Torsdag 30/6

Min son kommer att sova över på kollot idag. Det tyckte han att skulle bli jätte kul :-) Jag ska passa på att åka till Västerås och fota mig. Hämta ut ett endagspass som jag vunnit :-) sen ska vi äta nånstans med min kollega och min vän! Det ska bli kul att komma hemifrån. Jag har så tråkigt här så jag somnade nyss, fast det leker en massa barn utanför. Snacka om trött...

Nu har jag tagit fram kläder för fotandet, hade lite svårt att komma på vad jag ska ha på mig, men till min stora förvåning hittade jag 6 outfits istället för 3. Om jag känner mig själv så kommer jag vilja ha nåt annat på mig när jag väl kommer fram ;-))

Nu ska vi åka iväg och fixa lite ärenden... Sen till Västerås!!! :-))

Ha det bra!! bye for now...

SOLIG DAG

Idag har det varit riktig sommarvärme, jag och min syster solade på Djurgården idag. Helt ok vi låg lite högre upp ville inte sitta bland en massa folk :-P Det är rätt skönt att bara vara en sådan här dag. Men jag har försökt göra lite på engelskauppgiften. Ska ju kolla på en film också och sedan ha ett muntlig genomgång på den. Vad kul med min jätte braiga engelska ;-)) Det får bli som det blir helt enkelt :-S

Idag har vi haft en riktig syskondag :-)) För hon ska sova över här :-)) Vi ska även kolla på film efter Allsång på Skansen. September är jätte bra!! Så nu ska vi ta fram lite nötter och bara njuta...

Jag älskar min familj och framförallt min son!! Även de vänner jag kan lita på <3

Ha en underbar kväll på er! Hörs! kram

2 tjejer på midsommar


Våran älskade Molly


Jag

Midsommar/Juhannus 2011

Det kommer bli lite tråkigt med tanke på att jag inte har min son denna helg, men igår hade vi en mamma/son filmkväll. Den tyckte jag var så underbar tills han putta ner mig från soffan och jag landade på min axel. Den är fortfarande ond. Hoppas det inte blir värre då kan jag inte jobba :-O Jag som aldrig är sjuk, men det e väl dags för det nu då :-/

Jag ska iallafall till min mamma först på midsommarmat sedan ska jag ev skjutsa min kusin till hans polare sen får vi se hur jag gör :-)) Några olika ställen att välja på. Inte lätt att välja alla gånger..

Vi får höras när man har mer tid :-) Ska försöka hämta min kamera lite roligare att få upp lite foton ju.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!!


Boendet i Danmark

Vi letar med all vår kraft efter ett boende i Danmark för mig och Kevin.



Som det ser ut blir det detta boende, vet inte hur den ser ut inomhus, men det blir säkert bra :-)) Vi ska övernatta på boendet i 5 nätter och 2 nätter hos Bo`s föräldrar. Det blir säkert jätte kul :-))
Längtar dit så fruktansvärt mycket!!

Imorn är det ju som alla redan vet midsommar och jag ska ev. gå på fest men vet inte om jag vill det ännu. Jag har hunnit köpa dricka och maten.. Så ingen press... :-D

Ha det så bra alla kära läsare. Nu ska jag bara slappa o sniffa på en tshirt... bye for now


Rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta


Danmarkresan bokad!!

Alltså jag ser verkligen framemot resan! Aldrig varit i Danmark, men nu kommer vi äntligen dit!! :-) ska åka dit med min "fru" Heidi o hennes man plus deras 2 yngsta barn. Det finns säkert en massa roligt att se där.. Bara att komma dit kommer bli härligt. Århus trakten blir det....






En person ville inte låta oss bo så långt från stället Heidi o co ska vara så jag blev lovad motellboende gratis om det inte kostade över en viss summa. Så omtänksam som vanligt :-)) <3 Så det kan bli en väldigt perfekt resa.. Det blir det!!

Ska snart drömma mig bort till semestern som inte en viss person kunde låta mig ta efter studierna. Vad förbannad man blir... IDIOTISKT BETEENDE!!

Ha de bra. kram på er

SAKNAR!!

Det är folk som berör mig. De personer är så guldvärda att jag kunde nästan ta deras smärtor och skit för att visa min uppskattning och vänskap/kärlek för dessa underbara människor. Saknar honom väldigt mycket!!

