Resultat av besiktning

1. Trålkastar halvljus ljusbild felaktig FIXAD REDAN
2. NGS hämmare brusten            ca 129kr
3. Bromsskivor rostiga bak  ca 369kr st
4. Bakbroms ojämn


kommer inte bli så dyrt som tur e. runt 1000kr.... Bättre det än en ny bil kostar iallafall mer....

Nu ska vi göra oss iordning o dra o fika hos C`s mamma o bröder. Sen ska vi vidare till Torshälla och byta tillbaka till min bil.....

Hejdå så länge

Denna eviga väntande

på att få besked om vad som behövs fixas på bilen, känner på mig att det bli en hel del faktiskt. Trodde iofs samma förra gången då vart det inga anmärkningar, men det var som sagt okt 2007. Jag har låtit syrran övningsköra med bilen och har ju kört en hel del själv sedan dess.... Usch vill inte, men som tur e åker min jätte snälla vän dit så slipper jag stressen med att höra om felen medans dem inspekterar o överhuvudtaget vara med om detta.... det gör mig orolig!

Kevin fick en månadspengspresent idag, han vart jätte glad.:



 Boog & Elliot 2 och Snow Buddies

Nu ska jag fixa frukost sen vill Kevin att jag tittar på film med honom, då e det bara att sitta och kolla nu innan man ska iväg på annat.

Kram, återkommer om besked om hur besiktningen gick.....

Städa bilen

Vi var o tvätta bilen efter lunchtid. Sen åkte vi till T-hälla hann ej till Heidi o co idag för biltvätten tog 2,5 timme sammanlagt med kö-tid och allt. Sen bytte vi bromsljuskontakten eller vad det hette 129 kr fattigare där. Det är ju verkligen inge fara... Jag dammsög bilen så gott jag orka o tvätta av bilen invändigt.... Lite fräschare iallafall.....

 

Fick åka hem me T`s bil istället för han åker till besiktningen direkt hemifrån. Vi åt lite snabbmat på vägen hem. Slapp den disken för vi åt på plats...

          Denna katt är Kevins favorit bor ovanför T:


                                                                                                                                          

Ska betala räkningar nu, men kanske uppdaterar senare om jag hinner. Det är ju Lets Dance-kväll, ikväll... Kev somnar rätt fort så det blir att kolla på det själv....

Kram

Man måste väl erkänna

att man är trött så man kunde lika gärna ha sovit 5 timmar till. Jag o min son hade ett ganska tråkig "bråk" igår kväll. Han är verkligen i trotsåldern, han sa att hans mormor är hans mamma istället för jag. Jag vart så sårad att mina ögon vattnades framför honom och jag började gråta jätte mycke. Sen ville inte han ens bli "sams", innan han somnade.

Så i morse var han så himla gullig, han var sitt gamla jag igen, då sa han att: -Mamma, du är min mamma för alltid! Jag vart så himla stolt över att han alltid förlåter o ber om ursäkt till mig iallafall. Värre e det i skolan för han har visst varit lite för ivrig när killarna spelat fotboll, vill ha bollen så gärna att han sparkar nån på benet. Sen vet jag hur tydligt som helst att han inte lyssnar på mig (ibland), det hade han inte heller gjort i skolan så han o Viktor hade fått sitta i nåt klassrum medans andra hade gympa.
Men jag hoppas att lärarna fattar att 6 års-trotsen är den jobbigaste??!! Annars får man gå på vidareutbildning på det, tycker jag.

Nu ska vi äta frukost, eller Kev sin andra frukost.... Han var ju hungrig tidigare...

Kaffe o smörgås, kanske gröt.
Kevin yogurt o smörgås, Oboy....

Kram på er från en seg tjej som är ledig idag, imorn o på Söndag ;-).... Det ska bli skönt!!

Jag fryser

men tror det berorpå att jag e vaken mitt i natten. Har suttit och läst lite bloggar nu. Orkar inte sova, konstigt va? Som tur e är jag ledig i 3 dar nu. Skönt!!! Då hinner jag betala alla räkningar idag och sen ska jag bara vara o ha det skönt!! Lets Dance kommer väl idag så hemmakväll blir det som det ser ut nu.
En väninna vill att jag ska komma till henne o kolla på hennes bil. Hon har inte körkort ännu, men frågade mig om jag vill bli hennes handledare, det är klart man ställer upp så gott jag hinner. Det bästa är att hon har en egen bil så slipper vi ta min bil denna gång.
På tal om bilar jag ska ju besikta min på lördag, men får se hur allt går ska försöka städa av bilen idag också. Kanske lånar en bil idag ,för min vän ska åka o besikta bilen, jag vill inte själv :-)


Nej nu alla mina älskade läsare, nu ska jag somna om till en film eller nåt liknande..... Puss o kram

Städ o Tvätt dag

vi var o kolla på Barnens hus efter en annan bilbarnstol åt Kevin, den är nedsatt med 500 kr till 595 kr mellan19-21 ikväll. Ska passa på o köpa den nu. Då kan man ju dra av 500kr för den andra stolen jag ska försöka sälja vidare. Nypriset var 2495kr nu vill jag ha 1000kr för den. För den är as fin o fräsch. Lägger ut bild på den här sen när det e dags för fösäljning plus att jag tror Blocket är bästa försäljningstället på nätet.

Kev är just nu hos sin pappa så jag har passat på att tvätta, städa o bädda rent, va skönt det känns att få städa i fred.... Han protesterar till att åka dit som vanligt men jag biter ihop och säger bara -Det blir roligt.......

Vi gjorde en så himla god fläskfilegryta med himmelskt gott potatismos idag.

Bilden säger inte alls mycket:



Nu har jag kollat på The Hills, 2 avsnitt, det börjar bli rätt spännande ju :-) Spencer e helt sjuk i huvudet, hoppas Heidi lämnar honom för alltid...... att gifta sig med honom e nog det sämsta hon kan göra....

Just det jag köpte en bok till idag:

 Emma Mias dotter av Maria Eriksson
Den kan bli jätte intressant att läsa men tar Mias systrar först sen hinner jag läsa denna. Blir ju som en drog att köpa ännu fler böcker så att det skulle räcka ett år till nästa rea, får se vilken jag vill ha nästa gång har ingen just nu som jag vill ha typ ;-) ska kolla efter nån mer jag vill ha 3-4 böcker till sen får det vara för ett bra tag framöver. kostar ju bara från 39-69kr styck iallafall dem jag köpt hittills..

