Världens finaste påskpyssel!

Jag har fått jätte fina påskpyssel av min älskade son! Ett ägg som hänger i fönstret i vardagsrummet o en söt kyckling i påsk"gräs".


 Suddig :-(

Jag som mamma blir så glad över Kevins fina presenter!!

Ska ta fram påsksakerna imorn.
Jag har inte haft tid eller ork till att ta fram dem innan. Tycker det passar bättre att städa innan :-D Har även tvättid imorn o det blir en del tvätt igen, tyvärr..

Onsdag betyder basket. Kevin fick en egen boll idag trodde han skulle få en ny boll mendet var en av dem pojkarna lirat med, men man ska inte klaga, Kevin är nöjd då e jag nöjd :-p

Idag fick jag hålla i en bebis EMIL som börjar bli stor. Tiden o utvecklingen går fort.
Min bebis är redan 7 år snart 8 ...Mitt <3

Vi var en liten stund hos Alicja o hennes "nya" hem, jätte fint.... Men hyran e också fin 9500kr 3:a 107 kvm Men den var lyxig till max enligt mig :-) Men han som var deras fastighetsskötare var mindre roligt hahaha, kände till honom rätt väl hahaha....

Nu ska jag ta o kolla tv o sen sova... kram



 

Kevins första cykeltur för i år

Kevin vart jätte glad över att vi måste cykla till skola/jobbet imorn, men inte jag tyvärr :-( Det har ju regnat typ hela dagen så jag vill inte alls vara med :-/ Mitt batteri på bilen e inte användbart längre...



Då blir det en utflykt imorn då :-D Jag har tyvärr ingen cykelhjälm skulle nog vilja köpa en.

Idag var jag hos tandläkaren o fick 2 tänder lagade. Aj, men bra att få det gjort helt enkelt!!

Nu ska jag snart försöka läsa lite innan dess kolla att vem Petra Mede ska prata med... I hennes egen show alltså :-)

Förresten har jag ff ont i kroppen kanske blir sjuk under natten har tendens att bli det :-(

Kram: Anette

Helgen nr 12 2010

I fredags var jag o Diana ute på Olearys efter Lets Dance finalen, där Mattias vann, röstade faktiskt på honom :-) Det var helt ok men jag ville prata med ett "ex" men det gick kanske inte så bra, när jag hittade honom gick han med en skrynklig gamling så jag lät bli... Jag sov hos D för hon bor nära mitt jobb, riktigt nice ju :-)

På lördagen jobbade jag 7-16, helt slut i slutet på dagen men klarade av dagen. Jag åkte o duscha o åt hos mamma o Marielle. Sen åkte jag o min kusin till frugan o min bonusfamlij. Fick gosa me min älskade gudson, så sött. Heidis pojkar verkade gilla min kusin. Speciellt dem 2 minsta :-)


(Någon som kan hjälpa mig med inställningar på kameran?????) Fotona blir inge bra :-(

Oscar e verkligen i behov av en manlig förebild känns det som ;-) Eller sen e min kusin bara så snäll, sprider liksom glädje o skratt omkring sig..

- " Vad e blått o sitter i ett träd?" En förfrusen tarzan! Jag skrattade ganska mycke...
- " Vad är brunt o rullar i 600km/h på motorvägen? En trimmad köttbulle! Då skrattade jag så jag nästan pissade på mig.. Snacka om övertrött..

Alla andra vaknade tydligen på lördags natten för det åska o regna, jag sov väl så djupt... Likt mig...

Idag har det varit jobb o sen klippt håret hos syrran, för det fick dem en blomma till påsk ;-) Får väl köpa nåt mer sen....Sen hem o vänta HEM min son... Vi var hemma ett tag sen till Ica Maxi för att köpa allvädersset, Manchester United kalsonger ( Kevin hade på sig mössa o halsband med klubbmärket på just idag ) han har tjatat om kalsongerna förr så jag la dem på ett gömställe som jag glömt kom på det när han återigen hämtade fram kalsongerna :-) Man vill ju inte lägga sina "sista" pengar på kalsonger men nu har man ju betalat räkningarna o fått lön... Passade på att slösa lite pengar på Kevin som vanligt...

