Uppe med tuppen om inte tidigare

Jag vaknade strax innan 5.00 i morse... Tror att jag har för mycke i tankarna och jag somnade kanske lite tidigt igår??

Jag kommer nu att kolla på första skoluppgiften till skolan som börjar 21 mars. Tänkte jobba hela mars, så jag vill verkligen börja redan nu för matten kommer att ta en massa tid från mig.  Matten har jag inte fått besked om att vilken bok det ens blir så börjar med Svenska B nu...

Nu vaknade även min lilla prins så jag får fullt upp med andra ord :-P Ska fixa frukost så vi får i oss lite mat, sen e det bara att ta det lugnt fram tills det e dags att åka till skolan och jag har lite ärenden jag ska på... Måste få lite gjort såhär på min lediga dag :-)

Jag måste få ihop ett arbetsschema som passar min skolgång, tror det räcker med ca 4-5 dgr i månaden. Vill ge skolan en ärlig chans så jag kommer in i skolgången innan HÖGSKOLAN. Måste säga att jag kommer vara så stolt över mig ifall jag får en annan utbildning, högre än vissa som är chefer t om ;-) hahaha det e ju lite skrämmande att man kan bli chef på lösa grunder och inte ens kunna vara en bra chef utan en som mobbar o särbehandlar folk usch för sådanna idioter. Idiot är mitt nya ord för sådanna människor som kan dra ner ens självförtroende genom sitt äckliga beteende! Jag ska bli den glada spralliga Anette igen så det så hon kommer inte att vinna över mig. Tack bloggen för att jag kan skriva av mig lite.... Jag kommer att sakna några kollegor jätte mycket, men sånt är livet man måste gå vidare om man känner att det verkligen är dags för det.

Vaddå vaknat för tidigt!?? hahahha Jag är bara så trött på vissa....

God morgon på er alla... Hoppas ni får en lika härlig dag som jag ska ha.... kram

Hårmodell

Min syster går ju sista året på frisörprogrammet på St Eskilsgymnasium här i Eskilstuna. Hon hade någon hemuppgift att göra 3 olika frisyrer så här kommer dem ;-) :

  

  

  

Hon skriver även i sin nystartade blogg som ni hittar här:

http://mariellesfrisor.blogg.se/

Hon är bäst helt enkelt!!!

Love you my lillsister <3

Sportlovsveckan del 2

Igår var vi med Kevins basketkompis Pontus och hans mamma o syster Stina på Isstadion efter lunch. Sen åkte vi hit för lite fika. Tiden gick fort med lite studiesnack och tittande i HMkataloger ;-))

Sen på kvällen vart det basket och sen åkte jag med Kevin till hans klasskompis där han stannade för att sova över, de hade haft jätte roligt. Byggde en koja i skogspartiet när hans kompis. Det är så kul när dem är ute i naturen och leker. inte bara spelar Wii eller på datorn.

Kev e hos sin pappa, jag talade om tiden för Operationen för hans pappa så nu vet han det. Jag vabar hela dagen och ev nästkommande dag eller dagar. Det berorpå hur detta påverkar min son. Han tycker detta är ett känsligt ämne, stackars mamma lilla älskling.


Ikväll var jag på värsta brudkvällen hos Sirpa o hennes döttrar, julia var även där. Vi kollade på Lets Dance och åt lite kebab o pizza. Jag skulle bara fråga efter numret till våran favvo pizzeria Roma, då frågade S ifall jag ville till dem så jag slapp vara ensam <3 Jag uppskattar när mina vänner tänker på mig när jag blir ensam, jag gillar inte att vara själv. Saknaden blir för stor ifall jag är själv mer än nån timme. Det är bara så som jag känner, jag är ju så van att ha Kev hemma jämt ju :-((

Nu ska jag kolla på resten av LD sen får vi se ifall jag somnar eller inte ... Ha en underbar kväll/natt 

byebye/Anette

Sportlovsveckan 2011 del 1

Vi har hunnit umgås med vänner. Åkt lite skridskor, varit hos mamma/mormor. Vi var till Kevins gudmor Heidi o familj i måndags. Min älskade lilla gudson Dex o jag dansade för fullt, han är så gullig för att han tar efter jätte mycket just nu. Så fascinerande att se! Min plutt <3

Igår var vi på Friidrotten, men min son ville inte alls vara med, han tycker att det är roligare när det är vanlig friidrott sa han. Sen efter det vart det Faktorimuseèt för lite legobyggande. kevin gjorde en cool actionbil med eldsprut o allt :-)) det var någon Legobyggartävling. Det var kul. Sanna o hennes familj, hennes väninna o hennes barn var också med. Om Kevin skulle ha varit på bättre humör då skulle allt ha varit ännu roligare än vad det vart.
Vi var även hos Kevins klasskompis då jag o hans mamma gick på långpromenad, riktigt skönt!! Det blir jätte bra med en massa fysisk rörelse.