Måste bara få visa hur söta Kev o Thelma var igår:


                                        


Kev vill ju att jag ska få en bebis, vill så gärna själv också funderar fram o tillbaka på en sak men vågar inte..... får se hur framtiden vill ha sig.... Kanske, kanske inte......

Nu måste jag springa in i duschen för att hinna med det innan lillkillen kommer hem igen, saknar dig redan...

Kram o Puss

Tråkigt med sabotage

Synd att Statt ska ha blivit så attackerat att oskyldiga människors liv var i fara. Sjuk värld vi lever i fattar inte... Tack personal på Statt och brandmännen för era insatser utan er hjälp, skulle allt slutat i katastrof.

Idag efter jobbet åkte vi till Ica Maxi o köpte några böcker. Lisa Marklunds Livstid och Constance Briscoe Äcklig.. Den sistnämde handlar om en mors grymhet. Egentligen inget roligt att läsa men ändå bra att veta att detta händer.
Jag brinner för att i framtiden få hjälpa barn som inte mår bra. Som t ex jourfamilj eller fosterfamilj. Vill verkligen det!!!!

Gissa om vi gjorde en jätte god Kycklinggryta me ris hos Sanna o familj. Min tur att bjuda, verkligen heheh...
Den innehåll inte mindre än:

Kycklingfilèer
röd paprika
morötter
mellangrädde
lök och vitlök
cocosmjölk
kryddor
och
röd currypasta (tror jag)

Fick även med en matlåda. Det vart så gott så jag ska garanterat göra det hemma nångång!! Kev gillade den också så det e bara att vänta en vecka eller 2 så bjuder jag mamma o M på den hoppas på positiv respons :-)

Nej nu ska jag kolla på tv en stund sen ska jag börja läsa någon av böckerna, kan bli Mias systrar. Den köpte jag i pocket till Veronica för hon ville ha den i pocketform inte i vanlig bok.... Men gumman du vet att jag inte riktigt tycker det e ok ? Men jag gör som du säger, KRAM på dig!

Hoppas allt blir bättre i stan nu att alla stannar och tänker till, våld o skit löser inget. Alla bör bli mer omtänksamma och snällare mot andra. Jag försöker men i detta samhälle e det svårt...... Alla är elaka på sitt sätt. Min mormor e den ända människan som jag vet inte var elak mot någon!!! Saknar henne så det gör ont!!! Älskar dig mormor ta hand om ditt barn o barnbarn där uppe i himmelen....

Hörs imorn igen... kram

Nästsista arbetsdagen för denna vecka :-)

Tänk att få äran att få sluta 12.30 idag med så himla skönt!!! vill bara komma till jobbet o göra mitt jobb så man kommer därifrån :-)..... Vi ska nog åka till vänner strax efter jobbet, för man städa ju rätt ok igår när man var barnfri... Barnfri e väl inget bra ord, ensam hemma kan jag ju säga istället.

Nu ska jag låta Kev få spela 15 min så han kommer igång lite, det var ett tag sen han spelade igen så nu får han göra det...... Måste dra efter det så man inte kommer försent till jobbet.....

Kram.....

p.s
Läste Kuriren på nätet att Statt står i lågor! Då blir det ingen premiär i helgen då. Vem vill förstöra för andra så pass att man bränner ner ställen ??? Hmmmm va tråkigt!

Update.....

Jag har blivit bjuden på Lövbiff klyftpotatis o vitlökssmör till middag. Det var smaskigt. TACK!!  Sen delade jag o Kev på en semla fast vi åt inte mandelmassan nån av oss eller inte mer än halva semlan ens. Det e inte så gott faktiskt!! Jag gillar goda saker men semlan kan jag vara utan faktiskt...... tror jag gör som en annan bloggmamma hon köper helt andra gosaker istället!! Bra gjort går emot resten av svenska folket, hehe....

Annars kollade man på Den rätta för Rosing, helt ok det var ju en som var riktigt snygg. Adrian tror jag han hette!!??  Ålder hela 21 hehehehe helt i min smak...... "Skämt"....... eller ?? Men jag vill inte ha en till PLAYER dem kan ta o stoppa in nåt där bak...... Men hellre en ung player än en gammal player, om ni förstår..... gör ni inte ??!! Inte jag heller hahahahah.....

Diskade allt utom plåten o lite bestick, tar det imorn, orkar ändå inte stå mitt på natten o diska o låta en massa..... en massa telesäljare har ringt idag jobbiga dem e men har sagt nej till båda 2..... sa jag en massa hmmm jag menar 2 men det kan kännas som 2 för många.... ;-)

Vet ni gott folk sugen på att festa i helgen!!! Det var ett tag sedan nu....... Men det kan vara så att jag hoppar igen, får se hur det blir.... Helgen efter blir det kalas för min yngsta systerson han blir redan 9 år (6/3)..... Han ska få en present som är från flera, det är ju rätt så dyrt me saker nuförtiden så vi går ofta ihop o köper nåt bra istället för flera sämre saker.... Bra lösning :-)......

Nu ska jag lägga mig o kolla på tv .... Imorn måste jag kolla på 1 film jag lånat av min syster Ciao Bella hoppas på att den är bra...... Har ni sett den??

På återseende..... / Anette

Yes....

...min kamera fungerar igen! Nu har vi varit hela 20 min som vi hann o åkt skridskor. Kev skulle ju bli hämtat av sin pappa strax innan 16. Men det blir en till gång, lovar min lillkille!!! En överraskning var att Michelle, Miranda o Amelie (Kevins klasskamrater) var där utan att vi visste om det, vi skulle ha hunnit vara där längre men en sak inträffa som gjorde att vi inte kom iväg innan, tyvärr.




Såhär såg det ut:



                                          
Festis e gott.                                            Sötnos.                                  Fullfart framåt.


                             
Michelle och Miranda  .                           Miranda "Kevins tjej"                Elias sötnos.


                                                              
                                                                             Amelie

Trevligt! Nu är jag hemma själv o pratar i telefon med Heidis bror.

 Fina Erno! Du är så fin i spänne... ;-)



Vi pratar om relationer. Tycker likadant om att ta nån annans tjej eller kille, det är så j-vla äckligt. Ogillar verkligen dem 2 som gjorde nåt man inte gör om man är normal!!!! Ni vet vilka ni e!!!!! Behöver nog inte ens nämna några namn, TYVÄRR.... Hoppas ni får ett lyckligt liv som ni förtjänar NOT..... Tack till dig min vän som alltid gör mig så glad fast jag är arg eller ledsen. Du får mig verkligen på fötter! Plus att du hjälpt mig så många år, skyddat mig om man säger så.