Vi köpte 2 presenter till Dagens kalastjej!

                                   
                              

Nu måste jag gå o läsa klockan e ju en massa redan :-(

Kram o trevligt slut på vecka 12 år 2010                                          

Ledig dag

Idag vaknade vi tidigt som vanligt. Men man fick ju lite extra tid me sin son i morse. Började me att tanka bilen innan det var dags att lämna Kevin till skolan.

Jag var o besiktade bilen helt SJÄLV idag, det var sista dagen o som tur e kom jag på det helt själv.. Annars skulle jag ha haft körförbud fr om imorn :-) Det var inga problem. Det tog hela 5 min inkl incheckning o betalning sen var det klart.... Bara bilskatten kvar :-( Dålig stil att man ska betala ännu mer bensinskatten e väl inte direkt liten eller kallas det moms vet ej...

Var till Sirpa o prata lite inkl kaffefika...

Jag tvättade idag så skönt att få det gjort annars skulle man ha fått ta tag i det efter att man jobbat helg, det e inte värt att vänta på ....

Kevin fick en massa fint idag Bakugan "gubbar", byxor, tshirt, strumpor o kalsonger. Nu får han vänta ett tag med att få några "månads"presenter (istället för vecko-eller månadspeng)



Vi var till mamma o Marielle o åt våfflor.
 
                     (Lade på gräddet efter fotografering)  

Till kvällen hade vi "fredagsmys" me Kebabpizza, cola o tv-kollande, Kevins favvo-program Sveriges Värsta Bilförare... Kvällen vart jätte lyckad! Så skönt att vi kunde slappa idag. Han var ute o lekte med grannpojkarna fram till 18,30 sen kom han in. Bra att vara utomhus mer o mer nu... 

Hoppas helgen går fort!! Vill ha söndag 17,30 fort!! Känns alltid så jobbigt!!!! Kommer inte tycke detta e ok nångång, aldrig någonsin!!!!

Kollar på en svenskfilm nu verkar bra men får se om jag håller mig vaken tills det e slut ;-)

Ha en bra slut på torsdagen o en bra fredag . byebye på er alla... <3

Tigern är upphittad

Äntligen är våran lilla familj komplett...

Jag, Kevin o Tiger...


Hembakad pizza o en hel kväll hos Sanna o familj

Vi åkte till Sanna o hennes familj. Jag busade en massa med hennes yngsta son. Vi fick ännu en trevlig dag/kväll hos dem. Sanna gjorde hennes fantastiskt goa hembakta pizza!! Det är så gott..


 Vilmer

Jag hann diska o sen somnade Kevin för natten, jag kollar på tv. Det blir inge mer intressant ikväll.
Så god natt mina läsare o kram.....

5 dagars i följd

I onsdags var det Stadium Klubbkväll med lagfotografering. Vi beställde även kläder till fotbollen inte så billigt men ett måste..


Adidas byxor o jacka plus träningskit tröja shorts o fotbollsstrumpor.



<3 Min lillgrabb. Mammas stolthet! 

På torsdagen var jag o min kollega Lena och åt/drack o bastade hos en kär bekant. Jätte god kycklinggryta me grillad kyckling röd o grön paprika, banan, o en massa starka kryddor, så gott!!!! TACK!!!



Alltså vilken härlig helg det har varit.

I fredags fick Ella o Melissa följa med oss hem från skolan. Vi åkte även o storhandla till mamma. O sen sov Melissa över hos oss. Lets Dance sågs hos Sanna o barnen, väldigt trevligt. Men jag va trött....

Melli o Vilmer

På lördan var det fotbollsträning för lillgrabben, Moster Marielle var med o kolla <3 Sen åt vi lax o potatis me fisksås
och grovriven morot nami nami mums mums...