Idag dansade vi Zumba, jag, Lena och Jacqueline. Jag vill börja på det men får se om man har råd :-)) Det är bättre ifall man får betala varje vecka men om man ska betala hela kursen på en gång e det mycket pengar..

Min mamma är bäst på matlagning. Vi har ätit hos henne 2 ggr nu, jag får laga mat åt henne under helgen. Då e min älskade lillkille hos sin pappa så då vill jag laga mat åt någon så jag slipper äta själv, smart va?? Kanske lite kycklinggryta o ris ena dagen o tacopaj andra...

Imorn e vi lediga igen me like!!! Ska bli lite kompisar, klädtvätt och ärenden till MDH ( Mälardalens Högskola) lämna in ett papper om förhandsbesked.

Hörs imorn, kram

Veckan i helhet

Måndag: Det var en rätt vanlig dag, jobb o sen friidrott för min son.

Tisdag: Minns inte :-/

Onsdag: Jag följde med min sons skola till Isstadion. För nästan 4 timmars skridskoåkning. Jobbade kväll. 
Ella var här en stund efter skolan.

Torsdag: Jobb och på kvällen vart det basketträning för min son.

Fredag: Jobb igen :-/ Efter jobbet åkte vi till Kevins klasskompis, storhandla åt mamma, hämtpizza och Lets Dance.

Lördag: Kevin hade 3 basketmatcher ggr 20 min. "pluggade" lite Matte A till mattetestet på måndag. Jag, Kevin, syrran, kevins basketkompis Pontus och hans mamma o syster åkte till Max för mat. Mums!! Kevin fick följa med dem hem :-D
Var på Jonas 40 årsfest där var det helt ok, med smörgåstårta o gratis dryck :-D drack lite öl. Råkade få öl på min fina vinterjacka, så den ska tvättas imorn :-P jag åkte ner på stan med Dick och Johan. Det var en sådan kö till Harrys så vi gick in på Time Out. Där var det inte så kul förrens Per kom till vårat bord. Jag ifrågasatte om en viss händelse som inträffat tidigare år. Han sa att det inte stämmer, men vet ej vad jag ska tro. Vi pratade i 1 timme sen hade jag en helt annan bild av honom :-P efterfesten vart speciell och mycket trevlig ;-) Värmeljus i den öppna spisen. Mysfaktorn var på MAX!!

Söndag: Mys!!
Vi åkte o lämnade hem Marielle, sen åkte vi till Stadsparken för att åka skridskor med Pontus o hans familj. KUL!! Träffade Sabina o hennes familj som fått utökning med 1 dotter till (8 mån). Vi ska ses nångång i framtiden typ :-) fikade hos Pontus o co. Gott, godaste sockerkakan jag smakat tror jag minsann :-) Jag o Kev åkte till mamma o syster för dem bjöd oss på Tacos/Nachos TACK MAMMA O SYSTER!! Kev ska sova hos dem för imorn ska jag till Komvux för mattetestet. Synd att P har sina barn annars skulle jag ha åkt dit.. Vill ju mysa igen :-O

Nu ska jag stänga av här, men detta e det som hänt som jag minns iallafall, kan ha inträffat en massa annat men kommer inte ihåg :-))

kram/ Anette

En härlig söndag

Vi vaknade rätt så tidigt jag o min son. Min syster sov nån timme till. Så skönt att jag åkte hem efter festen. Jag tyckte att 7 timmars festande räckte. Det tråkiga var ju att jag o Amelia hade pratat om att gå ut igår kväll. Men jag glömde totalt bort det kom på det imorse när man satt i köket o åt frukost. Hon bor alltså granne med mig o jag kollade upp på hennes balkong. Då utbrast jag att Nej men Amelia o jag skulle ju ut igår kväll... Men vi drack lite kaffe idag istället så det fick duga :-))

Var även hos Sirpa som gav mig o Kevin ett Alla Hjärtans Kort. Jätte fint!! 
 
Kevin var på hans kompis kalas som även han heter Kevin. Han fyllde 10 år :-)) GRATTIS!!

Jag ska snart sova så ha det bäst mina läsare... kram kram

Ikväll blir det PARTY!!!

Vad roligt det ska bli att få festa för engångsskull! det blir jätte bra att få ha syrran här som barnvakt. då har han allt som behövs för att inte bli uttråkad :-) Fast först ska han på kalas hos sin klasskompis, fast det e lillbrorsan som fyller...

Jag börjar få bråttom nu, för 15,00 ska jag vara på min fest, Malins 30 årsfest :-))

Vi får höras senare, kram

Tror detta stämmer!

Flest B – Lyssnaren

Du är personen som dina kompisar alltid vänder sig till när de behöver berätta något i förtroende. Du har något som gör att människor känner tillit till dig. En bra lyssnare som ger goda råd först när någon frågar efter det. När du berättar något så förstår alla vad du menar, och du har något som gör att människor ser sig sedda.

