Sista basketen för denna säsong

Idag jobbade jag 2 timmar extra igen i Maj ser det ut som om jag gjort 10 timmar extra, hoppas jag får mer i Juni! Så man får mer pengar i juli när jag förlorar pengar pga sista uttaget av föräldrarpenningen..

Idag har vi haft sista basketen för våren. Men om 2 veckor ska vi grilla o ha avslutning på basketen. Det ska bli så roligt. Jag har lovat att ta fram lite frågor till tipspromenad o sen ska vi spela o ha kul. Det roligaste e att det e Kevins avslutningsdag för hans första år på skolan samma dag..

Mitt bilsökande fortsätter ännu.

Kram 

Min lediga helg <3

På fredagen efter jobbet gick jag o Marielle på promenad till Ica Ekängen. Vi gjorde en god middag till oss, Danne o Annelie.


Grillskiva, ris, bea-sås o en god sallad till.. Så gott :-)

Vi kollade på Talang 2010 semifinal 2.. Det e rätt skoj att bara sitta o kolla på tv, med människor man älskar. Bara vara o inte ha bråttom nånstans...

På lördagen var vi till Parken Zoo på Kommunalarnas Familjedag det var jätte skoj, tyckte vi... Men jag vart lite irriterad på ungar som trängdes, jag var den ända som vågade säga emot. Jag är en finne med Sisu inte en Svenne som bara står o tycker nåt o inte gör nåt åt saken ;-)






Vi åkte 4 karuseller, men det e ingen idè att försöka åka fler när köerna vart så långa.

Maten var väl sådär, men man ska inte klaga det var ju också gratis :-D




En del djur kollade vi också på :-D





Kevin var jätte duktig på att kasta pil o ta sönder ballong. Han vann 2 st fina hammare.



Vi var så duktiga o cyklade till Parken Zoo, vilken befriande känsla det e att få röra på sig det e nästan bättre att vara utan bil på det sättet men vet ej hur det blir me fotbollen imorn nu när man inte har någon bil :-( Man cyklar ju inte till Torshälla, inte vi iallafall....

Vi åkte iallafall till min syrras födelsedags-släktfika. Smörgåstårta o marängsviss, gottade jag mig så mycke under denna helg oj då.... ;-)


Hon verkade älska min o syrrans present, hon fick även ett par skor från oss 2...

Syrrans kille köpte en jätte fin lång skjorta:

Rosor, pengar o ett presentkort till Löparskor fick hon med.


Hon får så mycke bra saker nu nästa gång hon fyller blir det säkert nåt i stil flytta hemifrån-grejer ;-)

Seb var jag min moster, hennes man, min syrra o Challe ute på Åbryggan o drack lite i fick varsin gratis inträde till Harrys.... Och det var jätte trevlig. Det resulterade i ett foto..


Min syster är verkligen vacker!!! Fotomodellen själv.... <3

Nu ska vi gå o äta  me Kevin sen blir vi hämtade till för Kevins del sin älskade gudmor Heidi o jag till Ikea i Västerås :-D Vilken härlig söndag detta kommer att bli :-D

Kram på er alla trogna läsare ;-)

Lite kluven

Vet varken ut eller in när det gäller relationer. Man kan nästintill bli tokig på detta! Det e klart man vill men samtidigt vill man inte. Isf får man visa lite mer respekt mot varann. Acceptera andras "brister" och bristningar hahaha.... Vi får ta en dag i taget o inte skynda så förbaskat fort, det blir bara fel då!!

Idag jobbar jag kväll o Kevin ska till sin pappa över natten. Som jag förstod på min Advokat så e umgänget den samma som hittills, tack Gud du finns nog där nånstans ändå!!?? Att avstå mer tid med sin älskade son vill jag inte han är mitt allt!! Det vet jag att han vet.... Jag o Kevin värsta radarparet hahaha.... Vi kommer alltid ha starkast band mellan oss, o som min väninna sa - Ingen kommer kunna gå i mellan er ni e så sammansvetsade. Riktigt rätt!!!

Får se om jag får sällskap efter jobbet idag, hoppas det annars blir det så ensamt!! Väntar på att min cykel ska komma hem, lite jobbigt att gå fram o tillbaka till skolan 2 ggr men jag har ju inte sett till någon ny bil ännu. Hoppas jag o Micke hittar nån skaplig åt mig snart ;-) Han är så snäll som letar lite åt mig o sen åker vi o kollar på dem, vi har kollat på 2 bilar men dem var inte något av intresse, tyvärr. Börjar bli galen utan bil!!!