Hämtade mina älskade syskonbarn. Dem sov hos oss. Och Tommy som fyllt 10år fick välja ut lite presenter, han valde en tshirt, byxor o 2 par strumpor, 3 paket Pokemonkort o sen fick han 200 kr i cash. Detta av oss, mostrar o mormor.


Moster och kusin älskar er!

Kärlek <3 Flummisar <3

Vi var o kolla på Rasmus fotbollsträning vid lunch, sen skulle pojkarna hem, till Kevins stora besvikelse, men jag har lovat att försöka få hit pojkarna på påsklovet!
Vi fick äta tacos hos mamma idag med, gott...

Hon var Kevin-vakt när jag o syster Annelie var på GUIF`s hemmamatch mot Alingsås...


GUIF vann med 30-28 vilken rolig match...

Nu ska jag försöka kolla klart på Johan Falk - Leo Gaut. Nyheterna som förstör allt :-(

Kram på er alla..

Frugan and the boys

Idag har vi varit hos frugan o hennes boys. Så söt e mina bonussöner! O Kevin också!!! <3

Fick mysa med DEX. Han e så stor, min lillgudson... Älskar dig!!


Lite besviken på mig vart han för ville ta ett bra kort med min nya kamera, men vart suddiga hela tiden.

Måste kolla hur man får inställningarna på topp så man kan börja fota på riktigt!! :-D



Fin Kevin vart med Dex mössa, mindre glad var min gosse dock. Nej vi e inte oshyssta mot våra barn, hahaha.

Jag har ont igen. Ramla e ingen bra sak :-(

tjejprogram hela kvällen får se hur man orkar. Kram

En så härlig söndag som man bara kan tänkas vilja ha

Vi sov hos mamma o Marielle. Min moster sov också där. Vi åkte till M-huset, 75% rea. Så hittade ett par shorts till Kevin, en tröja o 2 sjalar/näsdukar... Min mamma o moster hittade en massa fina kläder. 1000kr rea för mamma inte illa 331kr för Kevins kläder, en tshirt, ett linne, en blus o en svart vårjacka. BILLIGT o AS BRA... :-D

Sen var vi o kollade på Farsan på bio, Kevin gillade verkligen den, skrattade mest hela tiden :-D

 (bilden "lånad")

Sen åkte jag, Kevin o mamma till V-rås och lämnade hem min kära moster, ville inte låta henne ta tåg o buss för att komma hem så tog min hostiga pärla o körde iväg ;-)

Nu ska jag stänga av datan o lägga mig på soffan för att bli trött innan jobbet imorn :-(....

Kram

Äntligen

har jag köpt en ny kamera efter att min handväska med kameran o smink försvunnit spårlöst! det var en nyare modell av Casio Exilim! Super fin, min förra var svart o denna är jätte fin i SILVER.. Tänkte ta en i as ball lila men det var ett demoex o den var repig så jag avböjde och betalade 100 kr till o fick en helt "oanvänd"... Ska fota med den imorn så får vi se om den e snäppet bättre än den super bra kameran jag ägde nyligen. ( 2 veckor sedan)





Vi har idag varit på Kevins fotboll, sen till T på lunch o dusch.. Kevin var hos Heidi o pojkarna medans vi var till Västerås o köpte en bildel fr Biltema o kameran fr Media Markt.

Jag hade med mig fläskfile, "tjock" korv o lådor fr i jul ;-) Det vart jätte gott ju ;-) Mums... Heidi var så snäll att hon gjorde maten medans jag var iväg på mina äventyr.

Vi kom till mamma precis till Melodifestivalens start. Kevin orkade lyssna på alla låtar!!!!!! :-O Sen var det bara att somna, men är nog rätt stolt att han kollade på alla. Han blir nog inge glad över låten som vann, inte jag heller för den delen. SALEM var nog bäst!!!!! Sötnosen <3

Nu får jag inte ha lillsyrrans dator längre så byebye o sov gott. Kramar i massor............