 

Yrken som passar dig:

 

Lärare

Psykolog

• Terapeut

• Bilskollärare

Kurator

• Personlig assistent

• Präst

Reseledare

• Simlärare

Sjuksköterska

Fritidsledare

Undersköterska

• Förskollärare

Idrottslärare

Studie- och yrkesvägledare

Sjukgymnast

Frisör

Ambassadör/diplomat

Arbetsterapeut

Diakon

Dietist
 
Det roliga e ju frisören som ligger med på listan. Min syster går ju sista terminen på frisörprogrammet. Dem är ju också "psykologer" på sitt sätt :-)




Jag vaknade av blåsten ute. SURT!! Men nu äter vi lite grötfrukost innan jag lämnar Kevin till skolan. Det blir att åka till min vän som ska hjälpa mig att sätta i spolvätska, till grejen hör att jag kan väl det själv, men förra gången råkade han hälla i fel vätska. Det e lite svårt att få framrutan ren nu kan man säga, med kylarvätska :-)

Grymt fin vinter väder vi har! Snön ligger fin utanför våra fönster :-)) Jag älskar snön, skulle passa att bo i Norr..

Vi har lyssnat/kollat på Vakna med the Voice. Det e rätt skönt att bara få vara o äta frulle framför tv:n...

Måste dra om 5 min så man hinner till skolan i exakt rätt tid...

kram på er alla....

Att glömma skolväskan

Det är rätt så smart av en 8 åring att lämna kvar skolväskan för att slippa göra läxorna. Men då e det inte bara det som ligger i väskan, det e busskort, biblioteks kort(!) och vet vem som tar bibliotekskortet o lånar en massa böcker på MITT namn. Det blir ju mitt ansvar inte min sons. Jag var lite tveksam till att skriva under ansökan på kortet redan tidigare pga att när han går till biblan med klassen då har jag ju ingen koll på att vilka böcker han lånar. Eller ens hur många man ska leta upp när det e dags att lämna tillbaka dem, vet någon att hur dyrt det e ifall man inte lämnar tillbaka i tid eller om böcker försvinner??

nog om det..... Vi har inte hunnit så mycke idag, lite städning och sen vart det Friidrotten. jag o Rut spelade lite minigolf... Vi slutade rätt snabbt att skriva upp resultaten ;).... Vissa banor e lättare än andra. jag vart lite extra nervös när en pappa skulle stirra på mig när jag spelade. Kan dem bara inte låta bli att stirra?? Jag kanske var rolig att stirra på, vem vet ;-)???

 

Sportlovs Extra
 
Öppet hus med Prova på Friidrott i MunktellArenan
 
Måndag - Torsdag 21-24 februari 2011
kl.13.00-15.00
 
Det är gratis och vi bjuder på frukt
 
Välkomna !




nu e vi hemma jag mår lite illa. Efter 2 koppar kaffe... Men var ju så sugen.... Nästa gång ska jag fixa fram eget kaffe och någe gott till, frukt eller macka kanske :-) Finsk rågbit med leverpastej o smörgåsgurka skulle vara gott!! :-P

Jag måste nog ta mig en macka så mitt illamående släpper!!

Kram på er alla

Ledig dag :-D

Idag har jag haft rätt mycket att göra. Jag lämnade Kevin till skolan o efter det åkte jag till mamma och åt frulle o drack en massa kaffe. Och t om muffins. Det var jätte smarrigt!! Tack mamma!! <3

Vi skjutsade även hem min moster till V-rås.. Vi fikade inte där, men hos en vän till mig fick vi glass o bär + kaffe. GOTT :-)

Gjorde en god chili con corne idag. Kevin åt upp allt :-D Så roligt att min jury gav mig topp betyg igen..

Friidrotten är verkligen poppis hos Kevin. Han vill dit igen på onsdag :-)) Han o hans klasskompis spelade bangolf, först skrev vi upp resultatet, men det var lite svårt för dem så vi lät dem bara ta en bana dem ville testa till slut..  Då tyckte dem båda om det. :-D I sommar ska jag passa på och spela mer utomhus i Vilsta o den där äventyrsbanan vid Odlaren... Det blir kul....

Saknar min bortgångna syster JÄTTE mycket ikväll... kram på dig M <3

kram på er med, nu ´ska jag sova....

Kevin har börjat på Friidrott

Kevin var så duktig i friidrott. Han tyckte det var jätte kul. Kostnaden är ju endast 50 kr/termin el år... Billigt!!! Det verkar vara så kul också. Jag o min väninna ska börja gå runt i ring medans barnen leker av sig lite energi :-P Efteråt åkte vi till MAX jag hade ju 4 st rabattkuponger på menyer. Gott var det rekommenderar orginalmenyn före maxmålet....

Barnen spelade på deras XBOX ett tag o jag var lite barnslig som vanligt. Men kul hade man igen :-D Det är så skönt att ha vänner att skratta med.... Man blir på mycke bättre humör :-P

sen var det bara att göra läxor, fixa till kaninburen o morot och bada. Sen somnar Kevin på soffan, tur att han har en jätte stark mamma som bär in honom till sängen :-)

nu ska jag stänga av här, byebye alla snygga människor

RSS 2.0