Ha en bra dag, måste gå o hämta min lillkille nu..... Kram

Helgen vart jätte lyckad!

På fredagen var jag, Kevin, Danne, Melissa o Ella här hemma o myste. Åt lite lasagnette o chips. Visst e det gått men jag åt bara några få chips, så stolt... Taláng 2010 kommer bli konstig, fattar inte att hur Svenska folket tänker... Vi lånar madrass av grannen Annelie.. Hon är så snäll. Nu när jag inte haft någon bil har hon flera ggr frågat om jag vill storhandla eller åka med o köpa blommor osv :-)

På lördagen var vi till BR o köpte en fin cykelhjälm till Kevin:



Sen var mamma barnvakt till Kevin på kvällen/natten för min lill-lillsyrra fyllde 18 år den 15 Maj<3



Vi bakade cupcakes, 18 st, så man kunde ha ljusen på.... Sen bjöd hon även på nachos. GOTT!!!
Jag fick även följa med min syster o hennes kompisar ut. Men kan säga att jag kände mig inte så gammal faktiskt ;-)... Tack syrran för att jag fick uppleva din 18 årsfest, vi ses ju nästa lördag också :-)

Min moster fyllde även år samma dag så där bjöds det på en massa gott med :-) 

Vi hade även en jätte mysig söndag Jag Danne Mimmi o Marielle åt lite frukost eller brunch kan man säga... Nachos o cupcakes... kaffe som tillbehör ;-) Jag fick lite energi så jag gick hem o städa lite o sen kom min moster ett tag..

Jag sov hos mamma o hon sov hos oss. För Kevin stannade hemma igår, han hade kräkits i lördags natt, tor det var för mycke mat sent... Så jag kunde göra mina 6 timmar extra imorn blir det 2 timmar till o nästa vecka 2 till... Det e bara bra när man får jobba lite mer!!! Hoppas det ger en massa pengar!!!

Idag hämtade Tarmo oss till Torsharg, så fick Kevin köra extra träning på fotbollen för första gången, den e varje tisdag. Annars är träningarna mån o tors.. Vi vart bjudna på matg jag valde en grekisk sallad medans Kevin valde en skinkpizza ;-)

Nu ska jag kolla på lite tv sen sova jag sov b´ra lite natten dov var... kram


Promenad från mamma/mormor o Marielle

Vi hade en trevlig promenad hem från mamma. Hon var ju barnvakt åt Kevin när jag jobbade o nu har han åkt till sin pappa....


Kevin plockade en jätte söt liten bukett.

En massa vitsippor i Djurgårdsskogen

Skogsvägen ner till Djurgården

Kevin fotade också, så sött!!! Sen var han så stolt över hur fina fotona blev..

nu ska jag o D kolla på Bröllopsfotografen o Iron Man. Och äta ryggbit, potatisgratäng, stark sås ( hemmagjord) o sallad, så gott det ska bli!!!

kram

Hej

Jag tänkte bara tala om att jag får skriva mer en annan dag för det finns inte riktigt tid för att sitta här just nu.

Iallafall har jag träffat nya chefen o hon verkar vara en chef i min smak, hoppas det e så :-)

Nu e vi hos mamma för hon ska kolla efter Kevin imorn för det e ju stängt på skola/fritids 2 dgr nu.

O min bil e sönder så jag måste antingen gå eller cykla just nu... Men det passar bra för jag började att försöka gå ner i vikt i måndags delmål; 10 kg på 10 veckor hoppas jag iallafall går ner lite ;-) Men alla kilon som försvinner är en seger mot en äckligt stor kropp, vill ej se ut såhär.....

Ha en trevlig ledig dag imorn för jag ska jobba... kram

Jobbarhelg=Kevins pappa helg...

Det kommer kännas tomt när min älskade Kevin ska iväg igen, men det går fort jag tycker det e skönt att veta att han e hos sin pappa när jag ska jobba, annars har jag det största ansvaret för honom. Om han skulle varit hos Heidi eller mormor, då vill jag ju ändå kolla läget. Fast han e ju mycke tryggare hos dem än hos sin pappa. Han vill inte vara där hela helgen men jag kan inte påverka mer än jag gör. Hoppas det snart blir till det bästa för Kevin så han får bestämma lite mer själv. Det e ju allafall hans liv det handlar om!!
Det blir lite konstigt skrivet men det har en liten förklaring....