Det ska bli PARTY ikväll

Ska verkligen bli kul att följa med Kevin till skolan för klassfesten :-D Ska kolla upp om han kan ha en skjorta till sin nya väst. Han ska lossas vara en "snobb", han har inga kläder för maskerad o han vill inte ha några nu heller säger han. Vi fick ge 10kr var så skulle läraren köpa chips o dryck. Kevin får inte ha godis med sig det räcker med chips tycker jag. Imorn kan han få godis istället då det e underbara lördag ;-)

Nu ska vi äta middag, tidigare än vanligtvis, potatis, lax o vitlöksbaguetter. Ska bli jätte gott. Måste hinna fixa oss innan 17,40 då ska vi hämta upp Sirpa o Ella som ska åka med till skolan :-D

Jag ramlade igår på jobbet o har as ont i kroppen går som jag skulle ha skit i byxan ;-D

Ropa på KEEEEVIIIIN nu så jag slipper äta själv...

puss o kram

ps så ni vet så e detta mitt 450:e inlägg :-)

Kvalitetstid till MAX

Idag jobbade jag till 13,30 sedan hämtade jag Kevin fr skolan och åkte tillbaka till jobbet för att göra en beställning på Deval. Jag beställde jeanstights o en blus me ett smalt skärp i svart skinn till tror den blir fin, hoppas jag kan ha XL pga bysten hatar beställa blusar men denna var så fin..



hoppas det blir fint detta!

Jag har varit o hämtat ut mina 2 STORA förstoringar Kevin är så fin på fotot. En var ju på oss 2 kunde ha tagit ett annat foto, men denna har en charm i sig. Älskar foton <3

Jag var till Sirpa o tjejerna en stund innan jag hämtade hit min lillsyrra M. Vi gjorde pasta/skink sallad och kollar på tv. Det var gott ska bli samma mat till lunch imorn..

Måste stänga av datan snart, ska försöka läsa på min bok sen, när jag är utan Kevin är det mycke lättare att läsa vet ej hur det kommer sig men så e det...

kram

En helt vanlig solig dag

Vi skulle ha åkt till Parken Zoo, men jag tog fel på vecka 9 och 10 :-( Trodde det var vecka 9 nu, dem hade ju 2 veckor öppet vid sportlov. Men vi får köpa nya kort sen tänkte jag, med åkband till Kevin tänkte jag iallafall, då behöver man aldrig säga nej om han vill åka karuseller.

Kevins kompis Stora Kevin hämtade ut honom så nu har dem varit ute o lekt ett par timmar, så roligt att han fick något att göra utomhus nu när våra bra planer gick i kras. Snart e det vår o då kommer alla pojkar på gården att komma o fråga ifall Kevin vill komma ut o leka då e det alltid o hoppas det alltid kommer vara så. Att grannkillarna håller ihop i många år framöver!

Jag har letat fram parkenkortena o slängt kvitton o papper i massor, fattar inte varför man inte slänger dem efter att man tömmer plånboken, det kan ju vara ett kvitto man behöver i den högen, bara dåliga ursäkter. Jag får ta o städa mer på torsdag eller fredag, får se när jag har tid o lust till det :-)

Älskar tanken på våren och alla cykelturer o promenader man ska ta på kvällarna när det e som skönast.. Och solen saknar man ju mer utav.

Nej nu måste jag ropa in min älsklingpojk på lite middag. Heippa alla ni som läser :-)

Lite konstig

var han när han kom hem idag, min son alltså. Det e bara så onödigt att han ska hålla på o bråka med mig. Det känns lite tråkigt när man inte setts på en helg o sen ska han vara helt frånvarande o allmänt tjurig.

Men han somnade strax efter hans utbrott det var skönt men samtidigt inge roligt. Men imorn tror jag att allt e bra igen.

I fredags var jag hos Sanna o barnen, det var jätte trevligt! Andra gången vi ses utan Kevin. Det går bra. Vilmer har vuxit till sig eller mognat mer han är ff ganska liten till växten. Om man jämnför med Dex, Heidis minsting. vi kollade på Lets Dance.. Jag åkte hem o somna ganska snabbt.