Nu ska jag städa o få igång mig själv så jag inte somnar sittandes. Saknar min pojke redan, men samtidigt skönt att få städa utan att behöva ta hänsyn till Kev. Det går lättare då ju...

Puss o kram

Seg dag med utbildning.

Lite segt att sitta på "skolbänken" från 8.30-16.30. På sin lediga dag dessutom. Men ska knappast klaga vi fick en stor smörgås o kaffe till förmiddagsfikat, lunch på Akropolis, rödspätta me remouladsås o sallad..... eftermiddagsfika me kaffe o bulle. Gissa om man känner sig bortskämd????? Mycket bättre än att jobba :-)... Nästa måndag igen.....

Vi åt faktiskt pizza till middag satt där t om, slippa disken o skräpet... Det var inte ens gott idag.... Ibland bara smakar inte maten bra helt enkelt.

Idag blir det Familjen Annorlunda o Jingle Lipstick. Det ända roliga med en måndag :-) hoppas på sällskap men vet inte ännu om det blir så.....

Nej nu e jag så trött så stänger av bloggandet och lägger mig framför tv:n o slappar..... Kram

Vill gärna bli klippt imorn?? :-p

Hoppas på att bli klipp imorn när jag hämtar Kev. please vill verkligen mitt hår är verkligen torrt o eländigt nu :-( Kev blir klippt nu i veckan klippte lite runt öronen o så men vill inte ge mig in på o klippa mer, hehe.... Min "vän" tog med sig mitt minneskort skulle kolla nåt om det e fel på den eller vad det var... annars får man lämna in kameran.
Bo ska väl kolla på den på tisdag då jag åker till Storstan o dammsuger min bil o gör den ren inuti på fredag sa vi att vi tvättar bilen utanpå. Annars kan den bli as skitig innan lördan.... Spännande detta :-) o :-( samtidigt... heheh

Nu ska jag väl ta mig till tv:n köpte en film för hela 29 kr på OkQ8 idag skrämmande billigt hehe.
Får börja betygsätta filmerna jag kollar på, hoppas att jag håller mig vaken annars tar jag det nån annan kväll då jag känner mig piggare.
Måste ju ta en film-maraton hos Heidi igen. Jag har typ aldrig orkat se 2-3 filmer på raken har somnat efter 0,5-1 film... Men det e nåt me deras soffa, lite obekväm att ligga i ;-) (byt ej soffa för då somnar jag) Min somnar man på hela tiden bekväm e den, därav att man somnar fast grannen sitter bredvid, kramdig....


Bye bye Heipparallaa nyt lähden tästä töllön eteen....

Hemma efter en natt o dag hemifrån.

Vi sov hos Mamma o M. Kev somna precis innan Melodifestivalen o jag efter att alla sjungit tror jag det var. Trött efter att man jobbat osv.... As bra låtar kom vidare till Final (E.M.D o Molly), men BWO skulle ha kommit dit på en gång, tycker dem e bra iallafall....  

Efter fotbollen åkte vi som vanligt runda till T, som bjöd på lunch, egen gjord Kycklingsoppa, han e duktig med mat!! Kev tycker det e så roligt att duscha där efter fotbollen. Det är roligt med traditioner av olika slag. Kollade och skrattade åt bilförarna i " Den Värsta Bilföraren" tror jag den heter på 4:an eller ?? Det e så roligt att se dem olika personligheterna träda fram :-)....

Jag har bilbesiktning nästa helg så jag åkte och köpte 2 parkerings"lyse"-lampor för dem hade visst gått fram på höger o vänster samtidigt, enligt mig rätt skumt..... Får se hur det går denna gång förra gången som var okt.-07 vart det inga märkningar alls, nu känner jag på mig att det blir några :-( tyvärr men bilen var ju rätt billig... Har kört den sen Maj -07 snart hela 2 år. Tiden går rätt fort... Men det blir ju lite fel på bilen så har fått laga lite slitage-delar o så, men så e det ju man får sköta om sin lilla pärla, hehe..... skatten är bland det tråkigaste att behöva betala, usch blääähhhh....

Min fina kamera har blivit konstig, jag filma Kev på fotbollen sen vart den trög i huvudet, måste kolla om man får den till liv eller ej. ville ju sätta ut foton från våran lilla promenad med lillsyrran nr.2... Ska kolla om det går..

Kram.
p.s Jag vann Gitarr Hero igår efter jobbet 3-1 vart det största segern hittills för nån av oss, heheh NICE....


Hos mamma o M nu

Vi åt direkt vi kom hit fläskfile klyftpotatis o bearneisesås. gott.... Suttit i vardagsrummet o delat på en chokladkaka, den jag bara ÄLSKAR Marabou digestive. Den är alltid god!! Lite annat gott också. Det låter som om jag sklle äta godis alla dar men så e det inte, bara att jag är i en depp-period, då jag äter mer sånt bläääääähhhhh.... :-( Jag saknar ett antal personer i mitt lv. Men ska inte klaga jag har det bra fast saknar ändå.

Nu ska vi gå ut o promenera ett tag gå förbi Statoil på vägen hem.... Ska inte avslöja vad vi ska köpa..... Inte bensin iallafall ;-)

Ska ju sova här inatt o åka till T-hälla på fotboll imorn COOLT!!! Kev sa ju senast idag att han ska bli fotbollsproffs och tränare ;-) Hoppas på målvakt i elit-klass. hehe.... Får se han e bra för att vara endast 6,5 år gammal, min lillkille....Tror han på sig själv blir han bra GARANTERAT......

Vi drar ut nu tar lite pics och lägger ut här sen, så tråkigt annars tycker iallafall ´jag. Vad tycker DU?

Kram

slutat jobba för denna vecka

va skönt det känns nu har man jobbat färdigt för denna vecka, imorn har jag ju SEMESTER... en jobbarkompis kille skicka mms till hennes mobil på ett gammalt skolfoto på mig usch vad taskigt. Värsta snedluggen o as fina kläder
Ikväll tror jag att man ska vara hos mamma o M se på melodifestival o äta fläskfile o nåt där till....

