på jobbet me massage o allt :-)

kram






Vilken härlig dag!

Allt me kalaset gick bra, tycker jag! Jag behövde inte ens hjälp me nåt annat än dukningen... :-)

Återkommer imorn.....

Kram

En tidig morgon

men det e bara bra, måste ju hinna baka bullar. Mina "boys" sitter o "bråkar" o spelar tv-spel GTA..... Inget spel min son skulle få köpa men alltid när kusinerna kommer får Rasmus ta me spelet. Det har blivit som till en tradition :-)

Nu håller Tommy på o leker på Kevins rum, det e ju kul men orkar inte höra pistoler o sånt just nu....

Måste dra nu för Rasmus vill låna min laptop o lyssna på nån låt....

Baka nästa, BULLAR!!!! Gott!!!!!

Kram

Lyktan


Såhär snygg e lyktan för övrigt :-)

Kevins tand är tappad!!

O den ligger i ett glas me vatten nu :-) Den kommer få sällskap av lite pengar.... Tror det blir en hel tjuga :-)



Så söt!!!!!



Mina älskade pojkar äter hamburgare (hemmagjorda) o dricker fanta :-)

Dem sover nog redan allihoppa eller snart iallafall det blir ju kalas imorn me ca 15 barn :-) Det ska bli så kul!!!

Kram på er så höres vi om fler spännande grejer om min sons o mitt liv här på östermalm ;-)

ps Jag o Kevin var hos min moster Erja som fyllde år igår, det vart jätte goda hemgjorda creps, några kräftor, sallad o jätte god äpplekaka me vaniljsås. Vi köpte henne en jätte fin vit lykta.. GRATTIS!!!! o TACK FÖR ALLT GOTT!!!!


Tanden sitter kvar!!



SER NI HUR LÖS DEN E!!???

Imorn ska jag be hans äldsta kusin om hjälp. Rasmus!!! HJÄLP MIIIGGGG!!!!!

Det e rätt läbbigt, vill ju inte bara tvinga, men min son ser upp till sin kusin då kanske han kan få honom o dra ut sin FÖRSTA tand.

Älskar dig min stora kille!!!!!

Jag satt o njöt av känslan att det inte bara är "roligt" att när sitt barn får den första tanden osv osv Det är lika "roligt" när han ska tappa den första tanden, väntar med spänningen på det :-)
Jag kan lägga hans tand i asken där det står "Min första tand" ......
Han e garanterat hos mig då, min dröm blir sann!

nu ska jag kolla tv o sen sova....

Massa att göra

Vi har haft fotbollsträning, varit lite på besök hos vänner, jobbat o varit på skolan..... Nu väntar barnkalaset på lördag. Imorn ska Kev till mamma o jag på kurs. Sen e det bara att hämta Kev`s kusiner o handla en massa gott till kalaset. Sen ska vi väl hinna till min moster på "kalas" en stund.... det blir tyvärr bara en liten stund måste orka me kalaset också :-)

Filmen var suverän enligt mig mycke bättre än "Män som hatar kvinnor"..... Den var för rå...




Nu ska jag dra ut Kevins första tand!!!!

Puss.......

Flickan som lekte med elden.



Jag o min kollega Lena ska gå o kolla på filmen imorn 18.00. Skulle inte orka gå på den senare :-)
Det ska bli så kul o ha nåt annat att göra nu när Kev ska sova hos sin pappa. (16.00-8.30)

Sov gott!!! God Natt.... Kram

Ledig dag JIPPIIIII!!!!!!!!

Jag vaknade först i detta hem i morse efter en bra natt :-)... Kevin väckte jag tyst o stilla, sen pratade vi om gårdagens alla festligheter osv :-) Strax innan 7.30 kom Lena med Lollo (hunden) och ca 30 min efter det bar det iväg till skolan för min lillkille. Lollo vart poppis bland vissa skolbarn som hann se henne innan jag låste in henne i bilen. Man såg bara hennes lilla huvud från bilen när hon tittade upp. så söt!!!!