Igår jobbade jag först till 14,30 sen åkte jag till TunaPark o köpte ett jätte snyggt bälte o armband. Jag gjorde mig "fin" för utgång men jag tappade lusten helt efter att jag vart mer o mer trött på en person som alltid ska vara så taskig. Jag var chaffis o sen pratade jag med vänner i telefon. Så roligt att få prata av sig. Sen började jag att läsa en jätte bra pocketbok. Ska försöka läsa lite innan läggdags idag med, om jag orkar...

Ska kolla på Wallander ett tag kommer orka kolla på den eller sen somnar jag på soffan :-D






Kram o ha en mysig söndag

Kevin-ledig helg

Jag kommer om drygt 1 timme vara själv hemma, eftersom min son ska till sin pappa. Jag jobbar denna helg så då sover han där under 2 nätter. Han vill inte själv, man får bita ihop o tänka att allt går bra.

Jag har haft en bra dag idag. Var till skolan med Kevin o tjejerna fick skjuts... Köpte en kaka fr Hemköp o åkte till Sirpa för kaffe. Det var roligt att vara hos henne o prata av sig...

Marielle sov hos oss förra natten vi åt lite chips o kollade på Sveriges Värsta Bilförare. Det var ju as kul, ibland undrar man ifall det stämmer det som dem visar ;-)

Snart kommer Kevins pappa så jag stänger av datan en stund... Kram

ps Ingen kamera inga foton :-(

Tandläkare

Kevin har idag varit hos tandläkaren. Han var jätte duktig hos henne. Han fick en massa beröm t om av städerskan, gulligt. Hon bara vad duktig du var duktig, dålig Svenska :-) Det vart en tand fattigare igen, den tanden skulle han inte fått tappa förrens om 1 år, jag är mest orolig över ifall inte tanden får plats att växa normalt.

Kevin var på basketen idag då jag o Marielle var på stan o leta efter termobrallor till Kevin men hittade tyvärr inga. Men måste leta efter andra ställen också. Hoppas hitta några bra, dem han har nu e inte helt hela längre. Kanske bäst o köpa allväders-setet på Ica Maxi kändes som jätte bra kvalité på den.

Köpte skräpmat till oss o mamma åkte dit o åt. Tänkte ha sovit över där men åkte hem för jag hade inte hunnit packa eller nåt.

Nu ska jag stänga av datan orkar inte sitta här.

Ha det bra. byebye

Älskad ny tv-serie

Alltså den här tv-serien är ju bättre än nån annan t om lite bättre än Desperate Housewifeys



BARA SÅ BÄST!

Hjärtat i halsgropen

Min lillkille hade salgit sig o tappat en tand som inte ens var lös :-( Hans framtand har skadats, ingen roligt syn. När jag lämnade honom på fritids hade han kvar sina gulliga små mjölktänder upptill nu har han inte det :-( Men jag får inte säga det till framför honom. Han hörde redan att jag sa att hans tänder ser lite otäcka ut. Stackars min älskling <3
Tandfèn ska ge honom 20 eller 50 kr ska kolla vad som finns, för denna tand är med roten o allt. Tänkte först ge en guldtia, men värd mer än så. Smärtan han måste ha känt o jag var inte där :-( Man blir mer o mer som när han var en bebis man vill inte missa något!!
Jag skrev en skadeanmälan på händelsen.



Vi åkte till Heidi o fam. Var ju tvungen för skulle inte ha sett dem eller iallafall inte Kevin, imorn basket, på torsdag tvätt o sen mamma-son myskväll o kanske moster Marielle kommer o gör oss sällskap till Sveriges Värsta Bilförare.. i helgen är Kev hos pappa o jag ska jobba :-( Hatar dem helgerna!!

ÄLSKAR MIN SON ÖVER ALLT ANNAT!!!!!<3

kram på er alla

RSS 2.0