Kanske går ner på långpromenad med lillsyrran innan eller iallafall till Godislandet ska vi gå. Kev kan stanna hos mamma så länge för han tycker att det är jobbigt att gå, han kan springa o leka spela fotboll hur mycket som helst, allt som är roligt :-), men han kanske vill med ändå vi ska ju köpa gott o blandat...

Får se vad framtiden utvisar om en sak, om jag är redo för det eller inte........

nu ska jag snart åka hem o ta emot min lillkille som kommer hem. Äntligen, saknar honom så mycket när han inte är i närheten av mig, man blir nog aldrig riktigt van vid det. men får ge allt en chans o inte bara tycka synd om sig själv. Tycker ändå detta är en bra sak för Kev.. Det är det viktigaste i sammanhanget.....

Vi kan ju höras av senare, men ha det så bra så länge!!!! Kramar om mina läsare jätte massor!!


F*n :-(

Jag förlora igen men det artar sig 2-3 till C..... jag vill vinna, men knappast troligt för han kommer att träna hemma. Jag tror jag köper spelet hem till oss med. Det e ju så kul.... lite sent ute gitarren har väl funnits ett bra tag redan, men det är nytt för oss....
YES Nu e dem ute ur programmet..... Nu blir det hårdare o hårdare.... Nu får vi kanske se på nån film eller nåt.... nu kommer jag inte tillbaka någe mer för ikväll.... tack för att ni läser min blogg.... kram på er alla...

God Mat o trevlig dag/kväll.

Jag var barnvakt ett par timmar idag, jätte roligt. Jag måste väl göra det oftare för att dämpa min längtan efter fler barn, hoppas det hjälper, tror dock inte det...hehe.... Jag städade lite mellan varven. För Thelma var överallt rymde med min sopborste ochskyffel ut i trapphuset. Jag hade bytt blöja efter ca 15 min bajsa hon såklart ingen blöja kvar, satt henne i badet, fick ta fram alla badleksaker :-)..... För Kev gillar mest sina simglasögon i badet.... Thelma testade dem men såg lite konstig ut. Hon satt dem lite fel,kan man säga...

Kev åkte hemifrån strax innan 16, då åkte även Sanna o barnen hemåt. C kom och hämta mig till Ica Maxi där vi köpte mat plus att han köpte denna roliga tidsfördriv:



Han vann första omgången, men jag är för tävling-inriktad så jag ska VINNA nästa omgång, lovar!!!!! 3-1 vart det :-(
Vi köpte lite lösgodis till Lets Dance också, lite bara :-)

Tacos var den goda maten man åt ikväll:


 Chilimarinerad vitlök, paprika, ost, gräddfil, tacosås, färska champinjoner, lök, majs o gurka

Var nog det jag åt med chilinachos-chips (eller vad det heter)... Cola till såklart annars inte alls lika gott. Fortfarande samma favvosar på LD.... Morgan och Laila, fast tycker om Magnus.S. också svårt att bestämma sig för den bästa snart... Den där boxarn e sämst!!

ska väl ta det lugnt för man jobbar imorn.. 7-14.30. Semester på söndag, bra för då kan vi gå på fotbollen och ta det lugnt jag fick ju ingen annan heldag me min älskade son på sportlovet..

Heippa o Puss

Trevligt besök!

 Kev åker rutschbana och Thelma visar upp en bil.....





Challe har varit här redan och nu är Sannas 2 barn här. Tristan och Thelma. Thelma har lärt sig prata en massa sen sist, så GULLIGT.... Hela tiden pratar hon.... Vi ska vänta på Sanna som är på Tuna Park nu hon har ju fått barnbidraget så hon passar på att slösa lite på byxor o sånt, tror jag ;-) Jag orkade inte följa med...

 Tristan undrar hur man sätter igång den häftiga pistolen, som låter o lyser i flera färger... Starwars.


Har ledigt idag så vill passa på och veckostäda lite inför helgen, ikväll åker Kev till sin pappa sover över där. Jag ska ju jobba dag imorn så det passade mig bäst. Denna helg blir att bara slappa o ha mysigt. Idag blir det ev. Challe, Marielle o jag, lite tacos o Lets Dance. Imorn får vi se vad vi hittar på, kan bli lite lördagsgodis och melodifestival. Men min kusin o hennes kusins fru ska ut o äta på Harrys dem fråga om jag vill följa med, tror inte det men får se inte helt omöjligt..

Thelma är verkligen överallt ;-) Men killarna får kolla efter henne 5 min måste skölja bort morgonen som en viss person brukar säga....

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs senare.... kramizar.....

Jiiiiihuuuuuu!!

Nu har jag suttit med en beställning som vart större än förväntat. Vad roligt att man kan sälja lite igen. Får ju lite extra bonusar just nu så extra glad åt det. Beställde även en locktång hoppas den blir bra, märket var ju ändå Philips så det blir nog bra till mig iallafall :-)......

Idag har min lilla drömprinsessa varit här så här söt var hon:



                                                  Mitt finger hon håller i

Idag var Kevin ute på gården o lekte med många av gårdens-barn. Det var länge sedan jag såg så många barn på gården, många har säkert varit hemma o inte gått ut för det vart lite kallt ute. Han var duktig kom hem helt frivilligt innan det vart för mörkt.
Vi åt min nyfunna fisksoppa, "receptet" fick jag fån Ellas o Melissas mamma. Men tog mellangrädde istället för mjölk plus att jagville ha i lök (purjolök nästa gång). Det vart gott, ska göras fler ggr, men upplevde att ca 1 kg potatis o ett paket fisk inte räcker mer än till högst 2 vuxna o ett barn skulle behövt vara 2 pkt istället. Potatisen räckte däremot.

Annars har man bara varit hemma kollade på Antikrundan, jag gillar det. Pensionärs-varning, men jag står juför det iallafall :-)...... tycker det är kul när dem har auktion på sakerna programledarna själva köpt på loppisar. Bra att få lite tips man kan ju bli rik med lite kunskap, hehe eller kommer man ihåg sakerna i efterhand??!!
Nej ska kolla om min kompis sover kvar på soffan, somnade tydligen trött stackarn. Jag med för den delen, men jag är ledig imorn så tar det lite lugnt med sovandet, inte kan man slösa bort sin lediga tid med att sova......

Vi hörs imorn hoppas jag. Puss o kram

Nu har jag skött om mig själv lite....