Vi har varit ute 2 ggr redan, men va skönt det e, om jag skulle vara arbetssökande skulle jag garanterat köpa mig en hund annars skulle jag vara alldeles ensam om dagarna o det skulle vara piss rent ut sagt :-(..... Jag hade med mig hunden till källaren o tvättstugan. Jag snodde den andra 2 maskinerna i andra tvättstugan för i "våran" var den ena trasig o jag vill inte tvätta 3 maskiner i 3 timmar. Nu hinner jag tvätta 3 maskiner på 1 timme :-) Sen blir ju de "snodda" maskinerna lediga, Bra va??? hehehe....

Vi ska till Lena som fyller 45 år idag, hon ska få en röd vin eftersom hon gillar rött mer än vitt ;-) Sen ett kort. Tyvärr har min sons kalas o allt kostat mer än väntat så min kollega får dricka vin från oss o sen kanske jag hittar nåt litet till. Men jag vet att hon blir mer än nöjd för detta...

Vi ska gå o hämta min son från skolan o tänkte ta med hans nya sparkcykel, så får han bestämma om han vill åka med den eller dra hunden. Jag sparkar gärna ;-)

Nu ligger Lollo på en filt på min ena soffa eller rättare sagt samma som jag. så sött!!! 
7.51 är rätta tiden :-) Kev sitter me Lollo o kollar på barngrogrammen.



Så söt!!!!!! Min kompis!!!!

Det e föräldrarmöte 17.30 idag så innan dess ska jag hinna till Lena och sen få tag på en Kevin-vaktare :-)...

Ha en bra dag!
det ska jag ha iallafall jag har ju tvättat all tvätt som legat några dagar för länge. Tvättar typ en gång i veckan nu har jag inte tvättat på 1,5 vecka. Fast hos T efter fotbollen vart det väl en maskin.

Puzz


GRATTIS KEVIN 7ÅR!!!!

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Kevin var även på kalas hos sin barndomsvän Samuel. Dem skulle vara pirater tur att en annan mamma förstod det utifrån inbjudningskortet. (Framsidan) Jag var faktiskt inte smart :-p

Kevin fick pengar, godis, sparkcykel, pokemon kort, lego, kläder, keps, silverhalsband, ben10klocka o ett "gevär" . Jätte fina presenter. Tackar gör han i massor!!!!



Kevin vart så glad över sina första presenter i morse, hade lovat honom att om han vaknar innan jag hinner till jobbet då får han öppna 2 presenter. Han älskar sin nya keps :-)



Polarna äter tacos... ( o blåser upp ballong samtidigt, det e ju kalas :-) )



Tårtan :-)



Sanna o Vilmer <3 



Thelma <3



Gudmor me sambo, mostrar vid bordet i bakgrunden...



Nya pyjamasen o sista presenten för kvällen vart en påse godis från mammas jobbarkompis Lena tackar så mycket!!!

Nu ska jag stänga av här. kram

Jobbar-helgens Dag 1 avklarat

Det känns ju iallafall skönt att man kunnat jobba, men nu när jag e hemma SJÄLV kommer tårarna o jag får inte slut på dem. Det känns så fruktansvärt tungt alltihopa!!! Jag orkar inte mer!!!

Nu drar jag till min väninna o fikar lite. Skönt med väninnor som förstår o stöttar. Sen blir det snabbt till Maxi o köpa morgondagens alla gosaker. Min son fyller ju hela 7 ÅR.... Mitt allt!!!!

Kram på er kära läsare...

Brevet

Jag ville inte få detta brev någonsin men nu e den framför mig! :-( Hoppades få slippa detta elände men sanningen e den att vissa människor gör allt i sin makt att såra och förnedra andra människor. Jag ska försöka vara "STARK" om det går att vara det i denna situation. Jag har länge gråtit på nätterna när ingen ser eller hör vill inte visa min son att jag är ledsen. Men ibland måste han få reda på att Mamma mår ingen bra, jag behöver inte förklara allt men så att han förstår att jag är mindre glad osv....

Jag har några få vänner som vet vad som brevet gäller och det får stanna där iallafall för tillfället. Vill inte att "alla" ska få ta denna del av mitt liv. Det är för privat, hoppas ni förstår!?!

Nu ska vi äta o göra läxan, gissa vad för läxa?? JAPP Matte så klart....