Jag fick godis idag, Jätte söta godisar!! Har tagit foto på dem men hittar varken sladden till Kevins mobil eller min andra kamera. Så typiskt. Kanske den ligger kvar hos Sanna??? Tror förresten det...

Min syster sover här och hon läste godnattsagor för min son. Så gulligt!!

Återkommer imorgon..

Morgonstund guld i mund

Det kan inte jag hålla med om. Jag gillar inte mornar så värst. Jag blir så tråkig då. Speciellt om jag vaknat ur en dröm. Den drömmen som jag drömde idag vill jag helst glömma. Det får inte vara sant att personen är precis så som denne var i drömmen. Vill inte att det ska vara sant, men kan tänka mig att det stämmer.

Nu fick jag lite bråttom ska till grannen och dricka kaffe, sen skjutsa min moster till Tuna Park och sen till frugan där min son ska hämtas upp. För ett infomöte på Solvik inför kollot han ska gå på i 2 veckor men han kommer hem varje dag. Tur är väl det annars skulle jag sakna ihjäl mig.

kram på er hörs senare...

Hej.

Vi har det bra i Västerås! Snart ska vi iväg för lite lunch och kanske åker vi till något mysigt ställe också... Återkommer senare.

Snart Kollodags

Kevin ska gå på dagkollo. Det ska bli så kul för honom. Tänk att få fiska, leka, springa och bara ha sommarlov och kul! Jag ska köpa regnkläder o gummistövlar åt honom idag. Han använder ju inte det :-( Stövlar använder han men regnkläderna hr han "vägrat" i nåt år redan. Köper några billiga och bra. Bara han inte behöver vara dygnsur. Bäst att ha med honom så att man slipper åka och byta.

Det är ju ett kollo som håller på dagtid. Om det skulle ha funnits 7dgr kollo med övernattning skulle jag ha tagit det men 17 (!) är alldeles för lång tid för en 8 åring att vara utan sina föräldrar (läs sim mamma :-D) Kanske om något år eller så...


( osäker ifall denna tillhör kollot men den finns på Solviks friluftsgård)

Ser jätte mysigt ut!!

Jag måste passa på att plugga en massa medans han är på kollot. Har besök 2 av dagarna men resten av dagarna är det bara att kämpa på.. Jag klarar det!! MÅSTE!!

Ska ringa min chef innan vi drar iväg idag. Måste kolla upp när jag ska ha semester och när min tjänstledighet slutar. Tänker inte ha semester när jag pluggar. Det blir verkligen inte av att vila då. Det blir bara fel.. Jag behöver vila efter studierna!!

Ha en bra dag!! bye for now!

Både kärlek och avsky

Alltså jag vet f*n varken in eller ut i denna situation jag lever i. Jag vill verkligen!!! Men samtidigt vill jag inte. Det är inte bra för mig själv att fortsätta leva i förnekelse. Att behöva vänta o vänta o vänta... VARFÖR???? Vad är det med min hjärna som gör detta möjligt!!???? Det är väl bara att göra slut på detta och gå vidare?? Nej lilla jag kan inte göra det, VARFÖR????

Ska jag behöva lida mera? Ska jag behöva inse att jag får leva så här i resten av mitt liv? Eller ska jag bara bli deppig och fortsätta mitt förra liv? Eller stanna kvar och inte få allt det jag alltid drömt om? VARFÖR just JAG??!!?? Det känns så orättvist, varför är livet så j*vla orättvist?? Vissa lever rättvist i hela sina liv, varför får inte jag vara en av dessa människor??

VARFÖR INTE?........

Barnvakt och Parken Zoo

Nu har vi varit barnvakt åt syskonen Tristan, Thelma och Vilmer. Det gick helt ok. Men idag är jag lite trött kan vara att det var lite svårt att komma till ro igår kväll/natt. Så sött med många barn.

Idag fick vi tag i ett Classic Mastercard så nu har vi parken kort till ZOO/BADET/ÅKBAND så perfekt!! Nu är det bara att åka dit om man inte har något annat för sig. Hoppas på att orka simma längder när jag har fixat lite med skolan och har tid över. :-)) Kevin är ju på kollo i 2 veckor från 20 juni. Men bara på dagtid, så där har jag ju lite egen tid som jag kan utnyttja :-P Åka karuseller tills vi spyr ska vi också passa på att göra flera gånger i sommar :-)) Gillar verkligen Barnens Zoo. Alltid lika kul att gå in där... Tog en massa kort med Sannas kamera hoppas att få ta del av dem snart.