.....jag hade inte lust till att lägga mig i badet ville hinna med lite annat också. Jag duschade av mig lite, sen tog jag ansiktsrengöring, -vatten och skrubb för ansiktet, istället för en mask. Vad man känner sig som en ny människa direkt man gör lite extra för sin kropp. Satt även på Milk & honey ansiktskräm.
Till fötterna endast skrubb o sen smörjde jag in dem också... Heeeela roppen..... heheh



Jag glömde ju ta foto på min äldsta systerson iförrgår så tog ett igår istället såhär snygg e han i höst 13 bast tänka sig vad fort tiden går, inte undra på att man börjar bli rynkig o da`n .... :-)

 Min ena systerson....

Fick ett telefonsamtal nyss så passa på att diska under tiden vi pratade om allt o inget. Alla gillar inte när man diskar under tiden man pratar i telefon men andra tycker det är ok. Gillar sådanna människor som låter mig diska när vi pratar i telefon eller när dem besöker oss. Mycket trevligare med sällskap ju :-)

Nej men nu ska jag hänga upp tvätten som legat och väntat ett tag nu. Min lillkille kommer ju hem om ca 30 min så vill ju hinna innan kanske dricker lite te o äter en macka till. Han brukar som sagt alltid säga att han är hungrig när han kommer från hans pappa, börjar bli van vid att han säger: - Mamma, jag är hungrig. TYVÄRR.....

Vi hörs senare eller imorn eller nåt.
Comments please.....

Trött men "lycklig"...

Jag e lycklig över att ingen hann ta min tvätt tid idag, kom ju hem så sent. Men nu ska jag bara ta upp tvätten och hänga upp den i lägenheten. Orkar inte gå ner fler än 1 gång. Då kan jag lika gärna försöka få upp allt på en gång.
Jag har 3 timmar ensam-tid nu så jag ska slappa mest hela tiden. Tänkte ta ett bad o samtidigt lägga en mask i ansiktet o lite sånt "smålyx" man inte "hinner" med annars, snarare inte tar sin tid till. Ett barn tar den mesta tiden och så ska det vara ge sin tid till sina barn!!!!
Jag har bara en tendens att glömma bort mig själv när det gäller ta hand om mig o köpa kläder/saker åt mig. Köper för det mesta saker/kläder till sonen. Ska kolla efter Jeans och nåt mer till mig, sen kan jag kolla efter nåt till honom med jag kan ju inte låta bli.

Ska gå ner till tvättstugan nu. Återkommer snart igen........



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Äntligen....

hemma. Har varit rätt så låååång dag. Först var det ju jobba. Massagen var extra avslappnande idag, höll på att somna, skönt att kunna slappna av.
Jag åkte till mamma o M för att äta lunch, korvstroganoff och ris. Gott, tackar o bockar....

Plockade sedan upp dem och vi begav oss till Torshälla via graven, Tände endast ett ljus idag. Det är så snöigt så tar med blommor en annan gång. Roligt att få göra iordning med fina blommor o så, när snön har smällt så att säga.

vi vart bjudna på lasagne hos S, gott och åt munk idag igen.... Hon hade gjort lite väl mycket köttfärssås så det vart 2 lasagne... Hon gör alltid mycke gott det uppskattas verkligen av mig o barnen med för den delen :-) Idag vart det inte att vi stanna så länge för började må illa... Fattar inte varför men kan ha sina orsaker.. Nej inte gravid, tyvärr. Vill ha fler barn men dem kommer inte av sig själv har jag märkt ;-)

Kevin ska få lite köttbullar o makaroner för han ville inte ha mer lasagne innan vi åkte hem. Han kan inte vara utan mat tills imorn. Då kan jag ju ta med den maten i matlådan imorn. 2 smäller på en gång. eller e det 2 på smällen på en gång heheh. Min humor as roligt!! Men jag tycker det ,huvudsaken, annars skulle det inte vara lätt att leva med sig själv, heheh.

Grannen kommer på kaffe snart så måste rulla vidare.... heheh nehe det var inte heller roligt!!?? Kevin vill ha datan ett tag nu så måste rulla härifrån.....

Heippa!

God morgon...

Jag har haft en helt ok natt förutom att jag har börjat drömma om saker som gör mig ledsen. Min mormor åtekommer lite då o då. Inte för att jag blir ledsen av att se henne. Hon hade sådär långt hår som hon hade i alla år jag minns. Så GULLIG som hon alltid var!!!!!!
Tror jag drömde om henne för jag har saknat henne och min syster mycket på sistone. Idag ska vi iallafall åka till dem. lämna lite ljus o så. Store syrran skulle ju blivit 32 år idag. Grattis!! Mamma lillsyrra nr2 och Heidi ska med. Frågar S om Kevin kan vara hos henne så länge. Han blir så ledsen emellanåt att åka dit. Han pratar om dem ibland då o då.

Jag ska få massage på jobbet idag. SKÖNT!!!!!!!! Har verkligen behov av det..

Nu ska jag snart dra till jobbet, men inte lämna Kevin nånstans lite skumt det känns!!!! Men han kommer hem idag så ingen fara att man glömmer hur vardagen ska se ut!! ;-) Älskar dig så mycket pojken min!!!

Kram....

Barnfri!

Efter jobbet lämnade jag min son till min systersöners farmor. Hon ringde ju som sagt igår och var så himla gullig! Fråga om Kev vill vara med hans kusiner på lovet självklart vill han ju det. Vi hade jätte trevligt.

När vi kom dit hade S gjort bulldeg som förvandlades till:

                         

Gissa om man mådde illa efter 3 munkar. ??!! Dem blir ju så fettiga, men ack så himlens goda!!!! Ser att jag inte ens hann ta foto på färdiga resultatet, munkar har ju faktiskt strösocker över sig.

Sen spelade jag, T o S lite Yatzy (stavat rätt?)                               Kevin sysslade med detta medans vi spelade:

                                                                          Såhär såg det ut:

                                           



Sen måste jag bara få visa vart en av R:s kompis gömde sig när dem lekte kurragömma:



 I en liten liten garderob högst upp..... Galen eller,?? hehe!!

Annars ska jag ha en tv-mys kväll med min kära granne! Hon är en trogen soff-kompis! Det är roligt. Vi ska kolla på Lipstick Jungle och annorlunda familjer.
Ska bli härligt att få slappa lite, men kunde ha varit mer nice om man var ledig imorn. Fast dagen imorn ska bli skön, lagom med att göra och massage som friskvårdstimme. As skönt ska bara njuta o försöka slappna av. Det var länge sedan jag somna till på massagen men kan beropå all j-vla stress o mycket att tänka på :-(..... Men ska inte klaga det finns dem som har det värre, tyvärr ,stackars dem!!