Kramizar till alla!!! <3

Fortfarande förkylning här

Jag e inte ok, men ska till jobbet imorn. Måste ju jag stannar hemma först om Kevin blir sjuk eller när jag får feber :-(  Hoppas inte jag får det för då blir jag som en kille, jätte sjuk ;-) Jag tog fram duntäcket till Kevin för det e kallt i vårat hem just nu. Tror ej elementen hinner med väders ändringarna riktigt :-.)

Idag har jag varit helt otroligt dålig mamma, skrikit åt min älskade son. Ibland händer det o jag får så dåligt samvete för det :-( Mornar som går åt skogen vill jag inte vara med om för då blir jag alltid så sur :-( Som tur e händer det inte så ofta. Men samtidigt måste vi lyssna på varann. Jag ska inte behöva tala om för Kevin 100ggr för det e då jag inte riktigt kan hålla käften. Jag har mycke tålamod med honom men ibland bara blir det för mycke :-(

Nu måste jag snart sova. kram på er alla

Träningsturnering för Kevin

Igår var det en halvdag i Gustavsborg pga fotbollsturnering. Blåsigt, men min vän kom med vinterjacka o gafflar o en tallrik. Glömde inte maten eller drycken iallafall o inte ens min son ;-) Kevin gjorde iallafall ett boll, STRAFF :-) Bra gjort!!!


FINASTE rondellen i stan!!! På väg mot fotbollen


Min Snygga son me hårband. Hans moster är snäll som ger honom ett :-)


Tror Kevin fick leka kapten?? :-)


Kevin frågade hur man skrev mitt namn, visade honom o han "tatuerade"
mitt namn o ritade ett hjärta o något mer var det. Jag blir hedrad av att
ha en son som älskar sin mamma så mycket! Tack älskade Kevin!! 
Mamma Älskar dig med!!! 

Idag har vi bara varit till Jess där även Lena var, sen har vi varit hemma.

Bjudit Kevins kusiner, Robin o grannen på Kevins kalas 26:e. Tror det blir 15-16 barn
LAGOM vill ju inte ha hela lägenheten full. Nu på söndag får alla andra komma över
på ev mat eller kaffe o tårta/fika :-) Välkomna ;-)

Kevin sover o jag ska lägga mig tidigt :-)

Ha det bäst så hörs vi igen (hoppas jag) KRAM

Bilvård till 1000

Jag o Tarmo möttes vid ÖoB och tvättade min bil. Sen gick vi in för att köpa schampo o balsam, men det vart lite mer än så som vanligt! ;-p.. Utanför stod en vagn som sålde mitt första mål mat för dagen tunnbrödsrulle, gott typ 100 år sedan jag åt det ju.

Sen åkte vi till "Storstan" för att polera bilen också, så den inte var grisrosa längre :-) Nu e den lite mera åt röda hållet , nice...

Hämtade hem Kevin från sin pappa, hälsade på Heidi o familj, min lilla Gansta kompis var ju så söt som vanligt!!!

Nu har man kollat på tv o snart ska jag sova. Kevin har sovit länge redan han var så trött så, skönt för mig :-)

Kram

Super kväll :-)

eller var det supakväll?? ;-) Vi sittër här o lyssnar på Ari Koivunen: Angels are Calling Så bra!!! Älskar hans röst!! Min lillkille från SUOMI!!!
(Lyssna på honom på YouTube.com)



Jag börjar bli lite onykter inte konstigt har ätit 2 knäckemackor o en burk tonfisk på hela dagen o klockan är 20.01 om man ska vara helt exakt ;-) så det blir att äta nånstans innan man dricker vidare :-)... Får se vad man äter kanske Thai!!??

Vi får höras har inte så mycke mer o säga nu!

Kramisar på er alla!!! /Anette

Jobbar kväll

inte alltid lika roligt att jobba kväll, men samtidigt e det trevligt att bara åka i bilen SJÄLV o sjunga o bara vara sen att man kan åka utan sonen till en väninna o fika det e ju ett plus. Men om jag jobbat dag då skulle man haft kvällen ledig till att umgås med sin son. Han ska ju sova hos pappan imorn kväll, men då ska jag få bli bjuden på middag o sen kanske man dricker några cider ;-) Hoppas man har lust till det bara :-) Brukar bli så trött på kvällen o seg o tänka att jag inte orkar gå nånstans.