Beställde en klänning till midsommar. Hoppas den passar mig.. Tänkte ha visat er den men verkar ha beställt den sista för klänningen är borttagen från www.Nelly.com... Den var iallafall blommig, en romantisk sommarklänning med rosor på :-)) Längtar tills den kommer. Jag fullständigt ÄLSKAR klänningar!!!!

Nu ska jag slappa ska ju jobba (!) imorn.

kram på er alla!!!

Klarat av svenskan :-)

Överlycklig har betyg i svenska b nu :-) Så underbart!! Den kursen vill jag aldrig göra om igen!! Och då menar jag ALDRIG!!!

Vi har varit hos mamma där min moster och hennes man från Finland är på tillfälligt besök. Imorn ska vi ses hos en annan moster på lite tårta, en tredje moster fyller hela 60 år :-)) Vi köper någonting ihop till henne senare för nu skulle vi satsa på studenten för min älskade syster och min kusin :-) På lördag smäller det!! Barn ledig och allt ;-)

Idag fick jag blommor av en speciell person, puss på dig snygging :-))



Inte ofta man får blommor så jag vart jätte glad... Så omtänksam är han :-D

Nu ska jag gå till min väninna har 30 min barnfritt. Kevin o Ella ska få spela tills Ella ska hem. Det klarar dem själva utan mig :-))

kram på er alla.

ps Idag är en väldigt bra dag!!!!!

Trötta älsklingar!


Molly vakade efter sin lillhusse hela tiden tills Kevin vaknade. så sött!!! Jag är verkligen lyckligt lottad som har dessa två i mitt liv <3

Slingrar just mitt hår, men tror jag skulle vilja ha ljusare än så här. Surt jag som vill att håret ska få vila nu under sommaren... Får se slutresultatet så bestämmer jag att hur jag ska göra :-)

Nu ska jag snart ut har inte varit ute ännu. Sov ju till halv ett. Trött i värmen tror jag...

Kram på er!!

Cykeltur

Vi cyklade till Slagsta för att gå på loppis, tyvärr fanns det bara en bok jag ville ha och en Bionicle till Kevin, sedan cyklade vi till ÖoB o köpte varsin dricka, så varmt!! Därifrån for vi vidare till Santessons loppis. Där hittade Kevin lite samlarkort, ett par shorts, ett par typ träskor (till mig) och en krokodil. Allt för 100kr billigt och bra :-))

Pojkarna har lekt jätte mycket!! Så roligt!



Dem var också ute med våran söta lurviga kanin Molly!!




Nu ska jag lämna hem min gudson Tristan.

Ha en bra lördag! Jag ska förresten ev. ut och kolla läget lite. Men vet ej ifall jag vill eller orkar. Det är säkert en massa folk ute för det är en helg då en massa folk kommer hem till stan pga långledigheten.

Byebye ...

ps

Jag saknar dig <3

Senaste dagarna kommer här

Det har varit en lugn men super kul ledighet hittills. I förrgår åkte jag till skolan med Kevins mobil och busskort för att be honom ta bussen till Torshälla där jag var för lite matteplugg.. Så ringer Henriks mamma och undrar ifall Kevin och Henrik skulle få leka. Självklart fick dem det, så Henrik cyklade till kolan för att hämta dit Kevin. Det slutade med att Henrik sov över hos oss :-) Alltid trevligt!

Igår åkte vi till Torshälla igen för lite plugg. Men det gick inte alls bra. Segt som sjutton!!

Idag var vi hos Kevins klasskompis i deras sommarstuga. Så skönt, vi pluggade på engelskan, Kevin fick åka fyrhjuling, vi fikade och pratade lite :-)) Sen åkte vi vidare till Sanna, där det var klädparty på G. Jag råkade köpa en klänning till mig JÄTTE skön o fin. Kevin ska få två coola tshirts. En som det stod FETT ÄGIG på hahaha så klockren!! Synd bara att skolan slutar skulle ha varit kul att se reaktioner från klasskompisar på den tröjan. Klänningen ska jag ha på mig nån vacker sommarkväll. Fett nice kan man säga ;-)



Längtar redan efter klänningen!! Det fina detaljerna baktill och överhuvudtaget är den väldigt fin :-)

Nu sover min gudson här, han ville följa med såklart han fick det. Imorn får dem leka lite igen. Denna dag har varit suverän!!

Tack alla inblandade för fika och härligt sällskap!!! kram på er!! <3

byebye for now!!

RSS 2.0