Nej nu ska jag dra från datan suttit här över en timme och gjort allt möjligt.

Puss!


Fullspäckad dag!

T kom och hämtade oss i morse. Vi var på fotbollsträningen idag 10-11, fick även reda på att utbildningen jag ska på äger rum 7 mars (om det är en lördag)... Äntligen en jobbfri helg nåt händer på, annars e det alltid på min jobbhelg, börjar blir tjatigt att behöva byta eller ta ledigt. Men ska inte klaga hehe....

Vi var ju på biot igår BARA jag o min lillkille!! Han tyckte Bolt var jätte bra, jag tyckte den hade ett gulligt budskap.... Den var inte i 3D "format" trodde lite fel där..... Hörde av en kompis att det endast är Sthlm som har det för man behöver speciella kameror för det....


Här ser ni min fin fina kille!!!

 Han stod bredvid en annan film som vi garanterat ska se på!

Vi var till min syrra en sväng för hon o Milana gick på stan och letade efter M:s cykel. Hon hade glömt bort vart hon ställt den. Det är bara hon som kan glömma bort nåt sånt. Jag däremot glömmer vart jag lägger nycklar o mobil men en stor cykel :-) Hon är för Go hon.....

Vi åkte och köpte Kina-mat till ett helt gäng hungriga personer :-) sen kollade jag o Kev på melodifestivalen. Ja eller han lyssna på 2 låtar sen skulle han bara vila en stund..... Precis som sin mamma ska bara vila en stund. Kommer så väl ihåg när en kompis i Finland fyllde 18, Teemu, då skulle jag vila ett tag bara, men det vart rätt länge hehehe.... Inte har man blivit bättre. Somnar t om om barn skriker o man har fågel på benen. Fast jag ser lite bekymrad ut på fotona Heidi eller Bo tog på mig :-)



Kevins kusins farmor ringde och undrade om kusinerna ska umgås på lovet. Självklart ska dem det!! Så imorn ska jag lämna min son till henne, så ska han sova över där. Jag jobbar ju Mån-Tors så han slipper en dag på fritids iallafall. Tisda`n, men ska kolla upp me mamma om dem vill ha honom en dag också. Vill att han ska ha lite "lov" från fritids nu när dem flesta har ledigt. Tycker synd om honom som inte får lov som andra barn. I sommar ska jag försöka ha 5 veckor ledigt i streck, dethar jag inte haft sen skolan tror jag. 3 veckor semester i streck är väl det längsta. Måste ta ut mina föräldrarpenningsdagar så man inte skänker tillbaka dem.... Har ju bara typ 1 år på mig det går fort när man har kul!! ;-)

Var även på kalaset idag, det var en god tårta o bullarna var också goda Tack för fikat!!

Nej nu ska jag sätta mig ner o äta nåt jag med ,Kevin fick resterna av kinamaten, så jag ska kolla om jag orkar göra nåt eller ska jag äta lite gröt eller nåt enkelt.....

Ha en trevlig söndagskväll för det ska vi ha! Kram/ Anette


Klockan är 9.30

Vi har redan ätit frukost och sjungit Sing Star för grannarna inte så snällt kanske. Jag e hess på riktigt så det låter nog helt förskräckligt!!!! annars låter det bara förskräckligt ;-)

Jag längtar till att man träffar nån kille som man gör fler barn med så e det bara :-) Skulle gilla dem här spontana Sing Star innan 9 på morgonen, bara göra lite saker som faller en in..... snart ska vi ut o göra stan osäker. Måste köpa nåt till Melissa för hon har fyllt och vi ska på kalas där imorn 14.00.... Gott med tårta.

Jag vet fortfarande att jag e för tjock men tårta är ett måste på ett kalas!!!!! Man kn ju inte sluta leva för man är överviktig :)....  Men ska gå ner i vikt när mitt mående blir bättre just nu tycker inte jag att jag är redo för ett ordentligt tag med viktminskningen.... Delmål 1: -5 kg, sen 5 kg ggr 2 till sen e jag riktigt nöjd tror jag..... Ja det är nog min drömvikt minus 15kg fr. nuvarande vikt.....
Kollade på foton häromdan på hur man såg ut runt 19-20 årsåldern. Riktigt skrämmande såg halvdö ut... usch för äckligt....

Nu ska barnen ut o leka o jag ska duscha o diska innan fika o stan.....

Heippa.....

Härlig Alla Hjärtans Dag!

Trött men glad ändå. Kev vaknade som vanligt runt 6.30 fast han somnade senare än vanligt igår. så då kan ni fatta att jag vill ha honom i säng senast 21.00 för att orka stiga upp samtidigt med honom nästa morgon. Igår vart det strax innan 22.00.... Men vi kollade på Lets Dance och han är lite trotsig just nu kan man säga...... Tyckte vi hade det mysigt o skönt bara slappa.... Trött på all festande för tillfället!!

Jag somnade till nyheterna sen vaknade jag ett tag men missa utslagningen ändå, så trött blir jag när han somnar sent på skol/jobbdagar.....

Ska äta frukost nu.. Jag gröt barnen får yogurt o macka.....

Återkommer senare... Kram....

 Älskar dig!
Detta barn är mitt liv, mitt allt!!!! ( Gammalt kort) Tror han hade gjort illa läppen här.. Smutsig runt munnen men det ska barn få vara enligt mig!! Kanske inte hela tiden hehe.....

Myskväll!

det e så skönt att vara hemma nu, har varit iväg hos min väninna o fikat som vanligt. Sen hemköp köpt Chips o Salta Pinnar plus Cola såklart!!!! Vi har Melissa här som ska sova över det ska bli riktigt roligt faktiskt.

Direkt jag kom hem idag började jag göra tonfiskgratängen jag fick receptet på för ett par veckor sen av Melissas mamma.  Det vart rätt så gott, melissa sa att det var gott, men Kevin är lite kräsen för han gillar tydligen inte tonfisk. Jag trodde han skulle gilla den men icke sa Nicke...... Han åt iallafall all potatis o lite tonfisk därtill...

Imorgon ska vi se på Bolt i 3D format ellr hur man säger. Det ska bli intressant o se hur det känns... Hoppas bara det inte förstör, men har hört att det är rätt coolt det där me 3D......  