Jag ska iväg till Amelia direkt när Kevin åker, men jag skulle kunna sova istället! Har liksom ingen större lust till middagen jag o en annan vän har pratat om, den känns så fel pga allt som händer i mitt liv just nu. Personen vet inte vad den gör när den tjatar om saker jag e osäker på :-( Hoppas denne lyssnar på mig o åker hem för att fortsätta kvällen där.... Inge taskigt menat, men jag vill inte....

Det finns en person som jag tänker extra på just nu. Han är speciell....


Nu måste jag ifrån datan annars somnar jag. Ska ropa in min son så vi hinner umgås lite innan han åker...

Ha en underbar fredag! kram


Min systers gravplats

Före:





Efter:




Mitt dåliga samvete att låta blommorna bli så uttorkade o vissna. Men nu e det fint igen o det känns bra! Glömde ta med hennes favorit parfym, brukar spruta lite så hon får lukta ;-)

<3 SAKNADEN ÄR STOR, VI HADE FRAMTIDSPLANER DÄR HON SKULLE INGÅ!!!!! <3

Det är inte alltid man var sams med min storesyrra, men kärleken till henne fanns där alltid. Vi var kanske inte så nära men ingen behöver uttala sig om min kärlek till min stora syster! Hon är min storesyster i mitt hjärta tills den dagen jag dör! Älskar dig Minna!!! Kram o hoppas du tar hand om våra nära o kära där ni är!

<3

Ledig dag

Vilken härlig dag det blir känner jag på mig, den började lite jobbigt. Men den kommer bli mycke bättre känner jag... Jag vill inte vara tillsammans med folk som trycker ner mig. så fr om idag ska jag klippa banden mellan oss. Det finns inget att förlora längre. Känns som om det inte e roligt att umgås längre. Jag somnar bara o då kan jag inte tycka det e speciellt roligt!

Idag är jag ledig så det blir att ragga en fikakompis eller åka till Sanna, känns som om jag vill ut på landet! Eller bara få komma hemifrån just nu. Annars kommer jag bara sitta framför tv:n eller datan. Jag kanske kan ta på mig hörlurarna o jogga/promenera... Jag måste gå ner i vikt nu!! Hoppas man går ner några kilo innan sommarsäsongen börjar, annars får det vara såhär, tyvärr....

Igår var den första extra träningen för Maj...

                      

 
Det var roligt men tråkigt när jag var enda mamman på plats förutom Eriks mamma som fick aggera som tränare för dagen, det gick ju bra...

Usch jag hade bara pitabröd hemma som jag tänkte ha "bakat" i brödrosten, problemet var att brödet fastna i rosten så den vart bränd, dem 2 första iallafall, t om testat min brandvarnare, den fungerade :-D... Jag ska dela en till med Kevin så blir vi ordentligt mätta, han har ätit sin XL risifrutti... Han fick 2 st igår det var ju ändå så länge sen han åt dem... Det luktar verkligen bränt om bränd bröd... usch nu ska jag vakta brödet nästa gång...

Idag får vi se om det blir fotboll för efteråt ska vi till Veronica på Partylite-party, e lite sugen på ett paket doftljus.. inte billigt men kan ju vara mysigt att få lite go doft i lägenheten, ljusen tillhör iofs hösten men men det går ju att ha ljus en sommarkväll/natt med....

Nu ska jag dra mig från datan, ha en bra dag, kram på er mina bloggläsare ;-)

Bjuden på lunch

Jag vart bjuden på lunch till Amelia så jag drar till henne fast jag är trött. Man fick inte säga nej sa hon ;-) Tack min snälla väninna, du vet inte hur skönt det e att slippa göra mat nu.
Jag måste ju ändå göra middag när min älskade son kommer hem från Heidi. Hon är en sådan gudmor alla borde få ha <3 Hon vill alltid ställa upp för Kevin o mig, det tackar jag för...

Nu drar jag men höres senare igen ;-) kram

Utekväll

Igår var vi till Tuna Park med Melissa. Vi köpte lite kläder, leksaker o smycken. Min kofta e ju såååå fin! Kevin ville ju så klart till sin gudmor Heidi när vi träffade dem i Tuna Park meningen var ju att han skulle till sin mormor men roligare att leka me kompisar det förstår jag.... Men mormor får sin tid på Tisdag när jag ska jobba kväll....

