Sjuklingen

Jag har varit mer borta i huvudet än vad jag brukar idag ;-) Jag har nämligen blivit lite sådär lagom förkyld. Matt i hela kroppen och halva knoppen.... Jag hoppas att inte Kevin blir sjuk. Han ska ju på kalas i bowlinghallen på söndag, hans pappa gav t om lov till det :-O det är verkligen kors i taket det.

Jag har haft besök i 2 dgr nu. Väldigt uppskattat. Jag vill ju ha det idag med men personen i fråga har visst andra planer. Svarar inte på sms :-( Jag som är ledig imorn och allt. Men inte barnledig så det blir att åka och lämna honom till skolan.

Nu ringde personen :-D Men tyvärr ses vi inte idag som jag skulle ha behövt. Kramar och mys... Han kommer vilka ändringar det blir :-)) Han skulle t om handla på vägen hit <3 Måste ju ha lite här hemma så jag klarar mig.

Febern har kommit nu så hoppas på att den inte höjs för mycket för jag klarar inte av att gå med för hög feber, sällan sjuk men när jag blir sjuk då blir jag väldigt sjuk. Jag låter som en karl som är sjuk men vad ska jag göra ;-)

Nej men nu ska jag lägga mig för lite vila.

kram

Singel igen :-(

Det blev inte så långvarigt med killen jag träffade senast. Han var en jävel på att charma kvinnor! Jag vart en av hans, som jag uttrycker det OFFER. Han pratade mycket om framtiden och hur jag var "fru". Jag var inte riktigt van vid det och jag som trodde på hans ord. Han var väldigt omtänksam och bra, men alltid när helgerna kom då var jag som luft för honom. Han betedde sig som om han varit kungen i hela riket. Han var inte ens bra på saker som kan vara viktiga i ett förhållande, men där trodde han att han var bäst :-P Tror att det bara skadar framtida flickvänner.. Jag kan vara utan honom samtidigt som jag vill träffa honom igen. Så sjukt det känns :-( Känslor kan skada hela ens självkänsla/förtroende. Det har verkligen gjort det efter att han varit psykiskt jobbig, sagt ord som känns väldigt smärtsamt, betett sig som ett riktigt svin, ljugit rakt upp i ansiktet, hållt kvar mig trots att han inte ville, han har helt enkelt blåst mig på allt som jag trodde fanns mellan oss och till sist gjort så att jag hamnat i botten igen :-(...


Åter igen ett gammalt inlägg som skrevs förrut. Första utkastet försvann så jag vet knappt vad jag skrivit i detta inlägg :-(

Att vakna tidigt! och barnvakt......

Jag gillar inte att vakna till "mitt i natten" och känna en obekvämlig känsla som jag vet beror på situationer som jag är inne i på grund av mina känslor och inte av förnuft. Att hela livet gå efter sina känslor kanske inte är den bästa lösningen. Jag kanske ska tänka på att vilket alternativ som blir bäst för en lycklig framtid. Inte sträva EFTER SPÄNNING I LIVET!! Sluta att bete mig som en självisk person men blir jag lycklig om jag inte följer mitt hjärta??? tror knappast det heller!!!!


Föregående inlägg skrevs väl i förrgår natt men den publicerades ej. Låter den vara....

Just nu är jag barnvakt åt två småpojkar. Jag kom hit ca 7.30, men hade det lugnt med att läsa morgontidning och dricka morgonkaffet. De sov till 9.00. Så skönt! Vi har städat i deras rum för jag gillar inte att trampa på legon!! ;-))

Det vart en betydande städning som jag hoppas mamman o pappan blir glada över :-) Men det bästa är ju att inte behöva trampa på legona längre. Nästa gång vet jag att rummet kommer se likadan ut. Men barn ska ju få leka. Det tråkiga är att det är svårt att plocka undan en lek innan man startar ett annat. Sen hittar man ju inga leksaker om man bara låter dem ligga där vart man stannat leken......