Nej nu ska jag öppna Colan o påsarna med godsakerna.
Vi ska kolla på Lets Dance såklart! Morgan o Laila är de bästa dansarna!!!  

Ha en jätte trevlig o mysig kväll för det ska vi ha!!!!!!!

Puss o Kram' hejdå.....

ps. Hymy huuleen ja nenä myötä tuuleen! ;-) Hali ja Pusu... Heippa

då var det dags för kvällsjobb.....

Jag har idag varit hemma en stund för mig själv först på morgon, sen var jag på fika hos min väninna som jag brukar fika med när jag har ledigt från jobb den tiden Kev är i skolan hela 3 timmar.....
Vi har alltid mycket att prata med vi kan prata om allt möjligt o lite där till. Tycker det är roligt blir inte så ensamt om man skulle sitta hemma eller alltid städa/tvätta, när man är barnfri.

Hennes ena dotter fyllde igår och jag funderar på att vad ska jag köpa åt henne!!?? Vet inte alls verkligen inte..... as jobbigt sånt här. Men något blir det iallafall.

Ja ni jag som blir så trött om kvällarna ska orka jobba 15-21.30 ikväll. Det brukar gå bra fast det känns ju alltid lite segt innan man kommer igång. Trött på mycket just nu!! så skönt att ensam jobba i sin takt o så :-).......

Nu ska jag koka ihop lite lunch till mig är det tänkt för Kevin äter ju lunch på skolan, men han är alltid hungrig så gör en portion till honom med... SÅ KLART!!!!

Pussar o kramar på er....

Uppdatering 22.10

Nu har man jobbat färdigt för ikväll. Vilken j-vla SEG kväll. Var trött från början till slut. Inte så lätt att orka då, men det går det e bara att ta det lugnt o sega lite extra hos vårdtagarna så funkar det.... Kev sov ju som vanligt fast jag har lärt mig att packa så vi kan åka härifrån direkt till skola o jobb på morgonen....
Jag ringde o beställde mat av mammsen,det vart en fiskgratäng.. Drack lite fil till kan vara gott ibland... Inte min vanliga matdryck dock..
Har suttit och snackat me syrran o så har hon kollat i sin skolkatalog. Hon visar foton på snygga o fula killar hehe... Barndomsminnena kommer tillbaka, så e det me yngre syskon dem håller oss antingen unga eller gör så att vi känner oss gamla som gatan.... :-)

Nej men nu ska jag sova ,,,, heipparallaaaaaa hejs svejs adios amigos!!!!


Skolhälsovård!

Jobbade först till 14.00, sen var det dags för skolhälsovård för min stora "lillgrabb".....
Jag kände igen skolsköterskan Monica, hon var ju min skolsk. på Årbyskolan. Det roliga var att hon kände igen mig väl, hehe, var kanske där ett antal ggr i min barndom. Vi pratade lite om min familj innan vi starta allt det som hör till....

Han var 111 cm lång o vägde 21,5 kg. Det är rätt mycket under medel, men han följer sin kurva så det e ingen fara.
Ni som sett mig vet hur kort jag e, men Kevins pappa är iallafall över 180 cm lång så får hoppas han växer till sig när han blir lite äldre.
Han fick stå still ca 20 sek på ett ben i taget, sen hoppa på ett ben i taget. Det gick bara bra. Hörseln och synen var bara as bra. Det är ju bra för jag själv var öronbarn o har rätt dålig syn. Så man vart jätte Glad när allt var bra med honom.

Nu är vi hos Heidi o co, Bo kommer hem ikväll 20.00.... Han e nog rätt efterlängtad här...... Ska snart åka hem måste äta innan det blir för sent....

Kram .....
Återkommer väl senare kanske.... För imorn jobbar jag kväll så kanske orkar vara vaken lite längre... Sömntuta som jag är, men jag vaknar ju tidigt varje morgon så jag har väl rätt till somna i tid??!! ;-)

skön dag, men samtidigt jobbig....

Lämnade Kevin på skolan, sen stack jag till en väninna och åt frukost. Gott kokt ägg, 2 sorters grovt bröd, ost osv... Och jätte god kaffe!!! Tack  S för den goda frukosten!!!

Skjutsade henne till frissan, medans hon vart ompysslad hämtade jag Kevins MeandI kläder från Minna.
Åkte även till gravarna putsade barabort lite snö o tog bort lite skräp......

När jag hämtade Kev åkte vi förbi Stadsparken och såg alla änder då vände jag o sprang in på Safiren, köpte bröd och mata ett 20-30 tal hungriga fåglar. Det är ju typ -6 grader nu inte lätt för dem stackarna.

Vi gör gärna om det, men bara dem inte smakar på Kevins fingrar igen ;-) Kevin var så gullig kom ihåg att vi matade änderna en massa ggr när vi bodde på söder, och det e lite sånt man glömmer bort att göra när barnet växer tror jag??!! Som sagt ska ta vara på denna tid som han vill göra sådanna saker, för tror den tiden kan vara förbi snart, TYVÄRR.. 


Det vart 2 olika tröjor o en mössa denna gång.... Schysst tycker jag:

 Ja, spela minigolf inne me mössa på huvudet, ser lite roligt ut.


Måste bara visa hur snygga JAG o M är här:

 Kände mig rätt snygg efter att M gjort iordning mitt hår.... Fotot säger inte mycket men dem som såg hur snyggt det var kan vittna att det var snyggt gjort!! Volym o Rakt......

Du kommer bli en fett duktig frissa GARANTERAT !!!!!!!!! Älska dig en massa, men det vet du ju redan !!!!!

Pussar o kramar tills vi hörs nästa gång.......

ps. Barnfri ska tillbaka till min väninna ett tag sen komma hem o fixa lite ellr bara slappa vad vet jag ;-) Rätt nice det här me att Kevins pappa har tagit upp kontakten igen, men samtidigt jobbigt ju ;-) Allt blir bra bara man gör det så att alla blir nöjda!!!!

Ledig dag!

As skönt har det varit idag.
Var till en väninna på fika på förmiddagen.
Sen hämtade jag Kev vid 11.30 när skolan slutade. Passade på att tvätta då jag e ledig 2 dar efter att jag jobbade helgen.
I helgen var vi hos Heidi o co fredag natt, Kev hos sin pappa över lördan o jag sov hos mamma o M, eftersom jag passade på att gå över till syrran som hade fest. 
På lördan ramlade jag men det vart inte så farligt ont bara emellanåt.