Det ska gå bra att jobba kvällen hoppas jag...

Vi höres senare eller imorn måste diska o byta om innan jobbet kallar... KRAM

Ibland unnar man sig själv lite också!

Jag klippte mig igår o efteråt fick jag även massage, konstigt att man kände sig en prinsessa!!! Vart jätte nöjd med håret! O massagen var jätte skön, jag tycker det e mest skönt då, jag får en tid utan att riktigt vara beredd på det :-)

Vi hade så himlans kul igår, Jag, mamma, Marielle o Kevin. Vi åt Nachos/tacos o till efterrätt marängtårta. Gott!!! Så kul o kolla IDOL o skratta lite :-)
Älskar min mamma o systrar o son o pappa allra mest o mina närmaste vänner också för den delen :-)

Idag skulle vi ta ställning till om vi skulle ta vaccinet på Pandemin "Svininfluensan". Jag vet inte alls hur jag ska göra... E livrädd för sprutor o sen allt jag hört gör mig osäker. Aldrig jag skulle låtas min son vaccineras mot detta innan vaccinet e prövat o så. Vilket svårt val jag måste göra under morgondagen.

 ( Bilden är tagen från Tecknar-Olle)

Men nu ska jag försöka sova snart börjar bli lite trött. kramisar

GRATTIS MAMMA!



vi kommer snart med lite blommor o kort! Vi får fixa lite Tacos o marängtårta, gott!!!!



Mamma har bakat bullar idag, dessa e mina senaste :-)


ÄLSKAR DIG Mamma KRAM


Händelserik dag!

Jag var med till Kevins skola idag. Det vart lite finska, rörisgympa, matte o muminfilm (halva) Sen efter filmen pratade dem lite om vad som hände i filmen. Till lunch fick vi pyttipanna rödbetor, stekt ägg o smörgåsgurka, inte riktigt våran favorit mat men t om Kevin åt det.

Efter jobbet åkte jag o handla åt min väninnas mamma o sen åkte vi till Heidi o co. Så gulligt me Dex, Marielle var också med till " Storstan". Fotbollsträningen gick rätt fort för jag o M fick vara bollkalle, o sen var det rätt roligt annars med :-) Snacka om trött ;-)

Vi fick mat potatis o köttfärssås hos Tarmo till middag, det var ju så gott!! Tackar så mycket!

Nu har Kevin sovit sen strax efter 20 o jag kollat på Färjan 3, rätt skoj... Ska också kolla om jag hinner vika tvätten o ev diska det lilla vi har samlat ihop. Det kan få vara tills imorn ;-.) Allt görs med tiden jag lovar hehe

Jippiiii imorn får jag håret klippt på mig men tror ej Kevin vill klippa hans hår, han vill ju låta det växa :-)

Nej  nu måste jag fixa lite innan jag ska sova för natten :-) Kram

ps Kevin har hittat grejerna som varit borta i flera månader, vill hjälte!!!!! Nu e blir det att ge honom pengarna jag lovade då han letat efter dem o fann dem också, vad skulle mamma göra utan dig, lillkillen min??!!??

Jag har iallafall tur med mina vänner!

Vad jag blir glad när jag tänker på alla mina vänner o kompisar! Jag verkligen ler åt tanken av att känna dem alla!

Idag har min älskade son fått sålt rätt många böcker o kalendrar från Jultidningarna... Men hoppas på att få sålt några till iallafall :-) ska fråga runt lite till på jobbet o några släktingar till sen får vi hoppas att det räcker till den premie han vill ha
:-)

Idag har jag även jobbat lite xtra endast 6.5 timme men det blir ju lite mera pengar i plånboken.. Behövs nu efter att man tagit ut föräldrarpenning o fått halva lönen mot förra månaden :-) Vill gärna tjäna mer pengar ev att vi kommer få göra det också, vi deltidare iallafall.