Ikväll ska jag verkligen göra min kväll!!! Har drickat på kylning. Jag lovar jag kommer att öppna en cider när jag kommer hem. Roligare att fixa sig då :-)) Tråkigt med vädret pga frisyrer, om jag plattar håret då kommer det inte att hålla så funderar på en uppsättning a`la lill-lillsyster :-D Hon kan detta med hår inte konstigt för hon har ju gått utbildning till frisör. Det har jag tjänat tusentals kronor på.... Tack älskade syster!!

Nu ska jag gå ifrån datorn ett tag igen ;-))

kram på er läsare....

Lite kluven som vanligt :-/

Jag vet varken ut eller in. Det känns så osäkert detta som vi har, samtidigt som det känns så perfekt. Mina känslor för dig är betydande för att jag ska orka vara kvar hos dig. Du kommer att vara borta i några veckor och jag kommer att sakna dig så fruktansvärt mycket!! Det är ju inte direkt nu som du ska åka så vi får ju ett par månader på oss att hitta en djupare relation om den inte slutar redan innan. Jag ska inte bli en som hela tiden ringer o smssar men jag måste få ett svar ifall jag gör det. Annars blir det likadant som sist. Jag kommer inte ge en chans till. Denna chans har du fått och om du inte tar den då kan vi glömma en framtid ihop. Jag saknar din famn, men ikväll ska jag bara vara hemma med min älskade lillgrabb. Vi behöver en kväll innan han ska till sin pappa. Ser honom nästa gång på måndag kl.15.00 hårt men sant. Jag kommer ge helgen till dig men om du inte vill vara med mig så avgör det vår framtid. Kan inte bara ses i veckorna och sen inget på helger.

Kram till min Uunoseni ;-)!

Det är inte sant vilka vänner man har när man blivit sviken!!

hahahaha Jag och Kati hade så roligt idag hahaha. Vi skrattade oss hesa.... hahaha

" -No tota kuinka monelta tää laiva lähtee?- No 18.00 tai 19.30. -joo joo mutta mä kysyin että kuinka paljon kello on ku se laiva lähtee?? -No se on kuus tai puoli kahdeksan. -Nyt mä ymmärrän paljon paremmin.- No nyt meillä on kaks vaihtoehtoo kuus tai puol kahdeksan. -No puol kahdeksan siitä saa enemmän.... Bästa!!"

Tack vännen för en underbar dag med en massa skratt!!!!

Jobbdags

Nu drar jag till jobbet efter en tidig morgon, men en rastlös själ kan inte få ro till att sova :-/

Ha en underbar måndag!

kram

Miksi sä ott niin kusipää?

Mä en tajua miksi sun pitää olla niin kusipää? Miten sinä voit kutsua mua vaimoksi ja sitten vaan olet niin paskamainen?? Mä laitoin naamakirjaan sulle sopivan biisin! Niin klockren!!!

en jaksa sun kaltaisia edes minun elämässäni painu helevettiin!! ANTEEKSI minun sanojani mutta en voi muuta sanoa!!

Tänään oli muuten ihan mukava ilta :-D Mutta omituinen...

byebye everyone!!

Inte en kul känsla..

Nu börjar jag att bli lite mera irriterad igen. Jag vet orsaken till att varför jag inte kan må bra. Hon kan faktiskt dra åt skogen!!!! JAG ska säga det åt henne, det har jag lovat HONOM! Så klockrent!! ;-))

Idag var vi och kollade på gamla bilar så jag får lägga upp några foton sen när jag fått dem av våran snälla chaffis :-)) Jag skulle kunna åka till Sthlm på lördag om jag visste att det slutade med att jag fick träffa en person som bor där skulle jag nog tycka att det var värt kostnaden som det ändå kostar med bensin, inträde osv... Det blir rätt mycket just nu så jag vill försöka spara på det lilla jag har.. Men jag ska prata med alla inblandade så får jag bestämma mig.. Måste hinna göra alla slutliga prov i helgen. Mycket att stå i....

kram till er alla....

RSS 2.0