Vi åkte sen o hämta Sanna för vi skulle ut o festa lite. Vi åkte till Thai o åt en jätte god middag. Tre rätters, oxfile med vitlök o svartpeppar, kyckling i cocosmjölk o kycklingspett me jordnötssås... glass med chokladsås o kaffe till efterrätt.
Visst kostade det en hel del men det var det värt!!

Harrys var stället vi hamnade på. Det var rätt ok, Patrik Isaksson var där, han börjar bli gammal ;-)... Gillade ju hans musik jätte mycke när jag var yngre. Patrik sa nåt i förbi farten till Sanna, o hon frågade - Vem e du? hahaha det var rätt roligt faktiskt!!

Nu väntar jag på att Mia o Wille ska komma o sen ska min lillkille komma hem jag saknar honom. Hoppas att han kommer skapligt så vi hinner umgås!

Ha en härlig söndag nu så hörs vi....

Valborgmässoafton 2010

Jag jobbade 5 timmar, det var helt ok med en kort dag. Jag fick en plötslig depp-anfall när jag pratade med min väninna i telefon. Jag grät o kunde inte sluta. Jag känner igen symptomerna så jag måste ta det lugnt o bara tänka på mig själv o min son. Inte tänka på andra som inte är bra för mig. Men det största beskymret är ju ändå min o sonens pappas situation. Det tar verkligen på alla krafter....

Sanna ringde o fråga om vi ville äta lunch med dem. Det vart ett "möte" framför Kevins skola. Sen åkte vividare till Roma, bästa stället på hela Östermalm, o här finns det pizzerior o grillar iallfall 5 st inom 100meter.... Men dem finns kvar så det går nog bra för dem alla... ;-) Vi på Östermalm äter visst inge annat än skräpmat, hahaha ....Jag tog en kycklingsallad (god) o Kevin ville ha en egen kebabpizza, åt 2 små bitar, sen var han nöjd ;-) Då har han lunchen klar idag, skönt för mig :-)

Vi kom hem o fixade till oss lite o Kevin cyklade runt området. Jag bad honom ta med sin mobil, det gjorde han. Men problemet var att han inte hörde när jag ringde honom. Han får ändra ringsignal så han hör när jag ringer honom. Det är ju därför jag köpte mobilen så han har den med när han e ute o leker. Vill ju kunna ringa honom om vi ska iväg på andra äventyr mitt i leken :-)

Vi köpte färdig grillad kyckling, potatissallad o en massa salladstillbehör, till efterrätt egengjorda glass strutar. Ingen av oss hade någon lust att laga maten igår så då fanns det en smart (JAG) som kom på denna idè :-D




Jasper o Kevin dem kunde inte vara helt "normala" ;-)

Oscar äter <3 och kollar på sin knasiga mamma <3

Jag o Rukan tog bild på varann kan man säga ;-)

Min älskade Sötaste o charmigaste gudson <3 Älskar dig Dex Eddie <3


Ella o Melissa <3

Vi åkte sen senare till Torsharg o köpte lite lotter o Kevin hade visst köpt en cola o popcorn innan jag o tjejerna hann dit, Ella o Melissa alltså :-D Man ville ju hellre gå dit än Vilsta för Kevin o jag ville sponsra TNIS, hans fotbollsklubb!! Såg mina syskonbarn Rasmus o Tommy. Vad jag älskar dem båda så det gör ont i mitt hjärta ;-) Rasmus börjar bli så stor, en stilig ung man :-) Tommy e lite yngre fortfarande men snart e han där o ska ragga brudar som Kevin säger :-)


Chokladhjulet, ingen tur men det e ju som vanligt för mig ;-)




Kvällen avslutades med ett jätte fint fyrverkeri. Tack TNIS o TorshällaStad ni e bäst ;-)

Jätte lyckad kväll!

Ha en bra 1:a Maj!!! kram
ps Jag fick tillbaka min kamera lagom till Valborgsmässoafton, men e inte riktigt nöjd :-( Men huvudsaken den går att använda o att dem inte satt felen på kameran på mig då skulle den kostat 499kr extra :-( En dyr kamera isf ;-)


RSS 2.0