Jag har haft besök idag vilket varit trevligt! Mycke kaffe drickande bara inte bra för min mage. Men ändå trevligt med kaffebesök så får stå ut med lite sämre mage hahaha....

kollar på filmen " Kärleken checkar in " Den e faktiskt bra, men man vill ju hitta en drömprins själv, kanske redan träffat honom?? ;-9 Hoppas på att få uppleva äkta kärlek igen... <3

Jag har lite ont i halsen idag, blääääh, hoppas det går över bara!!! Det brukar göra det...

<3 ÄLSKAR MAMMAS GULLUNGE !!!! KEVIN <3

kram på er alla o sov gott. Hoppas ni får en bra arbetsdag för jag själv e ledig o ska med Kevin till skolan ( om jag orkar) annars finns det fler tillfällen... puss

Grattis

Jasper 9 år!!!!


( Hoppas det e ok med bilden H??)

Kramar


Biokväll!!

Jag o R ska gå på bio ikväll. Jag e så sugen på Coca Cola o sen kanske kan jag smaka några popcorn också får se. Filmen vi ska se heter: 

Inglourious basterds me Brad Pitt



Den verkar var lite sjuk, men samtidigt tror jag att den e intressant att se.

Nu ska jag njuta av Kevins sällskap innan jag blir hämtat till biot :-)

Kram o har en fortsatt trevlig FredagKväll.... /Anette


Överlycklig!!!!

Jag får bli DEX gudmor. JIPPIIIII!!!!!!



Fick ett sms idag i det stod det såhär
:

Ni är välkomna på dop den ..... kl 13.00 då du ombeds att stå framme med oss som gudmor till DEX. Vill du ge oss den äran? Kram Heidi och Bo

Jag såg sms:et en timme senare än jag fick det, då jag ringde var jag så lycklig så jag fick en massa tårar i ögonen. Älskar verkligen att ha sådanna vänner som vill ha mig som gudmor till deras söner. Tristan e Sannas son, Verneri min kusins Sailas son o sen Heidis Jasper o Dex.

Livet e rättvist ändå! eller rättare sagt livet leker ibland!!

kram o god natt!!!

Segt hela veckan.

Jag försöker att städa inför helgen har dammsugit iallafall :-) O nu efter ett par timmar även svabba golvet o diskat :-) Måste även ta badrummet för har redan gått o sprejat ner den hehe... Imorn e det dags för tvätt av kläder...

Nu har jag äntligen ätit 2 karelska piroger, gott men alldeles för sent, hållt nästan på o "svimmat" för så lågt blodsocker. Kollar på Lyxfällan förstod ej att det var från E-tuna. Alla skulle ju kolla så jag haka på o det e ganska roligt att se ett "kännt" ansikte från stan.

Nej nu orkar jag inte skriva om tråkigheter :-)

Så kram o puss på er alla.

ps hoppas på en drömfri natt






Hej

Tänkte bara säga HEJ till er. Och kanske tala om att det varjätte kul på Kevins fotbollsträning :-.) Kollade även på lite kläder eller rättare sagt klänningar till mig måste hitta en lika fin klänning som min svarta :-) Älskar den men orkar inte alltid ha en o samma ....

Jag vill börja plugga o träna hitta rätt i mitt liv!!! Gå ner i vikt o hitta en annan väg att gå vidare me livet, typ byta jobb hitta drömprinsen, få fler lika underbara o söta barn som min son!! o allt möjligt köpa hus o vinna några miljoner på lotto.

Drömma sig bort får man väl???

Nu har jag lagt in 100st foton igen får ta från den andra datan också, det blir säkert några hundra därifrån!! ;-) Vill även göra lite andra saker med fotona. :-) Alltså förstora o lite annat...

vi hörs en annan dag... kramizar

Inte alltid så lätt

att få ihop vardagen. Eller jag o min sons pappa är väl inte riktigt överrens om allt, men hoppas på att lösa några saker snart. Jag t om drömmer mardrömmar pga detta :-( så ska försöka tänka på annat, kanske tar ut lite föräldrardagar o åker till Suomi igen, längtar dit!!!

Måste kolla upp lite saker innan... hehe .... Men hoppas man inte drömmer i nattg, bort med drömmarna....

vi hörs för min lillkille ska snart sova. kram

RSS 2.0