 Ja vad säger man om denna?



Söndagen vart ganska jobbigt.. jobb 7-14.30, komma hem o duscha/byta om, åka till Syrran igen o äta en god smörgåstårta. Sen gick vi upp till mamma där stannade vi över en natt till.  

Vi har typ åkt lite pulka och efter det hämtade vi pizza. Jess åt me oss Trevligt...


Drar från datan nu orkar inte sitta här o så.

Tack o hej leverpastej!!

KANON KUL! 4 av 5 toast........ As kul!!!! Garv........ Ni som vet fattar!!!


Kram!

En lugn dag!

Idag hade jag knäppis satt mobilen på väckning 7.10 lite tidigt, men vi vakna till den iallafall. Så jag fråga om Kevin ville till Kyrkis i Kjula, det ville han.
Han fick me ett äpple, macka, pepparkakor o en festis till fikat. Han hade ätit upp allt fat vi åt havregrynsgröt innan vi åkte dit till 9.00.

Detta håller på till 11.00 så jag åkte in till stan o slappa hos mamma. Hon kom på att fråga om jag ville ha kaffe lite för sent var ju tvungen att dra just då :-(....

Såhär mycket snö hade det kommit runt 11.15. :



Ser kanske inte så mycket ut men för att vara här e det ju tillräckligt för att typ åka pulka.

nej ni läsare o vänner ska dra till Torshälla med min älskade son. Först kaffe hos T sen sova hos Heidi o co, För Bo har ju stuckit till Danmark några dar. Lite ensam tid hos frugan alltså!!!! Hoppar över att handla nu, tar det i Torshälla om det behövs så att säga....


Kram

Hos Mamma o M nu.... Grattis syster A.....

Vi har nyligen ätit ärtsoppa det e ju faktiskt inte annat än torsdag.... Mamma har gjort ugnspannkaka utan fläsk, för så e det i Finland!!!!

Hon gör så himlans god ugnspannkaka så att det ska bli gott som bara den..... Det doftar ju as gott t om.....


Jag måste hämta 3 plagg från Minna.L. av märket MeandI.. som tur e har jag betalat dem redan så bara hämta så e dem Kevins... Alltid lika kul. Men nästa månad e det min tur att få lite nytt!!! Skulle vilja ha nya jeans jacka o en massa tröjor o tunikor o allt möjligt!!!

ska snart äta.... uppdaterar senare eller imorn för då e jag ledig + att jag tog ledigt från förskolan imorn, eller jag ja Kevin ska inte dit. ev. Sovmorgon utan varken jobb, skola eller FOTBOLLEN...... Saknar de sistnämde men vi får vänta en vecka till innan vi kan gå på det. jobbar ju på söndag, så då blir det inget.

Kevin med sina mostrar:



kram

Irriterande dator!

Den här datorn är för mycke vill inte alls hänga med i svängarna. Den är bra ibland men för det mesta kommer det upp nåt skit som man får klicka bort hela tiden....

Vi ska åka till mamma o syster snart ska bara hämta upp o hänga tvätt, sen ska vi verkligen åka o köpa mat helst kina. Ingen ork att laga nåt idag för orkar inte helt enkelt. Just nu är det för jobbigt med allt!!!

Ska fråga Kev om han har lust att fixa ett kort till min andra lillsyrra. Hon fyller 29 idag. Hur kan det vara möjligt tänker ni för du är ju bara 25 :-) !!?? Ja det är konstigt det där med ålder vet ni ;-)

Skriver mer senare vill ju hinna med tvätten innan o så.....

Kram

Gjorde en beställning nyss...

Jag gjorde en beställning från Oriflame nyss. Va roligt de var faktiskt länge sen sist!! Det ska bli så kul om jag kommer igång me detta igen.... får lite bonus denna gång inte så jätte massor men ändå lite.... ;-)

Ska bli kul att testa nya ögonpennan o glossen kan bli riktigt snyggt faktiskt.... 

Jag ska väl gå o vila lite t om sova kanske, måste kunna tänka lite innan en händelse imorn...... Hoppas bara allt går bra att jag inte grubblar över det i natt för då svimmar jag väl sen.....

Det var riktigt nice på jobbet idag, det kändes riktigt bra för en gångs skull...

Efter jobbet kom man hem o satt o gjorde inte mycket alls. Kevin fick sitta en stund vid datan, sen åt vi korvstroganoff som smakade jätte jätte bra. Vad allt är positivt! :-) 
Kollat på annorlunda familjer, junge lipstick idag as bra program ju, den sistnämde är super....

Hörs imorn hoppas jag..... Hoppas du tycker desamma....??!!

Puzz..... 

Ska på Fotboll!

Det är väl roligt att Kevin har nåt att göra på söndagar. Spela fotboll han är duktig bara han är på humör för det!!!
Ni ska bara se hur duktig han är här utanför mitt sovrums-fönster... Vi har nämligen en gudomlig innegård med basketplan/fotbollsplan plus 2 lekplatser. E massa gräsmatta att springa av sin energi på.
Den bästa gården för barnen, det måste jag säga.

Jag tyckte det var helt ok på middagen när mina kollegor kom förbi. Bjöd på skink/fetaost sallad ( så klart en massa annat i) och potatisgratäng+ "triangeltoast". Till efterrätt gjorde jag en aning torrare kladdkaka, utan grädde som jag glömde vispa. Kom på det dan efter gissa om man var mitt inne i nåt helt annat. Skulle ju vispa grädden strax innan för jag hatar att ställa in den i kylskåpet, så kan det gå :-).....

                                         


Sing star var bara en hit för mig o Lena.S., några andra sjöng ett par låtar.Från min sida låter det inge bra men tycker man ska ha en stjärna för man vågar bjuda på sig själv.

Här har ni en bild på Veronica som sjunger så fiiint!! :





Vi sa väl med Lena att vi skulle tävla i det idag igen. Jag vann inte ofta över henne. Bara i de låtar jag e hel säker på att kunna.
Hon är helt enkel för duktig!!!

Nu har vi ätit gröt me blåbärssoppa till. Gott o nyttigt, då orkar kevin spela fotboll, han protestera inte ens, som sagt yogurt e ju så gott hehe.....


Nu drar jag härifrån ska ju åka snart!

Puss o Kram

RSS 2.0