Underbara FREDAG

Morgonen gick inte så bra om man säger så. Ringde till fritids o talade om att Kevin hade feber igår så han kommer ej idag, jag hör av mig nästa vecka om han e fortsatt sjuk. Sen efter 15 min då ser jag att han har ju fått vattkoppor!! Smått panikartat kollar jag upp om det ser ut som vattkoppor eller svettprickar. (på nätet)

Sen tänkte ju jag att lite bildbevis ska jag ha så lutar mig mot soffan o vet ni vad det fanns där!!!??? Ett j-vla Bi med rumpan uppmot min hand, o sticker mig. F-n vad ont det gjorde!!!!!! Har inte blivit stucken nångång i hela mitt "långa" liv så det vart ju en enorm upplevelse, trodde inte det skulle göra SÅ ont..... 

Jag fick hit en vän som kollade efter Kevin för jag åkte till jobbet. Måste försöka undvika att VABA varje dag i 2 veckors tid. Som det kanske tar innan kopporna har torkat.
Kevin har yrat o allt möjligt för han e inte van att ha feber o att överhuvudtaget vara sjuk. Stackars liten... Kom på att han sa: - Mamma jag vill ha lugn o ro. För ett par dagar sedan, då visste jag att nu e min kille inte riktigt som han ska. Och vad hände ju han vart ju sjuk igår.

Efter jobbet gick jag ner i tvättstugan fanns tid då passade jag på att tvätta så jag har det gjort för typ en vecka framåt. Bytte lakan o sånt i veckan så det känns skönt att ligga i ren o fräsch säng.. Nu känns hemmet lite fräschare med när man har en tom tvättkorg ;-)

Nu sover Kevin sen ca 1 timme, så jag kollar på tv o bara är. Vi har ätit jätte god Tacos ikväll, bara jag o Kevin det var nog allra första gången jag o han gjorde det bara vi 2... Det kommer bli fler gånger, han har blivit tillräcklig stor att han äter mer av det som erbjuds till Tacosen förr vara det gurka o köttfärs i princip.

Imorn blir det nog iallafall fest på kvällen, men är inte 100 säkert ännu...

Ni får ha en jätte trevlig fredag kväll. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0